Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:35
- Nahlásit

Ketrin
... nebo kdyz fouka od kravina??

no ale je fakt, ze v tomhle jste na tom trochu lip. v zime inverze, v lete smradosi v MHD ... snad jen jaro a podzim jdou prezit. a zase na jare holky vytahnou ty kratky sukynky a tak a kdo ma jezdit autobusem, ze ...

Mmartin
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2006 16:35
- Nahlásit

Pár variací na téma Pickwick aneb co dokáže čaj

a k čaji neodmyslitelně patří sušenky

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2006 19:31
- Nahlásit

Jejiz ta je sladkaaaaaaaaa a roztomilaaaaa

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 12:31
- Nahlásit

Mmartin
Krásné fotky, přímo idylka... tak se taky pochlub, co všechno už ti mimino rozkousalo, počůralo... že by byla tak vzorná? nedělej že nemáte žádné zážitky!

Mmartin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 13:12
- Nahlásit

Ketrin
Ale jo, zatím je skoro vzorná, kouše jenom moje pantofle, když je zapomenu v dosahu a sem tam tahá za záclony, ale zatím jsem ji uhlídal Čůráme a kadíme už venku, jen občas se nám stane doma nehoda... Včera jsme trénovali venku povel pojď ke mně, padlo na to pár piškot, ale pochopila
Jinak je to typický labrador - od prvních vteřin, co byla poprvé venku, lovíme z držky kamínky a další sajrajt...

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 19:59
- Nahlásit

Mmartin
To je krásná holčička!!!! To vám opravdu závidím, že je to takový hodňoučký miminko!!! Eda byla pěkná grázlice A jak hajá v tý poličce to je moc krásný!!! Přeju Vám, ať si to stihnete užít... My už budeme mít za chvíli "výročí" 1 roku, kdy je s námi Eda doma... a uteklo to jako voda, to teda jo...

Mmartin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 21:06
- Nahlásit

Eda
No aby to nevypadalo, že mám doma andílka, tak ono to zase tak růžové nebude... Včera jsem byl na hodinu pryč a když jsem se vrátil domů, že ji dám nažrat, tak jsem zjistil, že je docela samoobslužná - vyhrabala z výšky 1,5 metru pytlík s takovými těmi barevnými tyčinkami (dostal jsem je jako dárek za nákup pelíšku a dalších věcí přes internet) a minimálně dvě až tři zblajzla, zbytek roztahala. Taky zjišťuju, že jsem měl možná zvolit černý model, ta smetanová není moc trvanlivá, první den venku našla nějakou barvící pásku ze stroje nebo co a než jsem k ní doběhl, tak měla slušivé zelené proužky (já poté od ní taky). Dnes vlezla pod auto, tak máme prozměnu hlavu s černými fleky, vypadá jak křížená s dalmatinem

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 07:05
- Nahlásit

Mmartin

Ona rozváže, jen se neboj. Zatím nevíš, co to je mít pejska

Eda
Já mám radši ty grázlice

Jandula
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 07:52
- Nahlásit

Mmartin
My máme taky světlou variantu, sice dlouhostrstou, ale světlou...

A ještě k tomu to bylo coby štěně pěkný prasátko, nebylo bahno nebo nějakej sajrajt, kterým by neprošla, takže jsme běžně v lesoparku kam chodíme, vzbuzovaly od lidí pohoršení, od pejskařů úsměv... Prostě čuně...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:11 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

pro všechny :
Prosím o pomoc, je to asi blbý, ale stejně. Mohl by mi tady někdo napsat rozměr ( třísel, bříška ) na hárací kalhotky pro fenku goldena nebo labradora?? Snad to není moc velký rozdíl. Ne odpovědi typu "velikost 5", to mi bohužel nic neřekne. Budu dělat objednávku u známé, která vyrábí kynologické potřeby a ráda bych je objednala s tím, i když značně dopředu. Takže kdo bude ochotný pro mě obětovat asi 5 minut a oměřit fenku a ještě mi to semka písne,tak mu budu neskonale vděčná .A to samé s rozměry na postroj. A ještě jeden dotaz, v kolika měsících se fenka asi začíná hárat? Někde jsem četla, že v 8,9 nebo tak nějak a jestli se nějak výrazně mění velikost těch kalhotek
( jestli nemám vzít jedny menší a jedny větší pro dospělou ).
Prosím spěchá to!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 19:35
- Nahlásit

ko4ka
Já se omlouvám že Ti nepomůžu, -nemám s tím zkušenosti a asi bych to změřila blbě. Ale mně se ta móda háracích kalhotek zdá zbytečná a dost blbá (sorry), fena se čistí a to v kalhotkách nejde. Není vůbec problém fenu v bytě naučit, aby po sobě uklízela, pokud to nedělá sama od sebe. Přijde mi, že utratíš peníze za zbytečnost.
Jinak hárat může začít asi tak od 8 měsíců výše. Jedna Brestina dcera např.poprvé hárala až ve 14 měs.

Všem:
Přijeli jsme z ultrazvuku, Bresta je březí!

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 19:52
- Nahlásit

Ketrin
HURÁÁÁÁÁ!!!!! To je bezvadný!!! Tak už můžeš konečně plánovat nejen jména (néé Budvar nééé), ale můžeš si i snít i o JENOM tvém novém psím miminku... tak teď aby všechno proběhlo v pořádku a Bresta byla v pořádku...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:21
- Nahlásit

Eda
Hrozně se těším. A děsím při pomyšlení, kolik práce mě v příštím měsíci čeká, protože pak budu 2 měsíce doma a od mimin se nehnu!

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:40
- Nahlásit

Ketrin
Neděs se!!! Naděláš si dopředu a pak budeš jen pořád krmit, uklízet hovínka, čůrání, starat se, sundavat je z maminky, aby jí taky daly chvilku pozor a potom taky se s těžkým srdcem rozhodovat, kam který drobeček půjde... jó jó, už ti to za chvilku na nastane...

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 21:25
- Nahlásit

No není krásná?!? obdivujte a áchejte

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 21:32
- Nahlásit

Nádherná! A ten nezaměnitelný labradoří výraz
A ještě k tomu od zítřka máme v práci daňovou kontrolu. No aspoň to budu mít z krku. Kdyby chtěli přijít za měsíc, tak s nima vyběhnu
Jiříkovo by mi moh poradit na ně ňáký finty

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 07:46
- Nahlásit

Ketrin
Gratuluju.... Dá se poznat, kolik by prcků mohlo být, aspoň přibližně?

Jinak k těm hárajícím kalhotkám: my je první čubě dávali, protože byla hrozný prase... o druhý jsem téměř ani kolikrát nepostřehli, že začala hárat (nebýt čoklů vyjících před naším barákem 24 hodin)... Sára byla při prvním hárání taky čuňátko, snažila jsem se je dávat co nejmíň, protože se v těch originál silonových pěkně smrděla...
Tak uvidíme, jak to bude vypadat při druhým...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:36
- Nahlásit

Jandula
Minule jich ultrazvuk ukázal 4-5 a bylo jich 10. Ale doktoři sami říkají, že to co ukáže sono se musí zhruba vynásobit 2.
A včera jsme jich viděli 5. Takže mé naděje, že jich bude méně, se ukázaly jako liché. zase holka dostane chudák zabrat, ale ona je skvělá máma a já jí budu pomáhat do roztrhání těla

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:40
- Nahlásit

Ketrin
Tak to tedy good luck... Deset devastátorských kuliček, to si Bresta užije...

Hlavně nám to musíš všechno zdokumentovat...

A jak to bylo při minulým vrhu? Krmila sama nebo jsi musela štěnda dokrmovat?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:53
- Nahlásit

Jandula
Přesně tři týdny (21 dní) je jenom kojila a krásně přibírali. Ale byl to záhul, i pro mě. A 22.den dala jasně najevo, že potřebuje pomoct, takže od 22.dne jsem přikrmovala. Ale to už se stejně musí v tomhle věku začít. A jinak pak je stejně pořád kojila. Až do 9 týdnů (to ještě byli doma 3, a ona jim vždycky ráno a večer ještě dala cvaknout). Ona je fakt super. Když je fena dobrá máma, to je nad všechny poklady světa.

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:55
- Nahlásit

Ketrin
Fakt kojila až takhle dlouho??? No to je doopravdy obdivuhodný...

Už máš připravenej foťák, spoustu místa v PC, abys nás mohla zásobovat???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:12
- Nahlásit

Ketrin
no tak gratuluju k budoucimu rozsireni smecky o par chlupatych kulicek

Eda
AAAAAAAACH .... staci

Miša
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:17
- Nahlásit

Ketrin
To je úžasné že budete mať šteniatka. Nech ide všetko podľa plánu a hlavne aby boli zdravé šteniatka aj mamina.

A my sa zas chceme pochváliť ako sme prvý krát aportovali bažanta

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:21
- Nahlásit

Jandula
Jojo, všechno mám, foťák s 3 paměť.kartama, místo v PC, spoustu cédéček, barevnou tiskárnu, internet doma... jenom ještě to chce maličkost -dodělat všechno to co se tu teď na mě valí....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:23
- Nahlásit

Miša
Super!

Miša
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:37
- Nahlásit

Ketrin
Díky.Mám z toho psa radosť.
Tí labradori sú proste úžasní.

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:37
- Nahlásit

Ketrin
Tak to gratulujeme, supeeeeeer

Eda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:43
- Nahlásit

Miša
Je to opravdu krásný a je vidět, že i pesan má velikou radost, ne jenom ty! Takže taky chválím, a ráda!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:44
- Nahlásit

Eda
vsimla sis meho uzasneho achani??? za to bys me mohla taky pochvalit

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:44
- Nahlásit

Ketrin
A hlavně si pak najít čas nám sem při těch všech starostech fotky poslat, viď???

Jinak dneska ráno jsme i my slavily první úspěch, při návratu z procházky jsem jí při chůzi u nohy vrazila aport do tlaminy a bez kousání šlapala... Vždycky po chvilce jsem se zastavila odebrala, pochválila a zase... (Dík za tu radu s neodměňováním pamlskama, přestala to plivat...)

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání