| Autor |
Zpráva |
LucS
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:53
- Nahlásit
pardon mě taky ne. už jsem zapomněla jak se tu dávaj fotečky, chtěla jsem vám ukázat to naše mimino
ale jinak to je na http://album.volny.cz/lucka.s75/
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:05
- Nahlásit
LucS
krásný černý mimčo..
tak jí na dálku přeju hezký život a tobě pevný nervy při lumpárnách, který tě s Enny určitě čekají
Tak jsem se nějak definitivně zamilovala do černý barvy, jsou prostě nejhezčí.
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:12
- Nahlásit
Bára a Sam
no to já taky...je to mazlíček (nejen náš, ale i blízkého okolí) a ty její očička...no krása. no na lumpárny bude expert. po těch pár dnech co ji máme doma a malá se rozkoukala, tak si začíná přivlastňovat boty (to hlavně jak je sama přes noc, nebo chvilku dopoledne) a zajímají moje učení do školy protože mi ty kopy papíru vždy najde a roznosí po celém bytě (nemáme moc vnitřních dveří, tak má z bytu hřiště...) a je to paní květinářka...žádná kytička ji neunikne...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:14
- Nahlásit
LucS
až se tam holka nevleze....tak si vleze přece nahoru ))))))))))
|
choco
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:17
- Nahlásit
Bára a Sam
jj,taky mi černoušci přirostli k srdci nejvíc
LucS
pěkně si to užívejte, strašne rychlo to medvídě vyroste
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:17
- Nahlásit
choco
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:21
- Nahlásit
chocochoco no už se začíná zajímat, proč my jsme nahoře a ona má být dole...skáče tak jak by měla v packách nějaké pružiny...chce se mi smát jak ji vidím a to se ji snažím "přísně" říct nesmíš (na sedačku)... zatím teda sklízíme úspěchy jen s ...ke mně (pokud se jí chce, hihi) a bobky a loužky jsou už téměř všechny jenom venku
|
choco
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:25
- Nahlásit
LucS
to jste teda moooc šikovný s těma loužičkama ono první si musí zvyknout,že s enějak jmenuje a pak tepvre učit ke mě...a to teď hlavně,když vidíš,že po tobě koukne,tak toho využít a zavolat a ktomu i třeba popoběhnout od ní s ke měěěěě a hrozně mocmocmoc chválit
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:27
- Nahlásit
roste před očima, to je fakt...za jediný týden se mi zdá větší...těžší...víc než jsem čekala. No jsem pánička amatér psa mám prvně v životě.....a je to láska na celý život...Malá zase spí pod křeslem s nacpaným bříškem. tak jdu na poštu...
PS: spali nebo spí psi běžně na zádech s rozčapenýma nohama....přítel se ji vždycky směje, že tak vypadá jak kachna na pomerančích
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:34
- Nahlásit
ahojte,
LucS
máš náááádhernou černošku mrňavou
My jsme dnes na ranní vychjadě potkali hnědé ani né roční labradůří torpédo,no potkali,ono se k nám přiřítilo,ale širok daleko nikde nidko až po chvíli se tam trmácel, postarší páníček,ale ani nemohu věřit tomu že ten náš byl nedávno taky takový,hrozně rychle to uteče...
choco
obdržela jsi mail od jany33 ??
Gratuluji k PLAVÁÁÁNÍ to mi stále nic
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:35 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit
LucS
hlavně strašně rychle vyroste
jj, mýmu je dneska 13 měsíců a zrovna včera rozkousal přítelovi botu a mě knížku pohádek, co jsem měla asi od 5 let. Prostě platí co si najdu to je moje, takže ještě jednou přeju pevný nervy..
jinak holky včera jsem při procházce v lese opět potkala úchyla, vylez z křoví jen v trenkách a začal se uspokojovat. Byla jsem v klidu dokud nepísk na Sama a ten za nim běžel a začal před nim vrtět ocasem, páč úchyl na něj různě mlaskal a pískal, aby zůstal u něj.Nemohla jsem ho odvolat, tak jsem mrskla míček před sebe a šla dál v nervech, čí dusot se za mnou ozývá. Byl to naštěstí Sam, ale ujely mi nervy,zastavila jsem se úchyl neúchyl.Dostal přes prdel jednak za tu botu a knížku a i tohle, že u toho kreténa stál a nešel ke mě. Vím, že to bylo moje selhání a pes asi vůbec netušil, ale prostě mě to vytočilo, že je takový pako a s každým kamarád...
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:37
- Nahlásit
chocono chválíme co to jde...je sranda ji vidět jak kaká...(trochu mi s tím chodí...ale to už dělala od začátku)a ke konci se už oblizuje protože ví, že pak přijde za mnou a bude odměna...no při slovní pochvale ...pašák, šikovná, pašák...tak si hned lehá na záda a chce i podbrbat...no je s ní sranda.No jen mám hrůzu z toho, že by mi někdy nějak onemcněla, jsem asi dost úzkostlivá, či co ale bojím se o ní (až moc)
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:41
- Nahlásit
no Enny byť je ještě mimino, tak by mě taky nechala ukrást...hlavně že ji u toho podrbou...kámoš je s kdekým...
.... s tím úchylem...no to bych panikařila ještě víc, kdy mi Enny šla k němu a neposlechla na zavolání....
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:46
- Nahlásit
Bára a Sam
fííhá,ale zvládla jsi to skvěle,každým někdy ujedou nervy,hlavně že za tebou běžel Sam
LucS
naprosto se tě tou láskou chápem ale bacha,všeho moc škodí, a až přijde puberta bude to chtít dost přitvrdit,vím o čem mluvím určitě by byloo dobré navštěvovat cvičák, kord když je to tvůj první pes ;)
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:02
- Nahlásit
Nám v pátek začíná stěhování , já jsem chabrus na záda a Jarda má nějakou chřipajsnu nebo co, takže to bude veselé
No a Carlosek??? pozvolna aportujem,ale je to fakt jen jako hra,nejlépe když veme malé hračku a ukazuje mi že má cosi v tlamě tak mu jí vemu a tu párkrát aportuje,napsi sem tam povrkává,ale to ho krotím už dost tvrdě,jinak to hold nejde,možná se mi to asi nepodaří totálně odbourat,ale dost zmírnit určitě ano.
No ted jak se budem stěhovat tak jdem na sídliště tak si tam teda zase dost užijem,přeci jen tady už vím které psi ano a které ne,zase to bude dobrá změna že budu moc více zasahovat na jeho chování...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:15 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
LucS
Jj, je to jeho oblíbená poloha vyvalit se na záda a nohy do vzduchu , asi takhle vi´d ))
Jak říká Opi, všeho moc škodí a cvičák taky doporučuju,třeba někde v okolí budou mít i psí školku,kam už chodí štnda od tří měsíců, vřele doporučuju,je to skvělý na socializaci pejska a naučení co a jak dělat S těma nemopcema...to prostě neovlivníš, já si toho s malým užila ažaž...a on byl zas na druhou stranu strašne rád opečovávanej,ale je to na prd, většinu štěněcího života jsme museli být v klidu...
Bára a Sam
To když už nějakýho takovýho uchýláčka podezřelýho vidím,tak si Andyho beru k noze a nevím, většinou mu samo od sebe přijdou podezřelý a pouští hrůzu...asi to cítí ode mě...ale kdyby na něj asi jako pískali a mlaskali,tak by si z toho nejspíš taky nic nedělal...je to težký...kolikrát se bojej úplný kraviny a pak jdou i k takovýmu člověku...
OPI
Jj, posílala...no raději no comment....když už chce někdo poukazovat na to jaký měl pes potomky a kdesi cosi,tak by se měli ukazovat výsledky všech...
Z plavání mám neskutečnou radost,taky když je možnost,tak hned šupajdíme k vodě Nečekala bych, že ho to chytí tak rychle , po tom co předváděl a než se tam vždycky pro něco přesvědčil jít....no je to úžasný
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:19
- Nahlásit
LucS
cvičák určitě jo, až trošku povyroste ale zase se od choco a OPI nenech moc vyděsit, ty máš fenku a s těma to (většinou) je jednodušší jinak přeju ať je černoška zdravá o to ostatní se musíš zasloužit sama jak říká náš daňový poradce
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:23
- Nahlásit
OPI
a kam se to přesně stěhujete?
My máme dneska podepsat rezervační smlouvu na baráček,tak nám držte palce.
LucS
Odkud jsi? Kvalitní cvičák je určitě super, hlavně,když je to tvůj první pejsek,na druhou stranu není nic horšího než když se dostaneš na nějaký nekvalitní
|
choco
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:30
- Nahlásit
jana33
Tak to držím palec moc Jinak prgram jsem si přečetla a teda už se děsím,co jste si to vymysleli ))))) Vypadá to,že Eli nakonec bereme taky,ještě nehárala potfooorá,to bylo úplně jasný,že když se nepřihlásíme na výstavy,tak hárat nebude a když bychom se přihlásili tak by se rozhárala. Tak aspoń to Meziříčko nám vyjde.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:30
- Nahlásit
choco
já jsem ho neviděla, vynořil se najednou z křoví..v 11 dopoledne, bože, člověk už nemůže jít ani do lesa..
většinou mu samo od sebe přijdou podezřelý a pouští hrůzu
to bych si taky přála, bohužel se ho zatim bojí jen ti lidi, co by neměli a opačně ne.Ach jo, dopadlo to dobře, ale štve mě to. Ještě že na něj nezačal skákat, aby ho přivítal..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:34
- Nahlásit
Čauky holky - jak se vede?Jano - zase domeček ,držím palce,ať to tentokrát vyjde a nikdo necukne,jako minule.
Mrzí mě,že jsem na výstavě neviděla posuzování labíků - vždycky jen z povzdálí,když jsem stála s někým v kruhu goldíků.Mazlila jsem se jen s Corynkou a Selly od Stáničky.Já měla u goldenů celkem frmol,protože jsem vystavovala Connyho - bratra Cathy v procovce,u fenek podporovala naší Beverly a půjčovala střídavě ruce na držení veveřáckých psů,když Verča nestíhala přebíhat.Přitom jsme ještě obě dostříhávaly psy na stole.Vůbec nechci vidět nůžky a chlupatce - v pátek i v sobotu večer jsme jich ostříhaly snad bambilion.Jinak naše grupa byla spokojená.Conny vyhrál v SO pracovku a v NE byl druhý.Sven i jeho potomci si vedli výborně.Já byla utahaná,ale spokojená.
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 19:07
- Nahlásit
Jsme z Havířova. Když jsem byla v prodejně s chovatelskými potřebami pro nějakou tu výbavičku, tak jsem se s paní z obchodu bavila - vede kynologickou poradnu a taky myslím, že má nějaký cvičák. Předběžně jsme se domlouvaly, že až bude malá doočkovaná, a trochu větší tak něco vymyslíme. Protože tady v okolí v obchodech nemají přípravky pro štěňátka proti klíšťatům, tak jsem šla na veterínu - tam jsme dostali tubu Bob Martin (prý pro štěňata od 2týdnů)- na jedno použití. No taky nás tam zvážili....30.4. měla podle slov majitelky Enny 4,2 Kg....dnes o dva týdny později je to 6kg....roste jako z vody... za chvíli se tak bude muset rozloučit se svou schovkou pod gaučem... JO taky jsem se chtěla zeptat jestli máte hafany očkované proti lym. borelioze? no já jen, že po těch klíšťatech včera o tom dost uvažuji...já osobně měla asi jen jedno klíště v životě...
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 19:35
- Nahlásit
|
choco
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 20:14
- Nahlásit
LucS
Tak to jste z pěkné dálky Mě vet objednal,co jsem si řerkla,že chci a pak jsem zjistila,že mi to objednají i v lékárně a tak to beru už z lékárny...ale když vám bude fungovat bob MArtin,tak proč ne. Ty jo,kolik jí je? Já jen,že Andy a sourozenci vážili tak 8-9kg ve dvou měsících. Jinak já mám Andyho naočkovaného jak proti borelce tak proti tetanu. S tou borelkou vám to ale naočkují nejdřív tak 14 dní po třetím klasickým očkování a pak po měsíci byste měli znovu na přeočkování.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 21:34
- Nahlásit
Ketrin
jak říká náš daňový poradce
počkej, vám daň.poradce přeje jen zdraví? to je dobrej teda...
Jinak všem posíláme hnědý mlask a pac, nestíhám moc číst, natož poslat fotku nebo video, ale polepším se
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:19
- Nahlásit
Ahoj holky,tak dneska jsem v práci jen dopoledne, v jednu tady odpohovoruju uchazeče o práci a frčím domů se balit,což zas bude zážitek a chaos a pak frčíme směr Meziříčko labradoří sraz. Jak na potvoru má zítra pršet,tak si tu přípravu srazu fakt užijem. Hlavně aby bylo v sobotu a neděli hezky, i když teda labradorům to bude srdečně jedno
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:34
- Nahlásit
jana33
A co domeček? Už to máte podškráblý a zarezervovaný? A vy jedete už dneska jo? Se máte My tam dorazíme až zítra nějak k večeru, ještě se musím kouknout,kde že to vůbec je a kam to vlastně jedeme... )) protože u nás je klasika pak bloudit A nevadí,že mám nahlašenýho jen jednoho psa,ale přijedeme s oběma?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:41
- Nahlásit
tak si to užijte skoro závidím, asi jsem měla jet taky radši kempovat s Ferdou, ale místo toho zas v sobotu i v neděli výstava
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:44
- Nahlásit
jů vy máte nějakej sraz?tak přeju ať se vydaří počasí a budu se těšit na fotky..
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:48
- Nahlásit
Eda
Aspoň ten hnědý mlask a pac,nooo Jezdíš i takový závody,co jsou pak v telce? jsem nedávno totiž koukala na nějakou sérii závodů a nějaký pohár...tak jestli si tam taky nebyla
Ketrin
Tak to vám zase budeme držet palečky Ať to dopadne přinejhorším,tak jako na Hluboký
|