| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 08:23
- Nahlásit
Jirikovo
Jenže to musíš mít inteligentní počítač, my na tom našem nemáme ani USB...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 08:33
- Nahlásit
Jirikovo
Tyhle rady fakt miluju. stáhnout-ale JAK?
USB v laptopu mám, ale co je mi to platný když závada je v uživateli
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 08:48
- Nahlásit
Ketrin
Si na tom podobně jako já... Ale já si budu pořizovat, resp. dostanu, nový mobil, takže jsem odhodlaná se do téhle problematiky vrhnout...
Myslím, že Jiřina včera na chatu tvrdil, že má ráno nějakou poradu, takže si na rady budeš muset počkat...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 08:53
- Nahlásit
Ketrin
jsem rychly jako vitr, poradu jsem predcasne ukoncil, zcela vyjimecne diky sve neschopnosti ....
ma pocitac a mobil infraport??
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 08:56
- Nahlásit
Jandula
Já právě nový mobil mám, takže jsem taky odhodlaná se na to vrhnout, až budu mít čas, a to jsem sama zvědavá, kdy to bude.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 08:57
- Nahlásit
Jirikovo
Asi ne... co to je??? [b]jsem fakt nemožná[b]
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 09:01
- Nahlásit
Ketrin
no pokud mas novy mobil, tak to pravdepodobne mit bude. a pocitac - to je otazka. infraport je takove male tmave cervene sklicko na pocitaci a kdyz proti sobe nasmerujes ten infraport z mobilu a ten z pocitace a das v mobilu odeslat fotky pres infraport, tak se ti stahnou do pocitace ...
dalsi varianta je odeslat si fotku na mail, dalsi varianta je odeslat fotku na neci telefon, kdo ji potom da na net ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 09:04
- Nahlásit
Jirikovo
Ale vždyť říkala, že má USB, to je lepší, nééé? (laik se cpe do něčeho čemu nerozumí...)
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 09:05
- Nahlásit
Jandula
no pokud ma k mobilu i USB kabel aby to propojila, tak to samozrejme lepsi je .... ale ja treba ke svemu mobilu USB kabel nemam, takze k cemu mi je USB na pocitaci?? ty jedna odbornice ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 09:08
- Nahlásit
Jirikovo
tak to máš blbý...
ne, já jsem fakt odhodlaná se do tý techniky pustit, teď jsem to hodně zanedbávala, skončila jsem na střední, i když mě tenkrát počítače i technika docela bavili, tak pak už nějak nebyl čas zkoušet něco novýho...
Ale teď s tím novým mobilem... už jenom nahrávání MP3 na paměťovou kartu, to bude něco...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 09:12
- Nahlásit
Jandula
no ja hudbu vyresil tim, ze jsem si poridil MP prehravac a tam je nahravani pomerne jednoduchy. koukam, ze ty budes taky typicky uzivatel mobilu - novy mobil znamena tydenni hrani si s nim v kazde volne chvili ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 09:15
- Nahlásit
Nechechtám se vám, ale svojí neschopnosti...
USB kabel k mobilu nemám. Asi si ho koupím - s tím bych to mohla zvládnout.
"Malé tmavé červené sklíčko" (dovedu si představit, jak asi trpíš, donucen vypustit z úst takovou tupounskou formulaci) jsem nenašla. Může být i na notebooku? A kde?
Btw. včera se mi počítač nějak kousnul a na nic nereagoval. Tak jsem vyndala baterku. Jenže protože už mi nešla dát zpátky, tak pracuji bez ní jen se zdrojem do sítě. Taková jsem já. Nechcete se bavit radši o psech?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 09:17
- Nahlásit
Ketrin
male cervene sklicko bude prave pravdepodobneji na notebooku nez na pevny stanici ... ale kde to netusim, to ma kazdy pocitac jiny ...
tak kasleme na techniku a jdeme na psy, jdu totiz zalozit nove tema ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 09:18
- Nahlásit
Jirikovo
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 09:22
- Nahlásit
jaký téma??? už teď se bojím...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 09:23
- Nahlásit
Jandula
uzzzz je zalozeny ....
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 10:38
- Nahlásit
Ahoj, chtěl bych se zeptat - příští týden si přivezu štěně LR - u chovatelky dostává granule Acana pro štěňata velkých plemen - myslíte si, že mám u nich zůstat nebo postupně přejít na něco jiného? A když ano tak na co? Díky za rady...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 10:48
- Nahlásit
Mmartin
Jestli na Acaně prospívá, není důvod měnit. Já krmím taky Acanou a štěňata jsem na ní taky odchovala. Někdo jiný ti zase poradí něco jiného, co vyhovuje jemu a jeho psovi. Některým psům každé krmivo nesedne, jiní mohou mít cokoli. Nakonec zjistíš, že si to stejně musíš ozkoušet a rozhodnout sám a po dohodě s veterinářem. Tohle je tak rozsáhlá problematika, že se fakt nedá jen tak zodpovědně radit.
A štěňátku hodně zdraví a dobrý start do vašeho společného života.
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 11:14
- Nahlásit
Jak chodí na vodítku Vaši pesové. Ten můj mě včera úplně vytočil. Byl jak mimo, čumák u země, chytl vždy nějakou stopu a neviděl, neslyšel. Takže každou chvíli jsem ho musela stopnou zklidnit a šlo se dál, tak 5 m v poho a pak zase úplně jak mimo.
|
Janka
|
# Zasláno: 20 Led 2006 11:22
- Nahlásit
Ahooooooj, Cherry, tak mi chodíme dost podobně!!!! Teda, jak kdy, ale tohle taky moc dobře znám!!!! Bydlíme na vesnici, a když jdem po chodníku tam, je to už celkem dobrý, samozřejmě až na výjimky...když ale přijedem k našim do města, to je teprve tóčo!!! A to je tam přitom docela zvyklej, jezdíme tam skoro pořád, ale město je prostě město, tam se nemůže vynačuchat, takže mám z toho vždycky ručky úplně namožený! Je nám rok a půl.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 11:25
- Nahlásit
cherry
To asi chytil stopu háravky, ne? Popis situace by odpovídal.
Já jednou byla s 16-měsíčním Rambem cvičit vodu u rybníka. Po OPAČNÉM břehu prošla dvojice s jezevčicí na vodítku, volali na mě že hárá. Pes jen natáhl krk, zavětřil a šlo se domů - pokoušet se v tu chvíli o nějaké cvičení by byla ztráta času a mých nervů.
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 11:37
- Nahlásit
Jo jenže těch háravek nějak moc . Ale přesně tak. Já nevím jestli na tom sněhu to jde v mrazu nějak víc cítit, protože je úplně mimo. To čumákem vysává i ten sníh. Nejvíc se musím smát, když si ještě packou odhrábne.
No, ale jak chodit tedy na vodítku. Celou cestu u nohy, není možné. Nechat ho čuchat, ale asi tak aby u toho tak nešílel a netáhl?
|
Janka
|
# Zasláno: 20 Led 2006 11:40
- Nahlásit
Tak u nás stačí fenka, a nemusí to být ani zrovna háravka... náš "erotoman" jde po všech ale včera i jeden úspěch!!!! Šli jsme kolem plotu s jeho oblíbenou bíglicí (hárala se nedávno, byl z toho naprosto mimo), tak na ní šel za plotem mrknout, chvilinku jsem ho nechala, pak jsem zavolala (musela jsem ho teda přitáhnout na šňůře, na který teď cvičíme) a pak jsem dala k noze a on šel a ani se tam nevrátil!!!!!!!!! A to jsem ho za tu šňůru ani nedržela!!!!!!! Joo, raduju se i z malých úspěchů!!!! ;)
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 11:43
- Nahlásit
cherry
Asi si prostě mlaďoch musí zvyknout... anebo panička pořídit domů ještě fenku, aby mu to zevšednělo...
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 11:55
- Nahlásit
No fakt je z těch pachů zdivočelý. Jó fenku a půjdu z domu já .
I když chtělo by to nějakého mazlíka, ten náš na to vůbec není. To musí být řádně utahaný, aby chvíli držel. Ale i tak se kolikrát zvedne a jde si teda lehnou dál, když ho otravujeme .
|
Janka
|
# Zasláno: 20 Led 2006 12:09
- Nahlásit
A holky, jaký vymýšlíte pro pesany program na vychajdách? Kromě běhání ve sněhu, koulování, házení aportků, honění se a tak podobně? My samozřejmě děláme i nějaké ty cviky, opakování ze cvičáku a tak. Ketrin, prosím, někde jsi psala, že různě s hafama cvičíš a žes to sama vyčetla. Můžeš mi prosím nějaké knížky poradit? Mám přečtené různé knihy o labrouších a cvičení - té základní poslušnosti - ale nic speciálního... Já úplně na Fidovi vidím, jak má strašně moc energie a že by to chtělo někam nasměrovat, nějak pořádně využít, aby ho to hlavně bavilo...Cvičák byl fajn, že mě tam naučili něco o té poslušnosti a základní povely, ale ráda bych zkusila něco víc!!
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 12:14
- Nahlásit
cherry
U nás úplný opak. Náš Maddy je tak mazlivý až je niekedy až doterný. Stále si ukladá hlavu na naše kolená a chce hladkať. Alebo donekonečna dáva pac aby som si ho všimla ak si ho nevšímam tak na mňa štekne. Keď ideme spať dá dobrú noc manželovi tak že ho vyoblizuje a položí si na neho hlavu a nechá sa škrabkať, potom prejde z mojeje strany a následuje ten istý rituál, potom prejde k dcérinej posteli, tú len skontroluje či už spí a po tomto všetkom sa uloží pri posteli a zaspí. Na dobré ráno máme všetko od začiatku. V obývačke pri telke spí potom sa príde pomojať a zas si lahne pri naše nohy.
ˇJa som myslela že všetci labradori sú takýto, alebo to toho našeho možno vekom prejde, ale je to milé.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 12:25
- Nahlásit
Miša
Naši jsou taky takoví -i 10letá veteránka- a doufám že to s věkem nepřejde!
Janka
Já jsem cvičila -a zase budu cvičit, až bude s kým- na lovecké zkoušky. Koupila jsem si zkušební řády a jela jsem podle nich. Takže to je jedna z možností - řády seženeš na každém OMSu. Nebo teď začal být hodně populární tzv.workingový výcvik, ale to není můj šálek čaje, takže s tím ti neporadím. Můžeš se podívat na www.retrieversport.cz
(Doufám, že si tu adresu pamatuju správně)
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 12:28
- Nahlásit
Janka
Tak ne, je to jinak.
retrieversportcz@volny.cz
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 12:30