Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 07:22
- Nahlásit

A kdepak je Jiříkovo. Že on nám zahýbá s chrtama.

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 08:26
- Nahlásit

Ketrin
Včera byl prý na lyžovačce, ale myslím, že se začal trošku labradorskýho fóra stranit, prý jste mu srazily sebevědomí (ne že by to škodilo...)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 08:30
- Nahlásit

Jako by ses toho srážení taky neúčastnila

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 08:37
- Nahlásit

Ketrin
No znáš to heslo: já nic, ono samo (velice hojně jsem ho používala v dětství a jak je známo, co se v mládí naučíš ke stáru jako když najdeš...)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 08:46
- Nahlásit

Jandula
Jako matka tří "dětí" heslo "to samo" znám dokonale!
A musím přiznat, že i mně není cizí - taky mě SAMY napadají všelijaké blbosti, které tady píšu...

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:12
- Nahlásit

Ketrin
To mi připomnělo: jak všichni rodiče považují i své odrostlé potomky za děti... ale asi budu stejná, co?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:16
- Nahlásit

Jandula
Právě proto jsem to napsala v uvozovkách - jasně že nejsou děti (23,22,16)

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:19
- Nahlásit

Ketrin
Mně to připomnělo mojí mámu, ta ale nějak pozapomněla, že jsem dospělá...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:25
- Nahlásit

jsem rad, ze jsem vam holky chybel .... a nebojte se, ja vim co se slusi a patri, takze vas budu otravovat dal ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:25
- Nahlásit

Jandula
Nic si z toho nedělej, moje máma mi dodnes když začne mrznout píše sms ať si vezmu čepici apod... mně je 41 a mámě 74... některý věci se prostě nezmění

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:27
- Nahlásit

Ketrin
ja bych mel taky takovou hezkou historku s rodicema, ale jelikoz je toto labradori forum a ma se sem psat jenom o psech, jak jsem byl v pondeli poucen, tak si ji necham pro sebe ... .

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:33
- Nahlásit

Jandula
Hele jak čeká že budem hrabat prstíčkem, řekni nám tóóó....
A zrovna ne - jdu účtovat.
A až se vrátím, tak ať to tu je.

Marek-Dasty
# Zasláno: 18 Led 2006 09:42
- Nahlásit

Ketrin-Dasty PP bohuzel nema, nepocital jsem s tim, ze si ho budu moct nechat.Mel jit k babicce na dvur, ale vybojoval jsem ho doma.Takze jsem rad.Ale chtel bych jeste jednoho, uz s PP

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:48
- Nahlásit

Marek-Dasty
Tak to je vážně škoda. Podle fotky vypadá dost dobře. Zajímalo by mě, z jakého důvodu jeho rodiče nejsou chovní, ale to asi vědět nebudeš.

Marek-Dasty
# Zasláno: 18 Led 2006 09:49
- Nahlásit

no delaji to pro radost, jsou z vesnice.Mame ho od znamych

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:49
- Nahlásit

Ketrin
uz mas zauctovano??? to toho zas tak moc nebylo ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:52
- Nahlásit

Jirikovo
Když jde o pěknýho psa, vše jde stranou...
Mimochodem slyšels někdy o tzv.oknech (Windows)? Já totiž můžu pracovat a při tom občas nenápadně juknout oknem (window) do fóra, co se tam děje... jestli se například na labradořím fóru nepropaguje jiné plemeno, např.RLDC

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:58
- Nahlásit

Ketrin
jista plemena, napr. RLDC, jsou natolik unikatni, vzacna a zadana, ze zadnou pochybnou propagaci na jakemsi labradorim foru nepotrebuji .... jinak okna neznam. ja pouzivam DOS a vsechno pisu v T602

a ten dotaz jestli uz mas zauctovano smeroval k tvemu prikazu do te doby sem vlozit mou prihodu s rodici, proto jsem chtel vedet, jestlipak jsem jiz v prodleni ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:01
- Nahlásit

Jirikovo
Ano, už mám zaúčtováno (něco-nebylo řečeno že musí být všecko) takže jsi v prodlení, už běží penále....

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:03
- Nahlásit

Jirikovo
tak dělej, srábku... přece se ti nebudem doprošovat o tvojí rodičovskou příhodičku... stejně to bude zase něco blbýho, ale aspoň se trochu zasměju... v poledne odchazím na zkoušku, a tam počítám, se už moc nezasměju...

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:05
- Nahlásit

Ketrin
mně u běhá mráz po zádech z tý zkoušky... nějak tuším, že to nedopadne, tak mi držte pěsti, ať to nějak uhraju, pokusím se zapojit veškerý svůjj šarm, který posbírám

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:08
- Nahlásit

jinak, co se týká labradorů, tak Eda dneska v nově napadaném krásném kyprém sněhu nosem vyhloubila nadzemku pro krtky, který by to už případně nebavilo pod zemí...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:13
- Nahlásit

Eda
v nově napadaném krásném kyprém sněhu nosem vyhloubila nadzemku pro krtky
no dalsi vec, kterou ma ®onie spolecnou s vasim modnim plemenem ....

a k te prihode s rodicema: na to jsem si vzpomnel, jak tady chudak Ketrin je pod dohledem, jestli nosi cepici. tak ja mel neco podobnyho, akorat ze me rodice asi povazuji za skutecne retardovaneho (asi trochu tusi, co vyrobili) ...
kupoval jsem byt samozrejme na hypnoteku a jedina zato desne dulezita rada od mych rodicu byla, abych k tomu s prodavajicim nezapomnel sepsat kupni smlouvu .....

cherry
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:15
- Nahlásit

Já se teď školím, tak jen občas kuknu co se tady děje, a je konec roku ... Jinak můj pejsa včera usilovně hrabal a vyhrabal kapří voňovou hlavu. Byla půl metru pod sněhem, ale tak voněla.. Takže jsem mu ji vyrvala ze chřtánu a hodila za nejbližší plot, jinak bysme se ji nezbavili, ale rukavice jdou cítit
Pejsa se teď má velmi dobře, dcera se taky učí na zkoušku, takže se válí doma (u ní v posteli), když dojdu domů já už startuje a jdeme ven, jinak celý den je prý "vzorný"

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:16
- Nahlásit

Jirikovo
vždyť to s tebou myslí dobře!!! snaí se tě střežit před nástrahami tržního hospodářství...

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:17
- Nahlásit

cherry
to ale jenom tak vypadá, že se válíme v posteli... to zdání klame!!! děsně pilnš studujeme!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:19
- Nahlásit

Eda
ano, v 27 letech jsem dle jejich nazoru tak blbej, ze bych koupil byt bez smlouvy. a co vic, oni si asi neuvedomili, ze kdyz je to na hypoteku ze by to ani bez ty smlouvy neslo. ale je hezky, ze sveho synacka tak chrani ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:20
- Nahlásit

Eda
děsně pilnš studujeme!!!
on te ten humor odpoledne prejde ... ale budu drzet palce ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:20
- Nahlásit

Jirikovo
Cha chááá tak to je fakt dobrý a typický.

Eda
Na zkoušku moc držím všechny palce. A ať pomůže případně ten šarm - ať zkoušejícím není žena.

petenero
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:21
- Nahlásit

Tak mám konečně taky fotku Neouše.Vemete mě do klubu?

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání