Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 12:18
- Nahlásit

Bára a Sam
jinak vytahuju každej den ze Sama aspoň dvě klíštata a už mě to fakt irituje, to ještě ani pořádně nezačalo léto..v noci se mi o tom zdálo, že ty obří nacucaný pustil ke mě do postele a oni se na mě připily..fujtajxl
Ty nepoužíváš nic proti klíšťatům?
Taky už jsem mu jedno tahala...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 12:33 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit

Dines
používám obojek, ale jak je každej den ve vodě, tak se podle mě ten prášek už smyl a vůbec to nefunguje. Dostala jsem doporučení přidat k obojku ještě Frontline, tak ho asi ještě nakapu, protože má klíšťáky furt.
Hlavně je nejblbější, že ho vždycky najdu až když je napitý a zvětší se, jinak nemám šanci.

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 12:41
- Nahlásit

Bára a Sam
Proboha Frontline ne - to je tady v Jižních čechách zbytečný vyhazování peňez!!!
Já loni měla ExSpot a max. spokojenost - dneska si pro něj jdu zase...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 12:41
- Nahlásit

Dines
co máš s Dinnem za výchovnej problém?

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 12:42
- Nahlásit

Bára a Sam
Neřeš, někdy ti popovídám

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 13:29
- Nahlásit

Tak my máme Scalibor a zatím ani jedno

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 13:35
- Nahlásit

Já nevim, mě ten frontline doporučil veterinář, tak zase tak nefunkční asi bejt nemůže..i když asi spíš na malý pejsky. Ten obojek stál 390 Kč a po týdnu byl nefunkční, takže ono je to asi jedno..

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 14:35
- Nahlásit

Bára a Sam
A to bylo za značku?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 14:58
- Nahlásit

jana33
tak to si nepamatuju, ale Killtex (nebo jak) určitě ne. Toho měli v Zoo Hoch za 590 Kč, tak jsem trubka chtěla ušetřit..
Mám doma někde krabičku, tak já se o víkendu kouknu. Nicméně paní prodavačka tvrdila, že je odolný proti vodě a vydrží celou sezonu.Njn. Přemýšlím, ale asi si nevzpomenu, řešim v práci zas tolik kravin, že mám bílo před očima..

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 15:14
- Nahlásit

Bára a Sam
No my máme právě zkušenosti s Killtixem a Scaliborem,oba dva super,psi bez klíšťat celou sezonu včetně třeba tábora,kde týden lítali ve vodě a ostřici okolo rybmíka,kde je klíšťat milion.

Eda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 18:32
- Nahlásit

Ahoj, posíláme jeden hnědý pozdrav všem, kterým není zrovna do skoku, jako teď mně...

Dines
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2008 09:54
- Nahlásit

Bára a Sam
mě ten frontline doporučil veterinář, tak zase tak nefunkční asi bejt nemůže..
Mě doporučil operaci - a představ si, taky byla k ničemu Frontline NEFUNGUJE nikomu, koho venku potkávám!!
tak to si nepamatuju, ale Killtex (nebo jak) určitě ne. Toho měli v Zoo Hoch za 590 Kč, tak jsem trubka chtěla ušetřit..
Mám doma někde krabičku, tak já se o víkendu kouknu. Nicméně paní prodavačka tvrdila, že je odolný proti vodě a vydrží celou sezonu.Njn.

Pani, ni proti vám, já kupovala loni 2 různé obojky ve zverimexu - ani jeden nebyl extra levný, a jediný efekt který měli (oba dva) byl do týdne krk (do 10cm od obojku) obsypaný klíšťatama

Mmartin
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2008 11:21
- Nahlásit

My máme killtix druhou sezónu a zatím (ťuk ťuk) maximální spokojenost, a plaveme prakticky denně...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2008 15:25
- Nahlásit

já ty obojky nermám moc ráda, ale killtix fungoval asi nejlíp. vychvalovanej a drahej Scalibor nám fungoval přesně 5 týdnů, pak začal pes nosit hejna klíšťat.
Frontline spot nebo spray fungoval výborně před pár lety, pak se ta klíšťata nějak přizpůsobila či co

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2008 22:28
- Nahlásit

choco
no joo na nějaký WT jsme zavítali - naposled ty čelákovice ale o tom bych snad raději pomlčela, mně bylo od rána šíleně zle a před tím dva dny nebyl Bernášek pořádně venku, takže jsme to tam tak trochu zazdili no sice jsme prolezli ale byli jsme poslední a Bernášek dohnal rozhodčí dokonce k sprostému kletí, což mluví za vše.....tak snad si někde příště trochu spravíme reputaci!

Ketrin
chystáte se na Albeř a můžu se zeptat na kterou?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 13:54
- Nahlásit

Jumi
jedeme ten náš tradiční srpnový. A beru i to malý černý nadělení, takže to bude
jinak viděla jsem z Čelákovic nějaké video, a páč to bylo malé a já poloslepá, tak bych Tě ani nepoznala, až když se rozeznělo známé Bernááášiii!!! nic si toho nedělej, já jsem taky moc zvědavá co bude Borgo vymýšlet letos

choco
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:08
- Nahlásit

Sláva nazdar výletu, taky jsme zase tu, ikdyž nejradši bych zůstala na chalupě, zrovna dneska tam teda bylo nádherně. Jako ne že by tam ostatní dny nebylo dobře,ale honilo se to jak ti psi Jen co se nahrají fotečky do kompíku,tak sem hodím odkaz, je na co koukat .) Byli jsme s pejsama na výletě v Krumlově, kde jsme teda hned pro začátek zmokli jako slepice, ale jinak tam bylo moc hezky. Pak jsme taky plavčili hafany na pískovně v Suchdole, kde se Andy teda odvážil, ale jeho styl byl opět k popukání a pak taky dostali psíci o víkendu ke sváče mísu kostí a pak pořád chodili na ta samá místa,kde to do sebe ládovali,j estli tam opravdu už nic nejní. Oba to strávili dobře a zácpa nebyla. Btw Andymu vyvařuju už skoro 14 dní a myslím, že je spokojen (já už při mytí toho nádobí méně ... ) Jinak jsme courali po okolí a bylo nám fajn

Jumi
Evča mi nějaký psí kusy popisovala,ale říkala,že tam předváděli pěkný věci všichni, takže ste nebyli sami

Ketrin
A co teda máte te´d na obranu proti klíš´tátům? Nebo jsi rezignovala?

Dines
Bára a Sam
My jsme te´d z j.Čech odjeli s bilancí jedno klíště na Eli .) což je k nevíže,protože jsme ji patlali Duowinem bezmála před dvěma měsíci a to je taky ve vodě pečená vařená a Andyho jsem matlala Duowinem před měsícem a něco a chystám se vyzkoušet Promeris. Čekala jsem,že budou klíšťaty oblepený a měla připravenou první pomoc, ale naštěstí ne,´tuky´tuk.

Bára a Sam
já bych teda takový obojek zahodila a spíš než na doporučení veta a nebo prodavačky ze zveráče dala na zkušenosti pejskařů a ověřený obojky nebo spoty, o Frontline jsem slyšela taky to samé jako Dines.

choco
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:11
- Nahlásit

Eda
Copak? Měla jsi špatnej den? s takhle vysmátou hnědkou to přeci nende,ne?

jana33
Tak už jsi vykurýrovaná? A co zkouška, dopadla dobře? Jsem čím dál tím zvědavější na Meziříčko

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:12
- Nahlásit

Čau vespolek
Jumi
Dneska absolvovala Bernáškova sestřička Beverly OVVR ve Sv.Kateřině a prospěla s plným počtem bodů.A to se ještě v březnu ostýchala vody - těď je prý vodník.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:15
- Nahlásit

choco
teď advantix spot. Jen Sali už nedávám nic, už se ji staruchu snažím od tý chemie držet dál

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:17
- Nahlásit

Zuzana T
Šikula nebylo to to v Prosečném? Tam byl i jeden můj "žák"- taky plnej počet Jedeš Hlubokou?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:21 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
Ahóooj - JJ bylo to u Pepy Stránského v Prosečném.Jsou tam prima podmínky pro výcvik psů.
Na Hlubokou jedu inkdyž bez psa.Budu vystavovat Barta/ Bonna nejede,jednak má velký hotspot a jednak má její panička nemocného tatínka,tak nemůže jet/.Budu spát od pátku v kempu v chatičkách spolu s dalšími psími nadšenci.Zahálet ale nebudu.V pátek prý musím ještě nějaký ten chlup ostříhat a ny výstavách budu pomáhat s vystavováním.

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:33
- Nahlásit

Co se Hluboké týče, tak kdyby to někomu vázlo jen na ubytku, tak můžu myslím nabídnout

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:37
- Nahlásit

Dines
A copa - kohopa pěkného nabízíš,to bude určitě labíček - já jsem spíše na chlupatce.

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:50
- Nahlásit

Zuzana T
co? nabízim ubytování

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:54
- Nahlásit

Dines
,ježiši to je dobrý - no je už pokročilá hodina a mě to moc nezapaluje.
My jsme si s kamarády zajistili ubytování už před časem - bude nás min.20 psů + lidský doprovod- to by žádný privát neustál.Nebo ty provozuješ nějakou občerstvovnu a ubytovnu?

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 22:08
- Nahlásit

Zuzana T
Nene, jen mám poloprázdný byt k dispozici.... no, tak to by asi neustál Možná tak hotel ve kterym pracuju

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 07:47 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

choco
no, ani ne tak den jako období tak nějak...
Ketrin
u nás zatím už 2. sezonu Scalibor ok, ale je to dost subjektivní, na každýho pesana to funguje trošku jinak

ale na Slapech bylo taky "pěkně"

a tentokrát bez igelitky

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:35
- Nahlásit

choco
No na Meziříčko se taky těším,hlavně doufám,že se všechno stihne zařídit,nakoupit,vyrobit....
Ketrin
A budeš jako výcvikář nebo jako prostý účastník?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 11:25
- Nahlásit

jana33
si děláš srandu?! já si tam hodlám odpočinout (pokud to s C,B vůbec pude) a případně nalapat nějaký výcvikářský moudro hl.od Jindry nebo Radky

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání