Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 09:44
- Nahlásit

Jinak, náš Jack sníh zbožňuje. On miluje vodu vlastně v jakýkoliv podobě, ale forma sněhu jasně vede Vždycky vletí na louku a "plave" ve sněhu, pak se otočí na záda, rochní se, kope nožičkama a děsně u toho chrochtá Je to hrozná sranda

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:24
- Nahlásit

Tak tušila jsem, že s těma kládama v tom nebudeme samy... Vždycky říkám, že Eda přenáší celý les z místa na místo a lesníci pak svoje nakupený dřevo nemůžou najít... Zrovna dneska ráno se nám paní s NO smála, jak Edička "způsobně" nesla klacek tak 3 metrovej. Sama se na něj vztekala a vrčela a hrála si s ním, protože já jsem jí ho odmítla házet. abych neměla pak pravou ruku jako kulturista namakanou... tak se zatím loučím, jdu do školy...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:27
- Nahlásit

Eda
Prosímtě, Bresta nosila domů tří-čtyřmetrové souše na topení ještě týden před porodem. Nedala si to vymluvit. Asi měla strach, že když se nepřičiní, tak jí po porodu nepřitopíme

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:29
- Nahlásit

ko4ka
Nic víc nevím-jen že ukončila výcvik, udělala zkoušky, předali ji a vodí. V SVVP jsou myslím dost přísní a nároční, tak snad je dobře připravená a bude dobře sloužit, doufám.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:41
- Nahlásit

Ketrin
No, pejsky vycvičené v Jinonicích jsem měla možnost vidět loni na soutěži vodicích psů v Dobrušce. Byli velmi dobře připravení, například na rozdíl od nás, ale my měli doma Jacka teprv asi 3 měsíce, takže tím to můžem omluvit a rohodčí byli cvičitelé z Jinonic. Byli opravdu dost přísní, což bylo asi dobře a mají v tom velmi mnoho zkušeností, takže si myslím, že fenka bude určitě velmi dobře vodit

ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:46
- Nahlásit

Eda
a
Ketrin

Tak koukám, že nejen náš Jack je úchylnej na "klacíčky" těchto rozměrů V létě jsem s ním byla venku a Jack si vyhlídl asi 3 metrový klacek, který ležel v potoce a rozhodl se ho vytáhnout z vody a vůbec mu nevadilo, že je pěkně násáklej vodou, tudíž pořádně těžkej, nakonec ho vytáhl a lítal s ním po oboře
Včera zase pro změnu si našel taky takovej hezkej klacík a běžel mi ho ukázat, jenže to nějak nevybral a přetáhl mi s ním nohu S těma labíkama, to je radost

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 13:12
- Nahlásit

Jo a teď jsem si vzpomněla, jak tuhle Eda psala, že když Edička zlobí tak jí vyhrožuje že ji uváže u útulku... tak to u nás v tom prvním "akčním" roce zase byla vyhrůžka "Pudeš ke slepcům...!" (protože dvě Brestiny sestry šly taky do Jinonic).

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 13:33
- Nahlásit

Ketrin
Ahoj, no slysel jsem, ze po Acane vice lina, ale u nas to tak zatim neni.Jinak mu chutna, ale on sezere uplne vsechno.Purina se mi zdala dobra i me chutnala vic:-D .Az budu mit vic penez koupim zase Purinu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 13:35
- Nahlásit

Marek a Dasty
???????
Já jsem se na nic o Acaně neptala... krmím s ní k naprosté spokojenosti...

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 15:45
- Nahlásit

Ketrin
Aha promin, nejak sem se spletl....

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 17:59
- Nahlásit

Ketrin
No vidíš, to mě nenapadlo říkat, "půjdeš ke slepcům" to se pomalu začíná i na mé totálně zamrzlé tvářičce objevovat úsměv...Zato Eda si to zase dneska užila...aporty, lítání s pejskama, žraní fujtajblů u řeky i v lese...ale už mám malinkej pokrok...když jí to h...o moc nezajímá (rozuměj, není tak voňavý=zmrzlý), tak umí povel PUSŤ Tak abyste věděli, jaká já jsem "vychovatelka"-"cvičitelka"!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 07:00
- Nahlásit

Eda
Vtip je v tom, že Brestu (a asi ani Edu) by "slepci" nechtěli, protože jsou pro jejich účely moc akční.
S politováním a hanbou musím konstatovat, že moje holky naopak "voňavý" h...a (v obvyklém skupenství) ignorují, zato ale teď když jsou zmrzlý, tak je radostně nosí. Ještěže bydlíme v těch odlehlých hvozdech, takže spíš se jedná o zvířecí produkty (koňské, ...) než lidské.
Fuuuuuj, to je téma poránu. Hlavně aby ho Jiříkovo nezačal rozvíjet...

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 08:02 - Změnil/a: Jandula
- Nahlásit

Ketrin
Sárinka má ráda srágory... blééé, to je neuvěřitelný práse...

Sáru by taky "slepci" nechtěli, zatáhla by je do prvního příkopu nebo sloupu...

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 08:40
- Nahlásit

Ketrin
no, jó, tos hodila Jiřinovi teď láso, aby se toho chytnul a začal spekulovat na téma zmrzlé h...o vs. čerstvé... doufám, že si toho nevšimne...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 08:48
- Nahlásit

Eda
Asi tu neni... honem pište a hrňte sem fotky, ať už jsme o dvě stránky dál až se tu objeví...

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 08:51
- Nahlásit

Ketrin
Já myslím, že jeho stále ještě nepatentovaná Ronie je taky pěkný prasátko...

Nu což, je to lidské, resp. psí...

Sára má ráda tekutý, nejdřív to sežere a když vidí, že už po ní jdu, tak se v tom ještě stihne vyválet...

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 08:52
- Nahlásit

Ketrin
fotky nový nemám, ač je to škoda...Eda se naučila plavat kraula ve sněhu, což jsme spolu netrénovaly... foťák jsem půjčila, ale dneska si už pro něj jdu...tu zrcadlovku se mi nějak teď v mrazech nechce tahat ven a mít jí pořád shovanou pod bundou... už bez toho vypadám jak v očekávání, mám tak 3-4 bundy oblečený najednou

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 08:54
- Nahlásit

Eda
Abych nezapomněla! Ty umíš dobře angl.,viď? Nevíš, co znamená LADROW ?

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 08:58
- Nahlásit

už bez toho vypadám jak v očekávání, mám tak 3-4 bundy oblečený najednou
To znám... a nejhorší je, že je mi neustále zimaaa... ať mám oblečeno co chci... Já nevím, jak ten dnešní cvičák přežiju...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:03
- Nahlásit

Eda
Jandula
Teda já koukám, že jsem snad ňáká otužilá, nebo co?! Já si teď beru ven "jen" moirové prádlo, na to jedno tričko a pak už jen bundu s fleecovým vnitřkem.... a samožřejmě čelenku, rukavice a je mi fajn..
Horší je to v práci - v kanceláři máme teď furt jen okolo 15-16 stupňů a né a né to vytopit.... takže tu sedím taky v tý flísce.

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:04
- Nahlásit

Ketrin
to teda nevím... a stydím se...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:05
- Nahlásit

Eda
To se nestyď, ve slovníku to taky není. Co to jen může být.

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:07
- Nahlásit

Ketrin
a odkud to máš? z jaký oblasti?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:08
- Nahlásit

Můžete někdo poradit čím mazat tlapky v těhlech mrazech? Máme doma krém s lanolinem, ale je tom tea trea olej a pejska to pálí. Co dáváte vy?

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:08
- Nahlásit

Ketrin
To si teda hooodně otužilá... Já mám punčocháče, fleecový kalhoty (byly černý, pod Sářinejma chlupama už jsou melírovaný), termo fusekle, košilku (jako malá jsem silně protestovala, když mě do ní máma rvala), triko, dvě fleecový bundičky a bundu...
čepice, šála, rukavice jsou samozřejmostí...
jen nevím, jak v těch rukavicích budu Sáře dávat odměny...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:13
- Nahlásit

O jakych vykalech ze to nemam mluvit??

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:15
- Nahlásit

Eda
Je to část jména Brestinýho ženicha.

ko4ka
Nemažu ničím. K čemu? Jedině jestli se u vás hodně solí. My máme to štěstí žít v neporušené přírodě Jinak napadá mě Calcium pantothenicum - bez předpisu v lékárně. Anebo botičky? Ale myslím, že je to vcelku zbytečný - LR je fakt odolný.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:17
- Nahlásit

Ketrin
Díky, něco mu na to musím dát, letos se sice nesolí, ale má ty polštářky nějaký popraskaný. Mohla bych zkusit tu Calciovku, tu doma máme

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:17
- Nahlásit

Ketrin
U nás solí festově, Sáře to nedělá problémy co se týče pacek, ale břicha, má alergii a dělají se jí takový mokvající pupínky... takže po každý procházce sprchuju podvozek...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:19
- Nahlásit

Jandula
no to by ®onie asi odvezli do psiho blazince, kdybych ji pokazdy sprchoval. Ona ma rada vodu, ale vany se vyslovene desi ...

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání