Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:21
- Nahlásit

No rodiče, resp. maminka taky nepochopila, že už mám tolik a tolik... každý den mi volá až do CHR a zjišťuje, jestli je dcerunka živá a zdravá, když jí náhodou do minuty neodpovím na sms, tak je celá říčná, co že se mi stalo... Asi si s ní budu muset promluvit, problém je, že to pomůže tak na jeden den a pak se to zase vrátí do normálu...

Já vám závidím ten sníh... tady nic...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:22
- Nahlásit

Ketrin
ted mam takovy pocit, ze povazujes vsechny chlapy za natolik tupe, ze je vzdycky premuzes jenom za pouziti sarmu a nezalezi na tom, co umis. takove smysleni je nepripustne!!!! obzvlaste proto, ze je pomerne pravdive ....

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:24
- Nahlásit

Ketrin
Jirikovo
tak moc děkuju za podporu, budu referovat, jak jsem dopadla... doufám, že líp, jak sedláci u Chlumce... ne ne, zkoušet budou dva mladí nadějní muži plní elánu, o kterej je ale já a mně podobní brzy připravíme...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:25
- Nahlásit

Jandula
Já vám závidím ten sníh... tady nic...
blazen. ona nam zavidi snih. ty se nemusis brodit po kotniky v tom puvodne bylym sajrajtu. ty nemusis rano odhazovat snih z auta. ty si nenabijes rano pri venceni kokos.

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:25
- Nahlásit

Eda
No vidíš, aspoň nějaký pozitivum, i když mně se spíš osvědčili staříci, co uslintávají jak psiska... na ty stačí lehký usměv...

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:26
- Nahlásit

Jirikovo
ne ne, chyba lávky! šarm je jen podpůrný prostředek k dosažení cíle, když jiné prostředky (inteligence, důvtip a ostrovtip) selhaly...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:27
- Nahlásit

Eda
je fakt, ze takhle jsem udelal na skole matiku. meli jsme takovou mladou sympatickou Marketu .... no a ona byla uz v patem mesici, takze mela snahu nas vsechny pustit dal (ty hormony, to je fakt svinstvo). ja byl totalne mimo, integral byl pro me neznamy pojem, ale zacali jsme si povidat o jejim pozehnanem stavu a na trojku to stacilo

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:28
- Nahlásit

Jandula
hmm, naše fakulta je plná mladých nadějných... ale bohužel i žen... staříci jsou fajn, ale tam je riziko, že ke konci zkoušky si už nepamatují, jak jsi mluvila zezačátku a hodnotí tě zpravidla jen podle poslední věty, odpovědi...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:30
- Nahlásit

Eda
aneb jak rikal pan profesor Horsky na VSE. na technickych skolach uci matematiku ti vzdelanci, kteri jeste udrzi kridu, moc a myslenku. kdyz dosahnou meho veku a jedine co udrzi je tato krida, prechazi vyucovat na VSE.

ja toho dedecka hribecka fakt zboznoval ....

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:32
- Nahlásit

Jirikovo

Marek-Dasty
# Zasláno: 18 Led 2006 10:39
- Nahlásit

U nas taky sneziiiii, jupuiiiiiiiiiiiiiiiiii uz se tesim az pudu s hafanem ven

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:40
- Nahlásit

Jirikovo
Ale o mně vůbec nebyla řeč, to bylo přání Edě... všiml sis před chvílí zmínky o mém věku-já se svým šarmem už okouzlím akorát tak ty moje psy, ti mě milujou a jsou ze mě vedle... ale jinak?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:42
- Nahlásit

Ketrin
ja bych to na tvem miste v tom veku jeste tak spatne nevidel. jo pred deseti lety, to bys z meho pohledu byla stara baba, ale ted jak clovek sam pomalu starne, tak uz to chape jinak.

takze v tvem veku pouzivat sarm a zenske zbrane nemuze byt zas az tak velky problem a ber to tak, ze na rozdil od tech mladsich mas k tomu jeste zkusenosti ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:45
- Nahlásit

Jirikovo
Ty seš na mě tak hodnej...já snad i uznám že ®onie je čistokrevný labrador bez PP

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:53
- Nahlásit

Ketrin
šplhá co... no to je neuěřitelný, co udělá pro ®onie...

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:54
- Nahlásit

Ketrin
jenom se nenech oblbnout Jirikovyma luznyma recickama!!! usiluje o ziskani labradoriho statutu pro ®onie!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:55
- Nahlásit

Jandula
Eda
Nebojte mě ta euforie rychle přejde...
To je sranda jak jste hned začaly štěkat....

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:56
- Nahlásit

Ketrin
ale nejen ze branime tebe, ale taky LR jakozto nedotknutelne plemeno!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:59
- Nahlásit

Tak si to hned ujasníme jednou provždy:
vidí někdo nějakou podobnost s ®onie?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:00
- Nahlásit

vy jste vubec nepochopily, ze mi nejde o to, priradit ®onie k nejakemu modnimu plemeni, protoze my mame vlastni plemeno.
ja byl jen ke Ketrin slusny a mily a neverte tomu, ze kdyz je chlap jednou prijemnej, ze vzdycky neco potrebuje. ja mam totiz takovou prijemnou povahu a zadne vyhody z toho neocekavam ....

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:02
- Nahlásit

Ketrin
barva, konstatování, že se jedná taky o PSA a možná NĚKTERÉ povahové vlastnosti...
ale já se ptám: je do dostačující pro jejíí uznání za LR ?!?!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:02
- Nahlásit

Ketrin
podobnost tam samozrejme je, protoze kus labradora spi hluboko v genech RLDC. ale jen kus a to to nejlepsi z labradoru. dale ma to nejlepsi i z jinych plemen, cimz se z RLDC stava nedostizne plemeno ....
pokud chces konkretni priklad podobnosti s tou tvoji fotkou, tak treba maji stejnou barvu jazyku

petenero
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:02 - Změnil/a: petenero
- Nahlásit

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:03
- Nahlásit

Jirikovo
ja mam totiz takovou prijemnou povahu a zadne vyhody z toho neocekavam ....

už jen tohle svědčí o tom, že se nám snažíš vlichotit...

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:04
- Nahlásit

Jirikovo
no právě že ještě nemáte vlastní plemeno, tak to zkoušíš na nás různýma fintičkama...
ale je fakt, že chlapa s příjemnou povahou, který od tebe nic nechce, toho abysme s lupou hledaly (my ženy)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:06
- Nahlásit

Jandula
tak mi rekni jedinou vec, kterou jsem od vas chtel??

Eda
mozna to bude tim, ze nehledate na spravnych mistech ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:06
- Nahlásit

Jirikovo
Ha! A máme tě. Jakožto tvůrce nového plemene RLDC vzniklého křížením stávajících plemen, musíš vědět co je nejlepší v jednomkaždém z těch výchozích plemen.
Taže kontrolní otázka zní: co je nejlepší na labradorovi?

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:07
- Nahlásit

Jirikovo
hele, hledám jako blázen... ale furt nic

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:08
- Nahlásit

Eda
souhlas taky žádnýho takovýho neznám

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:08
- Nahlásit

Ketrin
dobrý, jen do něj!!!!

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání