Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 10:39
- Nahlásit

Jdu se pochlubit, máme po rentgenu a DKK 0/0
musela jsem asistovat, takže tlak mám asi 300 na 300, ale zvládli jsme to,dostali jsme pochvalu za pěknou postavu a ted čekám, až se prďola vzbudí..uf

Dines
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 10:41
- Nahlásit

Bára a Sam
Gratuluji
přeju vám to, a tiše závidím

choco
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 10:51
- Nahlásit

Bára a Sam
Tak to gratuluju a co lokty?

Mmartin
jůůů, povedený fotky....hlavně teda ta s tou vodou, to musel být hopsák

Eda
Místo sbírky pohárů, pořádná sestava igelitek )))))))) Ale gratuluju

jana33
Tak to se máme na co těšit

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:02
- Nahlásit

Dines
dík a co výstava?Já tam nakonec nebyla, měli jsme v pátek oslavu a skončili jsme ve čtvrt na 6 ráno, takže jsem se tam jaksi nedostala..

choco
sestra mi řekla, že na lokty jsem se měla objednat zvlášt, myslela jsem, že to udělají dohromady a prej už by na to nebyl čas. Ale Šebek řekl, že podle pohmatu je všechno v pořádku..

Dines
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:14
- Nahlásit

Bára a Sam
Výstava? ti ani nevim, byli sme tam v něděli, koukli na agi, koupili náhubek a nějaký hračky,a šli sme dom

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:15
- Nahlásit

Dines
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:17
- Nahlásit

Bára a Sam
Máš hezky sjetýho psa

choco
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:17
- Nahlásit

Bára a Sam
ježiš to je pusinka Ahá, tak to jo, je fakt,že kdyby tam něco bylo, tak by to už po hmatu šlo poznat, tak to je dobře

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 07:01
- Nahlásit

Bára a Sam
gratulujeme je vidět, jak ho to zmohlo

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 07:10
- Nahlásit

Na KCHLS už je rozpis kruhů a tříd na Hlubokou.

OPI
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 13:51
- Nahlásit

ahojky,
Bára a Sam
gratulujeme k supr výsledkům
a závidím ne tiše,ale velmi na hlas.
Nás bohužel ty lokty trápí a vůbec si nedovedu představit jak to bude postupovat s věkem
Dnes jsme byli na prochajdě a on najednou začal skákat po 3
a samozřejmě nemohl na levou, kde má tu artrozu horší, koukala jsme zda si tam něco nevrazil a nic, tak jsem mu prohmatala loket, dvakrát tam louplo a bylo to dobrý
tak netuším co to jako mělo bejt
když pomyslím že mu jsou teprve 3 tak nechci ani pomyslet jak to bude dál

OPI
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 15:16
- Nahlásit

a ještě mi pověste,
ted jsme si psala s kámoškou co má taky labíka, ve 3 ketech byla zjištěna dypl. kyčlí, taky špatná, prej to je hodně o žrádle, po royal canin se jeho stav dost zlepší a jinak mi velmi doporučuje pro plan...
myslíte že to ta strava může nějak ovlinit??,já dávám acanu je fakt že jsme o pro planu dost už uvažovala ...

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 20:58
- Nahlásit

Hele neplaš, kdybychom měli takhle uvažovat s našema neměřitelnejma dysplazkářema,tak z deprese nevyjdeme
Ad žrádlo - nemyslím si,že by na to mělo nějaký zásadní vliv. Existují i granule s větší dávkou chondroprotektiv,ale nikdy tam nebude taková dávka jako když mu je dáváš samostatně. Takže pokud Acana Carlosovi sedí, nic neměň a dávaj Nutradyl. Vím,že jste se s Duchkem na něm domlouvali,ale já bych byla pro podávání bez přestávky.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:25
- Nahlásit

Pomóc, máme 13.den hárání a už je to tu zas-Borgova uplná vykolejenost a to pííííískááááníííí...
Doteď byli pořád pohromadě a už jsem doufala že to přežijem v klidu, ale to sem se spletla achjo, no nic, do víkendu by mělo být po všem...

OPI
a fakt s tím nejde nic dělat-operace není možná?

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:42
- Nahlásit

Ketrin
jéje... a to píská pořád? tak vydržať! bude líp

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 07:55
- Nahlásit

Tak noc byla v klidu, kupodivu spal... jen se asi 2x za noc přišel na mě podívat, jestli jsem si to náhodou nerozmyslela a přece jen ho k Brestě nepustím, ale když jsem nekompromisně řekla, že Spinkáme! tak se s hlubokým povzdechem zas uložil a pískat začal zas až ráno. Kupodivu na rozdíl od háravky, se kterou se nedá cvičit - aspoň u nás to tak vždy bylo - jemu v tomhle stavu prospívá, když mu dám nějaký úkol, to se soustředí a poslouchá, i když je na něm vidět že je myšlenkama jinde. Takže ho mám s sebou v práci, tady ji aspoň necítí. Už aby byla neděle

OPI
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:32
- Nahlásit

já si právě taky myslím že pokud má nutradyl tak je "jedno" jaké granule má.
Ale přijde mi poslední dny takový smutný,klidný,ví že ty prášky nezaberou jen tak po týdnu,ale člověk by mu chtěl tak pomoc...
Nutradyl máme brát ted měsíc pak 14 dní vysadit a pak zase měsíc pak 3 týdny vysadit a pak zkusit brát po měsíci,že prej by tam měla být pauza
ale je fakt že včera karlos blbnoul s flaťákem a byl úplně v pohodě.
Ale pokusím se nějaké kilčo mu dát dolů,aby mu to ulevilo malinko..

OPI
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:33
- Nahlásit

Ketrin
Na operaci je prej pozdě ty se dělaj kolem toho 1 roku

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:47
- Nahlásit

OPI

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:52
- Nahlásit

OPI
Relax.... nám taknějak naznačili že u nás je na operaci pozdě i v roce
Já teda nevim jak to plánuješ ty s omezováním ?
Neměl by běhat, skákat, hrát si se psama (běhat ), měl by chodit na kraťoučký procházky ( maximálně půl hodiny na krátkém vodítky), a doživotně brát chondra.... to je jakože shrnutí co bylo řečeno nám - v devíti měsících věku psa...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:55
- Nahlásit

OPI
máme v ulici kamarádku zlaťandu jménem Lucky a v 9 měsících také začala kulhat. Kyčle má asi 3ový. Občas běhá jako blázen a občas má problém zvládnout blok kolem baráku. S jejím pánem jsme se o tom nedávno bavili a on říkal, že ač veterináři nabízeli operaci, nechtěj jí, jen dávaj pomocný vitamíny. Že ten pes se s tím nějak srovná, lepší než cpát hromadou prášků. Doufám, že to nevyznělo nějak necitelně, ale po zkušenosti, kdy se dva lidi se stejnou nemocí léčili různě, jeden se ládoval práškama a druhej vůbec a byl na tom stejně ne-li líp, už tomu taky nějak věřim.

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:00
- Nahlásit

Bára a Sam
Ono je celkem snadný říct že Že ten pes se s tím nějak srovná, lepší než cpát hromadou prášků. .... ONo málokdo má zbytečných 20.000,-

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:11 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit

Dines
já vim, že je to snadný a nemyslela jsem tim to neléčit a nesnažit se mu pomoct od bolesti, ale nevim, jestli Neměl by běhat, skákat, hrát si se psama (běhat ), je taky uplně to ideální, když nemáš psa vyloženě gaučáka, což nemá ani OPI a ni ty. Co dělá asi takovej pes s dysplazií, u kterýho to nikdo nereší?Znala jsem jednoho vořecha Alíka, byl torpédo, evidentně měl taky potíže, ale dokázal za náma letět 10km na kole, pak se vyspal, babička mu dala brufen a lítal dál. V životě nežral granule ani chondroprotektiva, jen zbytky a kosti, měl každý léto asi tisíc klíštat a dožil se 17 let.

choco
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:15
- Nahlásit

OPI
To bude dobrý, uvidíš....Jančiny hafíci se taky drží...

Dines
Nooo to mi přijde až přehnaný držet nevybouřený 9měsíční šídlo na vodítku a chodit jen na půl hoďky (vím,co to bylo pro nás ty dva měsíce po operaci...)...myslím, že člověk na svým psovi pozná, kdy už má dost (nebo já to aspoň vidím na Andym) a na co má kondičku...nám teda vet doporučil líp častější procházky než abych hgo vzala třeba jednorázově na velkou štreku..takže my chodíme 4x denně ven , a z toho je jedna dvě prochajdy teď už 1,5 až 2h...a to je tak na něj až až. Když řádí se psama, tak mám tendenci ho furt kontrolovat,aby ho moc ostatní nemastili nebo po něm neskákali,ale jako to je spíš,že tam furt vidím ty nemocný haksny...

Jinak já teda takový peníze taky neměla,ale už na místě jsem věděla, že je prostě seženu,aby na to mohl co nejdřív jít a poslední splátku peníz jsem spaltila až teď...

Ale s kyčlama je to jiný,tam možnost operace vůbec není,ne?

choco
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:16
- Nahlásit

Ketrin
Jůva,ale můžeš být ráda,že teda vnímá, když po něm něco chceš,to ten můj pakůˇn vidí voňavou zadnici a má zatmění úplný. Eli by měla taky každou chvíli hárat,takže budou mít s Andym na chvíli po návštěvách..

Montik
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:17
- Nahlásit

choco
no nazdar vobludo!!!Že vám se lezu, krapet OT, ale: KDE MÁM SVOU BÍLOU BUNDU!!!!!!!!!!!!!!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:44
- Nahlásit

choco
můžeš být ráda,že teda vnímá nojo ale čék ho teď skoro nesmí ani pochválit ani pohladit, páč hned zas začne vyšilovat. Dneska cvičíme tak to bude fakt je uplně mimo, před chvílí se venku lek dítěte co mávalo deštníkem a štěknul na něj, přitom z ústavu je zvyklej na daleko horší věci

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:10
- Nahlásit

Zdravím labíkáře,koukám,že kulhání je stále na programu dne.Já už jsem zapoměla který psík má v háji lokty a který kyčle,ale překvapilo mě tvrzení,že to nelze operovat - tedy pokud se to týká loktů.Majitelka jednoho mého odchovu má staršího GR a tomu artroskopicky operovali lokty v 5ti letech.Nechápu,proč by se lokty nedali už operovat - jestli jde o kyčle,tak to je jiná.
Syn má fenu s 3/3 kyčlemi a čuba lítá celý dny a je bez obtíží.Nosek vyždycky říkal,že nejhorší je pro psa s dysplázkou kyčlí válet se na gauči.Musí se nasvalit a rozumnou zátěží udržovat v kondidi až do stáří.

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:16
- Nahlásit

Zuzana T
že nejhorší je pro psa s dysplázkou kyčlí válet se na gauči.Musí se nasvalit a rozumnou zátěží udržovat v kondidi až do stáří.
to si právě taky myslim. Starej člověk, kterej má problémy s chůzí by taky měl chodit, protože jak nebude, tak už se nepostaví. Proto mě zaráží, že každej veterinář doporučuje metodu "skoro se nehejbat", což si potom mnozí co nejsou tak zapálení pejskaři vysvětlí tak, že psa skoro přestanou venčit. Viz ta fenka Káča, o který jsem psala nedávno..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:21 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Bára a Sam
Já jezdím každoročně na hony na Konopiště,tam má jeden hajnej labičku se 4/4 a používá ji na práci - a to je KM,který musí oběhnout.Je fakt ,že do revíru nechodí denně,ale chodí a měli by jste ji vidět,jak maká.Teď už je jí asi 7-8 nevím přesně,tak ji nechává častěji doma čuba je nešťastná.Já jsem sama postižená dysplázkou a dnes už i arthrozou - chich,a pokud nechám zadek rozkysnout,tak se velmi špatně zvedám po delším sezení ze židle - taky musím " trénovat",tak proč by to mělo být jiné u psů.Jó klid,když je třeba akutně zánět nebo po větší zátěži,ale ne furt.

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání