Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 07:05
- Nahlásit

Eda
Co akce labradoří kalendář? Zabral někdo? Nebo to budeme financovat jen my dvě?

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 08:48
- Nahlásit

Ketrin
S financováním se klidně přidám, když dostanu nějaký ten kalendářík gratis....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 08:51
- Nahlásit

No uvidíme, jestli to utáhneme-počkáme na Edinu finanční rozvahu.

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 08:54
- Nahlásit

Ketrin
Já bych rozvahu dala zpracovat Jiříkovi, třeba když ho zaměstnáme, tak nebude mít takový roupy...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:12
- Nahlásit

Jandula
ja ti dam pridavat mi praci ... a kroupy budu mit stejne furt

Ketrin
nejsem si jist, jestli kombinace knihovnice, ucitelky a citlive divky zvladne rozvahu ...

no a ted je to definitivne v ... a Eda me urcite primo bez varovani zabije ....

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:14
- Nahlásit

Ketrin
ad kalendář: pěkně mě to s..., protože sháním jak magor nějakou normální tiskárnu, kde by tě nestáhli zaživa z kůže ale neboj, vytrvávám a až budu něco vědět, dám vedět...
Jirikovo
máš recht, už jseš mrtvej Homolka!!! jinak nevím, co tě to napadá, se takhle do mě navážet, ale spokojím se s vysvětlením, že mě tajně miluješ a proto se snažíš upoutat moji pozornost...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:28
- Nahlásit

Eda
proc tajne? mimochodem, ja te nenapadam, ja ti jen vracim udery, ktere jsi ty smerovala proti me nebohe neme tvari, ktera se nemohla nijak branit .... to vis, bozi mlyny melou ...

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:31
- Nahlásit

Jirikovo
U must be joking??? Já že mám něco proti Ronie? Blázníš? Je to ten nejbáječnější exemplář svého plemene u nás!!!
A s tou tajnou láskou... sice je veřejná, takže ne utajená, ale zase o mě jenom sníš, neb jsme se neviděli...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:36
- Nahlásit

Eda
jakej jogging? no neni to tak davno, cos me vyhanela ze vsech moznych diskuzi, ktere tady byly ... a tudiz jsem pojal podezreni, ze tvuj vztah k ®onie je silne negativni. a dokonce je mi jasny i duvod. jsi majitelkou modniho plemene a myslis si, ze budes vydelavat spousty penez na mnozeni a ted citis konkurenci mnohem dokonalejsi rasy RLDC, kterou ®onie zdarne reprezentuje ...

... hele ja snim o tolika vecech, ze jedna laska navic se tam v pohode ztrati

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:43
- Nahlásit

Jirikovo
Co mají znamenat narážky o knihovnicích? Jsem původně vystudovaná knihovnice, řízením osudu předělaná na účetní...
a momentálně uplně vyšťavená půldenním sezením s daňovým poradcem

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:44
- Nahlásit

Ketrin
koukam, ze to je docela rozsireny povolani na to, ze se knihovny zaviraji jedna za druhou ... ale to byla narazka na studijni obor Edy, za ktery se ponekud stydi ...

a co danovy poradce? poradil?

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:51
- Nahlásit

Ketrin
hurá!!! vítej do klubu knihovnic? a kde jsi studovala? doufám, že taky neskončím jako účetní... ale to by dřív skončila ta firma, díky mému finančnímu dohledu a působení...
Jirikovo
seš mimo mísu!!! Edičku necháme vykastrovat, množení se konat nebude...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:52
- Nahlásit

Poradil ale tu otročinu za mě neudělá
Já bych se teď nejradši šla radit po vzoru švagra, který toto slovo používá výhradně ve smyslu jít se poradit = jít na pivo.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:53
- Nahlásit

Eda
ja mam nekdy pocit, ze jsem stabilne mimo misu, takze me to zas tak moc neprekvapuje ...
hele ted vazne, nemas strach ze se ji zmeni po kastraci povaha?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:54
- Nahlásit

Eda
V Praze na SKŠ na Vítězné pláni - já mám jenom maturitu. Na konci třeťáku se mi narodil první syn a měsíc po maturitě druhý, takže další studium už se nekonalo.... jó, byla jiná doba

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:55
- Nahlásit

Ketrin
ty jo, taky jsem jeste tento tyden tu zrzavou vodu nemel a klidne bych na jeden dva zejdliky vyrazil ... ale kdyz jses tak daleko ...
hele a co jste nevedeli? ze vyhazujete prachy za poradce ...

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:55
- Nahlásit

Jirikovo
no, chovatelka mě od toho trochu zrazuje, že je ještě brzo, ale Eda je v pohodě, klidná, a skoro už hodná...nevím, ale snad to bude ok...
Ketrin
co ty na to?

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:57
- Nahlásit

Ketrin
máme stejnou střední tak to je gól, svět je malý...

Jirikovo
Člen
- Nahlásit

Eda
no ja ze me to asi bude cekat taky, ale jeste jsem se porad nerozhodl, jestli to podstoupit nebo ne ...

Ketrin
jo byla jina doba, ale obdivuju, ze za takovych podminek jsi vubec dostudovala a udelala maturitu ... to musel byt asi zahul, co?

Ketrin
Člen
- Nahlásit

Jirikovo
Áááále celkem nic, udělala bych to i sama, ona to je taková letitá tradice, že se příde 1x za rok podívat, pokecat.... no, já ho neplatím.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:59
- Nahlásit

Eda
na Vitezne plani ... to je ve stejny budove jako je tam ten gympl?? Jestli je to teda ta Vitezna plan nad Nuslema ...
hele a co se na takovy skole uci? kamaradka delala stredni postovni a tak jsme se ji furt smali, ze delala maturitu z razitkovani ...

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:59
- Nahlásit

tak zatím ahojky, musím letět, Eda chce ven... doslova už na mě volá něco jako "pojď honem, honem..."

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:01
- Nahlásit

Jirikovo
Jak se to veme. Já byla divoké děvče předtím jsem studovala se čtyřkama, odešla jsem z gymplu, ta knihárna byla z nouze .. ale pak s těma dětma mi došlo, že když to nedodělám teď, tak asi už nikdy a skončím se základním vzděláním, tak jsem se sebrala a maturovala s vyznamenáním

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:01
- Nahlásit

Eda
no tak zatim cau, prijd jeste odpoledne, probereme to knihovnictvi

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:02
- Nahlásit

Jirikovo
co si pamatuju tak dějiny knihoven a knihovnictví, MDT, kalatogizace, rešerše, hodně informatiky, jazyky... ne matika a fyzika a chemie (teda jo, ale k integralum jsme nedošli...)
ale za mě už jsme byli přestěhovaný na Zelenou lišku (Budějovická)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:02
- Nahlásit

Jo, bylo to tam co gympl. Teď už je to tuším jinde.

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:03
- Nahlásit

Jirikovo
odpoledne už nemůžu, jdu za kultůůrou do matičky Prahy

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:04
- Nahlásit

Ketrin
Eda
ty jo, Vitezna plan, Zelena liska ... samy mista myho mladi ... (teda ne ze bych mel uz mladi za sebou ...)

jinak dekuju za vypis predmetu, jen omluvte moji neznalost teto problematiky, co je to MDT? ja znam jenom MDZ ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:05
- Nahlásit

Eda
jako ze me tady nechas samotnyho? protoze Ketrin pujde urcite brzo domu a co ja chudinka v praci bez vas??

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:06
- Nahlásit

Jirikovo
Mezinárodní Desetinné Třídění
já tu zas trčím ráno a taky sama

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání