Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:20
- Nahlásit

Ketrin
tak už to asi mám...skoro... lad=kluk, chlapec
row=řada v kině třeba... tak když to rozeberu jako v němčině, tak bych to viděla na kluka, co je pěkně v řadě... takže Bresta má počestnýho manžela

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:20
- Nahlásit

ko4ka
Tak na popraskaný polštářky by to mohlo být dobrý. Já jsem s tím mazala feně cecíky když kojila - vždycky po kojení a následném opláchnutí. Před lety jsem to vyzkoušela pro stejný účel i sama na sobě. V obou případech spokojenost.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:21
- Nahlásit

Eda
No a nebo by to mohl byt jeden z mnoha chlapcu cekajicich v rade ... Ze by casty navstevnik psich vykricenych domu??
V tom pripade bych o pecestnosti Brestinyho manzela trochu zauvazoval ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:22
- Nahlásit

Eda
Ahaaa, takže ŘÁDNÝ HOCH ! Jakýsi Mirek Dušín! Dobrý!
To je stejně sranda, jak v tý angličtině každá blbost zní dobře.
Díky

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:22
- Nahlásit

Jirikovo
No Sára taky neskáče blahem, ale furt je to lepší, než když jí ty rány pak musím patlat takovým sajrajtem, který jí asi pálí...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:23
- Nahlásit

Ketrin
Tak hlavně, že jste byli spokojený obě
No nic, já se pro teď loučím, díky za radu za hodinku jedem s naším druhým pejskem, stařičkým pudlíkem na operaci nádoru, tak držte pěsti prosim

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:24
- Nahlásit

Jirikovo
hele, vidíš, jak se s tebou tady dneska ale VŮBEC NIKDO nebaví?

Jirikovo
Člen
- Nahlásit

Ketrin
umyslne ignorujes muj vyklad Edinyho prekladu?? No jo, kazdy slysi jen to co chce ....

Jandula
no ja ®onie do ty vany dostanu nasilim, ale co ty se Sarou, kdyz se zabejci a proste odmitne?

Ketrin
Člen
- Nahlásit

Jirikovo
Tvá verze je zcela nedůvěryhodná a za vlasy přitažená a čpí z ní závist.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:26
- Nahlásit

Eda
dovolim si malinko upozornit, ze prinejmensim Jandula se ve svem prispevku v 9:22 se mnou ocividne bavi ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:27
- Nahlásit

ko4ka
Tak to se držte všichni. Já zatím z psích operací zažila jen 1x kastraci starší feny, a měla jsem pěkně nahnáno. Držím palce.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:29
- Nahlásit

Jirikovo
Jo a ňáký "psí vykřičený domy", to vedou možná u RLDC, ale u nás nic takovýho není.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:31
- Nahlásit

Ketrin
no dobre, tak holt stal ve fronte na nejakou poulicni poskytovatelku psiho sexu ....

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:32
- Nahlásit

ko4ka
tak to moc myslím, ať to dobře dopadne a vše je v pořádku!!!

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:32
- Nahlásit

Ketrin
Máš recht, naši retrieveři jsou naprosto počestný (někdy možná až moc...)...

ko4ka
Držíme držíme palce... dej pak vědět, jak to dopadlo...

Jirikovo
Sářiných 21 kilo do vany nějak dostanu, ona totiž většinou vytuhne a myslí si, že jí tam takhle nedostanu...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:34
- Nahlásit

Jirikovo
..chacha, prostě závidíš, že Bresta má řádného hocha, zatímco ty se děsíš, koho přitáhne domů ®onie, až začne -brzy- hárat...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:35
- Nahlásit

Jandula
no jestli zvedas ctyrikrat denne 21 kilo do vany a pak zpet, tak to musis mit ruce jak Pepek namornik po konzumaci plechovky spenatu .... Nechtel bych od tebe dostat facku ....

A ti vasi pocestni psi? Co delala Sarinka vcera vecer?? Komu ze to ublizovala???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:36
- Nahlásit

Ketrin
no hele s tim haranim to neni zadna sranda. harala naposledy zacatkem kvetna .... ted se to furt tvari, ze jako uz zitra zacne a furt nic ....

jinak vim naprosto presne, koho si bude mit snahu pritahnout, takze ten toulavej pes bude mit opet letecky den ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:39
- Nahlásit

Jirikovo
Když teď řeknu, že to zpoždění je normální a že Bresta taky hárá po 8-9 měsících, tak zas budeš na koni, že teda tím pádem je ®onie zase o 10% víc labrador...
tak radši mlčím

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:40
- Nahlásit

Ketrin
ne ja se ted ptal vazne .... ja ji pozoruju uz dva mesice, jak se na to dukladne pripravuje ..... to zas budou tri tydny ....

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:41
- Nahlásit

Jirikovo
jj, to znám, letecký dny jsme u nás pořádaly docela často
jinak já mám bohužel jenom pravou ruku jak Pepek námořník...od věčnýho aportování...asi se budu muset naučit házet i levačkou, aby se svaly vyrovnaly...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:42
- Nahlásit

Jirikovo
A jak se důkladně připravuje?

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:43
- Nahlásit

Jirikovo
Nemám ruce jak námořník...

Sárinka včera důkladně oždibovala černýho labradora, který s naprostým klidem jí vždycky jednu ubalí a když ho to přestane bavit, tak jde nahoru do ložnice... Ale fakt, ona ho normálně tahá za nohy, chudák malej...

Já jsem zvědavá s háráním na Sáru, poprvé hárala v srpnu, tak budu od února čekat, kdy to přijde, ale nevím, bylo to zvláštní, psi po ní nešli a ona se k nim ani nehrnula...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:44
- Nahlásit

Ketrin
no uz dva mesice dukladne a jeste dukladneji znackuje snad po kazdych dvou krocich. furt by se cistila .... a i vzhledove to uz vypada, ze od zacatku nas deli jen dny ....

Eda
no je fakt, ze ja kdyz chtel hodit klacek levou, tak jsem malem prizabil sebe i psa ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:50
- Nahlásit

Jirikovo
Tak jestli jsi taky třeba něco nepropásnul. Ono na těch černých, kór když se svědomitě čistí, si člověk ani nemusí všimnout, že to začalo. Já jsem si tohle užila se Salinou. Ta se vždycky tak čistila a pořád po sobě uklízela, že jsem musela vždycky tak 2 týdny před předpokládaným začátkem začít hlídat a každý den ji prohlížet, abych věděla co a jak. Ta aspoň naštěstí hárala tak pravidelně, že si člověk podle toho skoro mohl řídit hodinky.
Být tebou, tak uvažuju o kastraci, když tě to tak zatěžuje a štěňata od ní předpokládám nechceš...když teda pomineme místní folklór o RLDC...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:53
- Nahlásit

Ketrin
no me to ani tak nezatezuje, vydrzet se to da, ale ona ma potom problemy s faleskou, takze kastrace asi probehne ....

ale kdyby harala, tak bych si toho vsiml, ja kontroluju i stopy na zemi ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 10:01
- Nahlásit

Jirikovo
Já jsem přeučenej levák, takže házím jenom levou... heččč

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 10:02
- Nahlásit

Jandula
no rekni to rovnou: takovy lidsky obojzivelnik ....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 10:03
- Nahlásit

jinak bych chtel vsechny zde diskutujici samozrejme upozornit, ze toto je tema o labradorech ..... ze jako byste se toho mohli trochu drzet.

(skoro jako Ketrin, co?)

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 10:04
- Nahlásit

Jirikovo
co nám do toho kecáš... ty vždycky odbočíš od tématu...

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání