Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:18
- Nahlásit

Zdravím všechny po dlouhé době.Tady je to samý marod - tak ať sre brzo všichni uzdraví!!
Já hlásím veselou novinu- je nás o jednoho/ nu/ více.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:24
- Nahlásit

Zuzana T
je nás o jednoho/ nu/ více.
no to toho víme - tak nenapínej

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:35 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
Máme doma od pondělka španělskou zlatovlásku rod.jménem Lexy,jsou jí 3 měsíce a je kouzelná.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:07
- Nahlásit

Zuzana T
Takhle brzo,jooo? To teda čučím. Tak gratuluju. A co podrobnosti?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:15
- Nahlásit

jana33
JJ to byl celkem rychlý proces - tzv. láska na 1.-pohled a také štěstí na dobré kamarády.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:18 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Podrobnosti bych ráda zveřejnila na svých stránkách,ale spadnul mi v PC Windows.
Celým jménem se jmenuje : Lenda Moura Soul Zampanzar .
Je moc šikovná,hodně živá a mě se moooc líbí - díkybohu i pánečkovi.Je Cathy je zatím uražené a přehlíží ji jako krajinu.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:22
- Nahlásit

Zuzana T
No já právě koukala,že na stránkách ticho po pěšině. Takže jste jako náááhodou jeli do Španělska a čistě náhodou jste viděli odchov zlaťáčků a čistě náhodou byla fenečka volná,jo
Hele a proč ty Cathku už nechceš krýt,vždyť jí ještě osm není nebo jo?
Každopádně si to užívej

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:29 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
Jani Cathy nekryji proto,že jí teď bude 7 let a další porod,když by byl by měla těsně před osmým rokem.To je pro mě nepřijatelné - většina starších fen na to pak zdravotně doplatí,kamarád přišel letos o celý vrh - feně se otočila děloha,další starucha 8.5let!!! naštěstí nezabřazla,měla větší rozum,než panička.Prostě si myslím ,že je sice ze zákona 8 let,ale 7 je hranice.Já chci mít Cathy dlouho v pohodě.
Jinak nééé,nejela jsem na blind,ale do konce roku jsem díky tomu,že nemáme štěňata v naší CHS, chtěla fenku stejně pořídit.Jednou došly na email nádherné fotky a já se zamilovala.Tahle fena měla zůstat u majitele krycího psa,ale nakonec mi jí nechal.Onemocněl mu otec a on by na nové štěně neměl dost času - je to fakt zodpovědný chovatel a prima chlap.Díky jeho starostem jsem já měla štěstí.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:53
- Nahlásit

Zuzana T
Ono asi hodně záleží na tom, v jaké kondici fenka je.
Takže ti byla prostě souzená No tak koukej udělat něco s počítačem,ať jí vidíme dřív než v Albeři

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 14:09
- Nahlásit

jana33
,no já ho můžu tak akorát vyhodit z okna - snad dneska ukecám kamaráda,aby mi to zprovoznil.
Já vím,že je dost fen,co měly štěnda v osmi,mě se to prostě nelíbí.Navíc Cathy zase není taková bomba,aby její štěnda chyběly světu.Dvakrát po sobě nezabřezla a já to považuji za znamení,že ne.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 14:18
- Nahlásit

Zuzana T
jóoo ta technika

choco
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 14:56
- Nahlásit

Zuzana T
Jéé tady se někdo má tak a´t vám dělá jen samou radost kulička zlaťoučká

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 21:46
- Nahlásit

Zuzana T
gratulujeme k přírůstku a ať je zdravá, šikovná a veselá
je zlatá, nebo běluha?

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 22:34
- Nahlásit

Ahoj všem, tak pročítám špatné, ale naštěstí i dobré zprávy
Eda je už ok, opět řádí. Já už mám "jen" 2 zkoušky a pak až poslední jsem si dala na září... Jen co stáhnu foto, dám vám okoštovat, snažila jsem se o "umjění"

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 23:06 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Tady to je...
(tady prosím o ocenění nápadu, posez "modelky" jsem už nedotáhla do konce)
ale stejně jsme nakonec skončily ve vodě

klasika

ještě mimo mísu, našla jsem teď fotku se zajímavým výrazem...

umím ale vypadat i skoro normálně...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 07:01
- Nahlásit

Ketrin
Teď má barvu pomerančů a myslím,že bude po mamince krásně jasně zlatá s bílím předhrudím,ocáskem a bříškem,tak ,jak vypadá GR podle angl.stand.Jsem moc ráda,mě se dobře vyvedený zlatý pes také líbí více,než smetanový,jenže málokterý zlatý má u nás pěknou barvu.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 08:37
- Nahlásit

Zuzana T
No konečně zlaťáček já má být Mě se líbí víc než bělásci

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 08:38 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Jinak Rozárka stále kulhá a pajdá,chvilkama na jednu nohu ani nestoupneTak jsme nasadili na týden dvakrát denně Rimadyl a objednáme se na konzultaci s Duchkem. Achjo

choco
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:48
- Nahlásit

Zuzana T
jana33
já taky radši zlaťásky než bělouše Bude nějaké foto,a´t se můžu rozplývat

Eda
ta by v tý vodě taky mohla i spát,viď? A ty ksychitíky na kole mi přijdou ještě docela dobrý, nepřála bych vám vidět ty moje )))))))ale mě u toho naštěstí nikdo nefotí

jana33
to je blbý třeba jí aspoň ten Rimadyl pomůže od bolesti...možná budete znovui rentgenovat...chudinka

Já jsem zase pěkně nervní a ze mě už i pes z toho hnsuus co má už po celý tváři až ke krku a zjistila jsem,že se mu stroupky udělali i na zátylku.Sice má to místo,který jsme vystříhali suché a strupovité,ale další stroupky se mu dělají v chlupech okolo...jestli to tak půjde dál,tak ho můžu rovnou nechat vyholit celýho.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:50
- Nahlásit

choco
Tak jestli půjdeme k Duchkovi,tak kontrolní RTG uděláme,ale výsledek víme už teď,že nám řekne,že je to strašný,na to to nepotřebujeme vidět Kdyby aspoň vydržela do podzimu,naordinovala bych jí po přestěhování rehabilitační program a na jaře by pak šla na tu resekci

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:53
- Nahlásit

choco
No ráda bych ji konečně zveřejnila na svých stránkách,ale spadly mi windowsy a kamarád mi to ještě nedal do kupy.Mám fotky ze Španělska ,z domova ještě né,poněvadž mám plné ruce štěněte a foťák se už do nich nevejde.Vydržte ,snad to do pátku budu mít hotové.

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 11:20
- Nahlásit

Tak nás dneska čeká stěr z plic, tak nám držte palečky ať už se to léčení pohne správným směrem

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 11:21
- Nahlásit

Dines
ježiš jak se to dělá?

choco
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 11:25
- Nahlásit

Zuzana T
tak jo vydržím

Dines
Stěr z plic? To slyším prvně....jak to budou dělat? A už vypadá líp? Pije a žere?

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 11:34
- Nahlásit

jana33
choco
no, přispí ho (uspávat úplně ho nechtěj, že by se už taky nemusel probrat), zavedou nějakou trubičku krkem do plic, a skrz ní pak udělaj ten stěr....

Včera se nažral docela dost, jen to pití je furt spíš z donucení

Dneska ale aspoň celou "procházku" vyklusával, a neplahočil se jen jako zombie..

Taky už trochu jinak kašle - je to takovej hlubší kašel - mě teda zní líp

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 11:41
- Nahlásit

Dines
tak budeme držet place,ať to dobře dopadne

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 11:44
- Nahlásit

jana33
Dík, myslím že to ještě pořád potřebujeme

choco
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 19:08
- Nahlásit

No a my za chvíli jedeme taky znovu k vetovi, protože už se mu ty pupínky a z toho pak i strouipky dělají dál a dál a taky nahoře na hlavě....nejspíš dostane ATB...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 19:30
- Nahlásit

Držím všem marodům palce a Sam tlapky at je to lepší a jste brzo jak rybičky!!

choco
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 21:53
- Nahlásit

Andy je vyholený jak kuře, dostal injekci a antibiotika na deset dnů a po vytvoření strupů máme dávat ant. mastičku a je vymalováno. Vzhledem k tomu,že skončí s antibiotikama týden před lovečákem,tak jsem na vážkách,jestli to ještě raději nezrušit...

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání