| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 07:16
- Nahlásit
Miša
To jsem si myslela taky, že na to nemám. A udělala jsem s Brestou všechny zkoušky a cvičila jsem z 99% sama, jen podle řádů a bez zvěře. Pokud opravdu chceš, tak to jde. Oni to mají v sobě!
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 07:57
- Nahlásit
Ketrin
ja by som veľmi chcela, teraz sa musíme sústrediť na OVVR a potom uvidíme.
Maddy je šikula o neho nejde, horšie je to so mnou. Ja si ani neviem zapamätať kade som našlapala stopu
Omlúva ma len to že som blondína
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 08:14
- Nahlásit
ko4ka
Něco podbnýho mi udělala Sára ještě coby štěně, já přemýšlela, proč se už druhý den nežene do misky se žrádlem, proč jí tolik smrdí z tlamy... no a pak jsem se jí náhodou podívala do tlamy a mezi horníma zubama měla vzpříčený klacek přes celý patro, už super nahnilej... Mě by vůbec nenapadlo, že se něco takovýho může stát...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 08:31
- Nahlásit
Miša
To je jasné, OVVR je první krok a pak uvidíš.
Jestli ti ho na OVVR rozhodčí pochválí, že je šikovný, tak ti to nedá s ním dál nedělat. Tak to bylo kdysi u nás - po OVVR jsem se nesměle zeptala rozhodčího, jestli myslí že by fena zvládla podzimky. Myslela jsem, že řekne že jsem se zbláznila tehdy ještě nebylo na loveckých zkouškách s retrívry tolik žen a nemyslivců, jako teď. ale on mávl rukou a řekl: V pohodě. A to mě tak nakoplo, že to pak pokračovalo tak jak to pokračovalo. Tomu panu rozhodčímu vděčím za to, že mám tak skvělé hobby a jsem ráda, že jsem pak stihla mu za to povzbuzení ještě i poděkovat, protože už nežije.
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 08:40
- Nahlásit
Ketrin
Tak si ma trochu povzbudila, budeme sa snažiť. MAddymu to tak sluší s tým bažantom v papuli
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 08:58
- Nahlásit
Rambo na OVVR
Opět příliš veselý ocas
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:00
- Nahlásit
Ketrin
cože? umí "zakousnout" vosu bez píchnutí? to je teda dobrá!!!
už mi pomalu z tý zimy hrabe. je nějak moc dlouhá.než se oblíknu, tak Eda nedočkavě přešlapuje a čeká před svým obojkem, kdy už se půjde ven... trochu oteplení by neuškodilo
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:03
- Nahlásit
Ketrin
By měli být rádi, že dělá s radostí a ne proto, že jí to někdo přikazuje... Já jsem nejspokojenější, když Sára při cvičení máchá ocasem, protože vím, že jí to baví...
Eda
Povídej mi o tom, já než včera ze sebe svlékla všechny ty vrstvy, co jsem měla na cvičáku, tak málem uběhlo půl hodiny...
Jinak teď mi říkal kolega, že bylo nedávno zveřejněno, že dřívejší vrstvení nemá smysl a že nemáš mít na sobě bavlněný věci, že ti bude pak ještě větší zima...
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:05
- Nahlásit
Ketrin
Najviac som sa bála na výstave toho ocasu ale rozhodca ho v posudku ani nespomenul.
To je pekná fotka. Už aby bol aspoň marec aby sme mohli aportovať do vody.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:06
- Nahlásit
Jandula
já ale vrstvím funkční prádlo, které používám i v zimě na kolo. a na vrstvení nedám dopustit! jinak zimě zdar/zmar
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:09
- Nahlásit
Jandula
To byl Rambo-pes... Feny veselý ocas nemívají
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:11
- Nahlásit
Eda
Spíš zmar, já si včera zahřívala prsty u nohou asi půl hodiny...
Kdy už bude konečně teplo... I Sáře už to škodí, začala kulhat...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:14
- Nahlásit
Na současném počasí je dobrý akorát to, že není bláto.
Mě je zima už jenom když vidím vaše vrstevnice s holými břichy a zády - to je ale blbá móda. Na štíhlých holkách je to sice hezké, ale v zimě?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:17
- Nahlásit
Ketrin
Tak to bys mě rozhodně nepotkala...
Vždycky jsem se s mámou hádala, když mi říkala: vem si košilku, vem si čepici... Já si nic brát nebudu, není mi zima a v čepici vypadám jak kretén... Ty brďo, není to ani deset let a jak jsem za to vděčná...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:17
- Nahlásit
Ketrin
bač bač, souhlasím. odhalený pupíky v zimě... tfuj... a i na některých mých vrstevnicích je to hnus pohledět
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:20
- Nahlásit
Eda
Máš recht... Vždycky se vyděsím, když vidím nějakou holčinu, která má pneumatiku Michellin a nosí kraťounký tričko a bokovky (a já debil si říkám, jestli náhodou to co mám na sobě mi zbytečně neškodí atd.)
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:20
- Nahlásit
Ketrin
na soucasnym pocasi je dobra jeste jedna vec. nejen ze neni blato, ale i psi vykaly povalujici se vsude okolo naseho domu jsou premrzly a tak nemusim furt ®onie umyvat packy po navratu domu ....
a jinak jedna basnicka podporujici teple pradlo:
At jsi bilej nebo negr
vzdy nos pradlo znacky Jager ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:21
- Nahlásit
Jandula
Přesně, ještě si to pamatuju - košilku - pch, to nikdy...
A zrovna dnes jsem si říkala, že mám košilek nedostatek a musím ňáké zakoupit
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:21
- Nahlásit
a nahodou ja mam ty holky s odhalenou pneumatikou rad ... aspon dochazim vzdycky k presvedceni, ze nejsem tlustej sam
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:28
- Nahlásit
Jirikovo
fůj, to je teda zvrácený! jak můžeš mít rád pneumatiky na holkách? blee, jdu makat, a v myšlenkách se budu vracet k pneumatikám... to jsou vyhlídky...
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:31
- Nahlásit
Ještě k tomu aportu - jak mu mám ho narvat do huby, když to pořád vyplivuje?
Taky se děsím až bude tát, protože pak bude vody po kotníky.Teď dojdeme domů, packy otrochu otřeme a je to. Pak bude špinavý až pobřicho. U nás je teď stabilně kolem -5 až -15 a naštěstí svítí sluníčko - není nad inverzi
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:33
- Nahlásit
Eda
vem si takove slecny z ciste praktickeho hlediska.
1. neutopi se, zachranny kruh ma furt s sebou
2. pri lehkych havariich v aute ma vlastni plne funkcni airbagy a to jiz nafouknute
3. pri nahodne srazce s takovou divkou te neprobodne zadnou z kosti na rozdil od nekterych tech vyhublic
Urcite by se toho naslo vic. Ale pro objektivitu pridam i jednu nevyhodu. Kdyz takova slecna upadne, muze vypuknout v Turecku zemetreseni ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:34
- Nahlásit
No tak mu ji otevři, nacpi mu to tam, sklapni a přidrž
Všechno pěkně svižně, rázně, ale po dobrém a bez násilí
Třeba by pomohl nějakej atraktivnější aport-teď jsme si to zrovna psaly s Hafinou na Pes samouk
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:35
- Nahlásit
to bylo pro cherry jak jistě chápete
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:36
- Nahlásit
Jirikovo
V Turecku zemětřesení? To by ještě šlo, jen jestli nějaká taková dáma nemá na svědomí předloňské tsunami v Indonésii...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:42
- Nahlásit
Ketrin
jestli skocila nekde v Australii do more ... mozny je vsechno ...
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:47
- Nahlásit
Ketrin
Tak začneme od začátku. Musím koupit i těžší aport, činka, kterou má je moc lehká. Chyba odměňování pamlsky, pak to plive. Aspoň už je dýl světlo, takže víc času.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:00
- Nahlásit
Jirikovo
nejenom zemětřesení, ale zabírají místo v už tak dost narvané tramvaji... ale na druhou stranu, když spadneš, tak se jen odrazíš od měkkýho a je pohodička ale v létě, to zas bude smradu od paní a pánů nemytých!!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:06
- Nahlásit
Eda
no bohuzel s tim smradem ani tak moc nezalezi na ty pneumatice ale na hygienickych navycich ... ale je fakt, ze takovy narvany autobus odpoledne z Kacerova do Modran, to je kolikrat skoro na plynovou masku ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:01
- Nahlásit
Eda
Jirikovo
To vás lituju, tady ve hvozdech sice nemáme výdobytky civilizace (autobus), ale zas tu smrdí jen když si prdne vlastní pes....a to tolik nevadí
|