Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 11:42
- Nahlásit

wensday
Taky ráda beru psy na běžky. Na vodítku... to snad ani nejde, sjezdy a tak... bála bych se že je přizabiju.
I mimo civilizaci se může vyskytnout zčistajasna pes, když to nejmíň čekáš a háravka ti s ním vezme dráhu. Při hárání jde poslušnost stranou. Bacha!

wensday
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 11:46
- Nahlásit

Ketrin
OK, díky za rady.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 14:30
- Nahlásit

Eda a Jandula
Jiříkovo se asi fakt urazil. Ale ta hromada práce, co jsem dnes místo bezuzdného tlachání udělala, stojí za to.
A už to zkoušel na boxeřím a tam ho pěkně utřeli/y

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 14:37
- Nahlásit

Ketrin
jen na okraj, dneska toho bylo fakt moc, takze jsem nereagoval na vase prispevky, ale situace, kdy bych se skutecne urazil jen tak asi nenastane ...

a jinak ohledne boxeriho fora ... ja jsem to ani nezkousel, jen kdyz jsem videl, ze tam prispela ola, ktera tady mela nejake pripominky, tak jsem ji jednou napsal, aby mela taky radost

a jinak ja chodim sem, protoze tady jsou lepsi lidi a znam vas, tam bych musel zacinat od nuly, tudiz se tam fakt ani vtirat nechci proste mate smulu, vyfasovaly jste me a jen tak se me nezbavite ...

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 16:15
- Nahlásit

Ahojteeeeeeee
mame opet par fotecek

Nejsou moc pekne, snad aspon trosku jo

Mmartin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 18:16
- Nahlásit

Dnes mi potvora venku zdrhla, když jsem se zakecal s kolemjdoucí pejskařkou - našel jsem ji o pár domů dál na pro nás známé adrese - soused má psa venku a má u boudy misku s granulemi celý den. Když jsem tam doběhl, našel jsem ji u jeho misky jak luxuje. Pes - americký buldog, který je desetkrát větší - sedí metr od ní a klidně ji pozoruje. Škoda že jsem neměl foťák. A pak má člověk ztrácet čas s vážením dávek žrádla

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 18:27
- Nahlásit

Mmartin
Předpokládám že to byl hnus Delikan nebo něco podobného a že to luxovala s mnohem větším nadšením než pečlivě vybranou a odvažovanou Eukanubu/purinu/Acanu.. apod.

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 21:34
- Nahlásit

Marek a Dasty
na poslední fotce vypadá jako jednoznačně trápený pejsek...Jirikovo
ale dyť mi tě máme rády...
Ketrin
dneska a zítra krmíme sousedům fenku Švýc. salašnickýho psa. Jdu tam ráno a večer s Edou, ony se znají, honí se, blbnou, parádička... Pak nasypu granule do misky té fence. Eda uslyší známý zvuk, zastaví hru a letí k misce. Mine vodu a zaparkuje u granulí. Ty ale střežím já, a ona stihne ukradnout tak 3-4. Pak dělá, že tam byla jakoby náhodičkou, a jde si hrát dál. Je to legrační, jak se tváří jakoby nic...

Mmartin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2006 11:49
- Nahlásit

Ketrin
No byla to K-9, normálně žere Purinu ProPlan. Ovšem když to vezmu podle množství, tak včera měla Purinu jen jako zákusek
Jinak v noci jsem byl 3x venčit a 3x jsem ji lovil od cizí misky, jen jsem otevřel dveře a hned tam zdrhala... Po včerejšku jsem dnes zvolil projistotu jinou trasu.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2006 17:52
- Nahlásit

Eda
Ve včerejší víkendové příloze Hospodářských novin je fotoreportáž ze zamrzlé Berounky, jak prý se tam přestěhoval společenský život z okolí, jak se tam korzuje,... dokonce jezdí na kole!!! na fotkách jsem ale postrádala čtyřnohé čokoládové neviňátko

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2006 19:25
- Nahlásit

Ketrin
no, o tom neviňátku bych až tak nemluvila... jinak Berounka už pomalu taje... je stále kolem nuly... ale Edička tam řádila jako ďas... (viz foto...) a když krapet nasněžilo, tak i na kole se dalo jezdit...

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2006 20:16
- Nahlásit

Eda
to zrovna pribehl na privolani, ale ze zacatku nesel tak jsem akorat zvysil hlas.No a on myslel, ze dostane na zadek, ale vazne jsem mu nic nedelal

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 18:42
- Nahlásit

Prosím o pomoóóóc! Od včerejška se nemůžu dostat na stránky:
www.retriver.cz
www.retriever-klub.cz

Zkusili byste to pls někdo a dali sem vědět, jestli je závada na mém přijímači (což je pravděpodobné) nebo ty stránky nefungujou ? (což se mi moc nezdá)
Dík!

Puna
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:38
- Nahlásit

Ketrin
zkusila jsem to, a ani jedny mi taky nefungujou

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:39
- Nahlásit

Puna
Díky tak možná nejsem tak nemožná

Handy
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:41
- Nahlásit

No já mám tyhle stránky mezi oblíbenými(ty první) a normálně mi fungují, tak nevím čím to může být. Německy moc neumim

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:47
- Nahlásit

Handy
Jako normálně i teď ti fungují, nebo normálně jo a teď ne?

Handy
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:58
- Nahlásit

Tak to vidíš, já to zkouším podruhý a ono to nejde To teda koukam jak blázen...před půl hoďkou mi to šlo

Handy
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 20:01
- Nahlásit

Tak já jsem asi blbej. Zase mi to jde!...hele zkus zadat třeba na seznamu hledat www.retriever.cz, ono ti vyjede jestli nemyslíš tyto stránky a když na ně klikneš, jsi tam!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2006 20:11
- Nahlásit

Handy
Tak jo, teď to přes ten seznam šlo. Ale předtím ne. Asi jim to přece jen ňák blbne...

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 07:49
- Nahlásit

Ketrin
Tak ještě že jsme se o tom tady v pátek bavily...

Přijdu domů a zeblitej celej byt... Ta kačena sežrala povlak z pelechu, vytrhala zip a pak kudy chodila, tudy zvracela. Večer jsme šly na prochajdu (kolem půl dvanáctý), žrala v sedm a celou večeři nechala na chodníku...

Včera zase průjem...

Tak ti nevím, ale zdá se mi, že na ní něco leze, možná rýma (třeba to mohla chytnout ode mě), furt tak nahlas dýchá, vyplazený jazyk (přestože doma není přetopeno)... nevím, je to možný, trošku jí z čumáku teče, ale teplotu nemá...

Nebo jí spíš moc pozoruju, protože ráno se mi zdálo, že se jí špatně stává...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 07:54
- Nahlásit

Jandula
Ty jo, to je síla. Chudák Sára (i ty).
Já furt čistím ten pos**nej koberec, Tepem, Savem a takovou pěnou na čalounění v autě... , větrám, a už nevím, jestli to tam smrdí ještě tím ho**em nebo už jen tou chemií...

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 07:57
- Nahlásit

Ketrin
Takhle jsem dopadla já minule, furt jsem čistila, už jsem si připadala jak posedlá a myslela jsem, že to smrdí jen mně a ostatní to necítí...

No stejně jsem ten koberec vyhodila...

Ale Sára je prostě od toho pátku divná, ještě sobota docela šla, i když se z večerní procházky táhla jak... doopravdy nevím, jestli jí něco je (to jak dýchá mě docela znepokojuje), takže se budu muset vypravit na veterinu...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 08:01
- Nahlásit

Jandula
Asi radši jděte na tu veterinu. napadá mě taky faleška (hárala nedávno, ne?) ale to by přece jen asi ty příznaky byly jiný a ne tak dramatický...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 08:08
- Nahlásit

Jinak Bresta v posledních dnech také rapidně ubírá ze svého obvyklého životního tempa. Venku občas popoběhne, ale jinak už většinou jen důstojně kráčí a pořád něco nosí. Doma ihned zalehne a spí. Ale tam je příčina jasná-rychle se zvětšující bříško plné štěňat. Začínám se čím dál víc bát, že jich bude moc.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 08:20
- Nahlásit

Ketrin
Ona falešku měla v listopadu, teď bych spíš už čekala druhý hárání, nevím, jak to u ní bude přicházet, ale hárala v srpnu...

Jinak jestli to bude takhle i odpoledne, tak s ní na veterinu sjedu, bůh ví, co jí zase může být...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 08:38
- Nahlásit

Chudák malá, ta to s tím zdravím schytala.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 09:22
- Nahlásit

Tak jsem zjistil dalsi moznost pracovniho uplatneni plemene RLDC. Je to vyborny lavinovy pes. I preds vysokou a hlubokou vrstvu snehu totiz citi cokoliv a je ochotna hrabat a hrabat a hrabat klidne tak dlouho, ze se cela zahrabe. Jen to ma malou nevyhodu. Zasypana obet laviny by se v idealnim pripade mela trochu priposrat (i kdyz vzhledem k panice ktera pod lavinou asi vladne to nemusi byt takovy problem) nebo mit aspon kousicek nejakeho vykalu nalepeny na bote ... Protoze jen podle techto pachu RLDC vyhledava ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 09:32
- Nahlásit

Jirikovo

A mně jsi radil jak Brestu motivovat k prohrnování cestiček ve sněhu. Takže já budu schovávat do závějí salám a ty budeš....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 09:36
- Nahlásit

Ketrin
ja ziju v bytovem dome a na takove veci tam mame placeny spravce .... ale jinak moji vyhodou je, ze nemusim nic schovavat, protoze lidi jsou prasata a podobnych veci se tam u nas vali snad tuny ...

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání