Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
OPI
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 19:41
- Nahlásit

choco
s malou jezdím cvičit na černý most, máme to každý pátek a ve čtvrtek chodímě plavat takže o zábavu postaráno
jéé ještě Vám se dám fotky Laurinky pod vodou
Zase má chudák horečku takže místo oslavy kamarádových narozenin jsme doma, beruška malá, fajt jí rostou přední zubiska tak jí to zlobí, no jsem zvědavá jak dlouho jí to bude trápit

ty jo eskalátory tak to by náš poseroutka nekousl

choco
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:02
- Nahlásit

Ahojky, tak jakpak jste se měli o víkendu? Nám se dámsko-psí jízda moc povedla Utahaná jsem byla úplně stejně jako můj pes, ne-li víc Byli jsme s pejsama na chatě poblíž Karlštejna a je tam fakt krááásně. Pejsové byli spolu v pohodě, a když semtam zaznělo nějaký bubu, tak se dali hned zpacifikovat a zas byl klid

Tady jsou fotky Andyho alias sběratele klacků ...

zbytek fotek tady, až bude zbytek fotek od holek,tak je sem dám určio taky,ty stojí za to

http://picasaweb.google.com/chocoshot/SPejskyNaAme rice

OPI
Co zuby? A byli jste cvičákovat?Něco nového? Ono by si zvykl, kdyby jste mhd museli Když není zbytí, tak to postě zvládnout musí Včera při návratu busem domů, ke mě na zastávce přiběhl vysmátý chlápek a hned se šolíchal k Andymu a hrozně se nad ním rozplýval a vůbec mu nevadilo, že mu Andy dává košíkem hubany a pak ještě zavolal nějakýho svýho kamaráda, že se musí taky podívat, co to tam mám za fešáka a strašně se divil, že i poslouchá ...tsss

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:26
- Nahlásit

Ahoj, tak my měli v sobotu tu akci s prasetem, psi byli tak zaměstnaní sebou navzájem, že prasete si nevšímali. Sluníčko za celej den nevylezlo, takže jsme se museli udit u ohně. V 7 večer to vypuklo, čuně bylo hotový a spustila se žranice. Labradoři dostáli své pověsti chytrých psů a šikovně se schovali pod stůl a čekali co odpadne. Přiznám se, že jsem o Samovi vůbec nevěděla, on ležel naštorc pod stolem a jen otáčel hlavou podle toho, kam co spadlo. A jelikož byla naše společnost už v dost veselé náladě, padalo toho fakt hodně. Navíc byla tma, takže se tomu vyhnout nešlo. Chleba, kůže z prasete, sem tam hořčice, kyselý okurky, pomeranče na tequilu, kosti od žebírek, kusy mastných papírových tácků..identifikovali jsme to podle vyzvracených hromádek, psi blili všichni. Ráno byl i průjem, ale to spíš vody z rybníku, kterou furt chlemtali. Včera jsme byli na prochajdě na Hluboký a ráno jsem zjistila na hlavě 2 klíštata, nestihla jsem je vyndat, takže večer po práci budu mít další. Přítel z nich má fobii, takže to čeká mě.

choco
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:41
- Nahlásit

Bára a Sam
Přítel z nich má fobii, takže to čeká mě.Joo já taky, ještěže máma ne Ale zatím máme skore jen jednoho klíštěte za dobu, co ho mám. ťuky ťuk...

To se teda psíci doslova poměli

Psala jsem Janě od Badyho, že jedeme teď od 1. do 4. zase dolů na jih na chalupu, jestli si nedáme někde prochajdu,ale mám smolíka,protože jsou někde v Brně. A jinak že dostali na mezinárodce Cace i res.CAciba, takže mají splníno

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:55
- Nahlásit

choco
tak to se Baddy předvedl..pěkný a kde máte chalupu? My taky pořád nějakou scháníme, ale když už by nám vyhovovala, je to daleko od ČB a za strašný prachy.Občas už chytám nerva, ale říkám si, že jsme ještě mladí, že to snad jednou přijde
já celej tejden makám, ode dneška až do soboty..nás se svátky netýkají.

choco
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 12:07
- Nahlásit

Bára a Sam
Já si právě beruz na pátek dovču, bereme s sebou i kola,ale doufám,že to budou jen vyhlídkové jízdy a ne přítelovy 80km trasy. Tak to by nevyšlo ani s vámi teda,když taky pracuješ, to je škodááá. Chalupu máme v Chlumu u Třeboně, ale budeme právě tak rlzně výletovat kolem dokola My máme chalupu po tetě, takže jsme nic schánět nemuseli. Ale nebooooj určitě se dočkáte a na něco dobrýho narazíte.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 12:29
- Nahlásit

choco
Chalupu máme v Chlumu u Třeboně,
to se teda máte tam je všude tak nááádherně

Dines
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 12:35
- Nahlásit

Bára a Sam
Na co potřebuješ chalupu kousek od Budějc? Jako stejně to je nejhezčí na jihu, u nějakýho rybníčka......Kdoví, jestli nebude chatu prodávat přítula ale až tak za 15 let
Ty děláš každej den?

Jinak se chci pochlubit, už máme zamluvenou parcelůůůů

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 12:42 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit

choco
to se máte, tam je to moc hezký..doufám, že se uvidíme za 14 dní na tý Hluboký, budete vystavovat v sobotu nebo v neděli?

Dines
Na co potřebuješ chalupu kousek od Budějc?
asi proto, aby se tam dalo lehce dojet, ne?
Ty děláš každej den?
jo..jsem totiž dobrá duše, tak jsem vzala za Karol čtvrtek, sama mám pátek a a ž do soboty jsou každej den večeře.
Jinak se chci pochlubit, už máme zamluvenou parcelůůůů
to tys vyhrála minule těch 50 mega???

choco
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 12:53
- Nahlásit

Ketrin
joo to jee,ještě aby i ten můlj trouba už konečně zjisatil,že ty rybníky tam stojí fatk za to si tam zaplavat

Bára a Sam
My nevystavujeme ani Eli ani Andyho, ale chci se tam jet podívat na známý,ale ještě uvidíme,jak nám to časově vyjde

Dines
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 12:54
- Nahlásit

Bára a Sam
a ž do soboty jsou každej den večeře.
No to mi ani neříkej......sem zrovna chtěla začít zjišťovat, jestli bych se namohla nějak elegantně vyvlíct z páteční noční - kámoška slaví narozky - a já budu muset ještě dřív?
to tys vyhrála minule těch 50 mega???
No jasně, někdo to přece vyhrát musel, ne?
asi proto, aby se tam dalo lehce dojet, ne?
A to je jako jak daleko?

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 12:55
- Nahlásit

choco
krásný fotky koukám, že jste byli "u nás" na Americe...
až budu mít čas, taky dodám "klackový"...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 13:01
- Nahlásit

Dines
já za to nemůžu, taky nejsem nadšená. Tak zkus Karol a čenžni si s ní noční za čtrvtek, místo pátek. Já nejsem nafukovací, abych mohla chodit 24cítky a ještě obsluhovat. Navíc Karel začne od června asi pracovat v Písku, takže to se po..uplně. Nechceš od června brigádku, venčení Sama?já nevím, jak to budu dělat.Ale dneska tu bylo už dost holek, tak snad se ňáká ujme.
Tak se pochlub, kdepak budete bydlet?
A to je jako jak daleko?
nám by se líbila nějaká samota nebo polosamota, u lesa a se studánkou, kam by chodily laně pít..aby to bylo blízko ČB a event. se tam dalo i bydlet..nojo, přehnaná představa

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 21:20 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

tak jsem konečně aktualizovala Edí alba
malá ochutnávka...

zbytek tady http://eda-hneda.rajce.idnes.cz/

Dines
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 10:37
- Nahlásit

Bára a Sam
Tak noční už mám vyřešenou
Nechceš od června brigádku, venčení Sama?
Kolik budeš platit?
Tak se pochlub, kdepak budete bydlet?
U Dubičáku..... ale bydlet nejdřív za rok....
nám by se líbila nějaká samota nebo polosamota, u lesa a se studánkou, kam by chodily laně pít..aby to bylo blízko ČB a event. se tam dalo i bydlet..nojo, přehnaná představa
Ale jinak vůůůbec nejsi náročná Ještě přihoď cenu, a budu se smát celej den

choco
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 10:49
- Nahlásit

Eda
U vás? Ty tam někde bydlíš? To jsem měla vědět dřív.. Koukala jsem na fotky a jsou moc povedený, hlavně se mi líbí,jak všechny tři musí mít ten jeden klacek

Bára a Sam
Takže vlastně nehledáš jen jako chaloupku ,ale i bydlení...

choco
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 10:51
- Nahlásit

A představte si, že Andy včera šel do vody s mohem větší kuráží a dokonce pak i čekal rovnou ve vodě,kdy mu tam hodím další klacík jsem zírala Tak doufám, že tam budu brzy moct hodit dummík a nemuset se s ním rozloučit

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 10:52
- Nahlásit

Dines
hele ty vysmátá...spacifikovaly jste Vlastu, vid?I Karolína ve čtvrtek..a co já?dopr já chci taky volnej víkend

Kolik budeš platit?
sem myslela, že to pro mě uděláš zadara.. a jako bonus mi můžeš ještě napsat seminárku z NJ a statistiky,což?

Ještě přihoď cenu, a budu se smát celej den
tak např. jeden chlap koupil na Dubičáku část pozemku kámoše, kde jsme byli péct to prase, přesně 1 ha za 200 000Kč. To je slušný, ne?Jenže takový štígro my nemáme..

Dines
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:00
- Nahlásit

Bára a Sam
dopr já chci taky volnej víkend
No, tak šichtu v restauraci za tebe nikdo vzít nemůže
sem myslela, že to pro mě uděláš zadara..
Zadarmo ani kuře nehrabe
a jako bonus mi můžeš ještě napsat seminárku z NJ a statistiky,což?
S mojí němčinou bych to neriskovala a statistiku nebrat....
tak např. jeden chlap koupil na Dubičáku část pozemku kámoše, kde jsme byli péct to prase, přesně 1 ha za 200 000Kč. To je slušný, ne?Jenže takový štígro my nemáme..
A to koupil zahradu, a nebo louku? na 100% to není schválený jako stavební parcela.....

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:01
- Nahlásit

choco
mě už ten panelák a sídliště štve, to máš pořád něco. Problémy s parkováním, ignorantský sousedi co neumí ani zabučet když se potkáte ve výtahu a to bydlí na stejným patře, hysteričtí důchodci co na mě řvou ať si chytim tu černou obludu, co si dovoluju mít jí navolno, majitelé malých a nevychovaných psů co můžou mít raplý a nevychovaný psy, ale ty když máš velkýho samozřejmě ne..máme hned za barákem rybníky a lesy, ale to se stejně bude bourat a stavět silnice, takže naprd..

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:06
- Nahlásit

Dines
A to koupil zahradu, a nebo louku?
je to část pozemku, celej ten Martinovo má přes 3 hektary i s lesem a rybníkama, stojí tam i chaty a ty jim platí nájem, takže předpokládám, že stavět se tam dá..ale nevim to na stopro

Dines
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:18 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Bára a Sam
Chatka a barák je fakt rozdíl - musíš to mít územním plánem schválený jako stavební parcelu - už jenom to schvalování trvává kolik let, a to jen v případě, že tam tu stavbu povolit chtějí
Neni problém kdekoliv koupit louku, zahradu, nebo les za pár kaček - je problém koupit stavební parcelu - v okolí Budějc pod 1000,-/m2 nejsou (teda kecam - jsou - v Pištíně za 970,- )
A předpokládat se toho dá hodně, ale co si nezjistíš nevíš
A teda nemám pocit, že by se dala koupit chata za míň než 0,5míče - kdekoliv ..
http://jiho.ceskereality.cz/nemovitost.html?qpr=AM P&qid=226894&qlid=18370&c=180Z8005:226894&lite=&ca che=2079&qsid=&shmenu=

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:31
- Nahlásit

Dines
dala, ale to nejsou chaty, ale podivný kadibudky..

http://www.youtube.com/watch?v=hPsSWWZy2lc&feature =related

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 22:49
- Nahlásit

choco
jak všechny tři musí mít ten jeden klacek
já je podezřívám, že to je to hlavní o co jim na společný procházce jde...

OPI
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:50
- Nahlásit

ahojky, tak o víkendu jsme cvičit nebyli, malá měla vysoké teploty a ikdyž by tu byl tatínek tak mi to nedalo,abych odjela,ale v pondělí naštěstí bez teplot a fakt to jsou zubáky...
jenže ted už nevím kdy se na cvičák dostanu (( ted budem pryč a pak se stěhovat,pak se to přehoupne a bude léto a to budu s nima na chatě, ještě mám asi 5 lekcí na permici a pochybuji že to vyberem,přemýšlím že to prodám

Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 23:13
- Nahlásit

OPI
na operaci loktů rozhodně pozdě není - náš Thorin byl na operaci v pěti letech...samozřejmě, že pokud už je kloub poškozen nikdo to zpět nevrátí, ale můžou se odstranit věci - výrůstky a úlomky, které by poškozovaly kloub dál....je dobré v době kdy má pes bolesti mu koupit elový polštářek - nebo špaldový to je jedno a když je blbej den tak prostě kloubíky nahřívat to hodně pomáh...a kloubní výživu doporučuji střídat protože ne každému psovi vše zabere, našemu např pomáhal jedině celadrin..no a pak teda psovi s loktama vysvětlit, že by neměl neúměrně lítat a skákat - ale to je nemožné

Jinak všechny zdravím po dlouhé době jsem nakoukal jak žijete a koukám vše při starém tak to mám radost, že se máte dobře! A hlavně že Eda stále sbírá igelitky

choco
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 23:31
- Nahlásit

Jumi
No nééé, kdopak nám to sem zavítal jakpak se s bernáškem máte? Určitě máte za sebou další spoustu Wtéček a zk Já jen naposled slyšela od Evči o Bondíkovi a Dorče na Wt v Čelákovicích

choco
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2008 10:27
- Nahlásit

tak za chvíli frčíme směr chalupa, venku to vypadá už líp neež ráni,tak snad si to užijeme, mějte se a Těm co ulítli před ohněm na koštěti,tak přeju pořádnýho hubana pod rozkvetlou třešní uslintanou pusinu posílá prý i feňulkám můj pubertoš

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 08:56
- Nahlásit

Tak jsem po dlouhé době v práci a vůbec se mi tu nelíbí,coby gauč pro pesáky jsem si připadala smysluplnější Naštěstí je pátek,tak budu mít ještě víkend na psychickou přípravu na plný pracovní proces

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 12:13
- Nahlásit

Ahoj Jani, vítej zpět mezi pracující lid
já byla včera v práci 13 hodin a dneska to samý..taky bych chtěla být aspoň týden gaučákem

jinak vytahuju každej den ze Sama aspoň dvě klíštata a už mě to fakt irituje, to ještě ani pořádně nezačalo léto..v noci se mi o tom zdálo, že ty obří nacucaný pustil ke mě do postele a oni se na mě připily..fujtajxl

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání