Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:23
- Nahlásit

choco
Ten pracovní teriér je v něm dost silnej. Já měla ze začátku obavy,že bude chtít zvěř někam odnést a tam jí začne cupovat,ale jeho to opravdu ani nenapadlo,což je zajímavý v souvislosti s tím,jak jinak rád neposlechne a zdrhne. Ale naopak,fakt krásně pracoval. Bohužel pracovní teriér se v něm projevuje i v těch horších stránkách jako je ostrost na kočky a tendence všechno vyhánět a neslyšet nevidět.

Jo mimochodem teď jsem si vzpomněla a to Vám musím napsat,resp. přepsat scénku z našeho života. Sobota večer,vrátili jsme se ze cvičení s bažantem. Karel byl nějakej mrtvej,tak se svalil do postele a já začala dělat pesům večeři. Labradoři leželi okouzleni žrádlem v kuchyni,Ferda blbnul s Karlem v posteli. Z ložnice slyším vrčení,mručení,slyším škrábání.
Já - Co tam vy dva zase vyvádíte, za chvíli bude Ferda žrát,bude mu blbě.
Karel - My nevyvádíme,hrajeme si na norování.
Já - že tam na vás vlítnu
Karel - Ferda právě pronoroval prostěradlo,je tam díra
Já - nafackuju vám oběma
Karel - proč mě.já nic neudělal
Já - protože si ve 40 hraješ na norování
Karel - Ferdo,přestaň, jestli budeš pokračovat,přijde na tebe z nory jezevec

Dines
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:27
- Nahlásit

jana33

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:36
- Nahlásit

Přečtěte si na úvodní straně o tom fundlákovi s DKK a koukněte na ty snímky.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:51
- Nahlásit

Ketrin
Já už to četla. Ale nevím,tohle je případ o případu. Jak už jsem psala dřív,hodně záleží na úponech,vazech a tak. My uvidíme až se přestěhujeme a Rozárka bude mít kratší ale pravidelnější pohyb a bude víc plavat,ale zatím to vidíme za rok asi na resekci,minimálně levé nohy. Nějak se nám holka zhoršuje

LucS
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 19:08
- Nahlásit

Ahoj jak se máte...já tu dlouho nestrašila (šprtám), tak jsem se tu dnes mrkla a pobavila mě příhoda ...s grilovanými řízky... Tak jsem si vzpomněla na komára (dosti velkého) co vlítl do obýváku...a Enny má za sebou první "lovecký" výsledek ... chudáka komára chytla v letu do tlamy a bylo po něm... (no nemusela jsem se namáhat já)Enny už má 10 týdnů...a je to neuvěřitelný mazel - tedy jen do dob, než mě uvidí - no spíše uslyší chystat granulky...to jde veškerá sranda stranou a začne se dobývat na kuchyň.linku a štěká o106...

LucS
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 19:17
- Nahlásit

PS: jo a pod ten gauč se už holka nevleze....a když to zjistila jednoho krásnýho dne tak se mohla zbláznit (snažila se tam dobýt pro kamínek, který vytáhla z květináče a on se jí tam zakutálel) ... byla z toho holka chudák celá špatná... a tak má novou schovku ... pod linkou (ale jen na krátko...za chvíli s tím bude mít taky útrum ...hihihihi )

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:53
- Nahlásit

LucS
pobavila mě příhoda ...s grilovanými řízky... to jsem ráda, ale zvykni si, že stačí chvilka nepozornosti a labrador "jedná" bez okolků jinak malá slečna je překrásná!!!

OPI
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 22:20 - Změnil/a: OPI
- Nahlásit

ahojky
tak už jsem zabydlení v novém a supr,sice Karlos první noc tady zvracel,ale vyblil fakt jen žrádlo a nemohl najít nějaké dobré místečko,ale už si zvykl.
Taky ho musím trošku pochválit že už si tolik na mě nevyskakuje pacholek,ale je to s tím teda někdy mazec je to děsnej paličák,ale do té jeho velké kebule pomalu,ale jistě v tloukám že prostě bude dělat co řeknu
jinak plavání, stáále nic, pověste myslíte že u takhle dospělého jedince k tomu ještě může dojít??
tuhle jsem potakali u rybníka, 10 měsíční feňuly labíka, ve vodě řádila,ale když plavala pro balonek tak Kalrosíno stál ve vodě jen co to šlo a čekal si na ní až připlave

jak jsem se obávala že jdem na sídliště a bude to tu samej pejsánek nevychovanej tak jsem mile překvapena,je je prostě vidět že narozdíl od karlose jsou ti psi na jiní zvyklí a hold tací jako náš mají košíky a jsou na vodítku,ale zatím vše o.k. a hlavně karlos už se nechová tak připitoměle jako tzv. dospělé štěně ehm ikdyž vyjímky nastanou.

jinak srazík nááádhera,překvapilo mě,ale že Danny takhle nemusí
psi??? jak to???

jana33
moooooc gratuluji že jste našli co jste hledali

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 08:40
- Nahlásit

OPI
Ahoj paní,tak to je fajn,že jste se zabydleli a s Karlosem je to lepší a lepší.
Baráček je sice kompromis,ale myslím,že tam nám i pesánkům bude dobře.
Add plavání- Samouš začal opravdu plavat loni,tj. ve 4 letech,tak se nevzdávej naděje. Co aportíky?
Add Dany - ono to bylo tak,že to byl neustále takový truhlík,každýmu ustoupil a pak se to najednou zlomilo a páníčci z toho byli tak vykulený,že s tím v té pravé chvíli nebyli schopni nic udělat a dopadlo to,jak to dopadlo. On asi s novejma psíma klukama už kamarád nebude,ale je fakt,že páníčci zamakali na poslušnosti,takže je Dany skvěle ovladatelnej a v běžných situacích nebo na procházkách si myslím,že už za chvíli nebudou mít žádnej problém,prostě Danho odvolají. A sami jsou si už taky jistější,že situaci zvládnou. Ale nechat ho takhle lítat ve smečce prostě moc nejde

LucS
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 08:41
- Nahlásit

Eda
labrador "jedná" bez okolků...jj to věřím, protože stačí abych šla po ránu do koupelny a při podezřelém tichu kouknu po Enny... a potvůrka okamžitě využije šance a je v posteli a dělá, že spí...nějaké to "nesmíš" celkem v tomto případě ignoruje. Jen tak přemýšlím, že vlastně Enny né a né vydržet sama přes noc v obýváku ( my zavření v ložnici)... to pak štěká, vrčí apod. tak ji pustíme(aby nás sousedi nevystěhovali) a ona si lehne k posteli na předložku...začínám pochybovat, že ji to kdy odnaučíme (a naučíme aby spala ve svém pelíšku...tam si jen hraje)

OPI
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 14:25
- Nahlásit

jana33
achojky achojky,
no zabydlení, je to mazec,furt něco hledám ono než si vše najde to své místečko tak to potrvá,ale stěhovat se jen tak fááákt už nechcůůů.
V baráčku vám bude báječně uvidíš ani nevíš jak Vám tiše závidím
my budem celé léto na chajdě a fakt už se těším...
tak samoušek až loni?? co ho zlomilo?? tak snad jednou se taky odhodlá.
Pokroky možná dělám víc já než karlosínek ale ne, musím říct že o něco lepší to je, ono to taky chvilku potrvá.
Aport??hele dnes mě velmi potěšil,ráno jsem vzala doma takovej velkej balon a aportoval a nebo jsem ho usadila v druhé místnosti balon hodila jinam a pak ho vyslala hledat a sám ho i donesl, takže tak marný to není,ale zatím jdem furt přes hru
přes léto bude doma i jarda takže budem mít více času na výcvik

já znám Beenee už dávno z jiné diskuze a vím že oni se mu hooodně věnovali, právě se divím že se to v něm tak zlomilo.
To je jak s Karlosem ten taky hlavně své kámoše,ale jiný příjmat ne e...
právě jsem tenkrát čučela jak byl zamilovanej do Ferdíka

ehm a chcete se pobavit???
tak je to tak 14 dní zpátky co jsem to asi po roce a půl dostala a Karloska to ehm nějak rozladilo
byl jak posedlej,neustále jsem ho měla za zadkem a večery trávil tím že neustále vedle mě funěl doufám že mu došlo že takhle jako ne e a nebude takhle vyvádět každý měsic

LucS
stejně s vámi v tý posteli skončí
já když jsem si pořizovala karloska tak jsem bydlela v RD a říkala jsem že bude venku, brácha mi tenkrát ještě pracně dělal boudu.
V boudě nebyl ani jednou,venku sám nikdy nespal a co mi síly stačily tak jsem ho nosila po schodek do podkroví, tam byli hodně strmí a dřevěný, když mi síly došly tak jsem se přestěhovala dolů z podkroví.Do postelee smí,ale stejně je většinou na svém místečku nebo ted na zemi,ale taky á někdy období kdy se dooost v postýlce rozvaluje

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 14:31
- Nahlásit

OPI
Samouška v plavání zlomili aportíky a to,že miluje zvěř - koupili jsme mu atrapu kachny a napachovali a tomu on prostě neodolá. Teď plave už i pro normálního dummíka. Asi nikdy nebude plavat hodinu jen tak,ale pár temp si sám udělá a za aportem je schopný přeplavat řeku

OPI
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 14:34
- Nahlásit

týýý jo,to se do toho aportu teda víc opřem
ikdýýýž říkáš že miluje aport a Karlos miluje Ferdu,hmmm to se musíme někdy sejít

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 14:41
- Nahlásit

OPI
No to by šlo,Ferda je kříženej s vydrou,dokáže si plavat jen ta klidně celej den a dostat ho z vody,to je děs. Jen aby nám ho Karlos neutopil
Jo a pozor to jsem ani nepsala, na Meziříčku vyrazil Sam dvakrát do vody zachraňovat Ferdu,protože se sprateček ve vodě přetahoval o klacek s jiným hafem a začal u toho hystericky kvičet a Samoušek se vrhl do vody,že mu jde napomoc. Takže se opravuji,Samoušek plave nejen pro aportíky,ale taky pro ferdu

OPI
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 15:28
- Nahlásit

jana33
jééé to je šikulka Samoušek
no jsem zvědavá co zabere u nás,jen co bude víc teplo tak chci najít něco kam budem moc my a i pes a třeba ho to zlomí,ale ted jak byl s tou feňulí tak stačil je krok aby plaval, třeba když budem víc takhle s někým u vody tak jednoho dne se snad umoudří

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 06:30
- Nahlásit

Všechny zdravím...
asi dám Korálkovi číst zdejší forum "Podávání kostí štěněti", protože ona se včera zřejmě nějak vysápala na takový pultík (dost vysoký) na dvorku, kam jsem vyndala rozmrazit na večer maso. Po několika hodinách koukám, hrubomleté tam zůstalo ale kuřecí stehna zmizely Pochybuju že to byl někdo jiný, ptž Salina by se tam nevyškrábala... Borgo a Bresta sice jo, ale ti by si to zas myslím nedovolili. No ale uvidíme - kdo vykadí mikrotenový pytlík s cedulkou vetamix-kuřecí stehna, ten se prozradí!! jinak včera jsem taky cvičili se štěňátky a musím konstatovat že pokud jde o vrozené vlohy a chuťovost tak Cora nemá konkurenci. Ale klid nebo chození na vodítku - hrůza a když něco dělá někdo jiný a ona je třeba uvázaná a má sedět, tak neustále vřeští a piští že ona chce takyyyy

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 07:30
- Nahlásit

Ketrin
Korálek je móc šikovná holčička a dělá čest typické labradoří povaze A nediv se, že piští, když na ní zkoušíš tak drastický metody
jinak holky, tu ZK jsem nakonec dala za 3...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 07:43
- Nahlásit

Eda
ZK jsem nakonec dala za 3 tak to je dobrý, ne? hlavně že to máš stejně jsi určitě místo učení pořád jezdila na kole

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:40
- Nahlásit

Ketrin
Hele nestěžuj si, znáš základní pravidla výcvikářů, temperamentní a vlohovej pes vždycky časem vždycky umravní a zvládne,ale rozpohybovat pomalýho je vždycky daleko větší fotka. A naučit něco psa bez vloh je nemožný. Tak kušuj

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:00
- Nahlásit

jana33
nojo ale zrovna včera jsem říkala že bych si na starý kolena zasloužila něco klidnějšího (zatímco kolegyně co nemohla dostat fenku do vody záviděla)

choco
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:14
- Nahlásit

Ketrin
Ach jak já Ti taky závidím živého psa Ale zas na druhou stranu člověk musí vědět,jak s tím pejsem,co dělat a když kolikrát vidím Eli ,když ji to drapne a není k zastavení a prostě kraví a kraví a člověk jí není schopnej usměrnit,tak bych na tohle bykla ještě dost krátká. Nicméně Corinka bude fakt eso a věřím, že pak budete perlit Vy jste přihlášení na výstavu v Kunraticích? Že bych se na vás přišla kouknout a pozdravit

jana33
ale rozpohybovat pomalýho je vždycky daleko větší fotkafotka nevím ))) ale fuška je to zatracená ))

OPI
A kdeže to teď bydlíte? A chyloupku máte někde u Poděbrad viď? Že bychom vás přijeli zkontrolovat )) S vodou to chce trpělivost,já jsem byla fakt překvapená, jak se tam Andy teď vrhá pro cokoli,co mu tam hodím, myslela jsem ,že to bude trvat dýl než se do tohjo dostane. Ale nenutila jsem ho tam, nabudila jsem ho na klacíček a pak strašně jásala u každýho kroku, který pro ten klacíček udělala a pak jsem to pomalu házela dál a dál až zjistil,že se jako fakt neutopí, ikdyž jeho plavání bylo fakt podobný topení se

LucS
jj, myslím,že vše spěje k tomu,že do postýlky dostane,když neodoláte prosebnýmu kńourání před dvěřma ...hihi...no já Andyho do postele pouštím všude jen ne doma, je to s ním totiž dost horor,rozathuje se,kope nohama a zabere si celou postel pro sebe a já pak vstávám polámaná a ukrutně nevyspalá, takže jsem to schopná skouksnout jen když jsme mimo domov Naštěstí ale už ani na chalupě nemá potřebu se cpát do postele a vysatčí si s gaučem a do postýlky přijde až ráno

LucS
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:26
- Nahlásit

choco...jo po ránu, to jsem taky ochotna tolerovat...ale přítel ne

LucS
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:32
- Nahlásit

Enny je od včera nějaká mrzutá...chodí a neví co by, kňuká...nevím, nevím, nemůžou to být zoubky? Zrovna "vrčí" při okusování ohrádky (její dřevěné desky ve tvar "L", které jsou asi pět čísel vysoké ...a ona si je tahá po celém obyváku - přítel si najivně myslel že to má pěkně do rohu...ohraničení pelechu...hahahahaha)ani nevím jak to štěňátka snášejí (zuby). Jo a myslíte, že řídkou stolici může mít z postupného přecházení na jiné žrádlo? už týden přecházíme....pomalu jsme u poměru 70(starých):35(nových)?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:16
- Nahlásit

Nevíte (Eda?!) jestli je Jandula v tý Jakartě?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:19 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

do postele pouštím všude jen ne doma, je to s ním totiž dost horor,rozathuje se,kope nohama a zabere si celou postel pro sebe a já pak vstávám polámaná a ukrutně nevyspalá, takže jsem to schopná skouksnout jen když jsme mimo domov
přesně, přesně tak já taky Bresta mi navíc ještě funí a chrápe do ucha

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:29
- Nahlásit

Ketrin
Asi tam Jandula bude,když se tady tak dlouho neobjevila

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:48
- Nahlásit

Ketrin
stejně jsi určitě místo učení pořád jezdila na kole
jak to víš? i poháry byly... http://bike-brdy.cz/index.php?nid=773&lid=CZ&oid=9 52682
jestli je Jandula v tý Jakartě
to netuším, nemám od ní žádné zprávy, nějak se mi vytratila

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:51
- Nahlásit

Eda
i poháry byly...
to dávno víme že nám všechny své úspěchy tajíš
nějak se mi vytratila
tak to tam asi je...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:00
- Nahlásit

choco
jé přehlídla jsem zmínku o Kunraticích-jedeme, Borgo i Cora. Akorát nevím na jakého rozhodčího
Prý je tam někde blízko nějaká bezva cukrárna

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:13
- Nahlásit

Ketrin
Jééé a kdy to jééééé? A kde v Kunraticích,já tam nikdy nebyla? Že bych překecala páníka a zajeli se podívat

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání