Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
LucS
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 20:09
- Nahlásit

Ahoj,dny čekání na naše první štěně si krátím čtením různých vašich debat a článků....tak mě napadá, od jakého věku štěnete LR smí chodit samo do schodů? abych nemusela budovat z okna plošinu...jsme ve 4.patře v domě bez výtahu

OPI
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 20:30
- Nahlásit

Ahojky, tak jsme dnes byli na KO u Duchka a dal nám další rimadyl,ale budem ho brát ještě asi dva týdny a pak dle potřeby, a nutradyl doberem balení a pak 14 pauza a pak se snad dopracujem že to bude, brát ob měsíc.. uvidíme jak to půjde
aale dala jsem si ho u vet. na váhu a on má 45 kg
Duchek vůbec nic nenamítal,nebyla ani známka toho že by řekl že je tlustej a když jsem mu řekla tu váhu tak říkal,no my jsme si mysleli že tak bude mít 45-50 kg. je to nádhernej pořádnej pes,je škoda že nechodíme na vystavy,prý.Ale ono taky s našema loktama k čemu by nám výstava byla,že...
No každopádně, ač je to kus psa, ta nějaké kilíčko bych dolů ovítala

choco
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 21:08
- Nahlásit

LucS
Rampičku stavět nemusíš ) já jsem Andyho brala do schodů, dokud jsem na něj měla síly, pak hold musel po svých od nějakých 2O kiilo. Myslím, že horší než do schodů je to pro ně ze schodů. Nějak bych to nehrotila, prostě malou kuličku ještě nosit a pak učit,že ze schody se neberou po třech ))) Což se mi jaksi ještě nepodařilo dostatečně vysvětlit ani tomu mýmu pacholíkovi, jen když mu mávám před čumákem něčím opravdu lákávým Kdy si jedeš pro špuntíka?

OPI
A kulhal od té doby? Nj, je to macek, vždyť víš, jak jsem po vás slintala, ale vůbec nevypadá tlustý, prostě je to udělaný pes

LucS
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 21:20
- Nahlásit

choco
no viděla bych to na první víkend v květnu...nejdřív narodila se 11.3.2008
No alespoň nemusím do tělocvičny, kterou nesnáším a budu mít prvně v životě svaly i na rukou

LucS
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 21:21
- Nahlásit

choco
viděla jsem ji poprvé, když měla tři týdny, to majitelka povolila návštěvy, tak jsme se nedočkavě rozjeli za nimi a vybrali jsme si tu nejbuclatější fenečku...ikdyž nejvíce se k příteli měla ta nejmenší

choco
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 21:37
- Nahlásit

LucS
JJ, tak to jo, myslím, že je lepší, když jsou štnda u mamči dýl. my jsme si Andyho brali skoro v 9.týdnu, i když nejradši bych ho naložila mnohem dřív Taky jsem si vybrala medvěda, co tahal pupek po zemi Ale te´d má do pořádnýho grizliho daleko. Ale zase slýcháváme na jeho štíhlou postavu chválu hlavně od lidí, co pod pojmem labrador vidí tlustoprda sotva se valícího a někdy i čekají, že dodám s čím je to křížený, že to není jinak ani možný.

LucS
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 21:46
- Nahlásit

choco
no my jsme fanatici do dlouhých procházek, jízdy na kole a hor...tak snad ta naše nebude žádný gaučák...navíc maminka je menší (nebo se mi to zdálo, protože kojí 9člennou tlupu) a taťka je statný horal a taky není tlusťoch...tak si říkám,že začnu stříhat metr...dva víkendy a ten třetí hurááááá pro prcka, ikdyž jak to tady tak pročítám bojím se, že vůůůůbec nevím co nás čeká (Enny si pořizujem místo miminka...dalo by se říct...)máme a měli jsme spoustu mazlíčků ale psa...to je poprvé, tak jsem sama na nás zvědavá, jací budem páničkové (a naštěstí "chudí" na množství nábytku a koberců)

LucS
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 21:47
- Nahlásit

poslala bych její fotku, když ji byli necelé tři týdny, ale čert ví jak tady s tím...jsem blondýna analfabet hihihi

choco
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 21:56
- Nahlásit

LucS
Jooo čekej, že Tě vždycky překvapí tím, co budeš nejmíň čekat )))) Doporučuju kouknout na Helčiny stránky www.calenzana.estranky.cz , má tam moc hezký články o výchově ( a těším se na další, až projde výchovnou lekcí a pokročilým levlem od Corušky ) ))))) hihihi ( to máš za to kamarádský přání pubertálních výmyslů Andyho) Jinak myslím, že se vašemu životnímu stylu určitě dobře přizpůsobí...ono gaučáky z těch psů dělají jen a jen lidi,že?

LucS
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 22:02
- Nahlásit

choco
jj, taky myslím,že je to na lidech... no budem mít doma veselo (zatím nás svými "psými kousky" obšťasňuje papoušek....to bude zajímavý jak je budem dávat dohromady...myslím, že ji náš papuch rychle zasvětí do všech ničících neřestí... počtu si ráda, díky

choco
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 22:04 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

LucS
A na to vkládání fotek mrkni sem.... URL

kdyžtak já mám toho svýho černouška tady www.psizivot.blogspot.com a nebo na www.picasaweb.google.com/chocoshot

LucS
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 22:39
- Nahlásit

LucS
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 22:40
- Nahlásit

máš krasavce (on,že?) té naší bublině se moc do fotografování nechtělo...asi už nás měla dost a chtěla zpátky do pelíšku spinkat...

LucS
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 22:42
- Nahlásit

choco
odkud všichni jste, že se tak pěkně venčíte?...to je supr

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 07:16
- Nahlásit

LucS
Moc hezký štěňuch tak hodně zdraví a radosti!
choco
jojo, Corálek mě cvičí jenže jde to ztuha - znáš to o těch starých psech a nových kouscích no snad se nějak domluvíme. Jinak ode dneška ji začínám učit chodit po schodech, má skoro 21 kg a nosit už ji nehodlám, a jak už jsem psala ona se bojí - hlavně dolů - takže na radu Jany (ještě jednou dík!) jsem koupila postroj a snad to nějak pude.
Jinak včera na veterině, když jsem byla Corálii zvážit, jsem viděla krásné sladké štěňátko, které tam odchovávají - někdo ho našel v popelnici a donesl jim ho tam Asi bude mít něco z LR, hlavičku má jako tady to mimi od LucS ale zřejmě bude celkově menší, a má ponožky a náprsenku takové barvy jako jsou např.knírači pepř a sůl. A hlavně už pro něj mají páníka, dokonce několik zájemců, tak snad se bude mít dobře ale ty lidi co jsou schopný tohle udělat bych ......

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:03
- Nahlásit

Teda koukám,jak to tady flákáte. Já jsem doma na neschopence,takže smečka je maximálně spokojená a dělá si ze mě gauč. V neděli vyrazí Karel na cvičák jen s Rozárkou,chtěl vzít i Samouška a zkusit cvičit ve třech,ale to jsem mu rázně zatrhla,protože chudáky psy by to leda vynervovalo a nevěděli by,co se děje a na základě toho by se Karel vztekl a nedělal by nic jiného než by na ně řval. A vzhledem k tomu,že mu Sam dělá v poslední době rád alotrie, bylo by to asi dost kontraproduktivní

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 06:50
- Nahlásit

Holky, úplně OT...
jestli ještě někde na stánkách uvidíte tohle DVD: (vydaly Lidové noviny a je za hubičku 49,-Kč)
http://musicserver.cz/clanek/21014/Richard-Muller- 44-Koncert/
tak si to kupte, je to super!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:06
- Nahlásit

A taky si přečtěte ten článek co na něj odkazuju u sebe v aktualitách - myslím, že je fakt dobrý a výstižný.

choco
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:29
- Nahlásit

jana33
Prej flákáme, tsss...A co Ti je? Chytil Tě nějaký zrádný bacil? Já teď koloděje dost stíhat nebudu, pokud to nebudou zase dělat ve čtvrtek, víkendy teď mám zaplácaný jeden víc než druhý..Tak te´d jsme aspoń začali chodit na sranda cvičák na klasiku a semtam i lovečinu do hafba

Ketrin
Jj, já jsem taky kolem těch 20 kilo už rezignovala, i když jehop schody čekali akorát v mhd nebo pár ¨schodů na chalupě. A s tím postrojem to zabralo?

NA stránky i na odkaz jsem koukala, ovšem leda mě to utvrdilo v tom, že na to s Andym nemáme¨...

LucS
Víceméně z Prahy a okolí

choco
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:31
- Nahlásit

Jééé a ještě musím pochválit mého neplavce, že o víkendu byl nejen se mnou ale i státou u rybníka a několikrát se odvážil kousek od břehu si začvachtat pro klacík....Ale než se tam odváží a rozplave,tak to je teda cákání máchání těma jeho lopatama, že jsem se mu musela smát. Když už pak plaval ke břehu,tak už to bylo bez cákání,ale ty začátky to je fakt komedie.

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:03 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

ahoj holky, nějak nestíhám číst, natož sem něco napsat...
ale Edička je v pořádku, má se skvěle...
budu vás teď zásobovat labradoříma videama, jen co se to naučím stříhat ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:47
- Nahlásit

choco
vy jste teda aktivní... postroj zabral, nahoru už normálně běhá a dolů si vždycky nad schodama zavříská jako že né, ale pak to seběhne, já ji jen přidržuju za ten postroj a už ji nemusím nutit.
My máme jen půlpatro v práci, ale zvládat to musí - nikdy nevíš kdy kde na schody natrefíš tak si teď vždycky připomenu oblíbenou kdysi dětí skupinu Nahoru po schodišti dolů

jana33
jak je??

Eda
už se těším na hamounku s 5 aportama v hubě

OPI
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 15:03
- Nahlásit

ahojky,
tak Karlosík je dneska mrtvolka,byli jsme týden na chatě, kde se furt něco dělo, v sobotu tam měl ještě psí kámošku a dnes jen spí a venku byl totál unaveňouš,taky ho bolí asi i tlapky
Do Koloděj se taky asi jen tak nedostanu,mooožná tenhle víkend,ale nevím nevím....

choco
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 15:08
- Nahlásit

Eda
No to je doooost ))) A už jezdíš po závodech zase?

Ketrin
tak to je dobrý název skupiny

No taky jsme pak po takových akcích pěkně oba vyflusnutý....hlavně cesta na ten hafbo cvičák jedost dlopuhá a akční. To vždycky přilítnu po práci domů, čapnu psa, upalujeme na autobus,pak na metro, pak musíme zdolat na Andělu milion sto lidí pletoucích se pod našima nohama a nezabít se na eskalatorech, a pak už cesta autím tam. To už beru za úspěch zdolání té cesty

OPI
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 16:33
- Nahlásit

choco
tak to je fakt dobrodružství taková cesta
to by pro našeho mazlika nebylo, ten ještě nikdy ani autobusem nejel,natož aby do metra vlezl

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 17:09
- Nahlásit

Ketrin
Fakt to zabralo takhle rychle? Tak to je supééérMám ohromnou radost
Mě už je lépěji, dneska mě chytla múza a načrtla celej program na květnový sraz labradorů. Potřebuje to ještě dodělat,ale základuž je Jen nevím,jestli ta múza byla na správné téma, v neděli dělám zkoušku a ještě jsem se na to nekoukla To si zas budu nadávat

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 20:59
- Nahlásit

Ketrin
pcha, jenom 5? včera si tam narvala 6 klacků najednou...
choco
A už jezdíš po závodech zase?
jj, už nám to začalo a v sobotu se mi skoro podařilo i vyhrát, zase to byla igelitka, jak vás tady loni tak mohutně pobavila... pokud najdu foto, dodám, aby zase bylo veselo...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:06
- Nahlásit

jana33
Mám ohromnou radost a já eště větší ale bez toho postroje by asi ještě nešla, nevím... Prostě ráno jí ho nasadím, má ho celej den v práci kde chodí po těch schodech a sundavám až když přijedeme domů.
choco
dobrý název skupiny
neznáš? mně se taky docela líbili, jsou takoví... originální

Eda
tak ukaž igelitku! a Edu jak čistí les od klacků

Bresta hárá, začíná být v nejlepším a už se nám tu srocujou psi to zas bude

Mmartin
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:35 - Změnil/a: Mmartin
- Nahlásit

Jedna "koupací" fotka, ale ten pes se tam blbě hledá

a pár jarních před zítřejší studenou frontou

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 23:22 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
tak ukaž igelitku!
tady je...

a jedna serióznější na vyvážení igelitky...

Mmartin
wow, skvěle zachycený ještěrčí jazyk ! a ty vodní jsou taky super

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání