| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:43
- Nahlásit
Eda
Chudák Jirikovo, ve skutečnosti jsem to začala já o spiningu.
Jirikovo
Vrať se, vše odpuštěno! Z kola ven du já, protože musím zase trochu pracovat!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:44
- Nahlásit
Já jdu konečně na obídek...
Jiříkovu ta troška sprchy, co jsme spustily, pomůže... aspoň ztratí trochu svého sebevědomí...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:44
- Nahlásit
Ketrin
jdu taky z kola ven, drtím se na zkoušku a marně hledám rozdíl mezi Javou a Javou Scriptem....:sad
ale já nakonec zvítězím...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:45
- Nahlásit
Eda
s registraci jsou problemy. porad se nelibi ochrancum prirody to spojeni s netopyrem, kteryzto je chraneny ... takze potrebuju jejich souhlas ...
ale pak si zalozim vlastni forum, pro moji specialni rasu a tam budu jenom sam ... ty jo, to si pokecam ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:46
- Nahlásit
Jirikovo
hmm, a ještě se budeme vtírat, abysme si pokecali...
tak co, ztratil jsi sebevědomí?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:47
- Nahlásit
Eda
budeme muset poníženě předstírat, že máme RLDC, abysme si pokecaly..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:50
- Nahlásit
Ketrin
nevím nevím, aby tam nemusel být zákrok plastickýho chirurga...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:51
- Nahlásit
me sebevedomi je tak na nule, ze pozadam sefovou o zdravotni dovolenou, abych si ho zase nekde ziskal ... takze diky vam budu mit aspon pul dne volno ...
... a stim mym RLDC forem - prstickem budete hrabat, abyste tam mohly. a ja, jakozto mentalne vyspely jedinec, vas tam budu mlcky tolerovat, abych vam splnil vas celozivotni sen ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:53
- Nahlásit
Eda
Jirikovo
No já jsem hned hledala v našich psích fotkách, která je tak nepovedená, že by se to dalo vydávat za RLDC, ale ňák jsem nic nenašla...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:55
- Nahlásit
Jirikovo
díky moc, tvoje hlody mi vždycky zvednou náladu!!! teď se tady topím v učení, ale představa, jak hrabu prstíčkem....fakt dobrý
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:55
- Nahlásit
...už se jen těším, až sem zavítá nějaký nezasvěcenec a skočí na to a brzy budou inzertní rubriky PPČ apod.plné inzerátů Sháním štěně RLDC..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:56
- Nahlásit
Ketrin
já mám taky samý povedený, tudíž nepoužitelný do diskuze o RLDC
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:56
- Nahlásit
Ketrin
tak ted jsem se fakt urazil. pry tak nepovedena ... az tohle budu doma vyprave ®onie, tak vam bude na vsechny ty vase labrouse zle stekat. a odnese to chudinka Engie od nas z baraku, coz je dvouapul mesicni stenatko a je to nejblizsi labrous ... je mi te male lito, ale muzete za to vy!!!!!!!!!!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:57
- Nahlásit
Ketrin
mimochodem, s timto vedlejsim ekonomickym efektem se pocita ... ja si myslim, ze cesky narod by se mohlo podarit zblbnout ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:57
- Nahlásit
Ketrin
no, teď mě to taky napadlo, proboha, jen aby to nečetl někdo nezasvěcený do našich keců...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:59
- Nahlásit
Jirikovo
hele, nevyhrožuj!!!! ®onie je chytrá a na štěňátko by nezaútočila...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:00
- Nahlásit
Jirikovo
Jak to urazil? Z hlediska standartu RLDC, který už máš jistě doma vymakaný a připravený v šuplíku, jsou naši psi úplně nevyhovující, nepovedení, prostě OUT! Máš skákat radostí - takhle
a ty se urazíš.
Nechápu...
a teď už jdu opravdu makat. Howgh. Mějte se tu.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:00
- Nahlásit
Ketrin
ahojky...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:01
- Nahlásit
Ketrin
tak cau ty pracante, hezky vsechno poradne zauctuj ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:02
- Nahlásit
Eda
®onie je prave chytra, tak na stenatka utoci (i kdyz hodne umirnene). ona totiz pomerne brzo pochopila, ze stene ma ostry zuby a ze pokud by v souboji prohravala, tak ji to bude bolet ... takze zkousi neprohrat
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:03
- Nahlásit
Jirikovo
už taky jdu a pokračování naší plodné diskuze necháme na zítra...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:03
- Nahlásit
Eda
dobre, tak ty pozdravuj uceni
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 15:53
- Nahlásit
holky vsimly jste si, ze mi tady zalozili i chrti forum?? a jelikoz ®onie je castecne i chrt, budu vas muset otravovat o trochu min a rozmelnit svou pozornost mezi dve diskuze ... snad zamacknete slzu a toto me rozhodnuti, ac je pro vas jiste tolik bolestive, pochopite ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 07:06
- Nahlásit
Jirikovo
Já hlavně lituju chudáka tvého nic netušícího zaměstnavatele. Ale počkej, až jednou budeš v práci na netové diskusi přistižen, tak ti bude (internet) ustřižen.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 07:44
- Nahlásit
Ketrin
ale to ho bude bolet... myslela jsem, že už se to nedělá...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 08:06
- Nahlásit
Eda
...ale to víš že se to nedělá... ale třeba se Jirikovo aspoň trochu lekne a nebude machrovat s chrtím fórem - stejně se tam ani neukázal, chrti by ho hnali, to jen my ho tu trpíme-jsme prostě hoooodný jako to naše plemeno
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 08:11
- Nahlásit
Jo a včera (22.den od začátku hárání) jsem Brestu venku poprvé pustila navolno. Ale stejně jsem pořád měla oči i vzadu. Pořád jezdili běžkaři se psy, tak jsem si ji stejně pořád přivolávala. Byla strašně ráda, že se může zase vyběhat, blbly jsme ve sněhu, nosila mi sněhové hroudy... Já miluju tu její povahu - je jí pět a půl a pořád je veselá a hravá jako štěně.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 08:55
- Nahlásit
Ketrin
to máš pravdu, jsme jako naši psi... strpíme vedle sebe všelijaký kamarádíčky...
to je bezvadný, že i v tomhle věku řádí jako štěňátko!!! Eda mi dneska ráno v lese samou radostí nad aportkem vyrobila parádní díru do mých zánovních tepláků... prostě mi to v plný rychlosti napálila zezadu do nohou...
a to už má Bresta svoje poslední šťěňátka, v 5ti a půl?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 09:00
- Nahlásit
Sem se včera musela smát, šly jsme se Sárou na večerní procházku, po sobotě, kdy zase začala kulhat, má tento týden klidový režim, takže jen krátce a na vodítku... No a na louce jsme potkaly nějakýho pána se psem a dítětem... Sára samozřejmě plna energie se jala ukazovat, jaký nevychovaný čokl to je (od té operace se za ní na ulici občas i stydím, ale je k neuklidnění)... začala skákat jak opice na gumičce, obšťastňovat svojí přítomností všechny okolo...
A pán se na mě tak podívá a říká: no ona je taková ... hm... neklidná... a nevychovaná...
Tak jsem mu zase hezky od plic řekla, že pes je neklidnej kvůli tomu, že už dva a půl měsíce chodí na vodítku jak debil...
Ach jo, já z ní zešílým...
Ketrin, prosím, nemáš nějaký trik na to, jak naučit psa aportovat... ona mi za aportem vyběhne, vezme ho do pusy a když jí chci přivolat, tak ho pustí a letí ke mně (když jí nepřivolám, tak jí ani nenapadne jít ke mně)... snažím se jí naučit povel drž, ale nějak se mi to nedaří...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 09:26
- Nahlásit
Jandula
já mám štěstí, že Eda má po mamince "silný vrozený aport" a my jsme nic učit nemusely... ale někdy si přeju, aby ho měla krapet slabší...
|