| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 09:33
- Nahlásit
Jirikovo
no jasně!!! a na kdy to navrhuješ? jen houšť... aspoň bude více volna...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 09:37
- Nahlásit
Eda
pokud s tim mlcici vetsina souhlasi, tak bych to navrhl na ten den, kdy jsem tak moudre poradil, coz bylo 27. prosince. ze by se vanoce jako tak nejak diky tomuto novemu statnimu svatku prodlouzi ... to by slo, ne?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 19:22
- Nahlásit
Jirikovo
dobře dobře... souhlasím. Ještě doporučuju, aby jsi si zjistil, jestli jsi NÁHODOU takhle briskně a squěle neodpověděl ještě na nějakém jiném fóru. Protože to by potom znamenalo ještě víc svátků a to by bylo fajn...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 09:02
- Nahlásit
Eda
mam pocit, ze s moji prirozenou inteligenci skutecne nehrozi, ze by se mi takova vec povedla dvakrat ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 09:07
- Nahlásit
Jirikovo
jen se nepodceňuj... taková myšlééénka na tebe přijde ani nevíš jak... a pak seš rád že přišla... věř mi, jak myslíš, že skládám většinu ústních zkoušek ve škole? většinou se jedná o dílo náhody a střet štěstí a zbytečku mé inteligence
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 09:12
- Nahlásit
Jirikovo
jo a ještě se pochlubím svojí inteligencí a pohotovostí. k Vánocům jsem si udělala radost a koupila si maličký digitál, abych mohla fotit psici venku nebo kamarády na kole a tak. no, zkrátka, aby byl vždycky po ruce a nemusela jsem s sebou vláčet těžkou zrcadlovku... ráno jdeme na procházku a vzala jsem foťák do kapsy, když je venku tak kráásně nasněžíno...
a kde myslíš, že asi zůstaly baterky?!? správně!!! v nabíječce jo jó, taková jsem holka šikovná, chytroučká...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 09:23
- Nahlásit
Eda
a kolik jsi toho teda vyfotila??
no ja problem s fotakem vyresil stejne jako ty, akorat si obcas pripadam jako magor, kdyz nekde jsem a mam v kazdy ruce jeden fotak, nafotim neco na digital, prohlidnu to a kdyz jsem spokojenej, tak zkusim neco podobneho na zrcadlovku ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 09:47
- Nahlásit
Jirikovo
vyfotila jsem fotky jaký svět neviděl !!!!
nó, já jsem taková paní chytrá, že mám i tu zrcadlovku digitál, ale jsem prostě tak líná, že jsem si pořídila malinký ňuňavý digitálek... jen doufám, že se z toho časem nestane schíza vyfotit něco na malej a pak ještě zkoušet, co na to velkej...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 12:25
- Nahlásit
Ahojte,
jak se všichni po svátcích máte?
Přeju všechno nej, nej... do nového roku, ať se máte se svými psovitými krásně a hodně zdraví!
Já už mám teď sice internet i doma, ale zato děsně málo času. Musím makat a makat, abych na jaře mohla být doma se štěňatama. Bresta totiž konečně HÁRÁ a asi koncem týdne pojedeme na krytí! Já se tak těšíííím!!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 13:03
- Nahlásit
Ketrin
ahojky, tak to je bezvadný, že už ti Bresta hárá!!! to mám radost. my jsme měli problémy s Edou problémy. chodili jsme s ní přes svátky do lesa a asi jsme jí přetáhly. běhala pořád ve sněhu, v kopcích a na silvestra odpoledne byla taková divná neveselá. pak zvracela, a nakonec bylo vidět, že má bolesti. zvracela, ale pak se zase normálně nažrala. no a v noci (byla jsem s ní pořád kvůli dělobuchům) už neovládala ocas. Chovatelka mi říkala o tzv."mrtvým ocasu" z námahy, nachlazení... Nevydržela jsem to a 1.1. jsme jeli na veterinu, dostala injekci, a prý jí bolí jen svaly, klouby se zdály být v pořádku... stejně až půjde na kastraci, nechám udělat i rentgen kloubů pro jistotu. tak takový byl u nás silvestr i nový rok. ne veselý, ale dneska už je to dobrý, sice ne OK, ale lepší...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 13:11
- Nahlásit
Eda
Chudák. To se asi trochu namohla. Ale ten mrtvej ocas bývá z plavání. Bresta to také jednou měla - ocas visí jako... no jako mrtvej , když s ním chce zavrtět - nemůže, pohne jen špičičkou. Trvá to tak 2-3 dny. Když to vyjde zrovna na výstavu, tak je lepší do kruhu ani nejít - není nic smutnějšího než pohled na labrouše, který chce vrtět a nemůže!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 13:23
- Nahlásit
Ketrin
no a bolesti nemá? edě bylo opravdu špatně; opravdu jsem se vylekala, co se stalo...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 13:44
- Nahlásit
Eda
Ona to měla z toho plavání, jednou prostě plavala nějak přesmoc. Už je to dávno. Myslím že ji to nebolelo, byla normálně veselá, běhala a všecko, jen nemohla vrtět a občas se tak nevěřícně k tomu zadku otáčela, jaktože ji ten ocas neposlouchá.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 13:48
- Nahlásit
Ketrin
tak to muselo být docela legrační.
koukni se na téma dotazník od Garfielda. už jsme se tam s Edou připojily, je to docela fajn...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 14:08
- Nahlásit
Dotazník je hezkej! Ale musím hákovat. Nechám si to nadoma.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 15:33
- Nahlásit
Ketrin
Nechám si to nadoma
tak jó, bezva, to je fajn, že máš internet i doma, alespoň u něj můžeš trávit svůj drahocený volný čas teď jsme se vrátily z procházky, na který mi Eda stačila vlítnout do řeky a prohnat kachničky... se tam neměly co koupat, když to je JENOM Edy řeka!!! (teda to si myslí ona). ještě že není taková velká zima
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 20:16 - Změnil/a: Handy
- Nahlásit
Já se taky hlásim!!!!!!!!!!!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 07:06
- Nahlásit
Eda
Když máš takovýho blázna do vody a do práce, tak s ní koukej cvičit. To by bylo, abych vás nedotlačila na nějaký zkoušky. A bacha na smrt ocasu teď v zimě.
Handy
Pěkně tě tu vítáme! Co máš za psa/fenu??
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 07:30
- Nahlásit
Ketrin
já vím, že bysme měly cvičit slibuju, že to budeme zkoušet, ale chyba je zřejmě ve mně, neumím být dostatečně důsledná
Handy
ahojky, to je dobře zase za dalšího labradora... myslím, že chodíš na fórum labrador.cz, že jo?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 08:13
- Nahlásit
Eda
Taky nejsem (nebyla jsem) moc důsledná, ale psi mě to naučili-fakt!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 09:53
- Nahlásit
Ketrin
fakt? nevím nevím, Eda kdyby mohla, tak mě učí samý blbosti, ale důslednost?!?to teda ne...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 09:58
- Nahlásit
Eda
jen jestli se spatne nekoukas. kdybys chtela, tak by ses duslednosti urcite naucila. divej se nekdy jak Eda cupuje noviny, nici nabytek a demoluje cokoliv ji prijde pod cumak a hned uvidis, co je to duslednost ...
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 16:19
- Nahlásit
Eda
No jasně, tam je to úžasný...skvělá partička. Ty jseš tam pod nickem Edička, že jo?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 17:36
- Nahlásit
Handy
ano, našla jsem to teprve nedávno... mohli bysme tyhle dvě fóra propojit, aby nehrozila schizofrenie ale na to nejsem natolik PC zdatná
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 17:40
- Nahlásit
Jirikovo
no, musím tě zklamat, Eda už taky neničí jak bejvávalo... asi nám holka moudří, nebo co sem tam rozkouše zapomenutou botu (samozřejmě že NE levňoučkou papuči, ale třeba moje nový tenisky už zase nemaj poutko...), což je smůla toho, kdo si ji včas neodklidil nebo rolka toaleťáku je roztahaná po kuchyni, ale musím říct, že denní tisk (nebo třeba časopisy)si už nepřečetla dlouho, asi jí stačej zprávy v TV a tyhle její "lotrovinky" jsou už jen slabým odvárkem jejích ničitelských návalů...
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 19:53
- Nahlásit
Eda
Tak na to neshají ani moje schopnosti(ne že by byly nějaký velký
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 20:07
- Nahlásit
Mně se to delicatesse nechce vůbec zobrazit!!!!!!!!!
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 20:11
- Nahlásit
Tak už je to OK
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 07:50
- Nahlásit
Tak jsem se včera vrátila z krytí. Tohle je náš ženich
Ale ve skutečnosti je ještě hezčí než na fotce. A moc šikovný a milý pes.
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 10:11
- Nahlásit
No ještě se pochlub odkud je (CHS)? Vypadá moc pěkně, jak jsi ho hledala?
|