| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:24
- Nahlásit
cherry
mam tak trochu obavy, ze i kdyz budou stenatka, tak sem budu furt chodit a tudiz uz to nebude nikdy jako driv ... jako se rozlisuje pred Kristem a po Kristu, tak vy budete ted asi rozlisovat pred Jirikovo (to byly ty dobry doby) a s Jirikovo (a to je ten konec sveta)
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:31
- Nahlásit
Garfield
Jak ví, že zaručeně nejsou příbuzní?
Tohleto argumentování "přírodou" (tvá před- a předpředposlední věta) je mimo. Žádná šelma v přírodě pokud vím nerodí tak početné vrhy jako naše domestikované feny. A labradorky jsou tím přímo proslulé. Já se už teď například děsím, kolik štěňat (chtěných) mi fena porodí, protože má ještě měsíc do porodu a už se jí docela dělá bříško. Děsím se, že jich bude víc než 10.
A jinak, je pravda že fena tvé kamošky nemusela zabřeznout. Ale spoléhat na to? Já bych asi přece jen volila kastraci i s eventuálním ukončením možné březosti.
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:33
- Nahlásit
Jak ty to zvládáš..?
Vyskytuješ se a reaguješ na několik témat, já teda končím a jdu dělat úhledné hromádky na stole, aby to vypadalo jako, že vše je OK zpracováno.
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:34
- Nahlásit
to bylo proJirikovo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:52
- Nahlásit
Garfield
Chtěla jsem říct, že je mimo ona, né ty - snad je to jasné,
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:53
- Nahlásit
Ketrin
ja myslim, ze kdyz napises, ze je mimo Garfield, ze se taky zas tak moc neseknes ...
cherry
ja jsem takovy reakcionista a tudiz furt na neco reaguju ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:30
- Nahlásit
No, to je úžasný....!!!
Co to tady všechno bylo...Ebola, MDT, LR bez hlavičky, pak zase dvě hlavičky, pak něco zase jako pečený selátko
člověk si na chvíli odskočí trochu pracovat, hned je tady zábava free.. tak to teda ne, asi napíšu adminovi, ať nám to tu krapet zkrouhne a udělí nám nějaký slovníček povolených hesel na této diskuzi (typu: LR, pes, štěně, fena, pelech, aport, plave...apod...)
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:35
- Nahlásit
Eda
Přesně to mě dneska napadlo. Že třeba v každém příspěvku by muselo bejt povinně třeba slovo labrador. Jenže na některé jedince, ehm ehm, neplatí nic, páč by napsali labrador a hned spustili přednášku o RLDC - jako dnes na fóru o voříškách (nebo vo oříškách)
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:44
- Nahlásit
Eda
Já někdy chodim potajmu šmírovat na boxeří fórum a tiše jim závidim, jakou tam maj pohodičku a furt jenom o boxerech. co kdybysme Jiříkovu nenápadně nadhodili, že v ®onie vidíme kus boxera - on by natěšen, že má zase o něco víc značkovýho psa, pádil tam k nim a tady by byl chvíli klid
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:54
- Nahlásit
Ketrin
Já to slyším....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 22:48
- Nahlásit
Ketrin
sakriš, boxeři mají uši všude...
tak Jiřinu šoupnem jinam... třeba nám ho někde vemou...
btw, moc pěkný, jak si příkladem ze života Jiřině vysvětlila co je to MDT neuměla bych to líp, jen nevim nevim, co by na to říkali ti zasvědcení...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 06:56
- Nahlásit
ola
Koukám že nejsem jediný šmírák... Ale vážně to tam máte fajn a placaté tlamy jsou moje slabost, kdybych neměla LR tak mám boxery.
Eda
To víš, musela jsem z knihovnických výšin sestoupit na jeho úroveň...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 07:50
- Nahlásit
Eda
Ketrin
Tak mu založte konečně to Patterdale teriér fórum.. Sice tam bude sám...
Ketrin
Můžeš být ráda, že Jirikovo netvrdí, že má od Sali nebo Bresty štěně...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:02
- Nahlásit
ola
Jak by to mohl tvrdit?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:27
- Nahlásit
Ketrin
A já myslela, že jsi se už naučila, že Jiříkovo může všechno... resp. on si to myslí a snaží se nás o tom přesvědčit...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:36
- Nahlásit
mile damy, nezlobte se na me, ale ve vasich prispevcich, se skutecne neobjevuje zadne z vami povinne zadanych slov. Porad jenom kritizujete me, vidite na mne nejakou spinu, nechcete me mezi sebou trpet, ale poslednich devet prispevku nema s LR vubec nic spolecneho ...
ZAMYSLETE SE NAD SEBOU!!!
jinak jak uz jsem kdysi psal, pokud nejsem vitan, pujdu klidne pryc ... akorat si uvedomte, jak vam bude potom smutno
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:41
- Nahlásit
Jirikovo
a jéje, tak se nám ozvala mužská ješitnost... škoda, mám učení, tak tu s vámi nemůžu pobýt a podiskutovat tvoji existenci tady...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:48
- Nahlásit
Pro změnu -abych se pořád nechvástala jak mám skvělé psy- se můžete potěšit cizím neštěstím. Včera jsem přijela odpoledne domů, hned za dveřmi šílený smrad. (Nechala jsem obě doma, protože se bojím, že je venku zavalí padající laviny ze střech.) A jak se Salina odvděčila? Nablila v kuchyni (na 2 místech) a nasr..a v pokoji pro hosty, který byl před vánoci zrenovován, vymalován a zakoupen nový koberec.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:49
- Nahlásit
Eda
spravne bych ti na ten tvuj prispevek nemel bud vubec reagovat, nebo bych ti mel tvrdit, ze tady nejde o jesitnost, nebo dokonce oznacit nutnost uceni za bozi trest uvaleny na tebe za tve chovani k me "malickosti" .... ale ja to neudelam ....
jen bych te chtel upozornit, ze v tvem prispevku chybi vsechna slova, ktera jsi chtela oznacit za povinna ....
(typu: LR, pes, štěně, fena, pelech, aport, plave...apod...)
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:56
- Nahlásit
Ketrin
Cizí neštěstí vždycky potěší... zvlášť když si vybavím sebe, jak přijdu domu, natěšená na vycházku, místo toho najdu zesra..ý byt a psa, kterýmu je šíleně špatně. Vyběhnu s ní ven, lítá z ní jen a jen voda. Vrátím se domů, psisku dám Smectu a uložím ho do pelíšku, vezmu rukavice a jdu ten humus uklízet... Poté mám stále ještě pocit, že to smrdí. Umytý koberec dám ven (ať si taky sousedi užijou, že?), po třech dnech větrání ho zkouším dát zpět a usuzuji, že musím koupit nový koberec...
Koupím nový koberec a za měsíc mohu celý postup opakovat...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:01
- Nahlásit
Jandula
Ale u nás to vůbec nebývá. Naposledy byla někdy nějaká štěněčí loužička... a nas.áno na koberci, to nebylo nikdy. Právě že jim důvěřivě nechám všude otevřeno, ať si jdou do které místnosti chtějí... a ono tohle. Jenže to je ta Salina pažravost. Den předtím samozřejmě zase lovila myši (v těch metrových závějích) a taky že v tom blití byly dvě nerozkousané....Pak jí nemá být blbě. Fuj, sorry.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:09
- Nahlásit
Ketrin
U nás je to problém, nebo alespoň byl, protože Sára coby štěndo byla citlivá na žaludek, takže stačilo sežrat cokoliv a už měl srajdu...
Ona taky doma nikdy nic neudělá (a jako štěně se to naučila velice rychle), ale když má průjem, tak co má dělat, že? A panička si courá v práci....
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:15
- Nahlásit
Jó tak tu žravost znám, včera jsem mu dala ucho a on ho nasoukal do sebe téměř nerozkousané, co kdyby... pak ho vydávil a žral znovu . Ale sr..ku dlouho neměl, teď je hodně sněhu, takže toho tolik k nalezení není.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:20
- Nahlásit
Ahoj, tak ať v tom holky nejste samy, my máme zejtra jet na hory a Anne DNES začala hárat - aaach jo. Zrovna teď a to čekáme na to hárání od prosince.....
Včera nám vybouchlo auto, z práce spíchám jak blázen , trolejbus do kterýho vlezu měl polámaný dveře, do dalšího se nevlezu, přijedu domů, vyvenčím kolem baráku naše 3 psy a se dvěma labinama pádím zase na trolejbus, protože máme u veta domluvené očkování. No není po cestě nehoda a nestojí zase troleják 15 minut na fleku ????? K vetovi dorazím 2 minuty před "zavíračkou ", ještě že on je anděl a nadá mi JEN za to, že Anne je tlustá.......
Tak se dnes z toho léčím, dva mí kolegové mají narozky, tak mám v sobě hřející sklenku šampáňa a dva chlebíčky a už mi ten svět nepřipadá tak hrozný
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:24
- Nahlásit
wensday
To je normální s tím háráním, Bresta vždycky začala hárat když se mělo jet na dopředu zaplacenou výstavu, nebo na psí tábor apod. ...
Já budu muset jet na nákup a večer pro syna, takže si ani tu léčivou sklenku dát nemůžu...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:35
- Nahlásit
Ketrin
Máš s tím nějaké zkušenosti ?? Hárá podruhé, první týden by to nemělo být tak silné, snad v hotelu přežijem. Jen jsem ji ještě nenaučila nosit hárací kalhotky, to bude boj. Co takovej ten odpuzující sprej ? někdo říká, že psy fakt odpuzuje, někdo, že má opačný účinky......
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:50
- Nahlásit
wensday
No nějaké zkušenosti mám, jenže potíž je v tom ža každá fena je jiná Jedete na týden? Tak to snad ty nejhorší dny přijdou až potom. Sleduj její chování i chování psů v okolí, podle toho už budeš příště vědět, kdy má ty své dny. Může to být od 9. dne nebo taky od 14. Ale stejně bych ji nepouštěla volně.
Sprej je na nic.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:54
- Nahlásit
Ketrin
No jo, jedem na týden. Já myslela, jak si to užijem na běžkách, ona je zvyklá bežet vedle nás na volno. A to ještě k tomu máme od 24.1. fenečku z útulku, takže je teď budu hlídat obě. Běžky a dva psy na voďáku si nedovedu představit
Tak díky moc za rady a podporu....
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 10:04
- Nahlásit
wensday
No tak to si "užiješ". Já někdy na běžkách jsem ho taky musela dát na vodítko a to byly pády, válela jsem se jak brouk a on celý nadšený ještě po mě skákal.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 10:10
- Nahlásit
cherry
To jsi mě teda nepotěšila.... když hárala poprve, tak jsem ji mimo civilizaci pouštěla na volno, není útěkářka, a teď jsem spolíhala na to, že když budu muset mít na voďáku "malou", že aspoň na Anne je spoleh a nemusím ji hlídat. Tak nevim, jestli si na té dovolené vůbec odpočnu.....snad se mi nestane, že bych se pak dokonce těšila do práce ?????? uááááááááááááá
|