Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 10:38
- Nahlásit

To bude asi tím, jak fouká ten ledový výtr

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 10:39
- Nahlásit

Ketrin
správně, pochavala přišla až po mým vynucení asi dáme Jiřině kurz ČJ + opáčko vyjmenovaných slov po "D"

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 10:41
- Nahlásit

Eda
nahodou, vyjmenovany slova po D umim: dylina a DYK ....

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 10:43
- Nahlásit

Jirikovo
téda, no co jinýho jsem od tebe mohla čekat... tak se tu mějte, jdem do tý knihovny...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 10:44
- Nahlásit

Eda
tak pozdravuj knizky ....

ko4ka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 20:23 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Všem, kteří nám drželi palečky s naším druhým pejskem, pudlíkem moc děkujeme! Vše dobře dopadlo, pejsek se nám krásně probudil doma z narkozy zhruba ve 3 odpoledne a v 18. hodin už začal pobíhat po bytě a teď pěkně spinká. Spadl nám velký kámen ze srdce, i když to byla operace, která mu měla jen ulevit a prodloužit život, který on nechtěl vzdát, ale i tak byla dost riskantní a snad se dožije alespoň svých letních 13.tých narozenin

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 07:18
- Nahlásit

ko4ka
Tak to je skvělá zpráva. Dokud to pejsek v tomhle věku nechce vzdát, je to fajn.

Janka
# Zasláno: 25 Led 2006 07:56
- Nahlásit

Dobré ránko, taky gratuluju!!! Představte si, co jsem se dozvěděla...Fidova taťku museli nechat vykastrovat, protože moc utíkal za feňulema, až ho porazilo auto, a tak už páníkové nechtěli riskovat... Teda jestli bude Fidouš po něm... je to teda náruživec už teď, žádná ho nenechá chladným, ale z domů zatím nezdrhá (klepu na dřevo), no on ani nemá jak, máme
dobrý plot naštěstí!!! Ale včera mě potěšil!!! měla jsem ho s sebou v práci, aby mi neumrznul a byl tu moc hodný!!! Dneska si ho na odpolko vezmu taky, tak doufám, že mu to vydrží!!!!!

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 11:26
- Nahlásit

Nazádrek všem!!! Jsem zamozřejmě ráda, že se operace podařila, i když toho pejska vlastně ani neznám...
Jinak jsem se dneska rozhodla, že budu pět chválu na žrádlo NUTRAM!!! Přešly jsme z Anky. Eda se teď těší na každou porci a v době krmení se nenápadně potuluje kolem barelu s granulema a dělá, že na večeři vlastně ani tak nečeká Ale fakt super srst a malý "odpad" Leskne se teď jako hořká čokoládička (no, taky je to tím, že se neráchá ve vodě každý den a není na sluníčku...) a zdá se nám, že tak nějak "pohubla"... Ale je to jako u ženský...Předtím to bylo fajn, ale teď je to ještě lepší... (Jiřina asi ví, co tím chtěl básník říci...)

Jandula
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 12:34
- Nahlásit

Eda
Jiřiny se dneska budeš dovolávat marně, je na nějakým školení...

Nutram? A to je jaký krmivo, český?

Já dávám teď Sáře Hills (veterinární pro psy s artrózou), na žrádlo se taky těší, ale to co z ní jde... no nevím nevím... chtěla bych to občas prostřídat i s něčím jiným, že třeba čtyři měsíce Hills, dva něco jinýho atd.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 12:41
- Nahlásit

Eda
Jandula
Nutram jsem nedávno začala dávat Salině, protože zrovna neměli seniorskou Acanu a my už byli na dně pytle (tedy ne v té hobití noře - ). Ona nikdy neměla absolutně problém s přecházením ze značky na jinou - prostě jeden den Acana a druhý den už Nutram. Přijde mi to dobrý, žere s chutí - ale to ona taky žere všecko - srst má pěknou, leskne se... a s odpadem je to taky dobrý.
Akorát bych potřebovala, aby se v době krmení taky jen tak nenápadně potulovala kolem. Ona vždycky úderem 19 h. (v zimě 18 h.) spustí takový lamentace, že umírá hlady.... No ale starého psa už asi novým kouskům nenaučím.

Jandula
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 12:55
- Nahlásit

Ketrin
Tak to Sára je ticho... nejhorší pro ní ale je, když se vrátíme z Čech zpátky... V Čechách dostává už kolem půl osmé, protože jí pak pouštím jen na zahradu. Kdežto v Záhřebu s ní chodím ven a to nechci, když má plný žaludek (a taky dvakrát týdně na cvičák), takže dostává až kolem devátý... Než si na to vždycky zvykne, tak mě utlouká pohledem...

Jinak včera na cvičáku: šla jsem tam jak méďa Kulička... několik horních i dolních vrstev... nakonec to dopadlo tak, že se nás sešlo jen pár a tak jsme seděli vevnitř a kecali, ale i tam bylo pod nulou (nechápu, že si nemůžou pořídit aspoň přímotop nebo teplomet...).

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 13:47
- Nahlásit

Ketrin
Tak to mám nějakou divnou odrůdu LR Nelamentuje, kdy už se bude konečně žrát, ale spíš, kdy se už půjde konečně VEN!!! Jinak ale taky umí dokonale hodiny. Ví přesně, kdy je 18.00. Nedej bože, když přijdem domů později... to jsou pak pohledy

Jandula
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 13:58
- Nahlásit

Eda
Já když se náhodou opozdím z práce, tak většinou najdu rozškubaný nějaký papír... Prostě Sára to nemá ráda, a stejně jako Robin v knížce od Frýbový, je zásadová...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 14:28
- Nahlásit

Jack a jeho kamarád, náš staroušek - pudlík - hrdina ( 13 let ) Smokynek

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 19:12
- Nahlásit

ko4ka
To je úžasný! Jack je hrozně moc podobný Edě. Třeba se mi to jenom zdá, nevím... Ale na týhle fotce teda jo! A pudlík je taky moc statečnej, že doma vydrží toho čokoládovýho "blázna"

ko4ka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 19:57
- Nahlásit

Eda
Já už si taky říkala, že jsou si nějaký podobný
Pudlík dneska málem pokousal vetku, když ho byla doma zkontrolovat ( takže je vidět, že je to zase náš starej Smoky ), ale i přes to s ním byla velmi spokojená, jak se pěkně hojí a tak . On pudlík má výhodu, bytuje u babičky s dědou o 3 patra níž ve stejným paneláku, takže hnědoch ho nemá možnost moc často zlobit Ale docela si na sebe zvykli. Jack ho má rád a Smoky Jacka snáší, dobrá kombinace

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 21:37
- Nahlásit

TEĎ VÁŽNĚ!!! ČŤĚTE!!!
Mám takový nápad. Uvažuju o tom vydat na rok 2007 labradoří kalendář. Chtěla bych znát vaše názory. Má to vůbec cenu? Myslím klasický 13 listů+pevný desky. Jaký náklad? Požádat o pomoc sponzora?Byla by poptávka? atd...Jsem moc ovlivněná svojí zaslepenou láskou k tomuhle plemeni. Ale když Purina Dog Chow může mít na barelu zrovna malinkýho slaďoučkýho LR, tak se mi zdá, že to jsou všeobecně líbivý obrázky, ne? Problém by nebyl to vydat. Myslím nakladatelství, grafika, tiskárna. Pak už nic moc s distribucí... Mám kontakt na jeden mega velkoobchod... To by se dohodlo... Mě teď jen zajímá váš prvotní názor po nějaké ÚVAZE, zda ano nebo ne. Mám do toho jít? Byl by to takový větší rodinný podnik, absolutně netuším ten náklad, od něhož by se zrejmě odvíjelo vše další jako reklama, sponzoři... Jo, ještě je důležitý, že to nechci mít jako výdělečnou akci, ale chtěla bych zůstat +- na nule...

Handy
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 21:43
- Nahlásit

Eda
Si myslim, že to není špatnej nápad...nevím jestli bych do toho šel já, ale pokud něco bude, určitě jeden tvůj kalendář koupim

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 22:04
- Nahlásit

Speciálně pro Jandulu

tak ti posílám Brdy...

a pondělní vycházka u Berounky...

a můžeš si zavzpomínat

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 22:06
- Nahlásit

Handy
bezva, takže mám prvního zákazníka...

Janka
# Zasláno: 26 Led 2006 07:19
- Nahlásit

Taky kupuju jeden kalendářík!!!! A možná i víc, pro celou rodinu, že jo...
A jinak, náš Fík taky lehává úplně přesně stejně jako nahoře Jack, úplně ho vidím!!!!! Včera byl se mnou zase v práci a mooooooc hodný!!!!! Jsou to prostě společníci!!!!!

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 07:29
- Nahlásit

Pekne rano vsem

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 07:35
- Nahlásit

Tak, uz mame rok, uteklo to jak voda

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 07:39
- Nahlásit

Eda
To by nebyl spatny napad.Taky me to napadlo...Tento rok budeme fotit, pekne fotky i dalsich LR a uvidime jestli by to stalo za to...Ale pokud znas velkoobchod tak by to urcite slo..

Janka
# Zasláno: 26 Led 2006 07:42
- Nahlásit

To jsou nádherný fotky!!!!!!!!! Z čehopak byl ten dortík? Vypadá lákavě!!!!! My oslavíme v květnu dva roky, tak ať mám nějakou inspiraci!!!!!!!!!!!

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 07:46
- Nahlásit

Janka
Zaklad je piskotovy korpus, ale zmenseny.Bo, aby nevypadal jak cunik:-D.Na nem ryze s vajickem.a jeste salam-ale jenom trochu.Na tom hoooooodne tvarohu.A na zaver mrkvicka na hore a granulky.Hafan je spis na sladky nez na salamy a tak..Tak je to viceme strava jako kdyz byl miminko.No pochutnal si, takze to nebylo zas tak spatny:-D

Miša
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 07:49
- Nahlásit

Marek a Dasty
Na tej prvej fotke som zostala v pomykove ći to nie je môj Maddy. Veľká podobnosť, len ten náš má úplne čierny čumák, ale to sfarbenie a ten kukuč je úplne rovnaký

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 07:53
- Nahlásit

Misa
My ho mame v lete tez cerny, ale ted nam kapanek zruzovel

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 07:57
- Nahlásit

Eda
Kalendář: výborný nápad. Už tu takové věci byly. Tuším cca v roce 1998-99 byl moc pěkný nástěnný kalendář, který vydala jedna chovatelka, na fotkách u jednotl.měsíců byly psi a odchovy z nejznámějších chov.stanic, krásné profesionální fotky. Dodnes mám doma na nástěnce jednu, kde je Brestin děd a bába z matčiny strany.
Jak to dopadlo finančně, jestli to byl prodělek nebo ne, to nevím. Ale asi ne. Kdo tam měl psy, tak se na tom zřejmě finančně podílel jakožto na prezentaci své chov.st.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání