Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 20:35
- Nahlásit

Ketrin
cherry
Tak to vás teda obdivuju, že se "bavíte" účtem. To není moje parketa. To něco přeložit z/do angličtiny nebo napsat nějaký esej nebo tak, ale účto?!? Ještě, že ti labradoři a láska k nim nás spojují.

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2005 12:23
- Nahlásit

Ahoj, kde jste kdo?!? Asi nakupujete dárečky a uklízíte...
Dneska nám už konečně nasněžilo, tak jsme vzali Edu a její černou kamarádku Olinu na Brdy na výlet. Bylo to fajn, holky se vyblbly a vylítaly a teď spokojeně chrupkaj v teple. Večer jdeme na vánoční koncert, tak musím ještě Edu trochu uhonit, aby doma spala a nebylo jí smutno.

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2005 13:54
- Nahlásit

Takhle si dneska v lese měřili síly moji milí Kdo asi tak mohl vyhrát?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 07:02
- Nahlásit

Účto mě nebaví, nýbrž živí. Jinak původním povoláním jsem něco úplně jiného, ale člověk musí dělat to co je potřeba...
Kdepak dárečky a uklízení, mě ve čtvrtek sklátila nějaká viróza a ležela jsem. Jediné pozitivní bylo to, že Bresta solidárně chodila do postele ke mně, hřála mě, olizovala mi zpocené čelo a jedla se mnou topinky s česnkem a hroznové víno
Jinak včera jsem dostala pěknou SMS, něco v tom smyslu že Ježíšek se narodil ve chlévě a že to tedy, dámy, s úklidem nemáme přehánět, aby se u nás cítil jako doma.

cherry
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 08:18
- Nahlásit

Tak s tou SMS souhlasím.

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 08:50
- Nahlásit

Vždyť ono to ani moc uklízet nejde. Když vytřu, tak Eda přilítne zvenku a čistota je ta tam. Tak se snažíme jenom maskovat tu hodně viditelnou špínu
Jinak, sníh už je tady!!!! Ráno Edička válela sudy a nažrala se ho dosyta... Takže ušetříme na granulích
Ketrin
Doufám, že už jsi fit a nic zdravotního tě netrápí...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:12
- Nahlásit

Eda
"...jenom maskovat tu hodně viditelnou špínu.." Tak to mi mluvíš z duše!
Taky máme spoustu sněhu, holky jsou z něj úplně nepříčetný i stará bába Sali lítá a blbne jak zamlada

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:31
- Nahlásit

i stará bába Sali lítá a blbne jak zamlada

nejsem si jist, jestli Sali bude za tuto vetu skutecne rada a bude se citit polichocena ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:34
- Nahlásit

Jirikovo
Já za to nemůžu - jmenuje se Sali, říkáme jí Sali a má to i v papírech

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:38
- Nahlásit

..a když byly doma štěňata a ona na ně byla velmi přísná, netrpěla jim žádný okusování a dorážení -na rozdíl od matky- tak jsme jí říkali "zlá teta Sali"

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:07
- Nahlásit

Ketrin
no dobre. ja to teda Sali rikat nebudu, cos tady o ni psala. ale hlasit se to musi ....

Anonymní
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:49
- Nahlásit

Prajem Vám všetkým Veselé Vianoce. Miša

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 14:35
- Nahlásit

Ketrin
jo jo, tady už je taky mós sněhu a Eda se v něm válí jako v peřince Teď jsme se vrátily z lesa, kde přemístila asi 120 větví a klacků a rozkousala jich asi stejný množství. Je to její způsob aportu.
Jinak mrkněte na fórum PF 2006. Jsem hrdá, že se mi podařilo Edě na hlavu nasadit tu vánoční čepici, aniž by si jí do dvou sekund neservala z hlavy Pravda, byla po procházce a čepici jistila gumička

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 14:45
- Nahlásit

Eda
Ty se máš. Jaktože nejsi v práci?
Tvoje PF jsem viděla hned ráno - mooooc pěkný.
Mně by teď největší radost udělalo, kdyby konečně čubajs začal hárat.

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 17:48
- Nahlásit

Ketrin
No, chodím ještě na FF UK, učím angličtinu a program se snažím udělat tak, abych Edu alespoň jednou denně pořádně vylítala. Pak je to na ostatních doma...
Hárání už je u nás asi v pohodě, počítám, podle psích amantů, jejichž řady pomalu řídnou Tak to vypadá, že na Vánoce pojedete krýt, že?
Jinak mám docela problémy s rovnováhou na silnici ( s Edou na vodítku). Sníh je ujetý a uklouzaný a když Eda uvidí něco, co chce blíže prozkoumat, tak já jen bezmocně jedu za ní. Docela mě to štve, protože povely umí, ale asi jí baví mě táhnout . Tak jsem zvědavá, co bude frajerka dělat, až vytáhnu běžky a nasadím svoje "smrtící" tempo na Brdech Počkám, až ještě připadne sníh a jdeme na to, cha chá...

cherry
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 10:40
- Nahlásit

Včera jsme jeli na běžkách k babičce asi 2km do vedlejší vesnice. A na začátku, jak správná vesnice každý dům aspoň jeden pes a dva oříšci byli venku a řvali po nás. A ten můj strašpytel utekl a nechtěl jít dál. Takže to dopadlo tak, že já jsem psi odháněla a pejsa šel 20 m za mnou a vyčkával. On má totiž špatnou zkušenost s jedním co bydlí kousek od nás, ten když lítal navolno tak ho 2x trochu napadl a od té doby se bojí jen jít kolem jeho zahrady. Ale je nepříjemné, že se sekne a nechce jít dál a já ho musím vyloženě táhnout.

Meggi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 12:56
- Nahlásit

Tak tady slíbená Tara na 4kolce

Meggi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 12:57
- Nahlásit

Aby jste jí lepe viděli tamto je nějaký malinký

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 20:25
- Nahlásit

Meggi
jóóó, super fotečky!!! ale vypadá to, jako by se to Taře na čtyřkolce nelíbilo

Meggi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 08:06
- Nahlásit

Eda

Proto jsem rači poslala ty fotky dvě, nejdřív jak chce svézt a pak jak se veze, ale je pravda, že se tváří blbě
Ale to bude asi tím, že jí neveze páníček, ale kamarád

cherry
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 11:09
- Nahlásit

Mám teď trochu problém s chováním mého 14 měs.pejsana. Když jdeme ven, hlavně pokud na louku do sněhu, chytne zlobivce, začne po mně pokukovat a pak začne na mně skákat, kousat, chňapat po rukavici, vodítku. No hrůza. To dělal, loni, když byl malý a teď ho to zase chytlo. Nic nepomáhá, jen pokud sáhnu do kapsy pro něco dobrého dám povel sedni, tak chvíli poslechne, ale začne znovu. Pak ho to přejde a je jak beránek. Povel nesmíš, fuj vůbec nezabírá.

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 11:45
- Nahlásit

Meggi
tak to jó, páníček je přeci jenom lepší než kamarád
cherry
nejsem teda "otborník", ale to si myslím, že je normální Eda taky chytne zlobivou, má asi radost, že jdeme do lesa na aportky a tak...

cherry
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 11:54
- Nahlásit

Včera to jsem se smála, odhazovala jsem sníh na schodech a pes kolem mě proletěl jak vítr za dům. Si říkám co blbne, že by tam něco měl. Když jsem dlouho za ním nešla, tak došel moji rukavici v hubě (ty nejlepší), kterou "ukradl" a čekal na honičku...

Meggi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 12:04
- Nahlásit

cherry
Z naší Tariny se stal taky neovladatelný pošuk. Už jí to drží cca měsíc co na procházkách jsme jí úplně ukradený a povely slyší asi až tak na třetí zavolání zmetek!!! No je trošku starší v březnu jí budou 2 roky. Jindy, když byla za něco potrestaná, tak se bála od nás hnout kdyby náhodou a teď dostane "na prdel" a je jí to úplně jedno. Zase si začne lítat a dělat co chce. No asi to bude ta puberta v nevyšším stádiu

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 13:54
- Nahlásit

cherry
jo, to znám... když něco ukradne (např. prádlo stáhne ze sušáku nebo spadlou čepici, rukavici a tak), tak taky jenom čeká, kdo jí začne honit a rvát se s ní o to
ale jinak mě nestrašte, že ve 2 letech přichází opožděná puberta nebo jenom "vrcholí"?

MartinM
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2005 18:15
- Nahlásit

Ahoj můžete mi poradit? http://www.cz-pes.cz/bb-diskuse-index.php?action=vthread&forum=1&topic =2287

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2005 21:53
- Nahlásit

MartinM
počkej, až přijde Ketrin, ta má hodně zkušeností...
ale jinak myslím, že na "tvém" fóru ti poradili dost "odborně"...

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2005 22:29
- Nahlásit

Eda
Jeee, pardon. Ja se snazila dle minima vstupnich informaci... Asi me rady nebyly "odborne". Aspon jsem se snazila...

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2005 17:42
- Nahlásit

Fifi
néé, já to nemyslela nějak špatně myslím, že jste mu opravdu všichni poradili ok...
já rozhodně nemám patent na moudrost a vševědoucnost...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2005 22:07
- Nahlásit

Eda
i ja??? to by byla asi prvni moje vazna rada na tomto foru, proto bych tento den navrhl na dalsi statni svatek: osviceni svateho Jiriho ....

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání