Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:12
- Nahlásit

jana33
no já to tušila to víš, goldeni před výstavama nechtějí obětovat chlupatou nádheru.
Doufám, že se nám to vyhne-Borgo teď má jeden pupenec po klíštěti, tak ostřížím zrakem pořád sleduju, jestli si to náhodou nedrbe

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:18
- Nahlásit

Ketrin
Hele tohle je taky nějaký genetický zatížený,jestli je to slabou ochrannou vrstvou na kůži nebo stavem kůže,já nevím,ale faktem je,že co znám pesany,tak buď na to trpí a většinou to alespoň jednou do roka mají anebo se jim to úplně vyhýbá. Já musím zaťukat,že u nás to zatím ještě žádný pes neměl a to zrovna Rozárka má takovou "nelabradoří" srst,protože se nacucá vodou a zatímco Sam už je dávnou suchej,tak ona je jak kdyby právě vylezla z vody.
Borgoušek si to určitě nerozdrbe a bude příští týden zářit. Teda jestli ten rozhodčí nepreferuje kuličky,jak psaly holky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:35
- Nahlásit

Fík
Jé - tak to je docela možné,mám chatu kousek od Jílového- cca 15 km.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:36
- Nahlásit

jana33
nějaký genetický zatížený,jestli je to slabou ochrannou vrstvou na kůži nebo stavem kůže,já nevím,
no nevím. Bresta to měla 1x v životě v 6 letech a Borgo taky 1x - loni. Oba po rozdrbaným klíštěti v kombinaci s koupáním, tzn.podle mě příčina infekce z vody+narušená kůže.
Ale když na to někdo trpí častěji, tak to nejspíš bude tím že ty psi žerou granule.
dneska ho mám v práci a je to úžasná pohoda oproti Corálii. Můžu nechat jídlo na stole a odejít , můžu ho nechat o samotě s taškou s nákupem, můžu nechat v dosahu telefon, nic se nestane. maximálně si z odpadků vyndá kelímek od jogurtu, ale i to udělá decentně

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:44
- Nahlásit

Ketrin
No jasně,tak to je něco jiného,když má nějakej rozdrbanej kousanec nebo škrábanec a dostane z vody infekci. Ale je spousta psů,co to mívají každý rok a "z ničeho nic"
Ad Borgo - jestli můžeš nechat jídlo na stole a odejít, tak to mě Borgo zklamal (nepočítám,že jdeš do jiné místnosti). Správný labrador bez dozoru má sežrat všechno
Ad odpadkový koš - tenhle týden smečka zazářila,protože normálně odpadkáč schováváme,když odcházíme,ale tentokrát se páníček zapomněl a nechal jim ho tam a to dost narvanej a miláčkové ho nechali nedotčen. Já koukala jak blázen

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:50
- Nahlásit

nechal jim ho tam a to dost narvanej a miláčkové ho nechali nedotčen.
tak to bych se vyděsila, že onemocněli
jinak v tomdle případě klidně oželím, že B není správný labrador, ptž Corálie to bohatě vynahrazuje v sobotu jsem dělala k obědu lososa a měla jsem na pultu připravené na prkýnku porce. Stačila chvilka nepozornosti a na jedné porci už si Coruše - zašitá pod stolkem - pochutnávala. A to ten kuchyňskej pult mám dost vysokej!!

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:51
- Nahlásit

Ketrin
Nojo Corálie ví,že je bejvalej rybářskej pes,takže ten losos nemohl být pro nikoho jinýho než pro ni
tak to bych se vyděsila, že onemocněli
vždyť já to Karlovi hned volala,jestli nebudeme muset na veterinu

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:56 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit

tak můj labrador rozhodně nemocnej nejní, maximálně trošku na hlavu..byli jsme v zoobutiku koupit nový vodítko a zatímco čekal venku přivázanej u stromu, vytáhl z odpaďáku vyhozenej hamburger od Mekáče, vytáhl ho z krabice a sežral. Dovršil to vyválením se na louce v mrtvým holubovi. Co mám dělat když nemám žádnej psí šampon a ten smrad se nedá vydržet?Zkusila jsem normální můj sprcháč, ale přes tu srst se to nevymylo, akorát se smíchaly pachy dohromady a já se tu asi brzo smrady pozvracím..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:59
- Nahlásit

Rybářskej pes mi má ryby nosit a né je krást (i když je bejvalej)
Btw. nechci to zakřiknout, ale s Borgovým zdrháním po stopách je to v posl.době o 100% lepší. Ráno v 4,30 venčím a všude okolo jukají zajíci a srnky a lákají: Borgouškůůů, tady smééé, hoň nás, chyť nás....! A Borgoušek: nenene, odstupte satani, já tu sem se svojí paničkou a ta je 100x zajímavější a atraktivnější než vy...!

Dokonce už jsem si (mu) párkrát dopřála ten luxus, že jak nějakou stopu chytl a rozběhl se ( a že on hned nabere rychlost) tak jsem ho nechala a připískala až za chvíli a bylo to ok

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:59
- Nahlásit

Bára a Sam
Ježiš,proč mám pocit,že mluvíš o některém z našich?
No nejlepší je psí šampon,to je jasný. Ještě můžeš zkusit octovou vodu,jestli to nezneutralizuje.
To mi připomíná,když byla malá Brituška (kokřice) a vyválela se v hnoji. Na chalupě šampon nebyl,tak jsme jí vzali nějakým šeříkovým mýdlem,smrady se spojili a my celou cestu autem do Prahy málem zvraceli

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:00
- Nahlásit

Ketrin
Ráno v 4,30 venčím a všude okolo jukají zajíci a srnky a lákají: Borgouškůůů, tady smééé, hoň nás, chyť nás....! A Borgoušek: nenene, odstupte satani, já tu sem se svojí paničkou a ta je 100x zajímavější a atraktivnější než vy...!

Hele a vysvětlíš,proč v sobotu venčíš v půl pátý?
A rybářský psi byli krmený jenom rybama,takže si chudinka myslela,žes jí připravila papčo

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:02
- Nahlásit

jsem nepsala že v sobotu!
V týdnu, neb děláme od 5,45
ale v tomhle ročním období mi to ani nevadí, ty rána jsou krásný a den je aspoň delší

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:04
- Nahlásit

Salina se jednou vyválela na výletě u hospody ve vylitým oleji z friťáku a následně u nějaký lesní pily v pilinách. vypadala móc pěkně a šampon psí jsem doma zrovna taky neměla, tak jsem ji myla dětským a pak i Jarem hrůza

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:06
- Nahlásit

jana33
mám sto chutí na něj nastříkat vonítko z hajzlíku..
no nic nedá se svítit, berem vodítko a vyrážíme směr rybník a bude plavat až do úmoru, dokud ze sebe ten smrad nesmeje..přítel se bude asi divit až přijede z práce, protože ten odér z holuba je už všude, cítím ho i ze skříně s oblečením, která je zavřená

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:08
- Nahlásit

Ketrin
Jé já nechtěla napsat v sobotu. Už prostě myslím na víkend A jaktože pracuješ od 5,45? To je šílený
Bára a Sam
držíme palce

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:08
- Nahlásit

Bára a Sam
tak po cestě kup šampon, ne?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:10
- Nahlásit

Ketrin
pravda. A asi i nějakej neopren na psy, jestli se něco takovýho vyrábí a bude ho povinně nosit.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:11
- Nahlásit

já nechtěla napsat v sobotu. Už prostě myslím na víkend
to je dobrý jedete někam?
no zase končím v 15 - to víš, takhle to chodí na venkově
ale já to mám trošku volnější, páč jsem taková samostatná jednotka, takže uplně každej den tu od 5,45 nejsem (a někdy tu nejsem vůbec

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:12
- Nahlásit

neopren na psy
stačí ho vždycky na ven obalit takovou tou fólií jak do ní balej na letišti kufry

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:13
- Nahlásit

Ketrin

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:13
- Nahlásit

Ketrin
ale já to mám trošku volnější, páč jsem taková samostatná jednotka, takže uplně každej den tu od 5,45 nejsem (a někdy tu nejsem vůbec
No právě proto mě to překvapuje,já myslela,že nemáš ofiko pracovní dobu
Víkend nic, zítra mám poslední zkoušku a budu mít hotovej druhák,takže dopoledne se ještě budu učit, ve tři mám zkoušku a pak to někam s holkama asi dojdeme na chvilku oslavit. A v neděli budeme relaxovat a podle stavu Rozárky uvidíme,kam a na jak dlouho vydržíme,ona už by řádila,ale bojíme se o ty nohy
A co vy?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:19
- Nahlásit

no zejtra ta výstava a v neděli se asi budu válet na trávě na dece a taky trochu věnovat domácnosti, dítěti a pesům a ještě má přijet psí návštěva, prostě normálka
tak hodně štěstí na zkoušku a Rozárku vemte aspoň plavat, ne? - stejně bude vedro - nebo teď nemá ani plavat?

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:22
- Nahlásit

Ketrin
Vy jedete i do těch Milovic? Já myslela,že až příští víkend do Kunratic.
Jj plavat určitě půjdeme,akorát momentálně nevím kam,protože normálně jezdíme k Ohři,ale tam je proud,takže by to na ty nožičky nebylo dobrý. Ale kamarád jezdí cvičit ohaře někam za Prahu na rybník a říkal,že tam nechodí lidi a má to tam domluvený s místním myslivcem,tak se na něj kdyžtak můžem odvolat.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:26
- Nahlásit

Jedem i do Milovic, ale jen Borgo. Mám to kousíček a bude tam hodně známých. Jedeme společně s kámošem GR Máňou. Docela se těším, víc než do tý Prahy-tam to bude zase výprava s 2 psy, ohrádkou atd.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:30
- Nahlásit

Ketrin
No tak to budu držet palce a napiš mi,jak jste dopadli

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:45
- Nahlásit

ještě ho musím podrobit mírné očistě, zase si někde sedl do žvejkačky

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:51
- Nahlásit

Ketrin
On je prostě humorista
Jo co vůbec ten tér,fakt jsi tím sádlem dostala dolů všechno?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 15:01
- Nahlásit

Úplně dokonale! Myslíš snad, že by jinak v tom víkendu vyhrál 3 tituly? Sádlo je bomba!

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 15:07
- Nahlásit

Ketrin
3? Konopiště,Polsko a.....?
Ještě ale řekni,jak jsi pak z něj dostávala to sádlo? Nebo ho sežral sám?

LucS
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 20:05
- Nahlásit

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání