Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:27
- Nahlásit

Handy
neboj, ted kdyz jsme na tom vedlejsi labradorim napsali, ze Ketrin je fakt kapacita, tak se snad nad nami slituje a pro tentokrat nam odpusti ....

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:38
- Nahlásit

Tak jsme si to u ní snad vyžehlili...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:45
- Nahlásit

Handy
no budu se za to celou noc modlit, pac Ketrin umi byt i zla, kdyz ji nekdo narusuje labradori forum a ja jakozto nevlastnik tohoto plemene jsem zde jen trpenou vsi v kozichu, tak aby me z toho kozichu nevyprasila ...

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:58
- Nahlásit

No jo, já se aspoň můžu vymluvit, že labrouše mám, no. A samozřejmě jsem se do debaty dostal náhodou

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 18:00
- Nahlásit

Handy
ty jses k tomu taky prichomitl nahodou?? ja sel normalne uplne v klidu kolem, zadny debaty na labradorim foru si nevsimal a najednou z niceho nic uz jsem v tom lital.
verej mi, pane inspektor, ja jsem v tom fakt nevinne ...

no nic, cinze je draha, jdu bydlet ... zitra cau

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 18:04
- Nahlásit

čau! a už žádné zbytečné debaty

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 18:23
- Nahlásit

No, tak já se nestačím ani divit!!! Jirikovo není chvilku pod naší bdělou kontrolou a už tady rozjíždí nesmyslné debaty o pitném režimu LR... Styď se, barde!!!

Petka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 19:14
- Nahlásit

[imgs] [/imgs]
zasilam foto meho milacka

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 23:02
- Nahlásit

Petka
nemá nějak dlouhý ouška? ale jinak pusinka roztomilá!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 06:50
- Nahlásit

Jirikovo
Handy
Tak člověk vás tu chvíli nechá bez dozoru. ještě se o vás bojí, aby vám tu neubližovali anonymní prudiči. A co vy? Uděláte z LR chlemtače lidské krve. O Jirikovo vůbec nemluvím, to je zbytečný ošoupávání klávesnice, ten si prostě neváží toho, že s RLDC může chodit na naše FCI uznané fórum. A ty se Handy rychle učíš. Jestlipak ti to tak jde i ve škole. Jo a ty vlezdoprdelkovský mazání medu kolem huby o kapacitách si nechte na koledu.
Tak jsem doufám dostála své pověsti zlé Katrin. Máte kliku, že mám radost, že tu neni ten prudič.
Btw. Handy zkus na horách občas psa sundat matce z hrdla a vzít ho na běžky. Je to super.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 06:54
- Nahlásit

Handy
Osvěž mi mou stařecky ochablou paměť, nechce se mi listovat všechny ty stránky dozadu. Ty máš žlutého psa, jak starého? rodiče? co s ním děláš?

Handy
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 07:09
- Nahlásit

Mám žlutého...bude mu 10 měsíců. Rodiče myslíš jako psy? JInak chodíme na cvičák, pojedeme na tábor(výcvikovej) noa až bude Handy dospělej tak možná loveckej výcvik...(jo a ve škole dobrý...na výzo jsem měl 4 dvojky, jinak 1)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 07:27
- Nahlásit

Handy
Aha 10 měsíců, no tak to s těma běžkama ještě moc nepřeháněj. Na jakej tábor? Rodiče jasně že psy...

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 08:49
- Nahlásit

Ketrin
Jsem ráda, že jsi se nenechala odradit tou situací, která tady včera zavládla a těma nadávkama... chybělas tu odpoledne (to se stačí podívat na to, co tu zase s LR udělal Jiříkovo)...

Jinak včera jsme byly se Sárou na cvičáku a došlo na oblíbený (Sárou stále ještě nepochopený) aport... Zatím to mělo být pouze nošení předmětů v tlamě, když došlo na nás, tak cvičitelka říká, jooo retriever, ty to maj vrozený, tak jsme jí se Sárou vyvedly z omylu... A začaly pěkně od začátku... Zahnání psa do koutu a vložení aportu do tlamy a za chválení opakování povelu drž... tak teď máme co trénovat...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 08:59
- Nahlásit

Jandula
Aport pude, neboj.
V úterý odpol.tu nikdy nejsem - jezdím s čubama do ÚSP.
Jiříkovo už si tu vychovává spolupachatele Hele, já jsem teď prosvištěla pár příspěvků (tedy ne o tom chlemtání krve) od Handy myslela jsem, že to bude tak 18-letej kluk, a ono je mu 13! Na ten věk je teda docela rozumnej a má to v hlavě srovnáno. Fajn kluk. No ale abych ho nepřechválila-ona s ním puberta třeba ještě zamete.

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:07
- Nahlásit

Ketrin
No ale abych ho nepřechválila-ona s ním puberta třeba ještě zamete.
Soudíš ze zkušenosti se svými dětmi, že???

S tím aportem: ona si nosí jen to co chce, tzn. klacky a míček... ale v zásadě by měla být schopna vzít do tlamy vše, jen bohužel nezná ten povel drž... ale bylo to super, zkoušely jsme to s takovou lahvičkou, kde byl salám... Sára z toho byla u vytržení, furt by to olizovala, ale nic víc...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:18
- Nahlásit

Ketrin
jak jsem jiz psal, jsem v tom uplne nevinne, presto se hluboce stydim. a vsimnete-li si zacatku te diskuze, tak zjistite, ze ja si nikoho nevychovavam, ale byl jsem vychovavan ....

cherry
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:22
- Nahlásit

Tak mi taky začnem trénovat aport pořádně. Když mu něco hodím, tak to donese.Pokud to vyplivne dřív tak se posunu a "přines". Nechce se mu, ale vrátí se a donese mi to do ruky. Ale "drž" nám taky nejde. Prostě jen tak to držet nebude.
Jinak teď je fakt pes "domácí" - zrovna jsem se bavila s dcerou. Spí u ní v pokoji (v posteli) - ráno jsme se chystali do práce a pes se ani nehnul, kolem 9 hod. ji vzbudil skokem na hlavu apod. Tak mu dala nažrat a než se otočila byl zase v pelechu stočený do klubíčka. Chtěla ho pustit na zahradu než se obleče a půjdou ven, ale ten už zase chrní. . Je to normální? Já když dojdu z práce tak se ani nám čas převléct, je jak na trní a hned jdeme

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:43
- Nahlásit

Jirikovo
To neokecáš, umím číst. Tys hodil udičku a Handy se jí přeochotně chopil.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:45
- Nahlásit

Ketrin
kdepak, udicku jsem rozhodne nehazel, na svoji obhajobu musim uvest, ze neumim ani rybarit a ani kapriky mi nikdo neslibuje ... a taky Handy psal jako prvni, ze da psa na krk mame ... ale na partaka praskat nebudu ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:51
- Nahlásit

Jirikovo
nevymlouvej se, máš to marný... všichni víme, co jsi zač...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:53
- Nahlásit

Jandula
no tak ja to treba nevim. muzes mi prosim rict, co jsem zac??

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:55
- Nahlásit

Jirikovo
No my tady víme, že každý fórum zkazíš, a ještě k tomu strhneš tak nevinné lidi (jako např. mě)... takže Handyho jsi taky strhnul ke vtipkování ty... nevymlouvej se, máš to marný...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:13
- Nahlásit

Jandula
aha, takze ja jsem zase ze vsech ten nejhorsi ... vsechno znicim a nikdo me nema rad ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:18
- Nahlásit

Chlapovi sebelítost nesluší.

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:19
- Nahlásit

Ketrin

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:22
- Nahlásit

Ketrin
to nebyla sebelitost, to byla ironie ... proto je to uvozeno na zacatku tim "aha" jenze zkus takhle po netu poslat i ten ton, jakym tu vetu rikas ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:23
- Nahlásit

Nápodobně-to byla taky ironie...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:24
- Nahlásit

Ketrin
no vidis, a kdo to ma poznat?? je to nedokonaly nastroj ten internet ... hele ale uz dost takovych planych debat o ironii na internetu, nedrzime se tematu ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:25
- Nahlásit

Jo a tón jde poslat notovým zápisem.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání