Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 08:35
- Nahlásit

Eda
Díky díky díky... Už se mi stýská...

Upřímně se těším, jestli se to povede a my se sejdeme s těma našema pošahancema na procházku...

S kalendářem taky souhlasím, jsem další zájemce a beru jich víc (i pro kolegyni, která má černýho labrouše...)...

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 08:43
- Nahlásit

Tak vám děkuju za kladný ohlasy... Jako prezentaci chov. stanic, tak o tom jsem neuvažovala... Ještě popřemýšlím o konkrétním graf. ztvárnění... Ale byla by to bomba mít celý rok na stěně labradory, no né?!?
Jinak dortík vypadá opravdu lákavě!!! Škoda, Eda žádný neměla, neb se narodila 24.12. 2004 takže nic...jen dárečky, cukroví...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 08:53
- Nahlásit

Eda
Musíš tam dát taky štěněčí fotky.
Jinak, při dnešních technických možnostech by to možná šlo uděat i doma na koleně. A možná by to vyšlo levnějc.

Janka
# Zasláno: 26 Led 2006 08:58
- Nahlásit

Anooooo, hodně štěňátek!!!!!!!!! Já teď mám na stole v práci kalendář plný jenom štěňátek (všech možných plemen) a je to fakt super; když mě štvou lidi, uklidňuju se pohledem na pejsáky a vždycky už se hrooozně moc těším domů na toho svého živého!!!!!!!!

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 09:04
- Nahlásit

Ketrin
Určitě by to šlo doma na koleně... Já jsem chtěla mámě nechat udělat kalendář s mýma a Sářinýma fotkama, aby když nejsme doma, tak aby měla aspoň to, ale ztroskotalo to na mý lenosti...

Anonymní
# Zasláno: 26 Led 2006 09:15
- Nahlásit

Ještě k těm fotkám:fakt super!!!-a souhlasim s hooodně štěndama

Handy
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 09:15
- Nahlásit

safryš to jsem psal já

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 09:36
- Nahlásit

Precetl jsem si vasi diskuzi a zjistil jsem, ze jsem vam vcera chybel .... tak abych to napravil, tak vam za odmenu povim, komu presne vdecite za to, ze to vase plemeno jeste nevyhynulo.
bystrejsi z vas jiste jiz tusi, ze je to RLDC. vcera vecer se totiz predvedla jako desna ochrankyne malych stenat labradora. vencili jsme a potkali souseda, co ma necely tri mesice starou fenku. holky si spolu hraly, az jsem u ®onie obdivoval jeji trpelivost a co vsechno si od ty maly nechala libit. ale kdyz se smerem k maly vyritil nejaky velky pes, tak po nem okamzite vyjela takovym stylem, ze jsem mel fakt pocit, ze navzdory velikostniho rozdilu ho v klidu roztrha do posledniho chlupu.
muj pes tak zachranil budoucnost vaseho plemene a vy ted muzete akorat pet ody ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 09:45
- Nahlásit

Jirikovo
A kde je záruka, že sis to nevymyslel? Fotku! Chci vidět, jak ®onie brání tříměsíční labradorče, které je pravděpodobně už větší a těžší než ona.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 09:50
- Nahlásit

Ketrin
nahodou jsou ted tak akorat stejne velky, akorat to labradorce je trosicku vic pripraveny na zimu a vypada spis jako takova chlupata kulicka ....
a fotku samozrejme nemam, musel jsem drzet ®onie aby nezadavila pulku sidlistnich psu a fakt nebyl cas na foceni .... holt mi budes muset verit ....

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:07
- Nahlásit

Jandula
To jó, doma na koleně bych to určitě zvládla, ale chtěla bych, aby to mělo nějakou úroveň... lepčí
Ketrin
a ty bys měla zájem mít jako chov. stanice jeden měsíc pro sebe? fotky máš pěkný, záleží, co bys vybrala... kdyby jo, tak mě kontaktuj na mailu, Ale blbý je, že nemám kontakty na 12 chov. stanic... Nápad udělat to jako prezentaci 12 stanic se mi líbí, pomohlo by to možná trochu s penězma a taky potom s odbytem... nevím, ale zkus o tom přemýšlet...

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:10
- Nahlásit

Jirikovo
Tak kde nic, tu nic, že jo? Nikdo ti tisíckrát neděkuje za záchranu plemene LR... To víš, asi bys měl změnit lokál, šerife... a zkusit to třeba u těch se splasklou hubou... boxeři se myslím jmenujou

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:16
- Nahlásit

Eda
Kontakty bych ti dala. Na lidi, kteří chovají na slušné úrovni a nejsou to velkomnožitelé. Myslím, že s penězma a odbytem by to určitě pomohlo. No a já zájem samozřejmě taky mám! Kdy bude uzávěrka, prosím? Aby tam mohl být letošní vrh... Loni něco podobného plánoval klub (vydat kalendář), ale pak se to neuskutečnilo, vlastně nevím proč. Bylo to dost drahý, ale zájem byl.

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:19
- Nahlásit

Ketrin
mno, uzávěrka... jseš první, tak si víceméně můžeš vybrat měsíc a téma (jestli štěně, voda, lov, smečka...) aby se i témata střídala... uzávěrka nevím, vytiskout to, to je tak otázka měsíce, takže máme relativně čas... důležitý je nakontaktovat ty další stanice a napsat s nima smlouvu, aby to nebylo per huba... a co ty peníze? kolik tak řádově myslíš, že bys byla ochotná do toho dát? promiň, že se tak rovnou ptám, ale musím se od něčeho odpíchnout... vynásobit to 12 a pak popř. hledat další sponzory...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:26
- Nahlásit

Eda
jak myslis ... necham tedy dnes chudinkou malou labradorku sezrat tema ostatnima psama a vas chov zhyne .... pak si poridite takovy ty psy bez chlupu .... nahaci se jim myslim rika

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:35
- Nahlásit

Jirikovo
pcha, lanbradorka dvakrát máchne packou a ®onie má na kahánku... nezapomeň, jak silní a ušlechtilí jsou jedinci plemene LR již od raného mládí...

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:38
- Nahlásit

Eda
nezapomeň, jak silní a ušlechtilí jsou jedinci plemene LR již od raného mládí...

Mohu potvrdit, třeba tahání klád pomalu stejně těžkých jako oni...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:41
- Nahlásit

Eda
Tak asi do 5 tisíc za jednu stránku = jeden měsíc...?? Nemám tušení, jaké můžou být náklady. Měsíc si rozmyslím a popřemýšlím, koho oslovit. Měly by být zastoupeny všechny barvy, ne? Né že budou mít čokolády ňákou protekci

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:47
- Nahlásit

Ketrin
čokolády protekci mít nebudou, ale ponesu to s těžkým srdcem
dobře, zkusím to nějak napočítat, že by každý dal 5 tisíc... ale pořád nevím přibližný náklad. Kolik by sis třeba sama vzala a potom sama prodala, věnovala... atd. Všechno by šlo přes naše nakladatelství, žádná černota...
Díky, od tebe ještě potřebuju kontakty na další CHS. Ale neříkej nikomu žádný peníze, uvidíme, kolik sami nabídnou...

Anonymní
# Zasláno: 26 Led 2006 12:55
- Nahlásit

Eda
Já myslím že to by měl stanovit vydavatel - prostě každému říct - dáš (třeba) 5 tisíc a dostaneš (třeba) 10 ks zdarma, další už si musíš koupit za tolik a tolik Kč. Já bych jich asi spotřebovala určitě takových 20-30.
Ty kontakyt ti napíšu zítra. Já nikomu nic říkat nebudu - prostě jim napiš mail, odvoláš se na mě že jsem ti dala kontakt, aby si nemysleli že to je nějaký spam

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:56
- Nahlásit

Co mi to blbne??? Uprostřed věty ze mě udělá anonyma a odešle to...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 13:52
- Nahlásit

Eda
Právě jsem poslala přihlášku na retrívří tábor. Nechceš jet taky?

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:30
- Nahlásit

Ketrin
Jasně, vydavatel jsem já (resp. tátovo nakladatelství) ale jak jsem říkala, potřebuju mít nějaký reálný pohled nejdřív z vaší strany... Uděláme kalkulaci a uvidíme... Díky moc za kontakty...
A kde a kdy je ten tábor? Se mnou by asi nikdo nejel... A hlavně by se už provalilo, že s Edou absolutně nezvládáme ani to minumum na OVVR

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:37
- Nahlásit

Eda
Prosím tě! Tyhle lidi znám, pořád že pes nic neumí a pak hups, vyhraje zkoušky. A jinak - tábor je od toho, aby se tam cvičilo. Pokročilí si cvičí zvlášť a mimina taky zvlášť. Poslední den jsou OVVR. A jsou tam fajn lidi - stejně postižení Je to v JČ kousek od Nové Bystřice, chatky v borovicovém lese, voda blízko a dobře tam vaří Já jedu poslední týden v srpnu (co už přesahuje do září), ale ještě mají jeden turnus někdy v červnu.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:39
- Nahlásit

Jinak abych předešla zklamání Jiříkovo, tak musím dodat že to je jen pro retrívry s PP, nikoli pro RLDC.

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:47
- Nahlásit

Ketrin
Já bych jela... ale když ta mrcha je bez papírů... no za blbost se platí (v mém případě doslova...)...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:52
- Nahlásit

Ketrin
neboj, my planujeme vlastni kalendar pro RLDC ... kdyz budes hodna, tak ti jeden exemplar klidne taky venuju

Jandula
a z ceho usuzujes, ze pes bez PP tam nemuze? tak nebudes na konci skladat zkousky, ale jinak proc bys tam nemohla ... jsi zakaznik jako kazdy jiny ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:53
- Nahlásit

Jirikovo
Minulý rok jsem četla, že je to jen pro psy s papíry...

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:55
- Nahlásit

Jandula
Tak to jsme dva, taky nemame PP takze tyhle akce jsou mimo nas

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:56
- Nahlásit

Ketrin
problemy s haravkou .... poradis? nevim jestli hara nebo ne ... vcera po prichodu z prace - takovy maly flicek krve v pelisku. tak jsem nasadil kalhotky a po trech hodinach jsme sli zase vencit a kalhotky absolutne cisty. do rana spala v pelisku - cisto. jen na koberci, kam se chodi nahrivat protoze pod nim vedou trubky, ale urcite tam byla tak maximalne pul hodky rano malinky krvavy flicek ....
tak hara nebo nehara??

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání