| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:04
- Nahlásit
Jandula
tak ted jsi se vybarvila i ty ... samozrejme, prece nebude pes doma jenom zrat a neplatit najem a podobne veci ... zaprahnout lesnikum ...
ja vim, ty to beres podle sebe, kdy v pondeli a utery nedostane Sara nazrat aby byla v utery vecer na cvicaku stredem pozornosti, jak umi hezky prosit. a vzdycky si neco vyprosi a tudiz usetris za zradlo. to samy potom ve stredu a ve ctvrtek ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:05
- Nahlásit
Ketrin
Dneska i důchodci pracujou... počkej, oni nás ještě v pětašedesáti naženou do továren...
Tak právě po dalším příspěvku na "Štěňata..." jsem zjistila, že je to boj s větrnými mlýny...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:06
- Nahlásit
tak taday je Meggie
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:07
- Nahlásit
Jirikovo
Ty inteligente.... ona na cvičáku prosí za salám... a to nejen nějakej... Její žrádlo a všechny přísady na klouby, kůži atd. atd. stojí pěknej balík peněz, jen já jí kvůli těm kloubům do vozíku zapřáhnout nemůžu... sakra, budu muset vymyslet něco jinýho, třeba by mohla dělat šaška v cirkusu...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:09
- Nahlásit
Jandula
k tomu šaškovi se Eda přidává!!! dělá šaškárny stále, ale musely bysme je naučit nějaká cirkusová čísla...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:09
- Nahlásit
Jandula
Taky jsem tam teď koukla a už se nebudu zapojovat. Blahoslavení chudí duchem. O to hůř, že ta paní podle svého projevu určitě není hloupá. Jen podivuhodným způsobem zabedněná a zaseklá v tom svém.
Modlím se, abych až teď budu brzy jednat se zájemci o štěňata, rozpoznala ty nevhodné. Ono to není tak jednoduché. Úplnýho blba poznáš a odpálíš hned. Ale takovýhle lidi ne.
Doufám, že si to tu nepřečte a nevyvodí z toho, že jsem ji nazvala blbem.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:11
- Nahlásit
Ketrin
ne, to není patrné, že bys použila slovo "blb"
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:13
- Nahlásit
Ketrin
Víš, já mám třeba nejlepší kamarádku (kolegyni), která má labradora. Je to super holka, inteligentní, několik vysokých škol, doktorátů, holka, která se dokáže vcítit atd, ale tohle nikdy nepochopí. U ní je pes polidšťován, taky by od Denýska chtěla štěňátka, protože on si přece musí užít. To, že Denýsek je bez PP a klouby sice nemá jako Sára, ale v pořádku taky ne, ani zmiňovat nebudu... Taky jsem to vzdala, nemá to cenu...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:14
- Nahlásit
Modlím se, abych až teď budu brzy jednat se zájemci o štěňata, rozpoznala ty nevhodné
Zkušenost máš, víš co chceš a za tím si půjdeš. Po pár rozhovorech určitě poznáš, co je dotyčný zač a jaké má plány...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:15
- Nahlásit
Jandula
No, to je hrozný. A fakt to nemá nic společného s inteligencí ani se vzděláním, to jsem taky zjistila. Mě nevadí, když jsou lidi nezkušení a dělají blbosti, ale vadí mi, když si NEDAJÍ ŘÍCT.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:23
- Nahlásit
Ketrin
Já taky nasekala ve výchově Sáry spoustu chyb, ale proto jsem začala chodit na cvičák, proto jsem ochotná tam v mrazu, dešti, v horku dvakrát, teď třikrát do týdne hodinu a půl šaškovat... Kamarádka mi řekne, že jí by to nebavilo, jí stačí, jak Denýsek poslouchá /rozuměj neposlouchá/, Denýsek si dělá co chce, je rozmazlenej, když nechce, tak neposlechne...
Já zase vidím smysl v tom, že tam jdu, Sára se vyblbne, unaví, něco nového naučí... Taky jsem si ze začátku říkala, že mi stačí, když bude umět přijít, ale časem jsem zjistila, že jí to baví, unaví jí to a je to super...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:31
- Nahlásit
Jandula
Taky jsem dělala a dělám chyby - kdo by je nedělal? Jde o to se z nich poučit! A nebo se poučit z chyb těch, kdo je udělali před námi a neopakovat je. Někdo si dá říct, někdo ne.
Taky mi bylo před asi 8 lety hrozně líto, že nebudu mít štěňata od Saliny-že nebude chovná, protože má DKK. Dnes jsem ráda, že je neměla, nejen kvůli DKK, ale i proto, že její malinko nejistou, malinko poserkovskou povahu nepokládám zrovna za ideál, který by se měl předávat dál. Jedna věc je, že je to prostě moje čuba, moje první psí láska, hrozně hodná a laskavá fena, kterou miluju a nedala bych ji za nic na světě. A druhá věc je si objektivně přiznat, že tato fena by potomky mít neměla, protože (např.) nemá tu úúúplně typickou labradoří radostnou, extrovertní, vyrovnanou povahu. Nepochybně by s ní do chovu prošla. Ale chovné podmínky jsou minimum a každý potenc.chovatel by měl kriticky zkoumat, jestli zrovna ten jeho pes/fena je taková bomba, aby se na něm chovalo. Můj názor je, že ne že jen na těch nejhorších by se nemělo chovat, ale naopak že chovat by se mělo jen na těch nejlepších.
Ufff, to jsem se rozjela. Jdu pracovat.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:40
- Nahlásit
Eda
ja ti rikal, at sem tu fotku nedavas ... jednou te pretrhnu jak zizalu ....
Jandula
nevim jak tebe, ale me neurazi, kdyz me nekdo oznaci za inteligenta ... teda pokud jsi me chtela urazit a ne pochvalit ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:42
- Nahlásit
Eda
Ona je fakt ale hoodně hubeňounká...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:42
- Nahlásit
tak fotka Meggie uz koluje uvnitr euroteli site ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:53
- Nahlásit
Eda
Sára šaškárny umí... prosí, dělá slalom mezi nohama... a tak, jen se jí snažím naučit couvání a to jí moc nejde..
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:59
- Nahlásit
Jandula
no jo, zenska ... ty maj vzdycky problemy s couvanim a parkovanim ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 11:08
- Nahlásit
Jirikovo
Co se týče parkování a couvání, tak já osobně s tím problém nemám...
Jinak Sára doma normálně couvá, jen na cvičáku se jí do toho nechce, asi se stydí...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 11:12
- Nahlásit
chacha, teď jsem si vzpomněla. Já mám problém se zajížděním do garáže s naším druhým (psím) autem, které je větší než garáž Takže jednou takhle manžel za mě zajížděl a při tom si brumlal takový ty poznámky o ženských za volantem, co se mají držet radši vařečky, no a co čert nechtěl, pěkně ho škrábnul. Musela jsem honem utýct domů aby neviděl, jak se chechtám, protože to by bylo zle
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 11:19
- Nahlásit
Ketrin
kdyz jsi sem hodila takovou ridici historku, tak ja ucil kamaradku ridit. teda papiry ma, ale neridi. byli jsme na prazdnym velkym parkovisti. asi po hodine jsem ji rikal, ze posledni kolecko a pak si za to sednu ja a pojedeme domu. zrovna pres to parkoviste sla nejaka pani a ja ty kamosce rikam: vidis tu pani. ona ze jo a za pet sest sekund ji autem trochu postrcila ... nastesti jela pomalu, ale vypadalo to skoro jako umysl, zvlast kdyz bylo vsude spousta mista a ona jeste tvrdila, ze ji vidi ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 11:22
- Nahlásit
Jirikovo
No to je jasný, vyložila si tvý instrukce jako - vidíš tu paní, tak jeď přímo na ní.
To se dokonce rýmuje, to jsem neměla v úmyslu
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 11:27
- Nahlásit
Ketrin
je videt, ze krome chovatelky uspesneho chovu vynaseneho az do nebes a vydelavajici tim horentni sumy penez jsi i basnirka ... nekdo ma holt talent na vsechno ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 11:32
- Nahlásit
Bohužel. Teď bych např.potřebovala talent na zvládnutí jistého blbého účetního programu, na němž klient trvá že má být zpracováno účetnictví. A ten program je vážně blbej, takže už se vážně zaobírám myšlénkou, že to radši udělám ručně a budu to mít rychlejc.
Vím, že namítneš, jestli náhodou nejsem blbá já a ne ten program. odpověď zní - oba dva.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 11:49
- Nahlásit
Ketrin
no nahodou z vlastnich zkusenosti muzu rict, ze nektery programy jsou fakt hodne nepovedeny ... jestli toho nema moc, tak mu to udelej v excelu, tam ti to pak i vyscita a je to ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 12:38
- Nahlásit
Eda
tak pulka Eurotelu uz videla fotku, kazdej rekl, ze je to hezky pejsek ale kazdy ma minimalne sto duvodu, proc si ji nemuze vzit ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:25
- Nahlásit
Jirikovo
ja vim, myslela jsem si to... Meggie je sladoučká, musím na ní myslet, ale taky jí přeju bezva rodinu i další život...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:32
- Nahlásit
Eda
no jo, kdybych mel o hodku denne vic casu, tak bych do toho sel, ale mam pocit, ze ona by se fakt zblaznila od pul devaty do pul sedmy sama doma bez panicka ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:34
- Nahlásit
Jirikovo
No ona by měla kamarádku Ronie, tak by se společně nenudily, oni by ti totiž devastovaly byt...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:36
- Nahlásit
Jandula
byt a nervy sousedum ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:39
- Nahlásit
Lidi neblázněte, vím že zase budu za zlou a fúrii a vydělávačku prachů na štěňatech, ale pořízení psa je tak strašně důležitý rozhodnutí, to se musí plánovat zodpovědně!!! Myslíte že mně jí není líto? A kde je zodpovědnost toho, kdo ji vyprodukoval a toho, kdo si ji lehkomyslně pořídil a lehkomyslně se jí vzdává. Nevěřím "vážným rodinným" a "zdravotním" důvodům, z 99% je za tím pohodlnost a lenost těch, co včas neuvážili, co obnáší mít psa. Já vím, že ta čubinka za to nemůže... sakra.
|