Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 19:22
- Nahlásit

Marek a Dasty
to je škoda, že nemáte foťák...
ale jinak to žádná romantika nebyla... Edě to pěkně klouzalo, ale byla zvědavá a chtěla si to vyzkoušet...

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 19:25
- Nahlásit

Fotak mame, ale strejda si ho na par dni pucil

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 19:53
- Nahlásit

par dni stara fotka

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 22:11
- Nahlásit

Marek a Dasty
vždyť to říkám, KRASAVEC INTELIGENTNÍ !!! co jste mu za ten kukuč slíbili?

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 07:43
- Nahlásit

Eda
Ojoj, nic.Delal to zadarmo ale z radosti snad teda...

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 08:15
- Nahlásit

Marek a Dasty
tak to máš dobrý... Eda by takhle krásně dobrovolně neseděla, leda, kdyby byla vyčerpaná a unavená... ale za "pózy" ji musím házet aporty !

Mmartin
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 15:29
- Nahlásit

Tak od včerejška jsem plnohodnotný člen labradořího fóra, z pejskaře - čekatele jsem postoupil do kategorie utírač loužiček

Handy
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 15:30 - Změnil/a: Handy
- Nahlásit

Jéééééééé, ten je roztomilej

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 16:31
- Nahlásit

Mmartin
Vítej, loužišky zmizí neboj, užívej si pak ti to bude chybět, utíráni, vstaváni, me to ceelkem chybi

Mmartin
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 17:16
- Nahlásit

Handy
My sme ona, Baruška

Marek a Dasty
Užívám si x-krát denně a nevadí mi to, jen mě štve ta zima, že nemůžeme ven, i když dnes už jsme párkrát na minutu byli...
Ale je tam tolik nových podnětů (a věcí na kousání), že nestrácíme čas nějakým čůráním...

petenero
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 17:42
- Nahlásit

Mmartin
Krásný štěňátko

Mmartin
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 17:59
- Nahlásit

S galerií si nějak nerozumím, jedna fotka mi tam leze třikrát a smazat nejde, tak je víc fotek tady:
URL

ko4ka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 18:21
- Nahlásit

Mmartin
To je krásná slečna, moc roztomilá Jen, kdyby to takový zůstalo .-)
Já už se taky moc těším, až přejdu z pozice čekatele na plnohodnotnýho utírače loužiček Už se těší i velký strejda Jack

Handy
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 18:29
- Nahlásit

Mmartin
Tak to sorry---ale je fakt roztomiloučká

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 19:28
- Nahlásit

Je nadhernáááááááááááááááá, užasnááááá. Taky chci, aby nerostli a zustali maliiiiii

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 19:30
- Nahlásit

Mmartin
no je samozřejmě překrásná a ňuňavá!!! když jsem si prohlížela vaše fotky, tak jsem si jí chtěla pomuchlovat... teď se mi po tom štěněčím věku stýská, ale když Eda byla malinká, chodila jsem nevyspalá, pořád oči na stopkách, aby se jí něco nestalo. byla totiž docela nebojácný torpédo, a všude vlítla po hlavě... tak jsem si to vůbec neužila...

Mmartin
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 19:49
- Nahlásit

Eda
No já jsem taky přešel na "štěněcí režim" - nakrmím Báru, případně nakrmím sebe a jdeme každý do svého pelíšku
Každá minuta spánku dobrá, včera celý den prospala a pak v jednu v noci byla úžasně hravá a přítulná, takže jsem toho moc nenaspal...

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 19:59
- Nahlásit

Mmartin
no jó, máš pravdu. závistivě jsem na ní koukala, jak si klidně v poledne usne a žít začala až v noci...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 06:58
- Nahlásit

Mmartin
Vítám nové labradorče i s páníkem a přeju vám oběma dlouhý šťastný společný život, plný radosti, her, vzájemné lásky, dobrého jídla a dlouhých procházek!
A moje Bresta zdraví svou polosestru! (je to to štěňátko po Ringovi, pamatuju si to správně?)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 07:05
- Nahlásit

Eda
Edo, nezapomněla jsem, pošlu ti ten mailík během dneška. O víkendu mě manžel vůbec nepustil k netu - furt si hrál s Google Earth

Mmartin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 08:09
- Nahlásit

Ketrin
Děkujeme za přání a také zdravíme skorosestru, pamatuješ si to správně

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 08:35
- Nahlásit

Ketrin
Na druhou stranu, buďme rády, že jsou tak hraví...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 08:39
- Nahlásit

Mmartin
Koukla jsem na fotky. Krása. Úplně vidím Brestu před těma 5 a půl lety! -škoda že tenkrát jsem ještě neměla digitální foťák...

Eda
Tak to tam máš.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:24
- Nahlásit

Míša a Maddy
Jak jste dopadli na výstavě? A byl tam náš ženich Heron a taťka Sailor?

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:38
- Nahlásit

Ketrin
Kdy vlastně očekáváte štěňata? Už je máte zamluvená?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:49
- Nahlásit

Jandula
neprovokuj me takovyma dotazama ... ja uvazuju, ze bych se zkusil s Ketrin domluvit na jednom stenatku, furt se od toho odrazuju, ale chtel bych tak se ji na ty stenatka aspon neptej ...
jediny co me drzi nad vodou je fakt, ze me Ketrin zna a tudiz by mi zadne stenatko nesverila .....

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:51
- Nahlásit

Jirikovo
To já taky a ještě mě lákají zlaťačky od mý veterinářky... ale vzhledem k tomu, že naši by se zbláznily a že mi právě veterinářka doporučila kvůli Sářiným kloubům ať se štěnětem počkám až Sára bude starší a rozumější, tak čekám...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:56
- Nahlásit

Jandula
no me odrazuje relativne maly byt .... a Ketrin stejne ocekava sampiony, to bych musel po vystavach a tak ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:00
- Nahlásit

Jirikovo
Malý byt není překážkou, já mám Sáru taky v malým bytě... pokud poskytneš dostatek práce a pohybu...

Nemyslím, že Ketrin chce výstavní šampiony, ale psy, kteří budou mít co dělat... Že jo, Ketrin?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:10
- Nahlásit

Jandula
Jirikovo
Šampiony - cha cha. To se nikdy neví, co z toho bude. Předpoklady tu jsou, třeba to vyjde a třeba taky ne.
Chci hlavně aby se měli dobře. Což znamená hlavně život prožitý aktivně po boku milovaného a milujícího pána.
Pokud se někdo exteriérově mimořádně povede, tak samozřejmě budu majitele do výstav mírně tlačit
Jinak jediné štěně, které je zatím zamluvené, je to co bude moje Pak ještě předběžně jedni lidi, ale ty zásadní rozhovory nás teprve čekají... LR je početné plemeno a vrhy dopředu zamluvené má málokdo, když tak dlouholeté zavedené chovy s tradicí, což já nejsem. Musí se inzerovat a pak selektovat a vybírat...
Jo a hlavně ještě ani nevím jestli je vůbec březí!

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání