| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 10:04
- Nahlásit
Ketrin
no ja na to nespoleham, protoze jak tak pozoruju, tak psi jsou jeste vetsi potvory nez my chlapi .... my kdyz chceme to jedno, tak jsme schopni udelat skoro cokoliv, ale na psi vynalezavost to fakt nema. oni si ji nadzvedavaji cumakem, snazi se ji otocit na zada ..... fakt sranda. akorat musim vzdycky zakrocit a nemuzu sledovat, jak by se snazil dal ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 10:14
- Nahlásit
Na záda? Psi to totiž dělají jinak!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 10:18
- Nahlásit
Ketrin
dekuji ... to jsem skutecne netusil, ze psi to delaji jinak ...
no oni se hlavne totiz snazi dostat ke zdroji te vune nejdriv cumakem, takze jak ona je prisedla a pes tam rve cumak, tak ji obcas povali na zada ... a ja to vzdycky stopnu driv, nez dojde k tomu, ze by mi pes vubec chtel ukazat, jak to psi delaji ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 10:22
- Nahlásit
Měla bych iniciovat změnu tématu... ale zase, furt je to o psech...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 10:29
- Nahlásit
Ketrin
ja myslim, ze bys mela skutecne iniciovat zmenu tematu ... je to sice o psech, ale jak znamo chodi sem i ditka skolou povinna a preci jen jeste neni deset vecer a s myma schopnostma - buh vi, kam by se to po dvou trech prispevcich zvrhlo ...
Ketrin, prosim zastav me dokud je cas!!!!!!!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 10:43
- Nahlásit
OK. KONEC!!!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 11:08
- Nahlásit
Ketrin
to si myslis, ze me zastavis jednim slovem?? to na me neplati ...
hele a tvy feny se nastavuji, kdyz haraji?? nebo maji k tomu pasivnejsi pristup?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 11:20
- Nahlásit
Sali už nehárá - je kastrovaná. Ale nastavovala se - a jak!
Bresta taky. V těch správných dnech stačí podrbat na kořeni ocasu a už stojí, ocas na stranu.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 11:21
- Nahlásit
Ketrin
no tak to jsem rad, ze tohle fakt neznam. ta moje bolestinka ustrasena ze vseho si to hlida vic nez oko v hlave ...
jen kdyby tolik neknucela ....
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 13:14
- Nahlásit
Jestli slovy dítka školou poviný myslíte mě...nebojte, tím mě nějak nezkazíte nebo jak to myslíte
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 13:31
- Nahlásit
Ketrin
tak já mám ale opravdickej labradoří problém!!! trénujeme teď aport. Eda umí sedět a vyběhnout až na "aport". ale zase mi ho zapomíná nosit a předávat. to dřív dělala sama skoro předpisově (ne to předávání), ale teď na to jaksi pozapomněla. co s ní? mám radost, že umí něco dalšího, ale proboha, ona zapomíná jedno pro druhý...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 13:54
- Nahlásit
Eda
podivej se, kazdy mozek ma v podstate omezenou kapacitu. no a kdyz jsi ji naucila pamatovat si takovy ty blbosti jako kdo je jeji panicka, jak se jmenuje a tak, tak proste nema uz volnou pamet a kazdy novy povel, ktery se nauci musi vytlacit neco jineho ....
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 13:58
- Nahlásit
Ľudia, Maddy prvý krát aportoval bažanta, takú rýchlosť som u neho ešte nevidela. Klacíky a loptičky sa môžu schovať. bažant je bažant.
Ja som taká rada, že ho to tak baví.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 14:20
- Nahlásit
Eda
Totéž, co jsem říkala tuhle Jandule-začít znova a odzadu, ubrat prvků "hry" a cvičit to jako poslušnostní cvik. Nejdřív držet vsedě, pak chodit s aportem v tlamě a až nakonec pohozenou.
Miša
Super Je to prostě správný labrador!
Ptala jsem se Tě někdy zkraje týdne na výstavu, ale chápu že nečteš všechny ty naše plky tady Takže jak? A byl tam Heron a Sailor?
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 14:35
- Nahlásit
Ketrin
Prepáč, mám teraz viac roboty.
Tak posudzoval pan Antonovič. Skončili sme v triede mladých V2 a máme pekný posudok.
Heron bol V3 v tr. pracovnej a Sailor myslím nebol .
http://www.labrador-retriever.cz/shows/shows2006/0 3_trencin.htm
Tu sú výsledky.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 14:40
- Nahlásit
Miša
Gratuluju! Taky jsme jednou v mladých měli od p.Antonoviče V2 = "bramborovou" medaili.
Za výsledky díky, slušná konkurence.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 14:43
- Nahlásit
Ketrin
Totéž, co jsem říkala tuhle Jandule-začít znova a odzadu,
Kdybys viděla, jak se včera tvářila, když jsem jí aport narvala do tlamy a nutila jí, aby ho držela...
Fakt prča...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 14:45
- Nahlásit
Jak se tvářila? No hlavně jestli ho držela...
Ze začátku fakt jen chvilinku a hodně pak chvalte.
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 14:57
- Nahlásit
b]Ketrin[/b]
čo sa dá trénovať s tým bažantom okrem aportu?
Sa v tom loveckom výcviku moc nevyznám.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 15:05
- Nahlásit
Miša
ja nevim. s bazantem se da urcite trenovat bazant na vine a podobne pochutiny ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 15:08
- Nahlásit
Miša
Můžeš zkoušet nos - bažanta mu schováš někde do křoví a navádíš ho aby pěkně hledal- nejdřív proti větru, pak s bočním větrem, nakonec třeba i po větru. Zároveň se tím učí slídit. Když bude vědět, že vždycky nakonec něco najde a může přinést, tak ti půjde líp od nohy.
Šla by dělat i vlečka, ale když jdete teprve na OVVR, tak bych mu s tím zatím nepletla hlavu. A taky by vám ten bažant moc dlouho nevydržel
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 17:21
- Nahlásit
Ketrin
díky, začnem zase od začátku pěkně pomaličku a zlehka s velkými pochvalami...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 17:41
- Nahlásit
Tak se Vám musím pochlubit jakýho máme doma šikulu. Ráno si hrál se svým kámošem a lítali s klackem, domu přišel jakoby nic, dostal svojí snídani. Jen celej den ležel, nezlobil, nehrál si, jen se chtěl pořád mazlit. Což je u něj dost divný....Tak jsem ho prohlížela, ale nic jsem nenašla, jen to, že nějak slintá a v jedný slině měl trochu krve, tak jsem si myslela,že zub nebo, že se kousl. Odpolední venčení bylo ještě divnější, když jsem se obouvala, tak přišel ke mně a narval se mi do náruče , což mě zmátlo, on to s tím mazlením fakt nijak nepřehání a venku byl naprosto poslušný, pěkně ťapal na volno přede mnou, jen čůral a držel se mě. Hrát si nechtěl, lítat ne a dokonce se ani nešel rochňat ve sněhu. Připadal mi naprosto jako úplně jinej pes. Doma jsem mu chtěla dát takovej ten šmakos a jak se ho snažil rozkousat, tak to po chvíli vypliv. Což už jsem nevydržela psychicky vůbec, to, že by nesežral nějaký jídlo není normální! Nakonec, jsem mu našla v tlamě zaraženej pořádně tlustej kus klacku a hnalo se na veterinu! Má tam 4 cm hlubokou díru a zrovna se nám probírá z narkozy. Fakt, že by mě z něj nekleplo
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 17:48
- Nahlásit
ko4ka
no tak to je fakt sikulka ... a ze si neumi rict, vid? ja nevim, jako by ty nase potfurky nemohly normalne prijit a rict, hele boli me tlamicka nebo jsem protivna protoze haram a nic jinyho mi neni ... clovek aby je furt prohlizel a oni to jeste desne maskuji ...
takhle mi v lete bodla vosa ®onie. ja to videl, takze jsem vedel o co v danem pripade slo, ale ona furt za mnou chodila, nastavovala bok a ukazovala mi, jaka je chudinka. samozrejme pres kozich nebylo videt ani ten vpich ani nic jinyho, takze kdybych nebyl primym svedkem te udalosti, tak bych taky desne moc premyslel, coze hrozneho se ji to vlastne stalo ....
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 19:32
- Nahlásit
Jirikovo
no je hroznej, když si představím, že bych si toho pak nevšimla, tak je mi úplně špatně. Chudák můj malej. Teď tady pobíhá, motaj se mu nožičky, ale pořád postupně každýmu strká hlavičku a hraje si na hrozně nemocnýho a taky hlavně hladovýho
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 20:54
- Nahlásit
ko4ka
jéje, to je pometlo hněďoučký... tak Eda mu posílá pac a pořádný oblíznutí, ať se rychle uzdraví a hlavně se napapká my jsme taky měly jen v létě vosu, resp. žihadlo v čumáku, ale to bylo za chvíli dobrý...
|
Marek a Dasty
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 20:55
- Nahlásit
Ahojte my jezka mel to jak pauc ve vnitr pusinky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 06:50
- Nahlásit
ko4ka
Chudák, z těch klacků mám taky hrůzu, jenže nošení klacků - toho se oni nevzdají... Vždycky se snažím jim aspoň sebrat ty ostré a dát místo nich hladké... Nebo dobrý trik je taky jít na procházku s "oficiálním" aportem a ten si pak nesou celou cestu a na klacky dlabou.
Rambo mi okolo 7-8 měs.věku sežral celý záhon růží a vůbec mu to nevadilo.
Tak přeju rychlé uzdravení
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 06:51
- Nahlásit
Eda
Vosy: Salina je chytá-zakousne a rychle vyplivne. Má to vymakaný. Ale než se to naučila, tak párkrát dostala žihadlo do pysku a vypadala jako šarpej
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 07:11
- Nahlásit
Jirikovo
bažant na víne to by šlo
Ketrin
Skusím mu ho schovať. Díky.
No, ja s ním na iné skúšky ako OVVR nebudem môcť ísť. Čítala som si skúšobné poriadky. Na to nemám aby som ho naučila také veci a naša chovatelka by mi pomohla s tréningom ale bývame ďaleko od seba.
|