Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
choco
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:58
- Nahlásit

Ketrin
jana33
vy tajnůstkářky

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 12:55
- Nahlásit

choco
hlavně,že si to sem napíšem,ne? Co Andy už nekulhá? Rozárka už zase běhá,takže včera už byli na normální procházce

choco
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 13:41
- Nahlásit

jana33
no jasně ))) aby tady jako řeč nestála ))))))) Andy přestal kulhat nějak v pondělí a chodili jsme jen na malý procházky, ale když se mi včera rozeběhnul a rozlítal chvíli s jiným pejsanem a to i dneska ráno,tak pak zasae chvíli chodí s tou přední krapet do strany....tak jsem z toho taková nesvá...no uvidíme, bude dělat noha po zítřejším cvičáku. Jen fakt doufám,že se mu v tý haksně už nemohlo nic posejřit a je to z přetažení. Budu si muset ráno přivstat,abych to nějak rozložila a byla ráno venku aspoň hodinu, kolem oběda s ním chodí máma tak na půl hoďky a pak teda odpoledne chodit tak na dvě, a večer už jdeme zas tak na půl hoďky...A doufám,že mu teda dávám všechno,co potřebuje v tom vařeným....nerada bych mu třeba ještě přitížila

choco
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:36
- Nahlásit

jana33
Jani,ty používáš na zubiska hafanů orozyme,viď? Jak prosím Tě docílíš toho,aby ti to hned neslázali z prstu a nebo po napatlání na první zub hned nespolknul?Máš na to nějaký kartáček a čistíš a čistíš?Já se dostanu na přední zuby na několikrát mu to tam napatlám,ale on to hned slíže a na zadní zuby se dosat je teda umění.

Montik
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:46
- Nahlásit

choco
musíš čistit kartáčkem...To, že mu to tam napatláš a on bude mít zuby jako bobr z reklamy je blbost...Já teda používám virbac, ale čistím obden...jednopduše napatklám na kartáček, odchytím čokla (ani jeden to nezbožňuje teda), odhrnu pysky a jedu - začínám na stoličkách nahoře, pak otevřu držku, stoličky dole, pak mu jí otevřu pořádně a vyčistím i zespoda a nakonec dělám špičáky a předky...Ale teda, žádná sláva, na to, že to dělám obden už 2 měsíce..

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 09:58 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

choco
My kartáček nepoužíváme. Kartáček se musí používat na klasické pasty, tyhle enzymatické působí sami. Já to normálně dám na prst, nadzvednu druhou rukou pysky z boku a pohodlně se tím prstem na zadní stoličky dostanu. A pak natřu i přední zuby, Sam je úžasnej,protože jak vidí pastu na prstu,tak už sám nadzvedává pysky a pro neznalého to vypadá,že se mě chystá sežrat

Jo a podle mých zkušeností je Virbac do účinku o dost slabší než Orozyme

Montik
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:01 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit

jana33
no, mě zase známá říkala, že ty enzymy zas tak nefachaj, ale když to někomu funguje, proč ne...JJ, plánuju taky přejít na ten orozym.... Tak uvidíme, jestli bude mít bělous tak bílý zuby jako ten bóbr...

choco
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:02
- Nahlásit

Montik
že mu to tam napatláš a on bude mít zuby jako bobr z reklamy je blbost A proč néééé????

To teda bude pěkně otrávenej, mučit ho takovouhle procedurou a ještě tak často...on právě začíná mít žluto na špičácích,ty stoličky vzadu ještě vypadají docela běle...asi zkusím ještě ty plátky...nedávalas je pejsanům někdy?

choco
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:04
- Nahlásit

Montik
no tak vidíš, kartáčkem ho ještě šudlat nemusím a možná ty bobr vobr zuby mít budem ))))

jana33
A to ti vydrží si nelíznout,nepolknout nebo to je fuk...a jak často to děláš, denně?

Montik
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:04
- Nahlásit

choco
já ne..Monty by to nežral - za to dám ruku do ohně a Lucky to nevím....Ten možná i jo...Tak jsem je chtěla zkusit,ale nějak jsem na to vždycky zapomněla.... Já hold jsem ten blázen, co čistí...a čistí...a čistí..... Jenže u Montyho ani nevím, jestli to funguje, páč přes ty jeho fousy nic nevidím....

Montik
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:06
- Nahlásit

choco
já tomu prostě nevěřím...tak raději čistím kartáčkem, abych měla dobrej pocit, že pro to něco dělám...

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:10
- Nahlásit

Plátky jsou dobrý,ale na to dávat je každej den dost drahý (teda pro naší smečku).
Pastu se samozřejmě olizuje, ale neslíže jí všechno a ty enzymy působí i když jsou jen v tlamě,rozprostřou se slinama. A na ty zadní se nedostane,tam mu to na stoličkách zůstane. A nakonec ještě dáváme ruce k olízání Jinak labradoři jsou v pohodě,mají široký držky,ale Ferda má tu hubu nějakou uzounkou,tam se blbě šahá.
A potírám cca obden,když na to nezapomenu. Zuby bílé jak perličky nemají,ale ani se jim nedělá kámen ve velkým

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 09:20
- Nahlásit

Tak k náhledutí fotky ze srazu:
http://dannyho.stekani.cz/gallery/thumbnails.php?a lbum=27

Jen doufám,že fotky dovalí i Michal,protože na těhle kromě jedné s Rozárkou a Ferdou naši pesan vůbec nejsou (ale ta jedna teda stojí za to),protože během soutěží byli zavření,abychom mohli organizovat

choco
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:24
- Nahlásit

hihi ty v tom kolečku jsou čupr )))) http://dannyho.stekani.cz/gallery/displayimage.php ?album=27&pos=317

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:28
- Nahlásit

a co je to za psa (žl.) hned na začátku jak čumí z okna, ten je dobrej jinak pokud je nějaká soutěž o nej fotku, tak hlasuju pro Mmartina s dummykem v ústech
My včera vyjeli cvičit na rákosí s kačenou a psi sice pěkně pracovali, ale jinak děsně zlobili-každý se nemoh dočkat a pořád nějaký kňučení a "nenápadný" plazení se z odložení, jen aby už mohli pro tu kačku jít

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:35
- Nahlásit

Ketrin
To je Denny - když se podíváš přímo na www.stekani.cz tak to je domácí psék. Oficiálně Denny Bludov. Bohužel nemá rád psí kluky, jen Samouška a Ferdu (s Ferdou by nejradši založili vraždící komando,dva sígři se našli a Denny si dokonce Ferdu pustil i do chaty).

Já se jim nedivím,že byli po takové době natěšený Tak se na ně nezlob

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:39
- Nahlásit

s Ferdou by nejradši založili vraždící komando

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:52
- Nahlásit

Ketrin
Se nesměj,si je měla vidět. Denny normálně nebyl pouštěnej, jenom když bylo klidný ovzduší. My seděli u chatek a v tom se objevl pes. Deny i Ferda se na něj vyřítili,ale Ferda si v poslední chvíli nevšiml,že Denda byl odvolán,takže na psa vyjel a pak se děsně divil,kde ten Deny je,proč mu nepomáhá. Tak dostal od Karla vylágroš jakej neviděl. No a opačně, odvážit se k jejich chatičce jinej pes než Samouš a Ferda,tak se Deny zblázní,ale Ferdu si nechal vysedávat vedle sebe na zápraží a tvářil se spokojeně, i když Ferďas nakukoval dovnitři. Fakt dvojka

choco
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:03
- Nahlásit

jana33
tak to jsme měli štěstí,že jsme na tohle komado nenarazili Danyho jsem snad zahlídla jen jednou dvakrát Ale když se tam Ferda producíroval sám nebo jsme ho potkali s našima dvěma,tak byl v poho. Hrozně sme se smáli,když jsme ho pozorovali,jak si fakt vystačí sám a je spokojenej, jak mu to tam všechno funguje.

Ketrin
Jj, Martin s dummyšem je ukázkový Jde vidět,že s Bárou pilně trénují A ny hafíky se nezlob a buď ráda,že jsou tak natěšení

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:11 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

choco
Samozřejmě,že když se producíruje sám je v pohodě, maximálně na někoho zavrčí, dokonce jsem ho zahlédla,jak se před setrem válí na zádech. Ale jak má v blízkosti Samoušeka nebo v tomhle případě Denyho,tak je tááááákhle velkej a důležitej,spratek JJ vystačí si,je to prostě samostatná jednotka. Teda venku,doma je to ten nejmazlivější a nejpokornější psíček

Jinak Deny se fakt v takovým mumraji pouštět nedá a to byl ještě před rokem a půl takový submisivní trdlo Já jsem ráda,že alespoň s našima klukama je v pohodě

Martin s Bárou trénujou poctivě,akorát někdy přehlédnou,kdo je pes a kdo člověkresp Martin se spoléhá na učení nápodobou

Mmartin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:16
- Nahlásit

choco
jana33
Ketrin

No co co, nejlepší metoda výcviku je předvedení, ne?

Předávku aportu z úst do úst ve vodě naštěstí nikdo nevyfotil

Beenee
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 22:46 - Změnil/a: Beenee
- Nahlásit

No to je teda bordel... člověk se tu pár dní neukáže a už mu pomlouvaj psa....

napřed bestie, pak agresor a teď už vraždící komando...

chudáček mazlivá, jak ten k tomu přijde

Jinak abych to uvedla na správnou míru, tak s Dannym (respektive s jeho páníčky) je to čím dál lepší (jsme čím dál méně histeričtí). Je na 95% odvolatelnej a po psovi vyloženě nejde, jen se pes nesmí přiblížit až k němu. A se psama, které zná z dřívějších dob je v poho. Pustit ho do chumlu (30ti) psů a feneček si teda nedovolíme.

Ze dneška máme krásnej zážitek. Z poza křoví vyběhl pes velikosti Ferdy, nějaký kříženec a Danny dvěma skoky zabrzdil těsně za pánečkem (dolnajsem), ani nevrkl a čekal, až páneček psa odežene.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2008 18:26
- Nahlásit

Beenee
Protože ví,že se vořeši velikosti Ferdy nevraždí,páč s nima bývá sranda

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 09:05
- Nahlásit

Dobré ráno všem,tak jak jste trávili víkend? My v rámci odpočinku a taky cvičení, v sobotu jsme byli cvičit s bažantem (nosil i Ferda a byl děsně důležitej) a v neděli s Radkou na cvičáku. Samouš zase předváděl svoje etudy na téma uvařený pes a bavil všechny okolo. A vychcaně to zakončil,když se nakonec dělala dohledávka a jelikož před námi dohledávala Rozárka,tak si upravil skvěle dispciplínu z vlohovek "stopa vůdce" na "stopa Rozárky", šel přesně po její stopě až do křoví,kde to měla schované ona, tam to prohledal a teprve když zjistil,že tam nic nenechala,jal se taky samostatně pracovat

choco
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 09:29
- Nahlásit

Beenee
Jéé zdravíčko

jana33
My jsme taky víceméně odpočívali, ve čtvtek a pátek jsme totiž cvičili,a tak v sobotu měli pejsani plavčící den a včera jsme se jeli ještě s kamarádkama a jejich pejsanama projít v Dalejském údolí, kde se pak taky rochnili v potoce. No a když jsme už byli pomalu nachystaní k odjezdu domů a já dávala v podřepu napít ostatním pejsanům a měla Andyho u sebe na voidíktu v klidu sedícího, tak Andy zmerčil s pejsama procházející cizí labinu a já za ním jela po chodníku. Ten mě tím tak vytočil,že takový céres ještě nedostal a myslím,že si ho bude pamatovat ještě dlouho.

choco
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 09:31
- Nahlásit

jana33
předváděl svoje etudy na téma uvařený pesNj, taky bylo pěkný horko,tak co bys nechtěla ))

nosil i Ferda a byl děsně důležitejFerda nosííí???Fakt???To se divím,že to je ochotnej strčit do držtičky To je dobrý

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 09:49
- Nahlásit

choco
Jasně,že nosí. Resp. předloni,když jsme byli na výcvikovým táboře od brněnský K9,tak Ferda normálně absolvoval lovecký výcvik pro začátečníky a byl lepší než všichni začínající labradoři dohromady a na konci tábora dělal krásný dohledávky a nosil a nosil. Od tý doby se k loveckýmu výcviku logicky nedostal,Albeř je jen pro retrívry,takže dostal bažanta zase až teď a hned pochopil,co se od něj chce. Trochu teda plive,ale na to,že tohle vůbec nedělá,je fakt šikulka. Až se přestěhujeme,tak určitě budu cvičit i s ním.

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 10:07 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ahoj všem!
my máme jednu nekynologickou příhodu v sobotu jsme slavili narozky a grilovalo se. Edička gril hlídala z bezpečné vzdálenosti, neloudila, hleděla si svýho. Asi tušila, že její příležitost teprve přijde Když jsme šli vyprovodit hosty k brance, Edička se obsloužila a dopapkala 2 kuřecí řízky. Spíš jsem měla strach co to koření a olej... ale labradoři mají žaludky kachní, takže ok Byla to její premiéra (tedy doufám, že i derniéra), tak si to, myslím, užila
Dneska mi, prosím, držte všechny palce a pesani tlapky, myslete na mě od dvou odpoledne. Budu se snažit přemluvit pana docenta, že tu statistiku a reprezentaci znalostí OVLÁDÁM !

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 10:13
- Nahlásit

Eda
Co je na tom nekynologického? To je typická kynologický labradoří příhoda tak hlavně,že holce chutnalo
Palce držíme už radši teď

choco
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:08
- Nahlásit

Eda
Tak to držím palce i já :ú jooo statistika nuda je....

Edičce přeju dodatečně dobré chutnání .) určitě si smlsla jako nikdy, to víš,příště na ní musíš taky myslet s vlastním steakem

jana33
Tak to jsem netušila,že je Ferda takovej borec

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání