Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
choco
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 11:39
- Nahlásit

Tak tady mám fotečky, nemám k nim zatím nic napsanýho,.ale myslím,že to jde vydedukovat

http://picasaweb.google.com/chocoshot/ProdlouEnVKe ndNaChalup145

Ketrin
No ale ostatní by si zase rádi poslechli moudra od Tebe

mám frmol v práci, tak zase pádííím

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 12:36
- Nahlásit

choco
moc hezkýýý!! hlavně ta schopnost pozovat, jak jsou spolu v tom písku..krása!
A Pardála používáte na lesklejší srst, lepší trávení nebo aby večer dobře spali a páníčci měli klid?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 12:53
- Nahlásit

choco
krásný fotky
jinak tady moudra došly! - při konfrontaci s hurikánem Cora se odstěhovaly neznámo kam

Jumi
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 17:22
- Nahlásit

Zuzana T
Tak super to máme radost!

Ketrin
viděla jsem z Čelákovic nějaké video, a páč to bylo malé a já poloslepá, tak bych Tě ani nepoznala, až když se rozeznělo známé Bernááášiii!!!
a jéééje video říkáš jo! tak to jsou ty naše psí kusy dokonce uchovány pro budoucí generace - no někdo holt musí ukazovat jak se to dělat nemá, že jo

jedeme ten náš tradiční srpnový
Tak to mám radost, že jedete, na ten váš korálek pokládek se budu moct těšit
a možná bych tě pak na začátku srpna i o něco moc poprosila (nepsího tedy) ale to až jak to bude vypadat v srpnu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 20:41
- Nahlásit

Jumi
hořím zvědavostí
a plánujete nějaké zkoušky s Bernášem teď? - do tábora? a jedete Hlubokou?

OPI
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 09:11
- Nahlásit

ahojte, tak včera si karlosíno podepsal vstup do pekla
Byli jsme na večír venku že to jen objedem i s malou,karlos byla na volno,když vidí psa nebo já tak so ho posadím a dá na vodítko, to zvládá,ale včera v takové uličce šel chápek se psem jenže jsme hold nestihla včas zareagovat a karlos se za ním rozběhl, byl to jen kousek,ale ten druhej hafan není taky kamarádskej a navíc nemá jednu přední tlapku a je děsně chlupatej, no já letěla za karlosem, ten si k němu stoupl a čučel,jenže na sebe začala povrkávat a pustili se do sebe, no chlap do toho ani nezasáhl,ale já jsem to naše pako hned chytla,jenže on si ho karlos přimáčkl k plotu a držel ho u krku naštěstí jsem ho fakt hned čapla,dostal világoš a chlap byl naštěstí v pohodě, navíc on ho měl taky na volno,ale ptala jsem se zda je hlavně v pořádku a omluvila jsem se, karlosína jsem doslova od tam tud vykopala a dnes ráno, už měl část vycházky hezky na kebuli náhubek at si pěkně na něj zvyká,když se neumí chovat

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 09:32
- Nahlásit

OPI
tak Sam si ho podepsal dneska ráno..
už jsem na něj chtěla psát ody jak se pomalu zklidňuje, docela obstojně poslouchá, chodíme tak z 80% bez vodítka a téměř vždy ho odvolám píšťalkou. O víkendu na chatě tam měl být jedinej pes, ale přijela známá s uřvanou jokšírkou Nelinkou. Klasickej jokšír- rapl, Sam si jí vůbec nevšímal a ona ho pořád vyštěkávala. Tak si lehl na břicho asi aby se snížil na její úroveň a jen ležel, ona ho očuchávala. Všichni si mysleli, že po ní bude ňafat a mlátit packou, ale takhle překvapil.
Ovšem dnes ráno jdeme koupit rohlíky,Sam pěkně u nohy a v dálce žlutá fenka lab. Agáta, navíc s Kongem v hubě. Ten sprint jsem ještě nezažila a takovou radost, že jí zase vidí taky ne. Zkusila jsem 2krát zavolat a třikrát písknout, jenže pes v amoku už neslyšel neviděl. Takže taky sprdunk a vodítko.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 09:32
- Nahlásit

Koukám,že klidně na srpnové Albeři budeme moct vytvořit czpesáckou grupu
OPI
Hlavně kliid,stane se,hlavně,že jsi zareagovala správně a ukázala mu,že takhle ne. Ale jinak košík chválím,určitě bude jen dobře,když si na něj Carlos zvykne a ty budeš jen klidnější

Dines
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 09:43
- Nahlásit

Bára a Sam
Budiž ti útěchou, že mě tohle čeká za týden - budu hlídat vyhrabanou tryskomyš A takovej byl Děsíček hodnej pejsek Ten může vidět psa třeba 200m daleko, a ve chvíli kdy si ho všimnu já, tak malej už je neodvolatelně na půli cesty k němu....

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 09:56
- Nahlásit

Tak já to tu trochu "pokazím" Dneska ráno jsme byly s hnědkou běhat v lese a přes cestu nám přehopkala srnka. Eda jako že za ní, tak jsem jí zavolala a udělala malinký čmuchací kolečko směrem kam srnka zaběhla a hned zpátky za mnou Ale myslím si, že v tom hrálo roli i to, že Eda ví, že když běžím, tak na ní nijak zvlášť nečekám, tak se taky nechtěla ztratit

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:01
- Nahlásit

Dines
jorkšír?A jmenuje se Děs??

Eda
běh u nás taky funguje, ale musime být v lese nebo musim mít prázdný ruce, s igelitkou plnou jogurtů a mlíka jsem to radši nezkoušela
I když pochybuju, že na labradory nebo zlaťáky by to fungovalo, to je amok do vteřiny

Dines
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:07 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Bára a Sam
ne, vořech - muj druhej pes
Tomáš ho překřtil, a já s ním plně souhlasím

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:16
- Nahlásit

Dines
jo Jess Děs..tak to bude mít Dinno radost, což?

no útěcha..včera jsem ho odvolala od Bloodhounda kterej si chtěl hrát, tak jsem chválila a chválila a dneska si to takhle podělá..fakt je vysazenej na svojí rasu a "bratrance". A to jsem měla jít na výstavu, jo?Dokážeš si představit to faux paux?

choco
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:18
- Nahlásit

Bára a Sam
Hihi, nene Pardála dostal Andy na kuráž do vody )))))))))))) Ne jen jsme zkoušeli jestli by si toho cucli, Andy klíďo,Eli je abstitent a k flašce si ani nešla čuchnout

Jinak když už se mi takhle za svýma láskama u nás na sídlišti rozuteče Andy,tak když fakt pádí,že se ani neotočí,tak ke mě ani nezkouším,ale rovnou jdu za ním a pak ho teprve odvolávám,až když po mě hodí okem. A nebo dělám,že jdu úplně jinam a jemu pak nezbývá než se rozloučit a jít se mnou
Kolikrát taky dělá pěkný tiátr a obrečí si to, ale už jsem zvykla soucitně si trvám na svém,že prostě jdeme ))) Horší tiátr je,když za tím psem fakt nesmí a musí jít u nohy....ale to je život )))

Eda
Se k Tobě přidám mě dneska taky po ránu potěšil, když zabrousil za křoví a rozbíhal se za boxerkou a ridgebackem.ale sfiňa panička z čaosvých důvodů ho nenechala k nim doběhnout a odvolala ho zpátky, kupodivu ani neprotestoval .) Občas paničce dopřeje pocit,že poslouchá

jana33
No to mi taky pěkně štve,že nám ten srpen nevyjde... Tak snad se jen na vás zajedeme kouknout o víkendu...

OPI
Dobře jsi udělala, ještě bych možná dělala to,že když už si k sobě takhle posadíš,když vidíš psa,tak bych dělala nějakou srandu a legraci,jako že to je pašák,že hezky sedí a že se ni neděje...aby z toho pak nebylo jako ha panička mě volá knoze a připíná na vodíátko,tak to se něco děje...

choco
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:20
- Nahlásit

Bára a Sam
však on by si zvykl,že je kolem něj fůra psů a po pár faux paux by těch hafo psů kolem ustál.

OPI
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:32
- Nahlásit

choco
jj to máš pravdu

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:42
- Nahlásit

choco
Eli je abstitent
holka šikovná
já mám prostě pocit, že dokud mě nebude na stopro poslouchat, tak nic takovýho absolvovat nemůžem...on je na mě docela závislák, když jdem v lese tak se nevzdaluje, nemusim dávat žádný povely a zvládne to bez vodítka i cestou až domu. Jenže jak je zvyklej od mimina si hrát s místníma labradorama, nastává tenhle amok. Vím, že to chce čas až se ještě zklidní..např. ta hnědka Anny co jí má kámoška na předvýchovu je ještě větší magor, ale doslova. Ta je schopná tě kousnout do ruky když tam něco máš a jakmile někdo něco žvejká, tak se může přetrhnout a nesedne si, nic. A to má jít v červenci už k postižený holčičce. Takže potom co jsem viděla u ní, nejsme na to zas tak hrozně..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:03
- Nahlásit

Hlásím že Korálek dnes plaval jako vydra a trochu se i potápěl

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:25
- Nahlásit

Ketrin
a plánujete nějaké zkoušky s Bernášem teď? - do tábora? a jedete Hlubokou?
letos bude jen WT sezona, zvěř necháváme na jindy, jestli se k ní tedy potom někdy rozhoupu, ale WT vymetat chci....a na Hlubokou nejedem, tada jedeme tam na WT pod vedením angličanů a myslím, že na výstavu se asi nedostanem, trochu mě to mrzí, že se se spoustou lidí takhle minem, ale Bernášek je pořád víc kuna než pejsek, tak raději vyhazujem peníze za exibice v terénu než ve výstavním kruhu

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:27
- Nahlásit

Ketrin
Koralince grtulujeme - další šikovná vydřička - tak to je supéér!

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:33
- Nahlásit

Ketrin
hořím zvědavostí
no plánujeme pro Bernáše k vánocům takový hodně speciální dárek, teda asi mu ho přinese spíš už čert do punčochy a pamatuji si, že si Karolíně loni nabízela dovézt něco z Libštátu, vím, že to nevyužila, ale já bych o to letos asi docela stála kdyby to teda bylo možné, ale je to jen výhledově a domluvili bychom se pak až v létě, kdyby ti to nevadilo

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:41
- Nahlásit

Ketrin
Korálek dnes plaval jako vydra a trochu se i potápěl
chceme fotky, chceme fotky, chceme fotky !!!! prosím

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 06:20
- Nahlásit

Jumi
hodně speciální dárek
aháááá - tak to je super-gratuluju určitě se domluvíme a udělám co budu moct
Eda
neměla jsem foťák, zkusím se polepšit

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 08:27
- Nahlásit

Výsledky z OVVR 4.5. v Prosečném na KCHLS.
Koukám, jakou měli velkou účast mám dojem, že všichni teď budou dělat OVVR u KCHLS, kde je to snazší-p.Planý musel zrušit tradiční OVVR v Petrovicích pro nezájem.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 08:34
- Nahlásit

Ketrin
Jak snazší? Oni jsou zase nějaké změny?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 08:36
- Nahlásit

Ne, tím myslím že je to stejné jako loni - loni byly ty změny.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 09:26
- Nahlásit

Ketrin
A co je tam za tak velké změny? Tam je rozdíl jen ve zvěři nebo ne?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 09:41
- Nahlásit

Ketrin
No já vloni dělala veverky ve skupině pod tím chlapem,co jezdí s Luckou a moc jednoduché se mi nezdály .Jeden povel navíc a bod dolů,s aportem přímo k páníkovi,žádné otálení a ve vodě jakbysmet - a to spíš s aportem pochodovali po dně,než plavali.
Musím dát za pravdu KCHLS - jsou to vlohovky,někdo nechce psa učit na zvěř - nap. záchranáři.Kdo chce pracovat se zvěří - jsou tu i pod KCHLS ZV.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:10
- Nahlásit

Zuzana T
Vždyť já s vámi loni byla koukat. Mě se zdál nepochopitelně přísnej na vodění - což není vloha, že - ale u aportů toho dost toleroval, možná sis všeho nevšimla. Nebo ta povaha - šlo se dva metry od řady.
Jsem prostě zvyklá na Řezníčkovu "mordpartu" a ti to pískají přesně podle řádu. Ono tam totiž to o těch povelech atd. je, ne že ne.
Jednou je to lovecké plemeno, tak by tam ta zvěř aspoň snad na ten nos být mohla - vždyť kdo nechce aby to pes aportoval, může pak jít na dummy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:27 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
Ale my jsme měli velkou/ mojí osobní/ 750 g nohu z jelena a tu přiaportovali skoro všichni - u nosu.Pak dva ,kteří nevzali nohu šli s dummy a měli aport za 1-2 body kvůli povzbuzování.Z vody nesměl být ani jeden povel,ani povzbuzení - tak nevím co tedy toleroval u aqportu.
No a u povahy se velmi velmi velmi zmírnili všichni - oba kluby.Z vyprávění Pepy S. vím,jak to vypadalo např. u RK pod Sehnalíkovou.Kvalita není o klubu,ale o dobrém pořadateli a rozhodčích.

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání