| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 12:32
- Nahlásit
Jo a za povel nepovažuji - to je šikulkáá,tak je to dobře - u vlohovek se tohle nepenalizovalo ani za Noska - a to byl pěknej drtič.Za to,když pes vrknul v koroně nebo po dobu celých zkoušek,tak mohl zkončit se zápisem v PP,že má nežádoucí povahu a měl s chovností vymalováno.To se mi zdá také extrémně tvrdé,ale aby někdo dostal vyhubováno,za to,že chodí moc blízko u ostatních při povaze a že je může tím poškodit,tak to je tedy pak zkouška povahy o ničem.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:33
- Nahlásit
o dobrém pořadateli a rozhodčích
aby někdo dostal vyhubováno,za to,že chodí moc blízko u ostatních při povaze a že je může tím poškodit,tak to je tedy pak zkouška povahy o ničem.
přesně tak.
Loni - přesně před rokem . jsem tu psala, jak probíhala povaha v Petrovicích kde jsem byla s Borgem, velmi přísné ale tak by to mělo podle mě být.
a aby uspěl pes, který se po výstřelu musí 5 min. nahánět, protože se smrtelně vyděsil, no to snad taky ne... (předloni, pamatuješ?) není v tom nic osobního... snad by nemělo být cílem aby uspěl každý asi to není o klubech ale ty největší excesy jsem viděla u KCHLS nebo o nich slyšela od nezaujatých diváků a už mlčím.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:39
- Nahlásit
Tak já teda zkušenosti nemám,ale je fakt,že loni na Albeři jsme se na veverkách byli podívat a obě skupiny byli posuzovány úplně jinak,resp. jiným metrem - Šeráková byla hodná,nejpřísněji hodnotila chůzi u nohy,což mě teda na vlohovkách udivilo,ale jinak byla mírná. Zato ten chlápek to hodnotil jak na vrcholovejch zkouškách,přesně jak píše Zuzka za každé povzbuzení buzeroval,což mi přijde u takhle mladejch psů jako kravina. A co se týká povahy to mě dost rozčarovalo, hned na začátku řekli,hlavně ať se chodí alespoň dva tři metry od řady,aby nedošlo k nějakým nepříjemnostem
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 16:55
- Nahlásit
Ketrin
mííír,ale já jsem zase kritiku slyšela na některá Rkáčková OVVR.Jak říkám není to o klubu,ale o rozhodčích.
Stejně se z veverek stala jen formalita,dneska je udělá každý,skoro.K chovnosti to mnohým stačí.A těm,jako já ,ty a mnozí další šílenci , by nějaké veverky stejně nestačili a půjdou do lovečiny.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 20:05
- Nahlásit
Tak coooo? jak dopadl Borgo a Coruška? A ostatní??? Jsem zvědavá,jak vopice. Držela jsem vám moc palečky a myslela na to,jak vám vyšlo aspoň to počásko skvěle. my jsme se nakonec na jih nedostali.Ale jsem nadšená tz Andyho,protože už plave a plaveee a plaveeee A do vody už neotálí, stačí mu tam něco hodit a hupsajdá za tím )) Celý víkend jsme chodili plavat
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 22:47
- Nahlásit
Ketrin
Tak už jsem to vypatrála Gratulky k Borgovu umístění a Corálkovi k první výstavě taky To čubrním,že jste tam byli ve štěndech samy,minulý rok tam bylo hafo malých ve feńulích.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 07:09
- Nahlásit
choco
jak dopadli? povídej, přeháněj!!!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 08:00
- Nahlásit
Eda
No já nevím jestli můžu ))) Borgo byl třetí a Corálek dostala VN1
Ketrin
A ty pišpišpiš dojmy a jak to probíhalo a vůbec,jak ste si to užili
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:27
- Nahlásit
ahoj bylo to fajn, jihočeši umějí zorganizovat výstavu objednat počasí a postavit ooobrovské kruhy, kde se pes může pěkně rozběhnout a ukázat v pohybu choco
jsem to vypatrála kde?? máme to stejné za sobotu i za neděli - 2x VN1 a 2x V3 oba pěkné posudky, takže spokojenost, nejlepší odměnou bylo v sobotu po předvedení, že jsem je pustila do toho rybníka. Potkali jsme tam fleta Badyho, který stál ve vodě a čuměl tak jsem si vzpomněla jak jste se tu o tom bavily. Bylo tam strašně moc kachen které se vůbec nebály a psi si jich nevšímali a dokonce si nevšímali ani mrtvých ryb!!! Ovšem děsná byla noc ze SO na NE kdy jsme spali v ČB u švagrový - nebyla doma, nechala nám klíče - nazdobený nepsí minibyt, samé sušené kytky, blbůstky a keramické kachničky apod. přesně v té vražedné výšce labradořího ocasu takže Corynu jsem na noc strčila do ohrádky, páč chci mít se švagrovou i nadále dobré vztahy myslela jsem, že upaťchaná z výstavy bude spát jak šípková růženka, jenže ona ve 2 v noci začala kňourat, že už spát nechce a rozhodně že už teda nemíní být sama v ohrádce, takže jsem si musela k ní lehnout na zem ona se přitulila a spaly jsme až do rána
tak já jdu trochu zakltualizovat stránky, ale fotky z výst. skoro žádné nemám.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:33
- Nahlásit
Ketrin
- 2x VN1 a 2x V3
gratulace!!
Potkali jsme tam fleta Badyho, který stál ve vodě a čuměl
že by to byl Baddy??
mě to bohužel taky nevyšlo jet se podívat, tak třeba někdo jinej fotil a někde se fotky objeví..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:39
- Nahlásit
Ketrin
Sobotní výsledky jsou už u Lahodové. Neděle ještě ne.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:43
- Nahlásit
jana33
Sobotní výsledky jsou už u Lahodové. Neděle ještě ne.
no právě, sobotní výsledky mám napsané-byli jsme až do soutěží, ale včera jsme pádili domů v poledne a to se u fen ještě zdaleka nekončilo, takže mám jen psy.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:45
- Nahlásit
Ketrin
Hele a jaktože si psi nevšímali mrtvejch ryb? Na to existuje nějaký kouzlo či co?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:45
- Nahlásit
Ketrin
Jj, koukala jsem na její stránky, škoda,že tam ale nemá foto,vždycky mě zajímá,jak ten pes vypadal. Vypadá to,že tam Andyho bratr nakonec ani nebyl. Jim musím napsat,co že si to rozmysleli...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:47
- Nahlásit
jana33
hele naši si taky teď m,rtvých ryb vůbec nevšímali a že jich v tom jednom rybníce teda u břehu bylo požehnaně...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 11:28
- Nahlásit
jana33
jaktože si psi nevšímali mrtvejch ryb?
no to právě taky nevím a nechápu. bylo tam plno psů co se koupali a NIKDO si těch ryb nevšímal-a já viděla aspoň dvě hned u břehu.
choco
Andyho bratr nakonec ani nebyl
v katalogu není - ani jeden den.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 12:02
- Nahlásit
Ketrin
gratulujeme!!!
Roxy nakonec nejela, protože se samozřejmě rozhárala, ale její panička byla alespioň na kukandu...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 12:07
- Nahlásit
Eda se samozřejmě rozhárala potvora!!!-jako Bali, ta pravidelně hárá když má zaplacenou výstavu
viděla jsem že je Roxy v katalogu, tak jsem číhala až bude v kruhu, dokud to neproškrtli že tam není
|
choco
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 12:41
- Nahlásit
Ketrin
Ahá,tak se na to vykvákli úplně. No to je jedno. My se zkusíme přihlásit na národku v Boleslavi, Teda hlavně Eli a s Andym si to vyzkoušíme jen tak jakože,když už tam budeme... Ale spíš než černocha tam budu ukazovat asi zrzouna,
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 12:42
- Nahlásit
Ketrin
viděla jsem že je Roxy v katalogu
a to jsme pilovaly předvádění a moc to holkám šlo, tak mi je líto, že si to nemohly vyzkoušet "naostro"
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 19:02
- Nahlásit
Zdravím všechny. Chtěla jsem se zeptat, jestli víte o nějaké pořádné ochraně proti klíšťatům, co může mít dvouměsíční štěně? ten postřik BioKill, co máme je evidentně na nic,protože jsme dnes vytahovali třetí klíště - první šlo v pohodě, to druhé, už byl horor - nešlo vůbec vyndat (má tam malou ranku) a třetí bylo ještě nezakouslé. No toto vytahovat po každé procházce nezvládnu (psychicky,Enny byla celkem v klidu).Díky moc za radu
|
choco
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 19:46
- Nahlásit
LucS
Když mrkneš na diskuzi, která tady o klíšťatech právě probíhá,tak se tam o tom i dočteš....frontline nedoporučju,jaksi jsou proti tomu klíš´tata už odolná, já jsem byla spokojená a znovu začnu se spot-onem Duowinem a měla jsem ho už od malého štěnda a postupně jsem jen kupovala pipety na těžšího psa...myslím,že použitelný je i Advantix...
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 19:52
- Nahlásit
choco
díky moc, já zatím našla nějaké přípravky, ale až od tří měsíců. No a vzhledem k lesoparku za barákem, kam chodíme lítat, je to nutnost. Po dnešku vím, že akutní Jdu to hledat
|
choco
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 21:30
- Nahlásit
LucS
A už máte prďolku doma? S tím lítáním s rozumem...je to ještě mimčo...pro začátek stačí být venku chvilku...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 22:36
- Nahlásit
Advantix jsem na doporučení veterinářky dala i 5-týdenním jarním štěňatům když jsem na jednom našla klíště, bylo to bez problémů. Už to ale jsou 4 roky, možná že teď jsou i jiné vhodné. Frontline určitě ne, přestal působit a někteří psi ho špatně snáší i dospělí.
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:42
- Nahlásit
choco
máme... je to zlatíčko...no lítání je jen pár metrů, pak procházka...no když vidím, že má dost beru ji na ruky a pádíme domů...přes den je to kliďas a flegmatik ale brzo ráno a před půlnocí je jak s divokých vajec...lítá mi tu po obýváku s plyšovým prasetem o106
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:43
- Nahlásit
http://album.volny.cz/show_image.php?file=/l/lucka .s75/98fc56364f4d3949ca6b1eeee603d858_tmb
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:45
- Nahlásit
a místo v pelechu spí nejraději na parketách...a největší top je pod sedačkou, jen nevím co bude dělat, až se tam holka nevleze....
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:48
- Nahlásit
http://album.volny.cz/show_image.php?file=/l/lucka .s75/98fc56364f4d3949ca6b1eeee603d858_tmb src="http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/grin .gif" border="0" alt="">
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:50
- Nahlásit
LucS
mě ten odkaz nic neukazuje..
|