Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:56
- Nahlásit

Jirikovo
Máš to popletený...byla řeč o táboře. Je to jen pro psy s PP, protože to je tábor pod patronací klubu.
Na kalendář RLDC se samozřejmě těším.

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:57
- Nahlásit

Jirikovo
Určitě hárá, říkals, že se i chová jako hárající... Dávej na ní bacha, to že teď není krve moc neznamená, že nehárá... ze Sáry taky první týden nešly potoky krve, zato ten druhý bylo veselo...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:58
- Nahlásit

Ketrin
a kdyz bude volny treba jedno misto, tak nevezmete bezpapiraka?? proc ne, kdyz zaplati, nebude delat zkousky. tomu nejak nerozumim. chapu, ze kdyz bude plno, tak dostanou prednost psi s PP, ale jinak mi to hlava nebere ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 15:00
- Nahlásit

Jandula
dneska jsem venku testoval a pejsky zatim nezajima ... tak aspon to, pristi tyden uz to bude boj. odhanet celou tu sidlistni smecku ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 15:00
- Nahlásit

Jirikovo
Hárání: přesně tohle jsme měli teď. Jeden večer pár kapek krve, pak 4 dny ABSOLUTNĚ NIC a pak zase krev a už se normálně rozhárala. Za pomoci stěrů a progesteronu jsme pak úspěšně nakryli, takže teď vím, že hárání začlo až od toho druhého začátku barvení. Doktorka říkala, že se to může stát, že se to prostě na pár dní zarazí - přeruší, že tomu napomáhá počasí - ty dny byly velké výkyvy, oteplení a pak najednou zas mrazy. Takže asi si dala tu pauzu, ale stejně hlídej.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 15:01
- Nahlásit

Jirikovo
Tábor:
1) Já o tom nerozhoduju.
2) Zájemců s PP je vždycky víc, než je kapacita.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 15:04
- Nahlásit

Ketrin
jo to ja hlidam ... ona je nastesti v tomhle obdobi vzdycky takovy srabek, takze k sobe psa ani sama nepusti a ja se taky poradne rvu s cizima psama, ktery by radi obtezovali ....

no kdyz je zajemcu s PP vic nez je kapacita, tak neni co resit. v tom pripade to plne chapu ...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 15:24
- Nahlásit

Eda
Ahoj, jak to vypadá s tím kalendářem? Už prijmáš objednávky? A kolik asi bude stát? Jeden bych si objednala Myslela jsem, že bych do něj sockla našeho Jacka, ale vzhledem k tomu, že to chceš dělat jako prezentaci chovek, tak to zřejmě nepůjde že? No nic, ale ten jeden bych si objednala

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 21:05
- Nahlásit

Ketrin
máš nějaký info o táboru? ale začátkem září se jedou závody, na který si už dlouho myslím, že pojedu... je to taková biková klasika...
ko4ka
počkej, ne tak hrr kalendář je jenom nápad, který chci moc zrealizovat!!! ale něco mi říká, že to ztroskotá na ceně tisku... přece jenom barva něco stojí... uvidíme, vše je ve fázi dohod a propočtů...

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 21:58
- Nahlásit

Ketrin
Ale opravdu mi věř, že Eda je mojí vinou nevychovanej hnědej spratek Abys mi teda věřila, tak si momentálně hojím čerstvou "hryznou" ránu na ruce, jak mi "ukázkově" předávala (přes rukavici) aport...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 07:31
- Nahlásit

Eda
Nevěřím
Rambo mě jednou v létě v zápalu hry kousl do palce a současně šlápl na bosou nohu - (38 kg) Ještě dnes to mám na nehtu vidět
Tábor: víš co, podívej se na www.vycvikretrieveru.com
tam jsou všechny informace.
Mám ti už poslat ty kontakty na chov.st.? Kdyžtak mi tu napiš svůj e-mail.

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 08:42
- Nahlásit

Eda
Jestli chceš vidět nevychovanýho spratka, podívej se na mojí Sárinku... Ta je teď po tý rekonvalescenci, kdy jsem s ní nic nedělala, spratek na entou...
Včera jsme byly na cvičáku, naštěstí byla jen teorie, Sára tam nejdřív oblezla úplně všechny přítomné, které zachlupatila, pak si vynucovala pozornost tím, že si před každýho sedla a prosila (to jsem jí naučila a teď to dělá neustále... hajzlík jeden vyčůranej...)
Jakmile jí pustím z vodítka, než se pořádně vylítá, tak je k nepřivolání...

Ale od přístího týdne jí začne vojna... frackovi...

Jinak já jsem hraní s ní odnesla málem vyraženýma zubama... Seděla jsem na koberci, Sárinka přilítla a chtěla mi vlepit hubana, ale vzala to čumákem do mý brady a že to byla rána...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 09:40
- Nahlásit

Ketrin
sice vim, ze tady o me nestojite, ale jelikoz jsme zde vcera resili to harani ®onie, tak hlasim zasadni pokrok. Ted uz hara na sto procent. Teda bud hara nebo se rozhodla vykrvacet ... ja po byte jen beham s hadrem ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 09:57
- Nahlásit

Tak hlídej, ať se ti RLDC nespustí s ňákým vořechem...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 09:58
- Nahlásit

Ketrin
®onie si je samozrejme plne vedoma jedinecnosti sve rasy a tudiz odmita nejen vorechy, ale i cistokrevne psy jinych ras .... Ona moc dobre vi, jak je vzacna ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 10:04
- Nahlásit

Jirikovo
Já samozřejmě tobě ani ®onie nepřeju nic zlého, ale být tebou bych si teď machrování schovala až na dobu, kdy úspěšně a bez následků odháráte.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 10:05
- Nahlásit

Ketrin
no doufam, ze to bude v pohode. pristi vikend jedu povinne z prace na hory a haravku bude hlidat sousedka ... tak snad nic nevyvedou. sama ma taky fenku, tak by to mohla zvladnout ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 10:08
- Nahlásit

Jirikovo
Sousedka je uvědomělá... ví, že fenka má mít jednou za život štěňátka a že ty jsi ošklivý táta, tak jí ty štěňátka dopřeje ona... hodná to žena!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 10:10
- Nahlásit

Jirikovo
Povinně na hory... to bych si taky dala líbit.
A sousedku musíš poučit, že nestačí když celý byt obtočí pletivem, ale ještě musí vybetonovat základy.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 10:12
- Nahlásit

Ketrin
no to je takova akce, kam se moc netesim. nikdo si ani nebere lyze ... proste to bude o nicem a zabity vikend ...

sousedka bydli ve tretim patre, takze strop souseda z druheho patra ji zaroven tvori podlahu, tak tam neni problem ....

Jandula
sousedka ma rozum a vi, ze uz ted ma problem se vyspat, kdyz ®onie steka. myslim si, ze si uvedomuje, ze by byla sama proti sobe, pokud by do tohoto stavu privedla jeste nejaky stenata

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 10:14
- Nahlásit

Jirikovo
Třeba si sousedka myslí, že ten hormonální výkyv by Ronie uklidnil...
Přečti si nějakou knihu o mateřství a zjistíš, že hormony dokážou divy...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 10:29
- Nahlásit

Jandula
staci co s ni dela to harani. furt se mi plete pod nohy, nesnese byt ani minutu sama, kdyz jsme spolu v byte. driv si me treba nevsimala a hrala si s necim, ted je totalni zavislacka. sel jsem treba spat, ulozil ji do pelisku, pohral si s ni, sel do loznice, zavrel dvere a lehl si do postele. do dvou minut zacala skrabat na dvere a knucet a chtela jit za mnou, nebo abych ja sel za ni. a takhle se to opakovalo asi ctyrikrat. tohle nikdy driv neudelala ....

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 11:04
- Nahlásit

Ketrin
prosím tě, pošli mi kontakty na CHS na legemova@volny.cz díky moc
jinak tábor... Jó Albeř tam to moc dobře znám, byla jsem tam dvakrát s vejškou na sportovním výcviku... jen mi tam nechtěli vzít psa, že je to prý nehygienické je tam plno plšíků, kteří žerou z ruky, tak to jsem zvědavá, co s nima budou psi dělat... je to tam moc pěkný, uvažuju, že bys si vzala s sebou kolo a Edu bych ti dala na chvíli na hlídání... zkusím se tam ještě přihlásit na druhý turnus...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 12:58
- Nahlásit

Eda
To není ten tábor univerzity. Ten je na druhém konci vesnice. Tenhle je takovej "komornější"-řekla bych hezčí. Plšíků jsem si nevšimla - pokud tam byli, tak je jistě ta smečka labroušů, goldenů a fletů zvládla pochytat a sežrat.
Kontakty pošlu. jestli to nestihnu dnes, tak o víkendu nebo v pondělí.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 13:00
- Nahlásit

Ketrin
koukni na moji druhou galerii, pridal jsem dve novy fotky z prehistorickych casu ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 13:10
- Nahlásit

No jo, je slaďoučká. Kolik jí vůbec je? Ty jí máš od štěněte a přitom z útulku, tak to má kliku že tam nebyla dlouho.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 13:12
- Nahlásit

Ketrin
ted ji nekdy v unoru budou dva roky. my ji brali z utulku v dobe, kdy tam byla asi tak tri dny. a to ani nebyla v utulku, ale u ty slecny doma ... v ty dobe ji bylo odhadem veta tak sest tydnu ...

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 15:23
- Nahlásit

Ketrin
ahá, tak v tomhle táboře asi plšíci už nebudou... ale nevím, kde teda přesně je... ale to neva, to se najde... tak jsem se zkusmo ptala doma, a vypadá to, že pojedu s Edou sama pošli ty adresy prosím, ať vůbec zjistím, esli to má cenu vydávat, nebo ne... abych se zbytečně moc na něco netěšila...

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 13:24
- Nahlásit

tady máte trochu zimní romantiky...

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 15:45
- Nahlásit

Eda
Pekna fotecka, my jsme vcera tez vencili, ale momentalne nemame fotak (((((((((((((((((ale fotky by byli krasnyyyyyyy

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání