Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 10:41
- Nahlásit

Jirikovo
Váš správce je placen za to, že do závějí pokládá "kabely", aby tys mohl ®onie cvičit v lavinovém vyhledávání? Kolik za to bere? Že bych změnila obor?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 10:43
- Nahlásit

Ketrin
no nekdy mam pocit, ze podle toho jak to tam vypada tak je asi skutecne za tuto praci placen a to primo kralovsky a odvadi ji velmi kvalitne (treba je placen od metru polozeneho kabelu)
ale jinak jsi jiste pochopila, ze nas spravce je placen za to, aby odhazel ty bily sr*cky z chodniku ... a bere za to tolik, ze bys neuzivila z jeho platu asi ani jedno stene ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 10:47
- Nahlásit

Jirikovo
Je mi to jasný a sama zírám jak jsou hned v pondělí poránu mé příspěvky jiříkoidní.... Do práce!!!

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 10:57
- Nahlásit

hele,ted mi volala kamaradka, ze potrebuje nalehave sehnat domov pro 2mesicni stenatko, fenku LR-bilou, bez PP. maji ji uz 5 dni v byte panelaku, nekdo ji dostal jako snad darek a nemuze se o ni starat. je ted v Praze. kdyby jste o nekom vedeli, tak mu dejte mail na me, ja zjistim podrobnosti... ale ji mi smutno, kdyz si vzpomenu na nechteny stenatko, ktery nema lasku, je od maminky a boji se... zkuste se poptavat, zatim podrobnosti nevim...
legemova@volny.cz

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 11:04
- Nahlásit

Do prčic, do prčïc, zase štěně jako nevhodný dárek, sakra já to zkusím, ale moji všichni přátelé známí i rodina psy mají.. ach jo

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 11:05
- Nahlásit

Eda
neprovokuj ... ja ted fakt nemuzu vzit na sebe odpovednost za dalsi stenatko, ale je mi to lito. kdyby to jen trochu slo, hned bych se prihlasil, ale asi ted nemam fakt tolik casu venovat se stenatku na plny uvazek ...

Ketrin
jirikoidni prispevek ... taky hezky oznaceni toho, ze po ranu blbnes ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 11:09
- Nahlásit

Jirikovo
Nápodobně, taky bych si jí hned vzala... ale...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 11:12
- Nahlásit

Jandula
no jo, ale at tady holky s tim neprovokuji ... staci Ketrin a jeji ocekavana stenatka a ted jeste tohle. ja o tom fakt chvili uvazoval, ze bych k ®onie poridil nejakou kamaradku, ale je pravda, ze v jednom se to blbe zvlada a ®onie je preci jen mensi a trochu klidnejsi, takze obcas ji staci min pohybu nebo zabavy, nez by vyzadoval LR

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 11:19
- Nahlásit

Jirikovo
Tohle je nevýhoda internetu, že hned víš o spoustě takových případů a psů, kteří se mají blbě a chtěl by jim člověk pomoct a ono prostě to vždycky nejde .
A pokuď je o moje štěňata, tak já tě ušetřím muk a tímto Ti sděluji, že Tobě z důvodů tvé časové zaneprázdněnosti štěně NEPRODÁM! Stačí?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 11:22
- Nahlásit

Ketrin
jsi hodna, dekuju
ja si myslim, ze ®onie by byla stastna jako blecha. to co vyvadi, kdyz za dverma citi tu malou LR z baraku je neuveritelny ... ale je mi jasny, ze stendo by byl chudak a tudiz ... proste stve me to, ale uz jsem si to v hlave srovnal a ted proste ne. mozna casem ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 11:23
- Nahlásit

Jirikovo
To je rozumné

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 11:26
- Nahlásit

Ketrin
to vis, ja jsem i obcas rozumny ... takze ted jsem si to na dalsich pet let vybral ...

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 12:44
- Nahlásit

tak už mám snad jednu nalomenou rodinu mé kamarádky, kde jim nedávno stará LR odešla. mají ještě černou LR. musíme ještě zlomit "otce" rodiny, ať dá svolení...držte mi palce, ať se nám to podaří!!! musím je tam vzít podívat se, a už se vezou... a my fenečku snad taky... sakra, je to pech, tyhle šťěňátka...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 12:48
- Nahlásit

Eda
Tak hlavně k lámání otce rodiny nepřibírej s sebou čokoládové nadělení

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 12:49
- Nahlásit

Ketrin
proc ne? ja myslim, ze tim by ho definitivne zlomila ... a takovy clovek prelomeny vejpul tezko odporuje

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 12:51
- Nahlásit

Eda
Tak to je super... Já bych otce rodiny postavila před hotovou věc (já to takhle ostatně před rokem a něco udělala), tohle na hlavu rodiny platí nejvíc...

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 12:52
- Nahlásit

Ketrin
to ne, on naší Edičku moc nemusí... vždycky jim vlítne do domu, prolítne kuchyň, obývák a zase vylítne ven... a on to někdy nerozdejchá...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 12:53
- Nahlásit

Jandula
tohle na hlavu rodiny platí nejvíc...
no jo, zrejme to neni ta spravna hlava, kdyz to na ni plati ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 12:56
- Nahlásit

Jandula
Souhlasím s Jandulou, jinak to nejde. To by našinec žádnýho psa neměl.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 12:58
- Nahlásit

Přesně, já bych byla bez Sáry, kdybych tuhle teorii neuplatnila...

Koupila a přijela domů a ukázala fotku, táta se začal jevit, jako nad každým psem, ťuťu ňuňu a když jsem mu řekla, že je to můj pes, tak teprve začal nadávat... A když jsem jí poprvé přivezla naživo, tak se s ní cicmal jak...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 13:04
- Nahlásit

Jandula

U nás to samý-když jsem jela vybírat Brestu, manžel: no to až si přivezeš dalšího psa, to já tady nebudu...to se odstěhuju...
Teď uvažuju, že mé nové štěně mu dám k narozeninám má je dva dny po předpokládaném datu porodu
..ne, dělám si srandu..

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 13:07
- Nahlásit

Ketrin
Joo, to mi připomíná, že my s mámou jsme vlastně tátu vynechaly ze všech výběrů psa...

Prvního kokra jsme si koupily, když byl na rok v Africe (mně bylo šest).

Druhýho kokra jsem tátovi koupila já za peníze z brigády k 40. narozeninám...

No a Sáru jsem koupila nám všem...

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 08:22
- Nahlásit

Tak hlásím, že nekulhá, už mám vidiny.

Ale je pěkně nastydlá, dýchá tlaminou a ne čumákem, když jsme přišly z vycházky, tak jakoby chtěla zvracet, ale potřebovala ze sebe dostat hleny....

Spát s ní v jednom pokoji je fakt síla...

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 12:23
- Nahlásit

Pekne poledne, jak se maj vase hafusky a hafaci?

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 18:28
- Nahlásit

Marek a Dasty
ahoj, tak Edička se má celkem bezva, akorát, že nám čas od času kulhá na levou zadní. ale je veselá, žere, běhá, lítá jako blázen, ale někdy pokulhává... tak uvidíme, jak dál, asi navštívíme paní vetku...

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 19:24
- Nahlásit

Eda
Snad to dobre doapdne budeme drzet tlapky

Jandula
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 08:25
- Nahlásit

Eda
No neblbni, že kulhá... Fakt? Kdy začala? A když vstane nebo když delší dobu chodí?

Já byla se Sárou včera u veterináře, tak je nastydlá, prý to chytla ode mě...

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 08:42
- Nahlásit

Jandula
No, venku na procházce nekulhá, ale nevím, esli jenom nehraje hrdinku... když vstává, tak si ulevuje levý noze... ještě počkám, pak půjdem k doktorce...
Ale jinak!!! Dneska odpoledne se jedeme podívat na tu bílou LR holčičku, jak sem vám psala. Rodina se už víceméně rozhodla, jen ji chtějí ještě vidět... Tak mám obrovskou radost, že se podařila dobrá věc Sice ještě nejásám úplně, ale už je téměř noha v nohávě...

Jandula
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:05
- Nahlásit

Eda
To je super... Kéž by to vyšlo, pak dej určitě vědět...

Spíš na té procházce zapomíná, že jí něco bolí. Sára taky, doma je jak lemrouš, hlavně když se na ní koukám, a venku se rozparádí tak, že včera deset minut běhala kolem cvičáku s hračkou, kterou mi ukradla a nechtěla jí vrátit... Hajzlík mrňavej...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:11
- Nahlásit

hmm, tak nekterym lidem by meli psy okamzite odebrat. nejen ze je dotycny majitel nakazi tezkou chorobou jako je rymicka, ale jeste jim bere hracky, ktery si poctive ukradli ... aby toho nebylo malo, psum nadavaji a podezrivaji je ze simulantstvi ...

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání