| Autor |
Zpráva |
Janka
|
# Zasláno: 20 Led 2006 12:37
- Nahlásit
Ketrin: děkuju moc, hned jak budu mít chvilku, tak na to mrknu!!!! Jenom nevím, jestli to sami zvládnem, ale fakt bych něco ráda vyzkoušela!!! A jak jsi na to šla ty? Jaké byly vaše začátky, dařilo se hned, máš nějaké finty? Moc mě to zajímá!!!!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 12:40
- Nahlásit
Janka
Nooo, moje čubice má talent od pánaboha, takže se celkem dařilo... co se nepovedlo, byla většinou moje chyba... hodně jsem se od ní a s ní naučila a s jejím synem už mi to pak šlo lépe. A finty? Důslednost a mít se psem pevný vztah.
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 12:50
- Nahlásit
Janka
http://www.retriever-sport.cz/indexcz.htm
|
Janka
|
# Zasláno: 20 Led 2006 12:54
- Nahlásit
Jo, tak na důslednosti právě teď pracuju ohledně výchovy... myslela jsem, že jsem doteď byla důsledná dost, ale i to bylo na našeho čerta málo. Vidím úplně ty chybky, tak se je snažím napravit a zároveň vidím, co na něj fakt platí a že ho nemůžu nechat, aby si ze mě (co se týká poslušnosti) dělal srandičky, což průběžně sem tam zkouší!!!! Je to můj první pejsek, tak se učím taky no...a nějakou tu zábavu navíc mu určitě chci dopřát, jenomže nejdřív musím nějak natrénovat, aby se na mě soustředil, a to ne jenom někdy... Nebo myslíš, že právě něco nového tomu může pomoct?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 20 Led 2006 14:34
- Nahlásit
Nevíte náhodou o hnědém labradorovi- feně okolo jednoho roku k mání?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 14:49
- Nahlásit
Anonymní
Takovou jendnu vlastním, ale "k mání" rozhodně není...
Možná, že až mě zase jednou pořádně vytočí, tak jí uvážu u útulku... už dlouho jí to slibuju, hnědce jedný uzlobený...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 14:53
- Nahlásit
Eda
ty jo, Srstku na tebe ... uvazovat pejska u utulku ... ze se nestydis. to bych od TEBE rozhodne necekal ...
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 14:54
- Nahlásit
Tak to já tomu našemu slibuju taky často - půjdeš do útulku! Naposledy včera na "klidné" vycházce, kdy byl opět v tranzu z těch vůní. Ale nic to s ním nedělá
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 14:56
- Nahlásit
cherry
mozna si mysli, ze utulek je neco, kam chodi pejsci za odmenu ...
ale je fakt, ze kdyz jsem byl malej, tak me nasi taky strasili tim, ze me daji do decaku a taky jsem si z toho nic nedelal, protoze jsem vedel, ze to nikdy neudelaji ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:04
- Nahlásit
Jirikovo
to je jenom takový bu bu bu... Eda stejně ví, že bych jí nedala nikomu na světě za nic na světě!!! to je jako když jí slibuju, že teď už jí ale opravdu ZMALUJU ZADEK !!! a doma se mi smějou, protože ví, že to stejně vyjde naprázdno, to moje hartusení...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:04
- Nahlásit
já hlavně nechápu, na co někdo chce ROČNÍ hnědou fenku...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:12
- Nahlásit
Eda
pockej az budes mit deti. to budes potom teprv za kasparka. pes si z toho nic delat nebude, deti taky ne, manzel se bude jen usmivat ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:16
- Nahlásit
wensday
Taky nechápu. Proč se dobrovolně chce vzdát nejhezčího (i když náročného) období.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:18
- Nahlásit
Ketrin
jo, treba takova Ketrin, ta se toho obdobi vzdat odmita a tak si poridi vlastni kulicky. takze pokud dotycny zajemce rok a kousek pocka a poridi si hnedou barvu ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:20
- Nahlásit
Jirikovo
Kdybych už tě neznala, tak bych teď řekla, že jsi vůl.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:21
- Nahlásit
Ketrin
a jelikoz me znas, tak klidne rekni, ze jsem vul ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:21
- Nahlásit
Jirikovo
Tak jo.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:22
- Nahlásit
Ketrin
a pritom jak by rekl klasik: Jirikovo neni vul, Jirikovo je korunovanej ... a az reknu tri, tak se to tady zacne prat
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:23
- Nahlásit
Jo a taky nevím, kdo by dobrovolně dal pryč ročního labíka...... já ani za NIC !!!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:26
- Nahlásit
Možná dotyčný ví,že by neměl na malý štěndo dostatek času, nemůže se třeba uvolňovat ze zaměstnání,aby bral štěndo častěji ven,krmil ho atd. Tak si chce pořídit už odrostlejšího pejska,který už vydrží doma po pracovní dobu.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:31
- Nahlásit
jana33
aha, já bych to takhle teda nechtěla......
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:35
- Nahlásit
wensday
já jsem si Sama taky brala v roce a čtvrt. Ale to byl teda jinej případ.
Myslím,že je lepší,když ten dotyčný odhadne svoje možnosti než aby se pak trápilo malý štěndo.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:41
- Nahlásit
jana33
Hm, to je jistě věc názoru. Já bych si vzala staršího psa jen třeba z útulku.....ale prvoplánově raději štěně.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:43
- Nahlásit
wensday
jj já jsem původně taky chtěla zajít do útulku,ale pak jsem se dozvěděla o Samovi a bylo rozhodnuto. Ale taky mě trochu mrzí,že jsem přišla o jeho štěněcí měsíce. I když většího závisláka bych nemohla mít ani kdybych ho vzala mámě hned po porodu
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:46
- Nahlásit
jana33
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:52
- Nahlásit
nehadejte se, nejlepsi je stene z utulku ...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:54
- Nahlásit
Jirikovo
ale my se nehádáme, my si přátelsky vyměňujeme názory, že jo Jani. A asi máš pravdu......
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 15:59
- Nahlásit
Jasně,my se s Hankou nemáme proč hádat,my se máme rádi
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 16:01
- Nahlásit
jj, přesně tak