Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:14
- Nahlásit

Ketrin
tak schvalne, mel bych sanci od tebe ziskat stene??? prosim rekni ne at to nemusim resit

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:19
- Nahlásit

Jirikovo
Já nevím. Rozhoduju se až po osobním setkání.
Tvé plus je že jsi sympatický, sportovně založený, psa už máš a víš o co jde.
Mínus je, že jsi asi dost dlouho v práci (=pes doma sám) a jak jsem pochopila zřejmě single, takže by tě ani nikdo nezastoupil.

všem:
Hele, já se bojím že nám sem taky vleze ten prudič. Už jsem fakt moc stará na to, nechat si takhle nadávat. Kdyby byl aspoň vtipnej.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:21
- Nahlásit

Ketrin
na prudice kasli. ignorovat, ignorovat, ignorovat. at si nadava, prestane ho to bavit ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:31
- Nahlásit

Ketrin
na prudiče pomáhá jedině ignorace...

No já štěndo zatím mám vyřešený, ale pak - nějakou hezkou žlutou fenečku, tak za čtyři roky...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:39
- Nahlásit

Ketrin
no tak predpokladam, ze stav single neni definitivni a trvaly ...

ale s tou praci je to problem, tomu rozumim. ®onie to zvlada uplne obdivuhodne, ale je fakt, ze ne kazdy pes ma pro to predpoklady jako RLDC ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:41
- Nahlásit

Jirikovo
Třeba s tvojí povahou bude stav single definitivní...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:43
- Nahlásit

Jandula
tak se ozenim se svoji RLDC.

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:45
- Nahlásit

Jirikovo
To budete pár k pohledání...

Ale štěndo bych fakt chtěla, teď když jsem viděla tu boubelatou kuličku na předchozí stránce od Martina, tak bych do toho šla... třeba bych s ní mohla dělat i něco jinýho než jen poslušnost jako s tou svou kloubní havárií Sárou...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:47
- Nahlásit

Jandula
no a to si predstav, ze ja takovy stenatko potkavam skoro denne pri venceni, protoze bydli u nas v baraku ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:50
- Nahlásit

Jirikovo
já taky, akorát je to černý chlapeček...

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:51
- Nahlásit

Jirikovo
tak se ozenim se svoji RLDC.

tak to pozor!!! sňatek s Edou plánuju já už dlouho jenom čekám, až nám schválí ty majetkový věci, abych po ní mohla dědit všichni nám říkají, že jsme výstavní páreček...

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:52
- Nahlásit

Jirikovo
no a to si predstav, ze ja takovy stenatko potkavam skoro denne pri venceni, protoze bydli u nas v baraku ....
a to jí ®onie ještě nezardousila? ha ha, takže zase další silácký řeči...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:03
- Nahlásit

Eda
ona ji hlida .... stara se o ni, aby z ni neco vyrostlo ...

a uvidime, kdo stihne snatek driv ....

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 15:26
- Nahlásit

Když tak koukam, co se dějě na ostatních tematech, radši zase zalezu do útulnýho labinovýho...My s Handym teď pojedeme na hory, tak jsem zvědavej, jak se bude chovat

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 15:37
- Nahlásit

Handy
Bude taky lyžovat???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 15:39
- Nahlásit

Jandula
no dostane ctyri kratky lyzicky a muze jet ...

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 15:47
- Nahlásit

No jasně, koupili jsme mu takový udělátka, něco jako lyže pro psy a bude s náma lyžovatkecám, ale my lyžovat budeme...budeme ubytovaný u strejdy a máma nelyžuje vůbec, takže bude mít ten jeden tejden Handyho na krku ona

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 15:49
- Nahlásit

Handy
na krku?? to ji nema tak rad, ze ji hned zakousne? a prosim te, neni lepsi toho psa potom co nejdriv sundat, nebo jaky ma vyznam mit toho psa zakouslyho do krku cely tyden??

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 15:54
- Nahlásit

No víš, už mě ta matka nějak štve...trénujeme to s Handym na kolemjdoucích a docela mu to jde. Jo a celej tejden proto, že aspoň ušetříme na vodě, on se nachlemtá krve(znáš to, každá koruna dobrá)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 15:55
- Nahlásit

Handy
no nevim, Sali by to rekla urcite podstatne lip, ale mam takovy pocit, ze z krcni tepny clovek vykrvaci prilis rychle na to, aby to Handymu vydrzelo na tyden ....

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 15:58
- Nahlásit

No to jo, samozřejmě. My ž to máme vymyšlený. Kdyř doteče máma, kdo bude mít Handyho na krku? No? Babička. No a s tou to bude obdobné a tak dále a tak dále. Známých, příbuzných a přátel mám ještě dost, tak můžeme šetřit, ne?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 15:59
- Nahlásit

Handy
koukam, ze po tydnu budes pomerne bohaty ... jestli po kazdym z nich neco zdedis .... takhle se na to musi ... a ja proc si lidi porizuji tak velke psy ... to ja bych musel svoji ®onie na ten krk nekomu nejdriv vysadit ....

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:05
- Nahlásit

Tak to, uznávám, je docela nepraktické. Zaprvé ho tam musíš vysadit-to už oběti přijde poněkud podezřelé. Pak následuje zakousnutí se do krku-snadné. No jo, ale pak si ten člověk uvědomí, co má malý pes za lubem a ihned ho shodí(což s 40-kilovým traktorem neudělá), a může(pokud má chuť a sílu) utíkat, popřípadě volat záchranku. Tím pádem se pes nenachlemtá a ty neušetříš.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:06
- Nahlásit

Handy
prave. takze zjistuji ze porizenim maleho psa jsem si definitivne znicil zivot ....

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:07
- Nahlásit

Joa samozřejmě, pokud člověk eumře, nic po něm nezdědíš, popřípadě ještě stihne změnit závěť, když pochopí, že to byl právě TVŮJ pes, který mu visel na hrdle

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:08
- Nahlásit

Jirikovo
To teda jo

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:14
- Nahlásit

Handy
no nic, poridim si k tomu jeste jednoho velkeho, cimz bude tato osudova chyba napravena ... jen tech pribuznych nemam tolik, tak mam strach abych nakonec na krmivu pro toho velkeho neprodelal vzhledem k tomu, co mi usetri a vydela ....

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:18
- Nahlásit

Jirikovo
Jj, budeš to muset ještě pořádně pomyslet
Nicméně jsem se fakt pobavil

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:20
- Nahlásit

Handy
no akorat Ketrin nas zitra zabije, ze nicime jeji labradori forum ... a je zvlastni, ze zase jsem u toho ja ....

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:23
- Nahlásit

ježiši to snad ne! Na úskalí tohoto případu jsi mě neupozornil!!!

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání