| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:06
- Nahlásit
Jirikovo
Nojó a my probírali specifika hárání u RLDC... zase jsem odbočila, stydím se a jdu si lehnout pod hadr
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:07
- Nahlásit
Jandula
to neni pravda. podivej se na moje dnesni prispevky. polovina z nich se tykala jisteho prostopasneho labrouse, ktery shodou okolnosti bude pravdepodobnym otcem Brestinych deti ...
a druha polovina se tykala harani me ®onie.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:10
- Nahlásit
Jirikovo
Tady se budou rozdávat červený karty!!!!!
Kdybych nebyla tak slušná, tak bych ti ještě poslala smajlíka "mad"
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:12
- Nahlásit
Jirikovo
tak to je ale jenom SKORO jako Ketrin protože v tomhle tématu si můžem kecat o čem chcem, a o labradorech teda trochu taky...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:15
- Nahlásit
Ketrin
lehnout pod hadr? to je jako trest? zrovna včera si Eda lehla pod deku, ketrou máme u venkovních dveří, aby nám tak mocně nefoukalo do domu... ona si ji přitáhla do kuchyně a narvala se pod ní tak sem jí řekla, ať si už přestane hrát na štěně a chová se úměrně svému věku
teď jsem z velkýho foťáku vydolovala VÁNOČNÍ fotky, jsem ostuda, ňáký vám ukážu...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:18
- Nahlásit
Eda
no spis nam rekni, jestli se zacala chovat umerne svemu veku, nebo jestli zustala pod dekou??
Ketrin
a kdyz dostanu cervenou kartu, tak to znamena, ze sem nesmim psat? a co kdyz tady psat budu dal? co se mi stane? prijedes mi useknout obe ruce???
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:19
- Nahlásit
Eda
Já ani nevím... to je takovej hlod, kterej se u nás doma používá.
Jirikovo mě teda naštval s tím prostopášným pravděpodobným otcem.
Až vám sem budu posílat fotky štěňat -jestli teda budou- tak to bude štěněčí fÓ®um pouze pro zvané...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:20
- Nahlásit
Jirikovo
néé, pod dekou nezůstala... vylezla, aby si vyslecha můj káravý komentář o nezbedných labradorech...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:22
- Nahlásit
Ketrin
vis co jsme rikali jako deti? za pravdu se kazdej bije ....
si to tak neber. ze je prostopasny, to ti snad vadit nemusi, vzdyt je to otec a neberou se .... a pravdepodobny?? znas to, otec neni nikdy uplne jistej ....
a nerikej, ze by ses mi nechtela pochlubit s foteckama stenatek .... takovy sobec nejsi a hlavne kazdy chovatel se prece chlubi kudy chodi ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:22
- Nahlásit
Ketrin
no jasně, jen pro VIP... a už jenom hádám, jaký asi budou kritéria pro vstup do VIP salónku
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:23
- Nahlásit
Ketrin
Ještě k tomu Ladrowovi - myslím že to může být spíš skotsky než anglicky, mám pocit, že ženich (Ladrow Heron of Oakhouse, jestli se nepletu ) pochází ze skotska...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:23
- Nahlásit
jéé, my jsme s Jiřinou udělali diagonálu smějících se smajlíků!!! to jsme ale šikulové, no není to hezoučký???
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:25
- Nahlásit
Eda
vidis, a to byste me furt vyhazovaly ....
|
Jandula
Člen |
- Nahlásit
Eda
jaký blbosti dokážou člověka při úterku potěšit, že???
|
Eda
Člen |
- Nahlásit
tak mládežníci (promiň Ketrin), tady je vánoční fotka...
jen nechápu, proč tam mám tak rozmazaný xtík a Edička vypadá zase jak modelka...
Mmartin
no konečně má někdo rozumnější vysvětlení, po kterým se Jiřina nebude už vozit...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:26
- Nahlásit
Jandula
nezapomeň, že mě těší většinou jenom blbosti, hodnotných věcí si většinou ani nevšimnu...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:27
- Nahlásit
Eda
hodnotných věcí si většinou ani nevšimnu...
jo tak proto furt chces, abych na tohle forum neprispival ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:28
- Nahlásit
ty jo, to musite uznat, to se mi moc povedlo
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:28
- Nahlásit
Jirikovo
... to budiž komentář ke tvému příspěvku výše...
a co naše Vánoce? žádná pochvala?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:30
- Nahlásit
tak protože tady se žádnýho uznání, natož chvály nedočkám, jdem se s Edou trošku promrazit a vrátit knížky do knihovny...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:30
- Nahlásit
Eda
to je foceny tou digitalni zrcadlovkou?? a prijde mi, ze tam Edu drzis u sebe nasilim. ale jinak hezka fotka ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:31
- Nahlásit
Mmartin
Ze Skotska? Tak to ani nevím. Podívám se doma do atlasu, i když to už není zas tak podstatný.
Každopádně doufám, že se nám narodí aspoň 1 pejsek a že se spolu budeme potkávat v kruhu a na zkouškách.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:32
- Nahlásit
Eda
Samozřejmě že to je moc hezká fotka, Jirikovo se prostě rozhodl dneska mimořádně intenzívně prudit.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:33
- Nahlásit
Jirikovo
no jó, ale musím připočíst, že to fotila moje šikovná sestra, která nám s Edou vmetla blesk do tváře a Eda se lekla a chtěla utéct, tak jí držím, aby se tam na místě nezkácela...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:33
- Nahlásit
Ketrin
cim zase prudim?? vzdyt jsem napsal, ze to vypada, jako by Edu drzela nasilim, ale jinak je to hezka fotka. muzes mi rict, kde v tom vydis nejaky prudeni?????
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:36
- Nahlásit
Jirikovo
Ty prudíš už jen tím, že se tady zjevíš...
Eda
Já chci taky nějakou fotku z Brd, abych si připadala, že jsem chvilku doma... Přírodu atd...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:36
- Nahlásit
vydim vydim, ze nic nevydim... to jsem si ale hezky zaprudila pro změnu zase já
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:37
- Nahlásit
Jirikovo
Pochválils jí to, až když si to vynutila
A píše se VIDÍŠ
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:38
- Nahlásit
Jandula
tak joo, dám jí sem, ale musim neco vystrachat... tedka musime do ty knihovny, pak jedu smer Praha... tak odpoledne sem neco dam... jako nahrazku Brd
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:38
- Nahlásit
Eda
no tak me treba zabij. ano udelal jsem gramatickou chybu ...
Jandula
a do tebe jsem se dneska nahodou jeste nenavazel, tak by ses me mohl taky jednou zastat.
Eda
ty jo, ale ta chyba, ta je fakt vystavni ...
|