Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:50 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

choco
Jj dneska navečer, zítra to tam musíme přes den všechno připravit než se začnou sjíždět Ferdovi oběti
Jinak jsme Ferdovi provedli strašnou věc, každý rok ho na léto stříháme, letos jsem si koupila nový strojek,ale v zápalu boje s jeho megahustým kožichem a podsadou jsme to vzali nějak radikálně až skoro na kůži a Ferda vypadá jak potkan
Ketrin
nojo to jsou ty chovatelé, samá exhibice a žádná zábava pro pesánky
Jo a na baráček jsme včera podepsali rezervačku

choco
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:55
- Nahlásit

Bára a Sam
Jj,na labradoří srazík, letos tam jedu poprvý. Snad se nám tam miláčkové nesežerou

jana33
Tyjo,vy víte,jak ho naštvat,co? )))))))Takže maskot Meziříčka je letos potkánek Ferda ))))) Aby labroušci nedostali chu´t chytat myšičky

A kdepak je ten domeček? Už aby se vám to povedlo konečně...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:57
- Nahlásit

jana33 jsme to vzali nějak radikálně až skoro na kůži a Ferda vypadá jak potkan tak mu koukej dát na sraz nějakej obleček ať se mu jeho rádobyoběti nesmějou

no zas je fakt že Borgo aspoň díky výstavám tento víkend unikne za spárů Korálka, takže zas místo toho dělat oběť Ferdovi, to by bylo z bláta do louže to jsou ty chovatelé, samá exhibice nezáviď a kdy se stěhujete?

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:04
- Nahlásit

Náhodou to ferdovi moc sluší,akorát ta kůže by teda nemusela bejt vidět ono mu to za dva tři týdny zaroste,ale aktuálně vypadá fakt dost hustě
no zas je fakt že Borgo aspoň díky výstavám tento víkend unikne za spárů Korálka, takže zas místo toho dělat oběť Ferdovi,
Ty je nebereš oba? No Ferda je fakt na labradory vysazenej, jednak napoleonek,že je vždycky všude nejmenší a hlavně žije v domění,že i kdyby labradorovi vyřval díru do hlavy,tak ten mu nic neudělá. Však on se jednou přepočítá milánek. Zrovna včera měl nějakou dobrou náladu, chtěl si hrát se všema psiskama,co jsme potkali a pak jsme potkali asi ročního labroše a moc si vyřvat plíce,pablb
Baráček je na Litoměřicku, malinkatá vesnička Šepetely, s malým pozemkem,ale rýsujou se nám tam nějaký jiný ke koupi. Takže si tam zatím udělám stříhání pro pesany (zrovna v lokalitě Litoměřice, Louny, Lovosice nic moc není), ateliér na dárkový věci a až koupíme pozemek,tak bude i ten cvičák. A uvidíme,jak to půjde. Karel bude zatím jezdit do Prahy, ale je to zhruba 40 minut,což je časově lepší než kdyby bydlel v Praze a dojížděl na druhý konec. Co je tam super je,že tohle je poslední baráček ve vesnici,končí u něj i silnice a za chalupou začínají meruňkový sady,pole a zhruba 10 minut chůze je hluboký les. A procházkou tak 40 minut jsou dva rybníky,naprosto idální protože jsou daleko od všech silnic, bez přístupu do vody,tudíž se tam lidi vůbec nekoupou a je to tam ideálně opuštěný

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:11
- Nahlásit

Ty je nebereš oba?
tentokrát Cora zůstane doma, nemá cenu ji furt tahat do dorostu apod.- teď má 2 posudky a beru ji zas až do Prahy v červnu.
ona je fakt děsná, včera když se honili měl Borgo na krku krev, tak jsem se vyděsila že ho fakt natvrdlo kousla, jenže bližším ohledáním se vyjevilo že se kousla sama sebe do jazyka a pak ho zkrvavila jak mu pořád visí na krku

Šepetely vypadají ideálně a 40min do Prahy, to je

LucS
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:13
- Nahlásit

chocoJá jen,že Andy a sourozenci vážili tak 8-9kg ve dvou měsících.

Enny měla 11.5. dva měsíce. No možná to je tím žrádlem, kterým krmíme (tím krmila majitelka) a a do týdne chci začít přecházet na něco jinýho...
PS: dnes jsem ráno chtěla vytřít obyvák - nestihly jsme podchytit ranní bobek a tak jsem Enny zavřela do ložnice...po 15minutách jsem se nestačila divit... němý sluha na oblečení ...převráce... palma okousaná, mušličky a písek vyhrabaný...a Enny spokojená v posteli!!!! a když mě vyděla tu spoušť zametat, tak mi vlítla do palmy znovu, protože to byla zába s tím smetákem...no trdlo....

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:15
- Nahlásit

Ketrin
se kousla sama sebe do jazyka a pak ho zkrvavila jak mu pořád visí na krku
Ježiš to je blbka A kolik psů je nahlášeno do pracovky s Borgem?

Jj ta vzdálenost je super,od chalupy je to na dálnici deset minut. A i pro Karla je to ten nej směr,protože pracuje ve Vršovicích,takže to je nejkratší možná příjezdová cesta. Tak doufám,že to všechno klapne a na podzim bude štěňátko

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:21
- Nahlásit

jana33
Jak víš že jdeme do pracovky? - no jdeme, no... a bude nás celkem 6 na Konopišti a v neděli v Polsku 2.

LucS
němý sluha na oblečení ...převráce... palma okousaná, mušličky a písek vyhrabaný...a Enny spokojená v posteli!!!!
to není nic k divení ale naopak pro nejbližších pár měsíců normální stav

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:22
- Nahlásit

trošku OT- nenapadá vás, co koupit prarodičům ke zlatý svatbě? Já jsem absolutně bez nápadu..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:23
- Nahlásit

Relaxační prodloužený víkend v lázních. To jsem nedávno koupila mámě.

LucS
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:24
- Nahlásit

Ketrin
jooo budem si zvykat...ale ta stařičká palma (po babičce) asi moc nadšená nebyla
mě to i rozesmálo...ten její naprosto nevinný kukuč....a taky je šikulka, je to poprvé co se dostala sama do postele (má tam sice zákaz od panečka,ale když není doma...tak proč by to Enny nezkusila,že?)

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:30
- Nahlásit

Ketrin
to nezní špatně, ale oba jsou takový necestovatelský, navíc babička by měla jít na operaci a navíc jí slaví už teď v sobotu..
ale děkuju za tip, dárek je to bezesporu dobrej, hned bych nějakou tu relaxaci brala sama..

choco
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:32
- Nahlásit

jana33
To zní dobře

Ketrin
Takže vy nebudete po oba dva dny na Konopišti,ale jedete ještě do Polska? 'Zjová

LucS
Tohle naštěstí neznám )))) ale on ten můlj bambula se dost vymykal štěněcímu normálu ))))

Bára a Sam
Mnooo ono to taky není jednoduchý něco k takovýmuhle výročí vymyslet....mě by snad napadlo koupit jim něco,aby z toho měli nějaklou pěknou vzpomínku,nějaký zážitek....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:37
- Nahlásit

choco
Konopiště je jen v sobotu, to není dvoudenní jako Hluboká.
I když - nestraš, jestli budou zmatky jako byly prý loni, to jsem tam nebyla, tak aby se to neprotáhlo do neděle

choco
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:40
- Nahlásit

Ketrin
ahá, já myslela,že to je taky dvoudenní...no o těch zmatcíxh jsem slyšela, přítula tam byl a byl z toho pěkně vyplesklej a ještě k tomu měli hnusný počásko...tak snad se vám to vydaří letos

choco
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 11:51
- Nahlásit

Tak mě právě dostala zpráva od paničky Andyho bráchy Astona....nestačila jsem zírat, když jsem to četla...Má jedno VD z výstavy a na výsatvě te´d teda nebyla,rptože jak jí na té výstavě řekli,že nemá Aston dodělaný předhrudí, tak jako čeká,že se mu to teda dodělá a že teda možná pojedou na výsatvu do Boleslavi,aby pak teda Astona už konečně uchovnila!!!! A pak mě dorazila ještě tím,když se radovala,že má už Aston konečně dospělácký chování a pere se s pejskama, protože si hájí svoji labradorku....no jsem z toho vykulená ještě teď...

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 20:48
- Nahlásit

Ketrin
Gratulujemééé k sobotě i neděli!!! jste s B. moc šikovní, mám radost!!!

choco
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 22:55
- Nahlásit

Ketrin
Téééédaaa, to je úspěch Moc gratuluju, i na těch fotkách vypadá Borgo senzačně, zasloužili jste si to a zároveň vás ale čeká objíždění dalších výstav,aby nezůstalo jen u čekatele,ale měli jste doma dalšího Championa Já mám radost

My jsme si víkend taky moc užili, srazík stál fakt zato.Foto nemám veškerý žádný,ale jen co se ta kvanta fotek od jiných profi fotografů prý vytřídí,tak se šoupnou někam na net a budete se moct kouknout,co to na nás Ferda a spol.,s.r.o. přichystali. Andy mi i přesto, že jsem ho zavírala a nenechávala blbnout v kuse, začal včera kulhat a v noci i zvracel, ale vypadá to, že už je to trošku lepší a doufám, že to brzy přejde.

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 06:14
- Nahlásit

Ketrin
připojuji se ke gratulacím, třeba vám ten asfalt přinesl štěstí!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 07:03
- Nahlásit

děkujeme děkujeme děkujeme ten asfalt přinesl štěstí!!
asi jo na těch fotkách vypadá Borgo senzačně to právě moc né nevím čím to je, že málokterá fotka odpovídá realitě, on je prostě celý tatík včetně té nefotogeničnosti... ale zas je pak každý když ho vidí živého příjemně překvapen
vás ale čeká objíždění dalších výstav no jo no, pokusíme se to doběhat, asi si to zaslouží - uvidíme jak to pude dál. Kdyby byl k ničemu, tak na to kašlu, nemám ráda "vyježděné" šampionáty
tak a povídejte čím vás trápil Ferda? a jaké jste měli počasí? Na Konopišti sprchlo jen asi 15 minut a pak bylo krásně, ale v tom Polsku lilo celou dobu

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 08:49
- Nahlásit

Ketrin
Ohromná gratulace,je to senzace! Chtěla jsem ti napsat a zeptat se,ale nějak nebyl čas,myšlenky ani síly.
Sraz se myslím povedl, program vyšel tak,jak jsme měli naplánováno, zábavnost musí posoudit jiní A počásko vyšlo úžasně, pršet začalo včera přesně ve dvanáct,kdy jsme vyhlásili výsledky a sraz oficiálně ukončili

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:26
- Nahlásit

jana33
Chtěla jsem ti napsat já tobě taky a informovat tě, ale taky nějak nebyl čas,myšlenky ani síly.
to počasí včera fakt děs. jinak ale musím říct že Poláci to měli pěkné, kdyby nelilo tak to byl hezky strávený den, organizace dobrá, příjezd značený, a nejvíc se mi líbí že do PL můžes psa nahlásit na výstavu aniž bys vstala od PC - vyplníš na stránkách výstavy přihlášku, nafaxuješ PP, popř.certifikát, oni ti mejlem odpovědí že je pes přijatý, pak pošlou vstupák a na místě ve výstavní kanceláři to hotově zaplatíš (pravda v eurech ) bez fronty, žádný lítání na poštu se složenkou, pak na kopírku a lepení ústřižku a posílání doporučeně jako u nás.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:32
- Nahlásit

Ketrin
No tak to by se naši organizátoři mohli přiučit. Mám z vás ohromnou radost, vždyť moc dobře víš,že je Borgo moje srdeční záležitost,protože se mi prostě hrozně líbí,je to labrador,jak má být.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:37
- Nahlásit

jana33
uplně se červenám ale mám taky radost, je to moje zlatíčko
no a tak co teda Ferda prováděl chudáčkům labradorům, dovíme se to??

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:47
- Nahlásit

Ketrin
Ferda si hrál na kovboje a indiány,takže připravil program ve stylu divokého západu.
Tak nejdřív připravil noční bojovku při svíčkách a v půlce cesty nastražil pytel s odměnou,který ovšem z nějakýho důvodu zvonil,chrastil a někdo s ním cukal V sobotu dopoledne si vymyslel čtyři zrádné disciplíny - ve zkratce jedna byla převoz zraněného psa v kolečku, druhá tahání proviantu z převrácené kanoe z vody (plastové kuželky v rybníce), třetí návrat psa s varováním o připravovaném přepadení (přivolání s nástrahami ve formě míče, hračky, buřtů) a záchrana pánečka v časovém limitu (páneček byl zajat v lese, schován a pes ho musel v limitu najít,protože se blížila armáda žravých rezavých mravenců). V sobotu odpoledně Ferda vymyslel "orientační" lesní pochod po fáborkách spojený s hledáním 20 kartiček a hádáním významu (byla to KPZ) a večer u táboráku nechal všechny vyprávět vtipy s tématikou divokého západu (takže se vtipy přizpůsobovali a na divokém západě a Aljašce byli desítky policejních stanic, cikánů a vietnamců). A v neděli dopoledne vypukla zlatá horečka - označené město a divočina, v divočině bylo cca 100 nafouklých žlutých balonků představujících zlaté nuggety a ty soutěžící hledali a po jednom se je snažili dopravit do města a banky,ale samozřejmě to nebylo tak jednoduché,protože dokud byli v divočině,mohli se navzájem přepadat a nuggety si krást. No prostě divokej západ jak vyšitej

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:04
- Nahlásit

chacha, tak to jste se určitě skvěle bavili a ukažte fotky

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:07 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Ketrin
My nic nemáme, až budou shromážděné a vytříděné budou na www.stekani.cz . Dám pak vědět,jsem taky zvědavá,co kdo nafotil.
Jinak se fakt sešla super partička pesanů, skoro nedocházelo ke konfliktům až na nějaké řvaní a to jich tam navolno běhalo cca 35

choco
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:20 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

jana33
Bylo to fakt povedený I když možná by bylo lepší soutěžit jako týmy, náš červený tým seskupený pro tu první disciplínu se vzájemně podporoval a fandil i bez toho,ale kdyby to tak bylo po celou dobu,tak by to bylo takový ještě lepší .. Andymu jsem slíbila pořízení lítajícího talíře za odměnu,že nedalk přednost buřtu a pískací ná¨vnadě a přiběhnul bez otálení ke mě Ale kolečko prý nece ))))) To byla teda fakt fuška,aby tam člověk toho psa udržel Teda ta zlatá horečka musela být fakt divočina )))

Mmartin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:41
- Nahlásit

Ketrin
gratulace žampiónovi k úspěšnému víkendu, až ho příště uvidím, tak mu budu vykat

BTW. bereš do té tvoji cvičící party nějaké další zájemce? Mám tam kousek od tebe zákazníka s labradorem, chtějí na o'veverky a asi by potřebovali lehce navést

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:48
- Nahlásit

Mmartin
mu budu vykat
to né pořád musí být nějaká ordonanc a disciplína, páčto chceme taky zkouškovat, né že mu vyletí sebevědomí do nebes, kam ho panička nebude moct následovat
nějaké další zájemce eeehh... musím si to trochu rozmyslet. Mám jich víc než je mi milé a je to časově na úkor mých psů. Navíc taky musím chodit do práce

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání