Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
choco
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:25
- Nahlásit

Montik
ahoj příšero,ve skříni Dneska už se budu snažit ji nazapomenout...při tomhle lítání z práce domů pro psa a se psem rychle pryč,jsem ráda,že nezapomenu toho psa a dole se pak vracím pro košík...

Ketrin
A to je to vlastně jeho máma co? )))) Chudák malej takhle se trápí A hele,co děláš,když se Ti takhle lekne? Děláš kaoby nic, nebo se ho snažíš k onomu objektu dotlačit? Taky jedeme cvičit, tentokrát na lovečáík,ale po včerejším je nějakej vyřízenej,tak to bude dneska hooodně flegmatický přístup k věci.

Zuzana T
Musí se nasvalit a rozumnou zátěží udržovat v kondidi až do stáří. Souhlas,tak nějak jsem to chtěla napsat

Jooo a včera si hafííci naprosto u večeře pomlaskávali a nechtěli opustit kuchyň a zalehnout na místo, i když únavou už padali na čumes )) A nevěřila bych,že jsou schopný vyprodukovat ještě+ víc slin než doposud )))))dokonce i táta si přišel poslechnout to pomlaskávání spokojený as říkal,že už takhle si libovat psa ve žrádle neviděl Ale teda to obírání mi dalo zabrat

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:35
- Nahlásit

Zuzana T
souhlasím, jak psala choco, pes není skleněná panenka a umí si říct, kdy má dost. Já teda jsem občas taky hysterická panička, naposledy teď při rentgenu, když mi ho sestra vrazila ať čekám než usne po injekci, tak jsem zrudla až se mě ptala jestli nejsem těhotná, ale zastávám názor, že když je to mladej a aktivní pes, tak by měl mít pohybu tolik, kolik potřebuje a ne ho omezovat. Třeba mi Šebek taky říkal, že tam měl teď na rentgenu 3 zlaťáky z jednoho vrhu, panička nadšená do výstav, takže štěnata zatím poznala jen zahradu, na žádným větším výletě ještě nebyli, aby byly výsledky co nejlepší.
na hony na Konopiště
už asi 5 let sním o tom, že se pojedu na Konopiště podívat, ale vždycky koukám jen z auta nebo busu cestou do Prahy..rodiče tam kdysi měli svatbu a nedávno jsem viděla nějaký nový fotky, no krása..sakriš musim tam v létě vyrazit

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:47 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Bára a Sam
Konopiště je pěkné,ale jeď tam spíš před prázdninami - v létě je to narvané turistama a i ceny tomu odpovídají.Hony už skončily,takže nehrozí broky v zadnici.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:56
- Nahlásit

choco
Chudák malej takhle se trápí nelitovat!!! hned toho zneužije naopak dneska bude pěkně makat a cvičit a chválen nebude, neb to je odměna samo o sobě, že si smí vyřešit úkoly, které mu vymyslím
co děláš,když se Ti takhle lekne?
no on to právě nedělá, takže jsem čuměla jen jsem ho napomenula nijak jsem to nehrotila, on se taky hned vzpamatoval. Ale když byl štěně tak jednou se bál na ulici velkého pytle s odpadky co se ve větru hýbal a šustil, tak jsem s ním k tomu došla a nechala ho to očuchat, no prostě klasika.
Musí se nasvalit a rozumnou zátěží udržovat v kondidi až do stáří.
přesně tak, taky to tak máme se Salinou! Kdybysme tenkrát poslechli různé "chytré" rady a nechali ji válet, tak už dávno nechodí...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:56
- Nahlásit

choco
málem bych zapoměla..minulej pátek jsem se ve Stromovce potkala s Baddym a tentokrát s páníčkem. Poznala jsem ho hned, zase stál nehnutě ve vodě a čučel do blba..pes samozřejmě. Kecali jsme dobrý dvě hoďky, měli zrovna před výstavou, tak chtěl Baddyho uhnat, ale ten jen ukořistil Samovo míček, lehnul si a čučel. Je to fakt zvláštní pes, musim se mu pořád smát, když ho potkám. Takovýho flegmouše jsem v životě neviděla. Páníček říkal, že trénujou na lovecký zkoušky, že nedávno před nima někdo srazil autem bažanta, tak vystoupili, bažantovi zakroutili krkem a vzali si ho jako návnadu pro Baddyho. Když pak šli trénovat do Stromovky a schovali bažanta v křoví, Baddy ho slavnostně vynesl a v tu ránu dostali sprdunk od nějakých důchodců co byli na procházce, že se nestydí zneužívat nebohýho psa k lovení bažantů, aby měli večer co k večeři..

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 16:28
- Nahlásit

Ketrin
neb to je odměna samo o sobě, že si smí vyřešit úkoly, které mu vymyslím
ty seš ale ošklivá maminka... bez pochvaly a jen dřít...

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 17:06
- Nahlásit

Ketrin máš můj soucit. Samouš je velkej hormon jenom z háravek,co potkává venku,ještě mít jednu doma,to ho asi hrábne. I když možná,že tak blbne právě proto,že je těch háravek v okolí tolik. Když jsme byli na silvestru,byl tam Martin s háravou Baruškou a pokud jsme se s ní zrovna venku nepotkali,bral to docela v pohodě

OPI
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 17:06
- Nahlásit

Ahojteee,
tak nám vet Duchek teda radil v pohubu neomezovat,akorát takové to vyloženě lítání bezhlavně za fenou,ne vytvalostní sporty,ale na to stejně nejsou stavěný,ale jínak neomezovat,na procházky normoš...atd.... jak už někdo psal tak každý víme asi kdy maj dost,ale je fakt že při nějak psím blbnutí tak myslím na tlapiny,ale nijak ho neomezuji, akorát ted o víkendu když u nás byla feňule,ale to je kříženec kolie a vlčák, no taková kolie barvy vlčák a to je torpédo, tak lítali, byli spoku celý den a když jsem řekla že si jako půjde odpočinout a dala ho do chalupy tak stejně čekal jeden na druhého u dveří, takže tohle už neřeším, celé pondělí prochrněl a ja to v pohodě,pokud nelítá opravdu denně hodiny tak není co řešit

Ale dneska jsem byla potěšena, šly jsme lesem a na lavičce seděli dvě ženský a kolem nich chodil vlčák, tak jsem našeho vrčouna dala na vodítko a houkla na ně zda by si ho jen chytli,ale paní že prej je vycvičenej ale chytla si ho, pak jsem jí říkala že ten náš by držkoval jak je takhle na vodítku,ale když říakala že by fakt poslech tak jsme je k sobě pustily,je fakt že já jsme si karlose nechala na flexině,páč do jeho kebule nevidím,ale začali se ičuchávat a vlčák po něm se jen jako ohnal ale tak jako že spíš štěkl a karlos byl úplně v pohodě,sice koukal jak puk,ale ani nevrknul jsem měla takovou radost, chvilku se očuchávali,ale pak bylo vidět že toho vlčáka štve tak jsme šly dál. Ale takhle by to mělo vypadat pořád, myslím že vlčák věděl jak se karlos povyšuje tak si ho jen okřik a byl klid
pak půlku odpolko strávil s kámošem flaťákem Samem a ládovali se klackama tak doufám že bude zaso poblion v noci jako nadnešek

o víkednu se asi vydáme na cvičák,sice nevím co tam budeme dělat když milospám prostě aportovat nebude

Ať dělám co dělám tak prostě ne a ne vyběhne zatím maximálně to jako veme do huby,ale prostě ne ne držet natož přinést... jako že jsem ho dneska lámala na piškoty do vody,pchééé jen tam kde stačil a když nechtěl připlout piškot k němu tak nejdříve čučel jak puk a pak štěkal, tak se domluvím s tou od sama ten vodu miluje a zkusíme to přes něj...

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 17:13
- Nahlásit

OPI
Z naší zkušenosti jediné v čem pesany omezujeme je právě takové to divoké lítání s psiskama,skákání a vzájemné svalování na zem. Samozřejmě jim to úplně nezakazujeme,ale necháme je tak 10 minut a konec. Po tomhle totiž nejvíc kulhají. Jinak to chce hlavně neprožívat,ty ho teď moc pozoruješ a všimneš si i toho,co bys normálně ignorovala.
K epizodě s vlčákem gratuluju
Tak se na cvičáku potkáme, já jdu zítra na kontrolu,ale i kdyby mě neuschopnila,tak na cvičák chci. A v neděli mám školu a zkoušku (resp. dneska nám další profesor napsal na net,že budeme dělat zkoušku i u něj,tak to fakt nechápu a nemíním se tím vzrušovat)

OPI
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 17:23
- Nahlásit

jana33
Ona tam půjde asi i ta kamarádka s tím flaťákem, ta už tam chodí s ním od mala,no je mu rok, tak by Karlos mohl být v pohodě když by tam měl někoho koho zná a dala bych mu teda koš,ikdyž nevím co v něm bude dělat,protože na něj fakt není zvyklej a snažila bych se ho tam trochu pustit,možná teda jen aby jsme neskejsli v dopravě, minule to byla krize, pak i karlos dělal magora...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 17:35
- Nahlásit

jana33
máš nějaký fota?tak přemejšlim, jestli už jsem viděla tvý psíky

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 18:09
- Nahlásit

OPI
Sama taky zná a minule byl nasranej i na nějale jinak jsem samozřejmě pro
Bára a Sam
No nějaký fotky jsem sem určitě dávala,ale jestli jsi byla přítomná,to netuším. Momentálně máme noťase v opravě a doma jen půjčenýho bez fotek,ale mrknu na net,jestli bych něco nestáhla. Ale už si zas nepamatuju,jak se sem fotky dávaj

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 18:15
- Nahlásit

jana33
tak až budeš moct, viděla jsem jen tu na první stránce.

holky prosím ať je o víkendu pěkně, dneska když bylo krásně jsem celý den v práci, zejtra už má být hnusně..klasika. Máme na sobotu domluvený opékání prasete a party pod širým nebem, na zahradě o rozloze 3 hektarů, potok, rybník, les..pro psíky ideál, jen ať je probůh hezky!!
P.S. ta zahrada bohužel není naše..

OPI
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 22:16
- Nahlásit

tak poctivě hlásím že cvičit jdem v neděli od 9 takže to se asi neuvidíme.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 22:52
- Nahlásit

Eda
bez pochvaly a jen dřít... ale to jen teď, jindy ho chválím... ale teď fakt musím být přísná, on jak ho pochválím tak si myslí že mě smí zkusit nakrývat
Bára a Sam
prosím ať je o víkendu pěkně
zejtra už má být hnusně..klasika.
cože???!! neee!!
My jsme si dneska odpoledne -večer krásně zacvičili, poprvé po dlouhé době se zvěří, psi krásně nosili, dohledávali atd. a tvářili se jako že hurá no konečně se zas něco pořádnýho děje a né jen furt ty dummíky Borgo byl celej den vzhůru, nejdřív se mnou v práci a různě ve městě, pak cvičení a teď mi sice leží u nohou ale nespí a píská, už je vzhůru snad 12 hodin v kuse ať už to hárání skončí
OPI
to je bezva s tím vlčákem
jana33
No je to náročný. On i tak celkem poslouchá a ovládá se, to ne že ne, ale pořád je v pozoru a připravenej co kdyby... a prostě nespí a píská Brestu nechám v květnu vykastrovat, stejně jí končí chovnost a bude to tak lepší pro ní i pro něj, stačí že tu bude jedna háravka ta mrňavka

OPI
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 08:53
- Nahlásit

taky jsem měla ohromnou radost z toho jak karlosíno reagoval nebo spíš nereagoval na vlčáka
Co to jde tak se snažím ho dát do kontaktu se psi a hlavně hodnými psi,raději se kolikrát optám,ale musím zaklepat že zatím naprosto v pohodě

To je hnuuuus to počasí fakt
včera tak nádherně a dnes tak hnusně a to se teda ani ráno nelíbilo karlosovi a to je to přímo labíkovský počásko
ted leží nasraně u balkonových dveří a čučí jak prší
Do toho malá má teploty,páč jí rostou asi další zubiska a to bych s ní měla jít dnes cvičit, tak to asi nic

OPI
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 09:05 - Změnil/a: OPI
- Nahlásit

tady něco sice nepsího,ale aspoň pro vysmáte ráno

choco
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 09:12
- Nahlásit

Bára a Sam
Jéé, no jo, je to fakt k nevíře takovýhle flaťák Doufám,že je uvidím na Hluboký. Já taky doufám,že bude o víkendu hezky, chystám se s Andym za kamarádkama a jejich pejsanama ke Karlštejnu a budeme mít dámskou a psí jízdu V neděli máme domluvenou i psinu s ostatníma pejskařema a jejich chlupáčema,tak se to snmad vydaří

OPI
jana33
Já se do Koloděj o víkendu prostě te´d nemám šanci dostat,mám pořád něco.¨Dělala jsem smutný kukadla na Evku,jestli nebude cvičák i v týdnu,ale myslím,že ne,páč to má s časem taky na štíru....takže nám zbývá jen hafbo,ale vyčlení nám prý nějakou labradoří hodinku Včera si Andy v metru vyprosil jablko...hned jak viděl,že ho ten páreček vytáhl,tak z nich nespustil oči,až se jim ho zželelo a zeptali se ,jestli mu teda můžou dát...Andy samozřejmě jásal a vrtěl tak,jako kdyby nikdy nic nedostal.A byl rád,že se na chvíli zbavil košíku...mi je vždycky líto,páč neví,jak by se v něm uvelebil,protože a´t si lehne jak si lehne,tak ho to pak všude tlačí,leze do očí....a nezbývá mu než si sednout a nebo ležet s hlavou nahoru,a to má košík velkej ovčáckej..

choco
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 09:14
- Nahlásit

OPI
jéé,tak to se máte,že máte takhle vysmátá rána Copak jí přidáváte do snídaně?

OPI
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 09:14
- Nahlásit

OPI
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 09:20
- Nahlásit

choco
Včera to stálo fakt za to, vysmáto dneska už jí do smíchu tak není
s tím časem o víkendu to je naprd, vím to sama podle sebe, ted jdem v neděli,ale pak navím jak se tam dostanu,páč se budem stěhovat.... atd...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 09:22
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/clanek/138512-cesko-ceka-slu necny-vikend.html
jo jo jooo!!!

OPI
boží fotky, malá jak kdyby tancovala po pár dobrých panácích

choco
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 09:51
- Nahlásit

OPI
A kam chodíš s malou cvičit? Nj, jednou je tak, po druhý zas jinak,ale tahle bolístka snad brzy přejde a zase se bude smát

Bára a Sam
Jj,taky to čtu )

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 10:31
- Nahlásit

Bára a Sam
Nestresuj, zítra dělám, takže bude krásně na 100%

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 11:54
- Nahlásit

OPI
se budu opakovat, ale ty fotky holčičky s karlosem jsou prostě náááádhera, ňaf ňaf
choco
Andy v metru umí jezdit na eskalátoru?

choco
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:21 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Ketrin
Noo kupodivu na to za tu dobu,co jsme nejezdili nezapomněl,ale tak způsobně jako Eli na tom sedět nevydrží (taky máme větší pozadí a po chvilce by nejradší to hned vylezl nahoru nebo naopak seběhl dolů, ale dá se to, když už nechce sedět,tak aspoň zůstane stát s předníma na jednom schodu a se zadkama na druhým schodu...a jedééééém

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:35
- Nahlásit

choco
tak to je šikula
si vždycky vzpomenu jak jsme to učili Sali a ona se bála - buran ve městě, že - ale pak se syn nakrk a prostě ji čapnul a na ty schody ji postavil a tak jela. A najednou se jí to zalíbilo a pak už se vždycky hrnula na jezdicí i když vedle třeba byly normální schody

choco
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 13:28
- Nahlásit

Ketrin
no to Andy se jako malý pívo ve třech měsících taky bál Ale já prostě vytáhla pískací kačenu a dělala šaška pro cestující a po pár takovýhle vopičárnách mi už na to skákal bez problémů Ale od kamarádky přítel taky čapnul psy a jelo se

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 14:02
- Nahlásit

Portrét

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 15:03
- Nahlásit

Ketrin
no jó, chápu, takový problémy s pískajícím pesanem naštěstí neřeším...

Jinak u nás prší o 106, ani Edě se do toho nějak extra nechce což už je na pováženou...

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání