Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:18
- Nahlásit

wensday
jinymi slovy: precitlivelej pes, ktery misto toho aby si vazil, ze v takove zime a hnusnym pocasi jde s ni panicek ven, tak si jeste vymysli, ze ma snih na tlapkach ...

Jandula
no jo, ty to mas horsi, ty hned vidis katastrofy po tom, cim jste si spolu musely projit. to ja si jen myslel, ze si to treba o neco malinko rozrizla nebo neco tak nevyznamnyho oproti vasim problemum ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:19
- Nahlásit

Eda
cau citlivko, taky u vas pres noc vlivem deste vsechno roztalo??

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:24
- Nahlásit

Jirikovo
hele, srabíku, teď jsem byla na chatu a nikdo nikde, to jste banda...
jsem úplně vyždímaná, jela jsem spinning a ňák jsem to přeťápla, furt jsme jeli kopce a za chvíli ještě musím vyvenčit Edičku, pak mám ještě angličtinu

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:25
- Nahlásit

Eda
my tam mame sraz kvuliva pracovnimu vytizeni ve dve ...
tak si na venceni vem brusle. aneb jak je psano v tom klasickem dile ceske literatury, ktere jsem zde jiz jednou citoval:
Proboha Svejku, sundejte mi ty brusle ..."

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:28
- Nahlásit

Jirikovo
aha, tak vy jste vytížení prací? hmm, tak to já mám zase od rána do večera nohy na stole... se mějte a užívejte si chat beze mě...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:50
- Nahlásit

Jirikovo
Asi se jí to prostě nelíbilo a nezdálo... Salina někdy zakulhá, když po ní chci něco co ona nechce. To buď ohluchne, nebo zakulhá. Ale stačí např.zavolat "Kostička!" nebo "Piškotek!" a hned slyší a běhá jako srnka. To jsem léčitel, co?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:55
- Nahlásit

Ketrin
no vidis, lecbu za pouziti placeba jsem jeste nevyzkousel ...

wensday
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:56
- Nahlásit

U nás platí "frolíček" .... a když se ráno vypravujeme do práce, Anne se uvelebí v křesle v obýváku, přesto nebo možná právě proto , že ví, že ji odtud budeme volat. A pak volám Enýýýýý, Enýku, poooooď ..... a NIC. A pak řeknu, tak poooď, panička něco dá.... a je v kuchyni v cuku letu. Jsou to prostě miláčci.....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:58
- Nahlásit

wensday

Ono někdy stačí zašustit prázdným mikrotenovým pytlíkem a oni chudáci na to skočí...

wensday
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:04
- Nahlásit

Ketrin
Když na to já nemám srdce, když už je nalákám, tak jim vždycyk něco dám. Proto mám tak tlustý psy / teda ty dva ze tří, třetího teprve vykrmím /.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:08
- Nahlásit

Ketrin
igelitovy pytlik a jeho susteni ®onie taky miluje, ale s jednou vyjimkou. kdyz jdeme ven, tak odtrhavam pytliky z takovy roury a ten zvuk ona proste nesnasi. odbehne za roh, pocka az pytlik odtrhnu, ale zaroven to bere jako signal k tomu, ze jdeme ven, takze hned sprintuje ke dverim ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:09
- Nahlásit

wensday
Já to nedělám záměrně, ale stane se při běžnodenním pinožení v kuchyni.

cherry
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:13
- Nahlásit

Náš je taky občas hluchý , ale stačí "podívej co mám" a už letí. Pak, že nerozumí.
Nebo když loudí tak ho pošleme na místo, což se mu nechce tak jdeme k němu a to okamžitě zalehne a je nejhodnější - jen, aby mohl zůstat.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:26
- Nahlásit

Slyšeli jste předpověď? Má sněžit, furt a furt... Já se těšila, že na pěkné dubnové dny pořídím štěňatům pískoviště a bazének... A zatím jim spíš budu pořizovat lyžičky a snowboardíčky

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:29
- Nahlásit

Ketrin
tak se prestehuj do Prahy, tady bude furt prset a bazenek vyuzijes ...

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:33
- Nahlásit

Tak vážení, vrátila sem se z procházky naprosto otrávená!!! Bláto, uklouzaný led na cestách, fuj, hnus!!! Eda putovala do sprcháče, což nenávidí (nechápu, vodu v jakékoliv podobě miluje, ale sprchu nenávidí!!!) a stejně je celý dům špinavý jak blázen. Ale já blázen rozhodně nebudu, abych nějak uklízela, protože odpoledne to bude to samý v bledě modrým Vycházkám zdar!!! A tobě, Ketrin, závidím ten sníh...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:36
- Nahlásit

Eda
mas samozrejme pravdu. normalne pockej, az to blato uschne a ono to potom odpada samo a bude stacit zamest, ted bys musela zbytecne vytirat ....

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:39
- Nahlásit

Jirikovo
počkej... to by znamenalo jí nebohou chudinku nechat stepovat před venkovníma dveřma, pak by bláto oschlo, ale byl by tak akorát čas na další vycházku... to by potom bylo jak v tý písničce "Pes jitrničku sežral..."

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:40
- Nahlásit

Eda
Než bláto, to radši sníh, to je fakt. Ale jak to, že tam nemáte ani trochu? Tady je všude snad metr a půl... a to jsme jen cca 500 m n.m.
V době bláta mám následující trik: otřu vlhkým hadrem packy a podvozek tak jak to jde, a na chvíli je zavřu do šatny (to neni žádná skříň, ale normální místnost s oknem a topením a dlažbou). Tam bleskově uschnou, bláto opadá a místo celého baráku tedy uklízím jen v šatně

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:43
- Nahlásit

Ketrin
hmmm, dobrý, ale my šatnu nemáme bez nábytku... je tam bílý nábytek, a nechci, aby byl hnědý... to radši umeju ten sprcháč a okolí... + mokrý packy všude na plovoucí podlaze (dlažky jsou v pohodě), jó jó, holt jsme si neměli pořizovat světloučkou podlahu do kuchyně... ta má svojí původní barvu jen málokdy... (od Edinýho příchodu do naší domácnosti...)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:48
- Nahlásit

Bílý nábytek a světlá dlažba k hnědé labradorce - to jsou mi nápady...

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:52
- Nahlásit

Ketrin
vybavení domu jsme měli dloooho před mým "pitomým" nápadem s hnědou labradorkou... to se mi o tom ani v nejdivočejších snech nezdálo, že bych někdy měla LR

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:53
- Nahlásit

Ketrin
se ti to machruje. ja mam 2+1 a satna jedna z tech dvou mistnosti fakt neni ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:59
- Nahlásit

Jirikovo
...a nezvals mě o několik příspěvků výše do Prahy? že bysme u vás odchovaly ten vrh? to ti pak starosti s ®onie budou připadat jako ráj na zemi...
Tak jsem si trochu zamachrovala, no... ovšem v Praze zase vůbec netušíte, co to je bláto.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:01
- Nahlásit

Ketrin
vis ono zalezi na tom, kde v Praze clovek bydli, nekde taky mas blata pomerne nadbytek ...
a pro odchov vrhu bych klidne obetoval treba kuchyn, tam by meli pohodlicko, teplicko, svetlo ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:11
- Nahlásit

Jirikovo
Óóó díky... ale nedovedeš si to představit, radši zůstaneme doma, už jsme na to zařízeni... a taky doufám že přece jen ten sníh někdy roztaje a budu je moct pouštět ven

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 16:21
- Nahlásit

Ketrin
naaaahodou ... my mame barak do ctverce a uvnitr je takovy maly atrium. a jelikoz bydlim v prizemi a jelikoz okno z kuchyne vede do atria, tak by nebyl problem udelat jim tam takovy prechod pres okno a mohli by radit v atriu ... tam je travicka, keriky a tak

no ale kdyz pohrdas ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 19:51
- Nahlásit

Jirikovo
Jo tak ty máš rezidenci s francouzským oknem do atria a tady děláš chudáka, co musí zašívat pelechy....
To není pohrdání, ale ohleduplnost- nepřej si vidět, jak by atrium vypadalo po týdenním pobytu naší Al-Kakajdy

birma
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 21:10
- Nahlásit

pardon, že vám lezu do tématu

Ketrin
s někym ses tu bavila o LVT pro lovečáky viď? já si na to vzpomněla, když jsem na cz-psovi našla tohle:
Týdenní "psí tábor" s loveckým výcvikem pro všechna lovecká plemena pořádá v prvním a posledním týdnu o prázdninách HORYS-LOV. Podrobnosti na 736716936 u Mirka Horáčka a nebo na www.Horys-lov.cz ( momentálně v rekonstrukci ). Kromě práce s pejskem poznáš spoustu nových fajn lidí a kamarádů a užiješ si i spoustu legrace a kuriozních psích disciplín a akcí.
Předáš to?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 06:36
- Nahlásit

birma
Výborně, to chtěla Hafina-má španěla a jejich sekce tábory nepořádají. Díky, vyřídím!

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání