Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:21
- Nahlásit

OPI
Jsme z Libně a jezdíme venčit do Draháně,což je na severu za Čimicema - louky,pole,les
Jinak ten Hafbo cvičák je prý opravdu fajn a ti cvičí i během týdne,tak to zkus

choco
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:23
- Nahlásit

Montik
já jsem taky čekala,že se tady ukážeš Už jsme na ten víkend oba hooodně zvědaví Ale jako s Andym se tam fakt teda předvedem )))))))))) Jsem se ho včera snažila nutit ležet jako správně rovně,ale on ne,prostě tu svji labradoří prdýlku musí stočit na stranu ))) Je to prostě balvan balvanovitej A já si tady hraju s novým foťáčkem ,místo abych mákla

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:24
- Nahlásit

OPI

jj, zkus, je to vážně ouplně o něčem jiném..

choco
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:26
- Nahlásit

OPI
a kdybys ten hafbo chtěla zkusit tak doporučuji kontaktovat Zuzkku, je tam na stránkách na ní kontakt .... včera tam taky byl labík,který není moc kamarád s ostatníma psama a tak při cvičení na to byl taky brán ohled a když měli pejsani v průběhu cvičení pauzu tak byl bu´d s košíkem a na šňůře a třeba při cvičení,kdy měl chodit mezi psama nebo zůstal odložený v chumlu psů,talk měl páníka po ruce,aby se mohlo kdyžtak včas zasáhnout a my se psama jsme taky hlídali ty naše.aby něco nezkoušeli.

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:27
- Nahlásit

choco
to víš, se nudim... Jinak se neboj, ty obrany, to je vážně hra.. Uvidíš, třá o mě už Roman ví, že Luckymu vadí kruhovka a bič, tak si mě bral stranou a dělali jsme to indivindy.. Tak uvidíte, ale je to tam hodně o přání majitele, nechceš něco dělat, nedělej... a tak.(teda takhle to bylo na tom výcvikáči bílých, ale myslím, že to bude ve stejném duchu...) hlavně tam bude prča (doufám) a taky to bude fajn víkend, strávenej..Se těším jak malá... A kdy my dvě sme naposledy něco podnikly?? (eee, krom té chaty u Ivky...)

choco
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:28
- Nahlásit

Montik
ale nevím,jestli by třeba mohla s námi do pokročilých ke štěndům ...? Ale Zuzka dělá i dospěláky,že jo?

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:28
- Nahlásit

choco
myslíš Bárnyho?? To je případ.. Když je tam on, tak zrovna mně se tam nechce, páč Zuzka se tam s ním sejří a my jen čumíme a rozhazuje nám to psy... Ale teda je to už o 100% lepčí, než to bylo....

choco
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:31
- Nahlásit

Montik
No právě,já se toho fakt nebojím,když jsi mi to popisovala,jak to probíhalo s Luckym a tak A právě se vůbec těším už jenom na cestu a že bude sranda Na pátek večer necháváme chladit víno Jo a sím Tě jak je to tam s jídlem?To máme v ceně výcvikáče? A nevíš,jestli se bude dělat večer oheň,že bychom vzali buřtíky?

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:31
- Nahlásit

choco
No, já nevím, jestli nebude muset absolvovat tu seznamovací lekci, ale ať napíše kdyžtak buď Zuzce, Peterovi anebo Míše..Ti už jí poradí a ano Zuzka dělá i dospěláky..Se k ní chystám na hodinu MP, tak uvidíme.. Ale na štěnda budu chodit taky, neboj, jen chci vidět, co tam jako dělají a tak...

choco
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:32
- Nahlásit

Montik
no jo Bárnyho,ale včera byl docela dobrej,jako párkrát se na páníka vyflinknul,ale pak si to taky i napravil,když minul uličku psů a fakt běžel za ním. Horší to bylo s labíkem Otíkem,který pak při procházce s pejsama furt naskakoval na Eli a museli jsme jí chudince na pomoc,pak ho teda konečně dala na vodítko.

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:33
- Nahlásit

choco
no, s jídlem je to tak, že je v ceně plná penze.. a s ohněm nevím, ale kdyby byl, tak budou určo zajištění nějaký ňaminy..Na výcvikáči byla kýta (výborná, no žůžo...) tak bych se nebála, ale když je vemete, tak se neztratí.. (Lucky je rááááááád)
Tak vínko, jo?? ty jo, abych pak ráno vstala...

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:35 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit

choco
no jooooo,kasanova a sexuální úchyl Otík... Ten je taky dobrej.... Ten promiňte ten výraz "ošuká" i to, co nemůže... Ale jinak je v poho (jen se nemá rád s Montym, ale takových je víc..)
Tak a už konec, se Vám Blabladorům omlouvám za zasekání tématu a už zase mizím..(Hani, kdyžtak na mejle.. )

choco
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 11:26
- Nahlásit

Montik
už jsem Ti psala na mailík Včera nás tam bylo labradorů asi pět a černá převládala

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 11:28
- Nahlásit

http://www.calenzana.estranky.cz/fotoalbum/nezaraz ene/plavani/130

proč mi nejde vložit obrázek a le jen odkaz?!

choco
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 11:28
- Nahlásit

teda černá a můj nazrzlej ((((( on má už zrzavý i kouličky jak liška ryzavá ((( a toi už mu granule skoro vůbec nedávám, mám je jen,když už doma není nic lepšího a nebo když jedeme pryč...

choco
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 11:29
- Nahlásit

Ketrin
jéé to je Corinka?Ona se může házet činka do vody? Nebo to máte nějakou spešl plovací?

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 11:30
- Nahlásit

Ketrin
To nevím,nicméně fotky jsou krááásné

Martina
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 11:32 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Krása, ti tvoji hafani.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 11:35
- Nahlásit

Martina
děkuji
choco
dřevo přece plave - nic spešl
akorát Cora má malou a žluťáci 2 kg... ona ji teda taky unese, ale ještě ji jí nepučuju, jen se jí občas podaří ukrást

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 11:40
- Nahlásit

Ketrin
A s dummíkama necvičíte?

choco
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 11:42
- Nahlásit

Ketrin
no hihihihahaha,já si myslela,že jak je to težký,tak se to musí přece potopit....no už mlčím ))))) Já mám teď 1,5 kg a můžou se pak na ní dávat závaží,ale to doufám,že vyzjistí někdo ze štěkacího obchodu a případně mi to i sežene )))))

choco
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 11:44
- Nahlásit

To jsem se chtěla taky zeptat,jestli začínáš první na čince apak až na dummyše nebno to kloubíš dohromady...já jsem teď Andymu spíš dávala jen činku s nadějí,že mi pak dummyše bude brát veprosttřed

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 11:47
- Nahlásit

choco
jak je to težký,tak se to musí přece potopit
no nejsi sama, já ji kupovala na výstavě v Praze a prodaávající hoši mi tvrdili že se určitě potopí, že je moc těžká (ale já právě těžkou chtěla...) no přiznám se, nejdřív jsem to zkoušela ve vaně, abych nevyhodila oknem 300,-

jana33
moc ne ( no my vůbec moc necvičíme Coryně dám tak 1x týdně ponést činku nebo nohu a sBorgem teď spíš zas zvěř anebo ten 3kg zajdummy

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 11:52
- Nahlásit

choco
no právě, Cora hrozně kraví takže dummy zatím ne.
a Borga už zas moc neberou, navíc vše pod 1,3 kg je pro něj jako nic a nese to jako doutník

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 12:57
- Nahlásit

jo abych nezapomněla - lupič kuřecích stehen odhalen! a je to jak jsem předpokládala - včera Cora kadila mikroten. pytlík a měla s tím mírnou potíž

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:17
- Nahlásit

Ketrin
si to živě dokážu představit

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:13 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

dala jsem na rajče novou porci květnových fotek... http://eda-hneda.rajce.idnes.cz/kveten_2008/
příjemný pokoukáníčko a jedna ukázka

Ketrin
fotky krááásný!!! je to šikulka!
lupič kuřecích stehen odhalen!
ale no tak, to jsme přece věděly...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 06:15
- Nahlásit

Eda
krása hlavně ta hygiena u bazénu
Holky, nebudete mi to věřit, ale já se stejně pochlubím-protože tohle se Borgovi fakt povedlo. Včera jsme s pokročilými cvičili mimo jiné barvu, takže jsem ráno nakapala pobarvenou stopu pro 3 psy (mám okolo v lesích vyznačených několik stopních drah různě dlouhých, podle toho pro jak zkušeného psa to zrovna je). A jeden pes, který to měl dělat poprvé, takže ta stopa pro něj byla krátká - asi 50-60 m - nepřijel, takže aby to nepřišlo nazmar, tak jsem si řekla že ji nechám vypracovat Borga a že si to zkusí navolno, což ještě nikdy nedělal. Nasadila jsem ho a on šel úplně ukázkově přesně a hlavně krásně pomalu a s nízkým nosem. Došel na konec a já koukám že tam není ani buřt ani jelení noha, co jsem tam ráno dávala-?! A pak teprve mi došlo, že jsem se spletla a nasadila ho na jinou stopu, ta správná byla o kus dál, a on tím pádem vypracoval barvu, která se kapala před 2 týdny!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 08:34
- Nahlásit

Ketrin
Teda to je machr

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 09:50
- Nahlásit

že jo? je to bore-bore-boreboreczech
(fakt jsem nic nepila)
pak to sice pokazil tím, že vylít za srnou, jenže ona vyběhla krok před ním-v podstatě jsme na ni skoro šlápli-šel mi u nohy.
ale rychle se vrátil, ani jsem se na něj skoro nemohla zlobit

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání