| Autor |
Zpráva |
LucS
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 20:06
- Nahlásit
Ahoj...tak jsem vám chtěla napsat, že enny plave (zatím pro piškot)...jen už začíná mít svou hlavu a někdy né a né poslechnout na staré známé "ke mně"...lumpík
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 19:59
- Nahlásit
ahojky, jdu Vás poprosit o bližší info o sobotní výstvě v Kunraticích a kdo vše jedete???
Jinak línání??? u nás katastrofa, jen co jsme se přestěhovali a já si libovala že tu je plovoučka a žádný koberec,jenže i lino a blažba světlé a hned na to karlos začal línat, takže černá pokrývka zeme je u nás taky,ale snad už to bude o malinko lepší. ted jsme byli od čtvrtka na chajdě takže patáda
Byli jsme dnes v lese a calrosíno vyplašil srnu, naštěstí byl na vodítku,ale jak magořil, to zase dlouho neudělal, tak dostal se řváka a jak pak kráčel u nohy sem tam aportuje,ale prostě vášeň to ještě není.
taky začal docela dost dělat že na přivolání jde ke mě takový stylem " no dyť už jdu" plahočí se ke mě jak šnek...
taky jsem spozorovala že noha nebyla někdy úplně o.k. ale tak jsem ho moc nepřetěžovala a hlavně taky i to počasí...
Ale teda od té doby co berem nutradyl tak bych řekla že to je mnohem lepší... ale zase se snažím dbát na to aby měl dost jak pohybu tak i pak odpočinku
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 07:24
- Nahlásit
OPI
U nás se taky líná o 106, hlavně Sali a Borgo asi ho na tu výstavu přehlásím k naháčům jinak já teď nemůžu najít propozice, ale většinou to začíná tak okolo 9 a když jdeš jen na čumendu tak nemusíš nijak spěchat.
a teď se jdu chlubit---- v sobotu při ranním venčení asi 10 m před Borgem vyběh zajíc, Borgo zůstal stát, koukl na mě, já pískla daun, B zadaunoval, zajíc odběhl, já psa přivolala, přiběhl, pochválila, dala volno a ani po té stopě už pak nešel.
ostatní novinky si přečtěte na stránkách
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 08:41
- Nahlásit
Ketrin
Ještě jednou gratuluju,jak k výstavě,tak k Borgoušově první sexuální zkušenosti jseš hrdá maminka
Tak odvolání je super,my teď taky dost válčíme,ne že by se nedali labradoři odvolat,ale potkani u Rokytky se dále množí a množí,takže to je odvolávání,zvlášť Samouše, každej druhej krok,což je dost otravné.
Ad Kunratice - tušíte,kde se bude dát zaparkovat?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 09:01
- Nahlásit
Jo a jedna smutná zpráva - Jindře H umřel Kája,bylo mu skoro 13 let
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 09:28
- Nahlásit
Ketrin
Gratulace k další Výborné Tak Borgo už šel na věc,tak to už je fakt velkej kluk a s tím zajícem aasi dospěl k názoru, že když bude ten táta,tak se už musí chovat rozumně ))))))))))))
jana33
Brrr, předtsava,že by pak třá i nějakýho potkánka k Tobě aportoval....
Tak Kája už to má za sebou...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 09:33
- Nahlásit
choco
Mě potkani nevadí,ale bojím se těch všemožnejch nemocí.
Jj on už byl Kája ten poslední rok špatnej,rvali do něj prášky,ale zhoršovalo se to,zavodňovali se mu plíce a srdíčko už nestíhalo. Jindra nám včera posílala smsku,ale ani nevím,jestli umřel sám nebo ho museli dát uspat
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 09:37
- Nahlásit
umřel Kája
ach jo
Sali taky nějak zas dost ubírá tempo ne že by byla vyloženě špatná, ale je pomalá, včera jsem ji vzala na větší procházku a zpátky už jí to moc nešlo
jseš hrdá maminka a tchyně
jinak k výstavě celkem není co gratulovat, p.Jindřichovský je hodný a výborné rozdává se říká, že dokud má modré stužky tak je rozdává a když dojdou tak teprv dává červené mě nejvíc zaujalo, že mi řek "slečno"
parkuje se tam pokud vím v tý ulici co se přijíždí, hned u takový zdi co se tudy jde do parku, ale jak se ta ulice jmenuje nevím, takže fakt super informace
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 09:42
- Nahlásit
Ketrin
Mě spíš jde o to,aby tam bylo kde zaparkovat
mě nejvíc zaujalo, že mi řek "slečno"
prostě sympaťák
Sali taky nějak zas dost ubírá tempo
ale máte ohromnou výhodu baráku a zahrady. Zrovna minule jsme o tom s Jindrou mluvili,že když jsou na chalupě,tak si jednak Karel vyhoví,prostě se někde vyvalí a nic nemusí a taky tam nejsou tak hrozný teplotní rozdíly jako v Praze.
S Kájou je to smutný,ale z druhé strany,kdyby se každý z našich miláčků dožil 12,13, tak by to bylo fajn,je to pro velkého psa krásný věk
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:11
- Nahlásit
pro velkého psa krásný věk
to je pravda. hlavně jde o to, aby ten konec se nenatahoval, aby to zvíře netrpělo a tak nějak důstojně v klidu odešlo výhodu baráku a zahrady no je to samozřejmě mnohem snazší takhle. jsem si nedávno uvědomila že Sali už kolik let nešla nikde po schodech - prostě nemusí - a teď nedávno bylo potřeba aby vyšla 1 patro a nemohla, nešlo to, musely jsme jet výtahem.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:20
- Nahlásit
jo a ještě z pátku - ať nejsem v podezření, že si přimýšlím tituly - 3? Konopiště,Polsko a.....?
1. CAC Konopiště
2. CWC Polsko
3. Best Dog Polsko (= nejlepší dospělý pes plemene)
a to sádlo jsem z něj normálně pak smyla šamponem, samozřejmě během sádelného zábalu musel mít náhubek, protože na to měl děsnou chuť
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:24
- Nahlásit
jana33
S Kájou je to smutný,ale z druhé strany,kdyby se každý z našich miláčků dožil 12,13, tak by to bylo fajn,je to pro velkého psa krásný věk To máš pravdu, věk je to krásný,ale stejně to je smutný,když pak přijde čas....
Ketrin
Ty jo,vy teda válíte, toho best doga jsem vůbec nepostřehla, jen tak dál
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:24
- Nahlásit
Ketrin
Tak ten Best dog jsem nějak přehlídla To já jen,abych byla v obraze. Ale jinak tě samozřejmě podezřívám,že si stále něco vymýšlíš
Chudáček,náhubek,tejratelko
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:27
- Nahlásit
si stále něco vymýšlíš
jasně, ve skutečnosti ani nemám žádný psy a nikdy jsem neměla
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:29
- Nahlásit
jana33
a jinak pořád čekáme na info jestli si udělala zkoušku když určitě pořád lítáš venku s psama a vůbec se neučíš
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:31
- Nahlásit
Ketrin
ani nemám žádný psy a nikdy jsem neměla
To by ti bylo podobný
Zkouška byla písemná,takže během týdne by měli být výsledky na netu,ale předpokládám,že tak na dvojku bych to měla mít
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:53
- Nahlásit
aha-písemná, tak to se nedá okecat
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:55
- Nahlásit
Ketrin
A ještě ke všemu test - takže fakt nedááá A zrovna tam byly asi dvě otázky,o kterých bych teda s ním polemizovala,protože podle mě byly minimálně dvě odpovědi správně,podle něj jen jedna
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 11:01 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit
Zdravíme!
Včera jsme byli na výletě dělat třísky
A i si pořádně zaplavat a vymejt smrad z holuba, co se pořád drží v kožichu jako klíště
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 11:08
- Nahlásit
Bára a Sam
Hezký fotečky - stejně už je ale Samouš pořádný hovado
Ten muj (ještě teď shubnutej) střízlík je proti ěnmu poloviční
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 11:18
- Nahlásit
http://www.muj-labrador.cz/component/option,com_ma rketplace/page,show_ad/catid,6/adid,81/Itemid,43/
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 11:24
- Nahlásit
Ketrin
Už jsem koukala. Chudák pes
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 12:49
- Nahlásit
Ahoj holky, stóóp, nestíhám číst a kdy se mám učit, žeáno
včera jsme s Edou vejletily... výjimečně jsem nejela na kolo, měla jsem chorobu, tak jsme se jely podívat na páníčka a kamarády do Berouna, jak závodí Eda byla vzorná, ve vlaku všechny okouzlovala (včetně průvodčí, která si ani nevšimla, že nemá náhubek)... kámen úrazu se nám maličko stala Berounka, kde Eda chtěla být nepřetržitě a velmi těžce nesla, když jí cyklisti začali vjíždět na brod do JEJÍ řeky musela jsem jí strčit vodítko pod kámen, abych udělala alespoň nějaký fotky... večer vám nějaký přidám
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 22:12
- Nahlásit
Bára a Sam
čéče kdyby mi teď tady Andy neodfrkoval za zádama,tak bych si myslela,že desertoval k Tobě Mají hrozně podobnej ksicht i postavu, i když Andy mi přijde, že te´d docela zesílil a to přitom váží furt 37-38.
Eda
Sím Tě,dyť se stejně určitě vůůůbec neučíš, v tomhle počásku to přeci ani nende Ty ji,kde jsou ty časy,kdy sem v týhle době taky seděla nad skriptama ...
Přidávám se taky s "pár" fotečkama Abyste věřili,že Andy už opravdu patří mezi plavce
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 22:23
- Nahlásit
Mám dotázek, čím bych mohla nahradit řasy???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 08:59
- Nahlásit
choco
Obočím?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:06
- Nahlásit
jana33
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:17
- Nahlásit
jana33
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:18
- Nahlásit
Montik
kuš babo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:20
- Nahlásit
choco
Za řasy žádná náhrada není.Proč je nechceš dávat?
|