Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:09
- Nahlásit

Ketrin
z labradora jsme si poridili kus krasneho exterieru a nekonfliktni povahu, pracovitost, zavislost na smecce, chytrost ...

Eda
jak jsem jiz moudre hovoril. hleda na spatnych mistech ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:12
- Nahlásit

No na retrieverech obecně je nejlepší úplně všechno... Ale stejně mě nejvíc dostává ta snaha potěšit úplně vždy...

Třeba Sára mě včera chtěla po příchodu z práce potěšit a během dne se dostala do pokoje pro hosty, rozuměj sklad všeho možnýho, a roztahala čerstvě vypraný ponožky po celým bytě a že jich tam bylo...
Nebo dneska v noci mě chtěla potěšit a věděla, že mi je zima, tak se vehementně snažila se mi nacpat do postele...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:15
- Nahlásit

Jandula
pokud si dobre vzpominam, tak v dobe falesky Sary jsi ji nechavala na uklidneni pres den doma pouzite ponozky s umyslem chudaka psa trosicku omamit. jedinou tvou chybou bylo, ze sis neuvedomila, ze i na cuchani k ponozkam muze dojit k vypestovani zavislosti, proto Sara hledala pouzite ponozky. bohuzel nachazela jen same nepouzitelne - vyprane ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:16
- Nahlásit

Jirikovo
To svědčí o mé čistotnosti a její rozcapenosti...

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:17
- Nahlásit

Jandula
oni jsou zlatíčka!!! Eda taky pomáhá prát (žere vyndaný prádlo z pračky), vařit (hlídá, esli mi něco neupadlo), hrabat listí (do shrabané kupy si schová aport a pak ho musím "jako"hledat) a vůbec ráda asistuje u čehokoliv, co děláme

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:19
- Nahlásit

no tak to ja mam jednu cinnost, u ktery ®onie nepomaha. zasadne mi nepomaha luxovat, jedine co u teto cinnosti provadi je stekani na vysavac ... naopak rada pomaha pri vytirani. to strka cumak primo pod jedouci hadr ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:19
- Nahlásit

No zkrátka jsme se shodli že nejlepší je ta jejich zlatá dušička... jé, mě zas k tomu napadá věcí, co bych vám napsala, ale už fakt zas musím jít něco dělat. Takže Eda se půjde učit, Jandula zavolá mamince a Jiříkovo si pude překontrolovat hypoteční smlouvu. Čau.

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:21
- Nahlásit

Ketrin
teda tys nám to naplánovala ale já se učím i u diskuse...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:23
- Nahlásit

Ketrin
muzu misto hypotecni smlouvy ji obedvat???

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:23
- Nahlásit

Ketrin
Díky, jinak bych nevěděla, co mám dělat...

Tak fakt jdi něco dělat... já totiž půjdu za chvilku na oběd, takže tady taky nebudu...

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:25
- Nahlásit

Jirikovo
můžeš, ale musíš na ní při obědě usilovně myslet

Marek-Dasty
# Zasláno: 18 Led 2006 11:28
- Nahlásit

Petenero
vitej mezi nami

Marek-Dasty
# Zasláno: 18 Led 2006 11:30
- Nahlásit

Taky uz chci pracovat, a ne sedet ve skole jak magor

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:35
- Nahlásit

Marek-Dasty
Buď rád, že sedíš ve škole jak magor...

Já nechci pracovatttttttt....

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:36
- Nahlásit

Eda
Má myslet na smlouvu nebo na Ketrin?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:59
- Nahlásit

myslel jsem na obede na nasledujici veci a lidi: Ketrin, Jandula, Eda, smlouva, jidlo, pes, prace. doufam, ze jsem nic podstatneho nevynechal ...

Marek-Dasty
# Zasláno: 18 Led 2006 12:18
- Nahlásit

Jandula
Tak posledni hodina a popadim dom .Tam na me ceka hafan jupii a pak usednu za pc, a pokud mi nepojede net tak se ..............

Marek-Dasty
# Zasláno: 18 Led 2006 12:20
- Nahlásit

Jirikovo
To ja taky myslim jenom na neco jinyho, ale na skolu teda neeee

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 14:05
- Nahlásit

Jandula
Jirikovo
Ketrin
hele, musíte se sdružovat raději tady... už už jsem vás chtěla vypeskovat, abych se nemusela za vás stydět sušíte seno na manžel, přítelXpes jináč, pro Ketrin, ta zkouška byla v pohodě, její úspěšnost jsme pak potvrdili se zkousejicima v mistim bufetu...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 14:10
- Nahlásit

Eda
no to je zvlastni ... jeden den me odtud vyhazuji a pak zase ze se mam tady sdruzovat .... jestli to uz neni pocatek toho hrabani prstickem ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 14:11
- Nahlásit

Jirikovo
nebooj, nikdo nehrabe... a prstíčkem už vůbec ne...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 14:13
- Nahlásit

Jandula
skoda ... ale ono to jednou musi prijit. vzdyt i labradori jsou pomerne hrabavci, ne?

takze vase hrabani neni zas az takove odboceni od tematu ...

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 14:13
- Nahlásit

Jirikovo
ne, to je jen to menší zlo...abys nedělal jinde ostudu, když témeř z 1/4 patříte s Ronie sem

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 14:14
- Nahlásit

Jirikovo
Sára hrabe dobře, hrabe ráda...

Ale já ne...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 14:42
- Nahlásit

To jen tak pro osvěžení paměti že toto fórum není ani o pivu, ani o senu, ....

Eda
gratuluju ke zkoušce!

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 16:03
- Nahlásit

Ketrin
správně!!! vracíme se opět k tématu
(i když Eda taky ráda hrabe... )

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 16:04
- Nahlásit

Eda
Sára, když jsme byly teď v ČR, tak rozryla téměř všechny záhony, tátovi lezla do rododendrónů a azalek a rozhrabala veškerej sníh na dvoře...

To bude po návratu veselo, táta jí to chce odnaučit... bude nad ní stát jak policajt...

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 16:10
- Nahlásit

Jandula
tak to mu nezávidím!!! My už jsme víceméně na okrasnou zahradu rezignovali... růže jsem zrušila, rorodenróny přežívají jen silou vlastní vůle, a stromky mají ulámané spodní větve, jak se kolem nich pořád otírá, když je třeba mokrá...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 07:34
- Nahlásit

Dneska mám čubici celý den s sebou v práci. Škoda že neumím vložit fotku z telefonu, abyste záviděli, jak si tu spolu žijeme

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 08:20
- Nahlásit

Ketrin
proc by neslo vlozit fotku z telefonu?? vzdyt ji staci stahnout na pocitac a je to ....

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání