| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 10:12
- Nahlásit
Je to Angličan - zahraniční krytí.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 11:08
- Nahlásit
Ketrin
to je krásnej ženich!!! má krásnou hlavu tak teď už nezbývá než držet palce, ať je všechno v pořádku!!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 11:25
- Nahlásit
Eda
Viď že je nádhernej. A kdybys viděla tu super povahu a vůbec všecko... Já se uplně tetelím radostí. Když si pomyslím, že možná budu mít podobnýho pejska.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 9 Led 2006 11:53
- Nahlásit
Ketrin, nie je Váš ženích spolubývajúci otca nášho Maddyho? Náhodou. Nie som si istá ale podobá sa na Justina.
Miša.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 12:01
- Nahlásit
Anonymní
Neee. On má Maddy starší nějakého dalšího žlutého "spolubývajúciho"? Myslela jsem, že tam je jenom černý Sailor - otec našeho prvního vrhu.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 9 Led 2006 12:13
- Nahlásit
Ano má. Tiež krásny mladý havino. Podobá sa na vašeho ženícha. Iba ten vek mi nesedel lebo tamten má len rok.
Držím palce nech všetko ide podľa plánu.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 9 Led 2006 12:22
- Nahlásit
Ketrin
Už viem kto je Váš ženích. Je zapožičaný u nás na Slovensku v Bernolákove,však? Krásavec.
Miša
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 12:46
- Nahlásit
Ano, je to on. Jsi dobrý špion
|
Anonymní
|
# Zasláno: 9 Led 2006 13:06
- Nahlásit
Ketrin
Dík za kompliment.
Miša.
|
Luu
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 13:34 - Změnil/a: Luu
- Nahlásit
My máme taky labrouše a teď k němu mimino zl retr Až budu mít fotky, taky je sem přilípnu.
|
Luu
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 13:35
- Nahlásit
My máme taky labrouše a teď k němu mmino zl retr Až budu mít fotky, taky je sem přilípnu.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 18:10
- Nahlásit
Luu
no bezva, tak to se určitě pochlub
Ketrin
tady se nic neutají i kdyby jsi chtěla, tak máš smůlu...
Chtěla jsem poradit ještě se žrádlem. Eda jí ANKU, ale zdá semi, že jí nejede (teď v roce a kousek váží Eda 27kg, není to málo?) a tak sonduju, kdo čím krmí... Teda jen mezi labroušema. Přemýšlela jsem o Purině, ale ty ceny mě odrazují... nevím, my máme 20kg pytel asi tak na měsíc...poraď...díky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 19:33
- Nahlásit
Eda
A vždyť já nic netajím-to bych ho sem nedávala Jen mi přišlo zbytečné tady vypisovat jeho jméno a rodokmen, když to stejně nikomu nic neřekne
A s krmením - no víš jak to je. Každý přísahá na to svoje a zatracuje to ostatní Já Krmím Acanou - Bresta má zátěžovku, Sali (veteránka) Senior Light. Jsem s tím spokojená , jsou v kondici a mají pěknou srst a tuhé h...o a nějaké chutě a nechutě naše čuby neřeší - ty by žraly i ksindl ze supermarketu za 100,- kč za 10 kg. S výjimkou eukanuby- tu Bresta jako štěně tvrdě odmítala.
27 kg v roce mi přijde sice trochu málo, ale Eda je asi ten lehčí typ, viď.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 19:49
- Nahlásit
Jo a purina je prý skoro totéž co acana, akorát platíš navíc tu reklamu. Ona i ta acana už není z nejlevnějších.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 19:57
- Nahlásit
Ketrin
hmm, díky moc za rady nerady Eda není taková ta podsaditá, to jó, ale pohybu má myslím dost, tak jí nechci nic upírat... zkusím si sehnat vzorky acany. tady je to babo raď...to je hrozný, jak si holka hnědá někdy vymejšlí...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Led 2006 07:55
- Nahlásit
Eda
Ja krmím FR. buldočka Acanou a a upravili sa jej po nej kožné problémy a má krásnu lesklú srsť. Labradora /9 mes,/ krmím Purinou Pro Plan large breed - ta je super. Pred tým som mu dávala Royal Canin a z toho mával hnačky a vetry. Po dovŕšení roka a pol začnem kŕmiť aj labradora Acanou. Miša.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 07:59
- Nahlásit
Anonymní - Miša
Ty máš k Maddymu fr.buldočka? To musí být dobrá dvojka.
Nemáš společné foto?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Led 2006 08:18
- Nahlásit
Ano mám fenu ale je bez PP. Môj manžel miluje nabúrané papuľky, tak to je jeho mazel, on mal pred tým boxera. Pred Maddym sme mali Aljašského malamuta a to bola ešte lepšia kombinácia - malamut + buldoček. Miša.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Led 2006 08:22
- Nahlásit
Neviem prečo mi nejdu tie fotky vložiť. Ale ak chceš pozri sa na www.mujpes.cz vo fotogalerii na strane 9 Francúzsky buldoček Rebecca a je tam aj Labrador retriever Maddy, majú tam aj spoločné fotky. Miša.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 08:27
- Nahlásit
Škoda že se nezobrazují fotky-ráda bych je viděla.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Led 2006 08:32
- Nahlásit
[imgs]http://www.mujpes.cz/galerie/22385t.jpg[/img s]
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 08:35
- Nahlásit
Tak už jsem to našla-pěkné! Škoda že člověk nemůže mít všecky psy, kteří se mu líbí
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Led 2006 08:36
- Nahlásit
Ketrin
No nejde to, bohužiaľ. Ale skús mrknúť sem na túto adresu.Miša.
http://www.sblabradors.szm.sk/vrh_a/adam.htm
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Led 2006 08:40
- Nahlásit
Ketrin
No to je fakt škoda, keby som mohla tak už mám k Maddymu nejakého molossa, bullmastiffa alebo cane corso. A ešte aj čierneho labradora. ...alebo celý záprah malamutov...
Miša
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 11:17
- Nahlásit
Jak vaši psi snášejí teď ty mrazy? Já jsem poslední dvě noci nechala Sali spát doma v teple, protože se mi zdálo, že chvílema trochu kulhá. Když jsem to pečlivě sledovala, tak jsem ale zjistila, že to asi hraje - kulhá jen když po ní něco chci, co ona nechce. Nevěřila bych, že z ní na stará kolena bude herečka. Anebo možná strhává na sebe pozornost, protože Bresta už se začala tvářit, že je strašně důležitá a strašně těhotná
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:48
- Nahlásit
Ketrin
Mrazy jsou celkem v pohodě, akorát že Eda nechápe, proč teď nemůže do řeky. Ještě jí nezná zamrzlou, tak na mě kouká, ať s tím něco dělám! docela legrace...
no, včera jsme byly na sonu a MY nejsme těhotný, tak ještě chvíli počkáme s hurá nehurá na kastraci...
Docela bych chtěla vidět děsně důležitě se tvářící Brestu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:01
- Nahlásit
Eda
Tak hurá že Vaše háravá story dobře dopadla.
Fakt se tak tváří - chová... Přestane se podřizovat, ona je teď prostě ta nej a Salina jí to žere, i když jinak by jí pěkně zpražila. Mají to holky už za ty léta soužití vychytaný. Je to fakt super, když mají psi mezi sebou jasno a nedochází k žádným konfliktům.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:37
- Nahlásit
Ketrin
Ketrin, mám na tebe takovou prosbičku...
Nevím, jestli jsi četla fórum o pomáhání v útulcích, jak tam dejavu sháněla někoho, kdo by třeba dělal ikony... já jsem to teď žačla dělat a právě dělám ikonku retrívr v nouzi a sháním nějakou hezkou fotku. Hrozně se mi líbí fotka, kterou máš na úvodní stránce webových stránek a ráda bych jí použila (teda hodně ve zmenšené podobě). Nevadilo by ti to?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 22:43
- Nahlásit
Ketrin
no, musím se přiznat, že jsme si chtěly doma otevřít šampaňský na oslavu, že nebudou štěňátka Ale obě jsme vytuhly tak, že já jsem už v 21.hod chrupala jak mimino.řešila jsem i jiný věci, a tak se to nějak sešlo, že bylo víc stresů...
A jinak prý musíme hubnout (z těch 27 kg?!?) Eda má podle vetky záštipce a chce jí dávat Purinu Proplan bez tuku Já si myslím, že to na jaře opět vyběháme a vyplaveme...Ale doma jsou kolem toho docela hádky, tak uvidíme. Chci naše krmení nechat. Bojím se už v roce přecházet na nějaký "ošizený" granule. Co ty na to? Fakt tlustá není, žebra jí nahmatám...nevím nevím...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 06:55
- Nahlásit
Eda
Hubnout z 27 kg??? To se mi ňák nezdááááá...
Vaše veterinářka asi nebude odborník na labradory...Mně to přijde blbost. Sice jsem ji neviděla, ale 27 kilová roční labradorka nemůže být tlustá. Hele, Bresta má pořád okolo 36- 38 kg při 54cm výšce v kohoutku. A podívej se na fotky, jestli se ti zdá tlustá. Je fakt, že Eda zřejmě bude takový ten lehčí typ, ale stejně.
Mel
Fórum jsem nečetla, ale jo, použij ji, když je to pro dobrou věc.
Doufám jen, že z toho nějaký dobrák nevyvodí, že moji psi jsou v nouzi a strádají v útulku.
|