| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:05
- Nahlásit
pro srovnani:
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:13
- Nahlásit
wensday
fotky krásný jako vždy!!!
koukám, že Eda má stejný červený obojek mně se líbí, jak je veselý...chtěla jsem původně jako základ žlutou (jako máme vodítko), ale kde nic tu nic, jen vodítka, obojky ne
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:14
- Nahlásit
Jirikovo
já se z tebe picnu prej pro srovnání!!! tak snad jen ta barva, ale to ty víš a stejně to zkoušíš dál...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:17
- Nahlásit
Eda
no co, nekdo vam tady musi zvedat naladu
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:31
- Nahlásit
Jirikovo
No, nevím, nevím.... Daisy by měla být labrador, snad....
Eda
Děkuju, tak jsme takhle zjistili, že světlý labiny jsou teda fotogeničtější, tý černý tam skoro nejsou vidět oči.
Jojo, já ten obojek schválně objednávala u slečny ve zveráku, máme doma obojků plno, ale přece se nehoděj stejný jako na žlutou labinu, že jo. Taky maj holky tagisky - takový ty jmenovky ve tvaru kostičky, Anne stříbrnou a Daisy červenou Tady je vidět ta červená :
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:33
- Nahlásit
wensday
ja taky netvrdim, ze ®onie je labrador .... je to cistokrevny RLDC, ale o tom se tady toho uz namluvilo ....
a taky mame jednu s klackem:
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:36
- Nahlásit
Jirikovo
takže Ty naznačuješ, že jako Daisa je taky RLDC ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????,
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:38
- Nahlásit
wensday
ani nahodou!!!!!!!!! to by se ti libilo, tvrdit, ze mas tak vzacny plemeno, vid?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:41
- Nahlásit
Jirikovo
neee, fakt díky, já jsem spokojená se dvěma labradory a jedním křížencem , i když o ní jsme taky kdysi snažili tvrdit, že je to novozélandský jezevčík / maminka je jezevčík, otec špic / , to je ona :
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:43
- Nahlásit
wensday
no ale tady je to na prvni pohled videt, ze se nejedna o novozelandskeho jezevcika ... vzdyt kazdy zacinajici kynolog pozna, ze je to australsky jezevcik ....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:04
- Nahlásit
Jirikovo
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:39
- Nahlásit
U nás taky spadlo něco málo sněhu, takže přispěju do série romanticky zasněžených fotek labroušů
Ovšem začíná pršet, takže příští série asi bude s hnědým podvozkem
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 18:32
- Nahlásit
wensday
Tagisky Eda nepotřebuje, protože je široko daleko jediná čokoládová LR. Všichni jí znají... Ale vím, náhoda je vůl, může se stát cokoliv...
Mmartin
sníh je vždycky bezva, ale ten sajrajt potom... Eda se už SNAD naučila, že před vstupem do domu mi musí odevzdat packy jednu po druhé k důkladnému vytření + prohlídka podvozku... vždycky se u toho tváří desně!!! když byla menší, tak se snažila propašovat bez očisty a málem si u toho urvala nožičky, jak spěchala. Dlužno ovšem říct, že zametáme KAŽDÝ den a opravdu nevím, odkud se ten bordel bere... Klidně bysme zaměstnali ještě soukromou Edinu uklízečku
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 18:36
- Nahlásit
Eda
Koukni na mail-přeposlala jsem ti něco co tě snad v té nekončící středoevropské zimě potěší.
...já makám a do vaší veselé zábavy se zapojím odhadem někdy v květnu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 07:49
- Nahlásit
Tak co, jste všichni zapadaní sněhem? U nás včera napadlo dalších minimálně 40cm. Musela jsem čuby nechat dnes doma, protože se bojím, že budou padat ze střech laviny a mohlo by je to zasypat... Tak tráví den v teple domova, Bresta zřejmě na gauči.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 08:10
- Nahlásit
Ketrin
Bresta zřejmě na gauči
No je to nastávající maminka, tak si musí umět pohovět....
Tady nic nepadá, je tu hnusně, zataženo, ale žádný sníh...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 08:54
- Nahlásit
Ketrin
No u nás od včerejšího poledne pořád prší, chodníky namrzlé, jsou jak zrcadlo, takže běháme jen po zahradě a maximálně přejdeme na pole přes silnici, i to se nám rozjíždí všech šest nohou (myslím 4 psí a 2 moje, aby někdo nenabyl dojmu, že mám labradora z chovné stanice od Černobylu )
Jinak jsme se včera poprvé vážili (pořídil jsem konečně váhu) a máme v 8,5 týdnech 6,5 kg, tak si kladu cimrmanovskou otázku - není to trochu málo, Antone Pavloviči?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:08
- Nahlásit
Mmartin
To je celkem v normě. Při dolní hranici normy, ale je to fenka, po některých předcích má předpoklady být trochu drobnější, takže bych to neřešila. Je to dobrý. Hlavně že baští a přibírá.
Ty vaše včerejší fotky ve sněhu jsou krásný. Bresta včera když mi "pomáhala" prohazovat cestičky, hrabala v té bílé nadílce jak vzteklá. Asi chystala pro potomky iglú
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:11
- Nahlásit
Ketrin
Nebo se jich chtěla zbavit... zahrabat a hotovo...
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:22
- Nahlásit
Včera na louce -50cm sněhu vyhrabal pejsa dvě myši. Nechápu, asi zrovna chtěli najít něco k snědku a měli smůlu, že jsme šli kolem. Jinak co s těma myšima - mám mu to přísně zakazovat? byl z toho nadšený a hrabal a hrabal.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:24
- Nahlásit
Jandula
No někdy bych se ani nedivila, ale to ona ne... ona je vzor mateřské obětavosti.
Když už ta banda byla větší a klidně by se obešla každý den pár hodin bez ní, chtěla jsem jí ulevit a oddělit ji od nich, aby si od nich odpočinula. jenže ona stála u dveří, kňučela a chtěla k nim.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:31
- Nahlásit
Ketrin
hele me neco napadlo. takovy maly zlepsovak ... kdyz bude znit predpoved pocasi, ze ma zacit snezit, tak poloz na cesticku par kolecek salamu. pres noc nasnezi a ty rano misto odhazovani snehu jenom vypustis Brestu a ona jak bude hrabat, aby se dostala k tomu salamu, tak ti odhrabe celou cesticku. Spokojeny budete obe. Ona bude mit salam a ty usetrenou praci ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:33
- Nahlásit
Jirikovo
Super nápad. A ještě bonus - bude mít dobrou kondičku na porod.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:35
- Nahlásit
Ketrin
takze sama pozitiva ... jsem zase vymyslel pekny zlepsovacek, vid?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:58
- Nahlásit
Ketrin
jeste jednu malou radu poradu potrebuju. ®onie ted kdyz byl venku snih zacala trikrat na prochazkach kulhat. vzdy stacilo otrit ji packu a byla v pohode. packu jsem prohlizel, nebyl tam zadny kaminek, nic ... myslis si, ze to mohlo byt z toho, ze ji bylo na packu zima, tak na ni nechtela doslapovat? nebo je to proste jen simulant jeden? protoze jak se rika v klasickem dile ceske literatury:
Das ganze tschechische Volk ist eine Simulantenbande ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:00
- Nahlásit
Jirikovo
Sára tohle udělala v sobotu... taky jsem na nic nepřišla, neměla nic bodnutýho, fakt nic... U ní to bylo asi tím, že jsme přešly přes prosolenou silnici (chorvati jsou fakt pošahaní), a to fest prosolenou...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:07
- Nahlásit
Jandula
no poprvy to ®onie udelala taky na posolenym chodniku, ale pak mi to udelala dvakrat na louce, takze me to zarazilo. ale fakt stacilo utrit ji packu od snehu a byla zase v pohode. asi mam choulostiveho psa ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:14
- Nahlásit
Jirikovo
Já se hrozně lekla, protože jak má ty chabrusový kyčle, tak už jsem myslela, že je to tady a že doopravdy začne kulhat i na zadní...
Stačilo, že jsem jí packy prohlídla, utřela a byla v pohodě...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:15
- Nahlásit
Jirikovo
Naši psi to dělaj po chůzi po soleným chodníku běžně, Denča / no víš, ten australskej jezevčík / to dělá i na sněhu. Jestli ®onie má chlupy mezi prsty, tak to je tím. Na to se jí nabalí sníh, zmrazky a jí to pak vadí. Anebo se jí sníh dostane mezi polštářky na tlapce..... Je to normální....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:18
- Nahlásit
Tady taky žádný sníh, ale chodník namrzlý bezvadně. Stačí za vrátkama nasadit brusle a v pohodě bych dojela až k řece, kde bych mohla volně pokračovat v jízdě... Ale Edička by mi jaksi asi nestačila... Já chci taky sníh!!!
|