| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:19
- Nahlásit
14.6. v Kunratickým zámeckým parku.
Já tam byla akorát jednou v 2005 s Rambem a bylo krásný počasí takže to bylo fajn.
Oni ty oblastní výstavy bývají příjemný a pěkný, není tam tolik rivality-nejde o tituly ještě jedeme 7.6. Milovice u Hořic, to mám kousek.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:25
- Nahlásit
Ketrin
Tak to bychom mohli,budu mít po zkouškách a už se necvičí,protože je první turnus v Albeři Tak uvidíme podle počáska,ale mohlo by to být fajn
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:31
- Nahlásit
a kdy se stěhujete?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:46
- Nahlásit
Ketrin
Zatím nee,neblázni. Nejdřív to musíme koupit,takže teď jsme ve fázi shánění podkladů,příští týden tam snad dokopeme znalce,vypracujeme smlouvu o smlouvě budoucí a pošleme to do hypoteční banky. Pokud všechno půjde hladce,tak cca do poloviny,konce července bychom měli mít klíčky. Pak tam začneme dodělávat jednu podkrovní místnost a opravovat garáž a terasu,což počítám bude trvat tak dva měsíce (to tam zatím budeme jezdit o víkendech) a pak by to mělo vypuknout,takže počítám tak říjen,listopad definitivní stěhování národů
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:51
- Nahlásit
ahá, tak to já myslela dřív.
No tak to ti zrovna ta velká změna z pražandy na venkovanku vyjde na to nejblbější, nejdepresivnější období - furt tma, bahno atd. Ale zas jste na to čekali tak dlouho že Ti to asi poprvé vadit nebude těšíš se?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:59
- Nahlásit
Ketrin
Naopak vyjde to akorát na houby a hlavně tam už od toho srpna nejpozději budeme jezdit,tak se tam postupně zabydlíme. Třeba to vyjde a postěhujeme se už na konci září,uvidíme.
Těším se těším,ale po našich zkušenostech to radši nechci zakřiknout
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 20:21
- Nahlásit
Ketrin
14.6. v Kunratickým zámeckým parku
no, píšu si... když nebudou zrovna nějaký závody, tak proč si nevyvětrat hlavu mezi zkouškama, že ano
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 20:58
- Nahlásit
Eda
no vida tak to půjdeme pak do té cukrárny
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 21:55
- Nahlásit
ahojte, to čučííím
výstava v Kunraticích???
jana33
keckáš že jsi tam nikdy nebyla,kord Zámecký park máš obešlý asi tak 10x
týý jo, sice asi nebudem ten víkend v Práglu,ale tohle by mě fakt mrzelo nevidět, chjo, to budu muset nějak zařídit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 08:40
- Nahlásit
OPI
To,kde jsme týrali Karlose byl zámecký park,jo? Tak mě ale stejně nenapadá,kde tam ta výstava bývá
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:00 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
jana33
nechceš dalšího Ferdu?
ale je to moc smutný
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_8468_0.html
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:01
- Nahlásit
mě ale stejně nenapadá,kde tam ta výstava bývá
normálně v parku, na trávě, pod stromy.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:05
- Nahlásit
Ketrin
Počkej,to kde jsme týrali Karlose nebylo nijak velký,tam by se to nevešlo
Ad Ferda - už jsem to četla,ten titulek vypadá,jak kdybych udávala psa já
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:16
- Nahlásit
ten titulek vypadá,jak kdybych udávala psa já
no právě, až jsem se lekla když jsem to viděla
Já nevím kde jste týrali Karlose, ale ten park je velkej, je obehnanej zdí a jsou tam velký stromy a trávník a cestičky. Když jsem, tam byla s Rambem tak tam bylo asi 10 kruhů a mezi nimi spousta místa, stánky atd.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:21
- Nahlásit
Ketrin
Možná,jak jsem se soustředila na Karlose,tak jsem ten prostor tak nevnímala
no právě, až jsem se lekla když jsem to viděla
No dovol
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:28
- Nahlásit
na úvodní stánce cz-pes - obrázek z galerie je malej Borgo!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:44
- Nahlásit
Ketrin
On je tam při načtení pokaždé jiný obrázek.
Ale jinak - kde jsou ty časy,viď?
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:46
- Nahlásit
jana33
jj to byl tan park,
taky jsem se divila že tam se něco takového koná
tak on docela velký je,ale nezdá se to právě kvůli těm cestičkám atd..
týý jo, já se tam chců taky kouknout,
myslím že jste se mě kolikrát ptali kde to ted bydlím tak jsem v Modřanech, Na Beránku
ještště otázka, myslíte že když mám karlose na vodítku měl by mít košík???
ad nevíte zda tady v okolí je nějaký cvičák nebo něco, nebo kde bych o tom našla nějaké info. někde jsem narazila o nějakém článku kde bylo CVIČÁK V MODŘANECH,ale at hledám jak hledám tak nic
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:48
- Nahlásit
OPI
to by bylo relativně blízko do Říčan, ne?... i když... jestli jezdit tam nebo do Koloděj, to už vyjde nastejno.
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:54
- Nahlásit
Ketrin
já má ještě permici do Koloděj,ale jezdit tam o víkendu je bohužel mimo mé možnosti navíc ted tam budou mít nějaké ty táboty tak nevím jak se cvičí.. myslela jsem něco že by tady bylo i v týdnu třeba
jana33
Jak se cvičí v létě v kolodějích?? zda se teda cvičí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:59
- Nahlásit
OPI
Já klasický cvičáky neznám a upřímně o nich nemám zrovna nejlepší mínění. Ale třeba by to byla výjimka. Jinak bych ti mohla nabídnout cvičení s náma v rámci venčení,ale musela bys za náma jezdit a bylo by to večer,cca v šest,když je horko,tak i později.
Co se týká Kolodějí,tak v létě se většinou cvičí normálně kromě doby,kdy jsou výcvikové tábory,což znamená,že teď se ještě cvičí dva víkendy,pak dva víkendy ne a pak zase ano až do předposledního sprnového víkendu. Jak jsem psala,cvičí se normálně, jen se někdy může stát,že se třeba cvičí jen v sobotu nebo jen v neděli apod.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:10
- Nahlásit
OPI
já myslím že ty klasický cvičáky jsou skoro všude - Modřany, Bráník... tam určitě něco bude, a pokud bys to chtěla jen aby se karlos dostal mezi psy a musel mezi psy poslouchat, tak tím určitě nic nezkazíš, pokud narazíš na rozumný lidi kteří Ti to tam umožní a nebudou tě nutit do něčeho co nechceš (obrana apod.). Si myslím že třeba i ty překážky, kladina apod. mu neuškodí, zas je to něco jiného, musel by s tebou spolupracovat, vylepší si ovladatelnost apod. Aportíky apod. si můžete dělat jinde sami anebo s Janou.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:10
- Nahlásit
Ketrin
Jasně k cukrárně se hlásím taky Já jsem tam taky nikdy nebyla, tak snad bude hezky,ať si to užijeme A můžou se tam brát psi s sebou na kukandu?
OPI
V létě cvičí normálně,akorát se to pak bvypouští v těch týdnech co jsou tábory a nebo nějaký víkend,kdy jsou třeba zkoušky nebo výstavy,ale vždycky o tom píší na stránkách.
Eda
To si teda piš piš piš,mohla bys vzít i Eďouše
jana33
To fakt vypadá jako inzerát na Ferdu možná by se jim hodili vaše rady
No my se o víkendu chystáme s kamarádkou a pejsama na klasický výcvikáč (poslušnost,stopa,obrana) někam ke Kutné Hoře, tak jsem na Andyho zvědavá, jak se bude tvářit na hadr O stopě nepochybuji,že by po buřtících nejel
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:13 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
choco
klasický výcvikáč (poslušnost,stopa,obrana
hele zrovna je tu o tom řeč
já bych teda obranu nedělala, ale docela mě lákají ty překážky a už delší dobu plánuju, že si s cvičícími kolegáčky někdy na jednu dvě hoďky pučíme blízký cvičák a zkusíme si to tam, aby měli psíci nějaký nový zážitky
jo a na kukandu můžou - s očkovákem
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:15
- Nahlásit
jana33
no já jsme klasický navštívila jednou a naposled, takže taky nemám dobré zkušenosti,ale štve mě že to ted nezvládám o víkendech.v létě chcem být na chajdě, jarda bude mít volné léto,ale tak bych to nějak pořešila
poslední dobou už zase na to doooost dlabu a havně prostě potřebujem cvičit se spi,osamotě to je svatoušek
a v kolodějích se dělaj hodně aporty a to je zatím v takové míře pro nás o ničem naposled jsem se s Jirkou i schodli na na tom že takhle to je o ničem, já ho vyšlu a jelikož má nezájem tak ho odvolám a to je furt do kola...
ááále s Tvojí nabídkou to nezní vůůůůbec špatně, malou mohu dát k mamče a vyrazit za vámi od kud že to jste??
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:15
- Nahlásit
OPI
Jinak my v týdnu jezdíme na cvičák na hafbo a třeba včera jsme byli zase na takovým "sranda cvičení", kde to fakt není o tom drilu v řadě,ale výcvikářka vymýšlí rlůzný cviky,kde se na tom procvičuje odložení,přivolání,chůze u nohy a tak podobně a je to pokaždý trochu jiný a včera jsme s eučili i pitominky jako válení sůdů, plazení se a poklony )) Na tohle cvičení chodím hrozně ráda,protože se tam úžasně s hafem odreaguju. No dneska máme lovečák retrívří a tam se zase u Andyho hledání navztekám...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:18
- Nahlásit
Ketrin
Já vím,já to taky s tou obranou mám te´d jako takovou vsuvku a hlavně vím,že ten pán,co to tam dělá,to dělá fakt s citem a je to spíš o tom,že si hlavně my teda pohrajem s hadrem a když bude vidět,že to není nic pro něj,tak taky přestraneme.
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:19
- Nahlásit
a pokud bys to chtěla jen aby se karlos dostal mezi psy a musel mezi psy poslouchat, tak tím určitě nic nezkazíš, pokud narazíš na rozumný lidi kteří Ti to tam umožní a nebudou tě nutit do něčeho co nechceš (obrana apod.). Si myslím že třeba i ty překážky, kladina apod. mu neuškodí, zas je to něco jiného, musel by s tebou spolupracovat, vylepší si ovladatelnost apod
přesně to potřebujem
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:20
- Nahlásit
Na sportovní kynologii mě to fakt netáhne,to spíš MArtina s Eli
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:21
- Nahlásit
choco
si pište, že s citem... na bělouše to ani jinak nejde a vaši lablablabla jsou na tom podobně.. No, uvidíte sami...(Hani a Martine)- jo a OT , mě to dneska v té práci ták neba.... Se omlouvám, musím to někde ventilovat a naše fórum je mrtvé...
|