| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 13:55
- Nahlásit
Ketrin
hele udelame kseft. budeme michat takovouhle vuni a prodavat to chovatelum. treba jako povzbuzujici prostredek pred krytim ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 14:02
- Nahlásit
Jirikovo
Myslíš takovou psí viagru?...právě jsi asi objevil díru na trhu. Oblečky a kosmetika pro psy už frčí dávno, ale o tomhle jsem ještě neslyšela. A ®onie dostane šanci vyrovnat svůj deficit
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 14:05
- Nahlásit
Ketrin
a aby si to nepletli lidi, tak zvolime jinou barvu nez modrou ... hele to bude super kseft. uz se tesim, jak na tom spolecne zbohatneme a ja budu konecne moct zaplatit ®onie za registraci noveho plemene ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 14:16
- Nahlásit
Jirikovo
No jo, určitě jinou než modrou...aby ještě tak se za mou čubou když hárá netáhla kromě psů i půlka chlapů z vesnice!
Taky už se těším a ve vidině vysokých zisků právě končím s otravným papírováním a jedu domů!
čau a pěkný víkend
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 14:23
- Nahlásit
Ketrin
no ja tomu podnikani jeste moc neverim, tak tady budu jeste chvili jen tak pro jistotu pracovat ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 15:05
- Nahlásit
Ketrin
tak sice jsem tě tady nezastihla, protože jsem taky vytvářela hodnoty, ale "tvůj" vořech musí být taky za fšechny peníze... taky přeju hezký víkend, já ho mám převážně učící...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 15:06
- Nahlásit
Eda
to vis, ta informatika da cloveku zabrat
|
KOЯN
|
# Zasláno: 15 Led 2006 16:48
- Nahlásit
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2006 19:01
- Nahlásit
Tak dneska jsme vzali Edu poprvé na bruslení. Ještě nikdy na ledu nebyla a my jsme se náramně bavili Nejdřív musela odzkoušet, co jí na tom dělaj tlapky, a potom už honila malé hokejisty a pokoušela se jim brát puk...Byla opravdu srandovní...Jenže kolem oběda začali chodit lidi i ostatní pejsci a my měli smůlu a namířili jsme si to směr domů. Škoda, neměla jsem foťák, tak to není zdokumentovaný. Ale můžu jsem dát fotku ze soboty, jak meditovala v lese.Je tam pěkně vidět oholený bříško (kvůli sonu), vypadá jak skínka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 07:53
- Nahlásit
Eda
Tos mi připomněla, když byla Bresta štěně, první její zimu a náš nejmladší syn proháněl puk s klukama na rybníku za lesem. Já měla přísný zákaz tam s ní chodit procházkou, protože ona jim puk okamžitě sebrala, lítala s ním v hubě šílené osmičky a nikdo na ni neměl šanci. To pořád bylo: Mamíííí, zavolej si jíííí...! Ale později její rychlost ocenil, když doma trénoval s florbalovým míčkem kličky, tak se musel hodně snažit aby byl lepší než ona
Já jsem teď taky bez foťáku, což mě štve. Zapomněla jsem ho o vánocích na rodinné návštěvě u příbuzných
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 11:02
- Nahlásit
Ketrin
tak to je velká škoda, s tím foťákem... ale snad se k tobě zase dostane.
mě Eda zase učí super postřehu. když vidím, že mi padá něco na zem (jídlo), tak mám pravačku rychlou jako vítr a naučila jsem se to chytnout ještě před dopadem na zem a žroutka má potom smůlu...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 11:28
- Nahlásit
Eda
Tak to jsi dobrá... nedalo by se to využít v nějakém sportu?
Mimochodem, jaký je rozdíl mezi spiningem (spinningem?) a normálním ježděním na rotopedu?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 11:47
- Nahlásit
Ketrin
mno, spinning, to ti k tomu pouštěj hudbu a ty se snažíš podle ní jet. děláš zhruba to, co instruktor a jsou tam různý "pozice" rukou a nohou, střídáš sedlo, ze sedla... a tak. jo, a má to nahradit jízdu v terénu, takže se jezdí "kopce", "roviny", "sjezdy" a tak.
mě to strašně moc baví!!!teda jen v zimě. baví mě rozproudit ty lidi v hodině, aby odcházeli unavení, zpocení, ale s dobrým pocitem, že pro sebe něco dělají... no, a pro cyklisty (nás) je to o udržení se v nějaký kondici...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 11:57
- Nahlásit
Eda
Takže vlastně je to totéž-akorát že k tomu jsou ty srandičky okolo, hudba a to koučování...
Já si k tomu většinou pustím video - nějaký cestopisný dokument nebo něco z dovolený (jak chodíme po Alpách většinou). Ty organizované hodiny, jak píšeš, v partě, to by mě určitě taky bavilo, jenže tady v Prdelákově, než by člověk někam na to dojel a pak zase zpátky... to bych zas neměla čas na psy. Takže jen tak podomácku,musím se trochu hejbat, nějak mi po čtyřicítce začaly růst špeky.
Teď jsme si zvykli tak 1x týdně jezdit po práci na večerní lyžování, máme to 45minut autem od baráku a je to moc fajn.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 12:02
- Nahlásit
Ketrin
jé, lyžování takhle za rohem!!! tak to vám jenom závidím tak vidíš, že je prdelákov na něco dobrej...
ale já bych se sama nedokázala tak vyburcovat k nějakýmu pohybu...když okolo tebe funí všichni, tak je to takový lepší, schováš se do stáda... ale jako "lektorka" musím předstírat, že moc nefuním...by to bylo trapný...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 12:07
- Nahlásit
Eda
No až ti začnou být těsný džíny, co ti předtím byly volný -jako teď mně- tak se vyburcuješ k pohybu i sama, to si piš.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 12:14
- Nahlásit
Eda
no predstava drit misto na kole v telocvicne a jeste na sebe nechat nekoho kricet .... kdepak, to se radsi poradne oblecu a vyjedu si rozbit usta do skutecneho terenu ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 12:22
- Nahlásit
Jirikovo
akorát že teď přijdeš z práce a už je tma... jezdit na kole nebo na běžkách s čelovkou jsem se zatím neodhodlala zkusit.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 12:25
- Nahlásit
Ketrin
to jo, to se mi teď nedávno taky přihodilo a jak to šlo rychle dolů...
Jirikovo
to musíš kombinovat, jako správnej biker já to tak praktikuju...venku promrznu, nazkouším smyky na neviditelným ledu, apak se pěkně spotím v teple... a mimochodem...já nekřičím...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 12:26
- Nahlásit
Ketrin
no ja to nechavam na vikend. kdyz prijdu z prace, tak vyvencim psa a jsem tak akorat zralej umrit .... a na bezkach by to s celovkou jeste slo, tam clovek nejede tak rychle, ale na kole je to ve tme uz horsi ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 12:27
- Nahlásit
Jirikovo
teda zpotím... změna stavu, takže Z
|
Jirikovo
Člen |
- Nahlásit
Eda
kde cvicis??
|
cherry
Člen |
- Nahlásit
Tak my to máme na lyže ještě blíž , na večerní taky jezdíme, za 15 min. jsme tam a dá se ve všední den v poho. O víkendu je již dost lidí. Ale na běžky letos chodím tak 3x týdně, což kdybych neměla psa by mě asi nedonutilo. Taky sněhové podmínky letos jsou super. Ten spin. je u nás taky, ale neláká mě, je asi fakt, že když je víc lidí tak bych se donutila z toho neslézt, ale počkám na kolo. Jinak super je squash. To za půl hoďky ze mě teče a mám mžitky.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 12:29
- Nahlásit
Jirikovo
teď na tom umrzlým to někdy z kopce jede rychlejc než je mně milo
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 12:30
- Nahlásit
Ketrin
no jelikoz ja jsem takovy bezkar nebezkar, tak mne to jede vetsinou z kopce vzdycky rychlejc nez je mi milo ....
a nebo chytim takovy ten klasicky stav: do kopce podkluzuje, z kopce nejede ... to potom soptim na vsechny strany
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 12:31
- Nahlásit
Jirikovo
my pořádáme každoročně tzv. "najtbajkrajd" jede grupa lidí, vyjíždíme obvykle z Dobřichovic v pátek po práci (18-19 hod) a jede se nahoru na Brdy. Podmínkou je hodně sněhu (neuježděnýho) a co nejvíc světel, co máš. Na kolo, na čelo nebo jiný části těla... je to super, za chvíli si zvykneš na tmu a naučíš se vidět, akorát na tu zimu jsem si ještě nezvykla a asi nezvyknu... jesti chceš, dám ti vědět, až to zase proběhne...letos jsme ještě v noci nejeli...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 12:34
- Nahlásit
Eda
no to se kazdopadne ozvi .... akorat pokud mozno dopredu, budu muset potrenovat, preci jen jsem toho od podzimu moc nenajezdil ... a nejaky baterky na privazani na kolo by se urcite nasly ...
jeste mi rekni, kde cvicis tu saskarnu v telocvicne ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 12:34
- Nahlásit
Jirikovo
ve vedlejší vsi ve sport. centru...
Ketrin
jinak svoje běžkařský um ani nekomentuju mám obrovsku vůli se to naučit, chci si dokonce zakoupit VLASTNÍ běžky, ale všechno dřu rukama, neumím pořádně nohy, tak mě potom druhej den ruce bolej jako horníka...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 12:36
- Nahlásit
Jirikovo
hele, to není žádná šaškárna!!!! chceš se přidat???
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 12:37
- Nahlásit
Eda
no kdybys cvicila v Praze, tak bych to mozna jednou sel zkusit, at furt nehanim neco, co jsem nevyzkousel, ale dojizdet nekam mimo Prahu se mi moc nechce ....
|