Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:31
- Nahlásit

Jandula
tak na to kaslu, prece nebudu vstavat v sest abych ji daval budicek ... ma byt proste zodpovedna a vedet, ze kdyz ma prisny rezim, tak si sama hlidat jeho dodrzovani ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:33
- Nahlásit

Jirikovo
Pes potřebuje režim a řád a ty se musíš postarat, aby ho dodržoval... To je jak s harantíkama, když jim povolíš, okamžitě toho využijí...
Já vstávám v půl šestý a nestěžuju si... (nebo někdy jo, ale vstávám).

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:35
- Nahlásit

Jandula
v pul sesty = smrt .... mozna v ramci zachovani zbytku meho chatrneho zdravi dostane ®onie o trochu mirnejsi rezim, nez jsem puvodne planoval ....

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:18
- Nahlásit

Jirikovo
to bys měl zvážit,páč ona to zvládne..ale tebe pak vidět by mohla bejt zábava

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:21
- Nahlásit

sarax
zabava jak pro koho ... do toho ja nejdu. pred sedmou odmitam opustit postel!!

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 16:57
- Nahlásit

Jirikovo
jé nemůžeš si to se mnou vyměnit??já musím budit hady do školy a taky se mi nechce

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:20
- Nahlásit

Ketrin
tak ať to Bresta stihne na 7.3. to má moje maminka narozeniny...
jinak já jdu v neděli na koncert brněnských Kamelot do divadla ABC vím, je to krapet jiné kafčo, než DP...
Jirikovo
to mě docela rozesmálo...ten tvůj režim pro chudinku Ronie... hlavně to, jak uklízí celý byt... ale zase ona ho asi uklízí, svým způsobem, ne?
ale škola je teda opruz...!!! zítra mám nonstopku od 9 do půl 7 večer fakt žůžo dobrodrůžo!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:23
- Nahlásit

Eda
s tou skolou: dobre ti tak. cely mesic ses poflakovala, tak ted koukej makat
uklid od ®onie vypada tak, ze byt je pripraven na uklid muj ....

potom se ozvi, jak dopadlo provereni toho kontaktu ...

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:23
- Nahlásit

Eda
Kameloti jsou dobrý..jsem na nich byla s mojí mladou a našla jsem jí jak si dává pusu s bubeníkem
škola je opruz,ale nesmím to říct nahlas páč by tam pak hadi nechtěli
a to oni ještě musej...

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:25
- Nahlásit

Jirikovo
myslím že je to jen v tom,že si nepochopil jakej má ®onie systém úklidu...v tom je ten zádrhel,si pak myslíš že to musíš uklidit,když ona chuděra celej den maká

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:29
- Nahlásit

sarax
ona cely den maka, aby tam udelala co nejvetsi bordel, abych po prichodu z prace jen nesedl pred televizi a tim celkove nezakrnel ... takze vlastne vsechno je pro moje dobro ....

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:33
- Nahlásit

Jirikovo
no vidíš...
ale stejně si myslím,že si prostě jen nepochopil její systém,ona to s tebou nemá lehký teda, to ti povím a na druhou stranu,víš jaká je nuda přijít domů,mít uklizeno,pes leží nic neprovedl zkrátka žádnej adrenalin..proto se těším na štěndo to bude rachot konečně si to užiju,protože mám druhýho psa a nevím o jakejch demolicích a tak tady lidi píšou

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:34
- Nahlásit

sarax
kdybych prisel domu, pes lezel a nebylo nic znicenyho tak okamzite letim na veterinu, ze je chudinka pred umrenim ...

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:36
- Nahlásit

Jirikovo

jenže náš KOPUK je fakt dědek..a mám ho 2 roky z útulku takže neničil,čubina předtím byla nalezenec,asi roční,takže taky neničila..takže tadydělaj binec jen děti..ale na druhou stranu,někdy ti to vyfotím a uvidíš že jsou horší....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:38
- Nahlásit

sarax
predpokladam ale ze deti kdyz neco znici, tak se to snazi aspon zamaskovat a tak to nevypada tak hrozne jako kdyz ti bezi v ustrety vitanichtivy pes a v tlame drzi srolovany lino z pulky chodby ....

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:42
- Nahlásit

Jirikovo
jojo ..maskují,takže časem na mě vypadne naaranžovaná váza ze skříně,nebo nějakej ten hrnek,že je hřeben na dvě půle zjistím když někam chvátám,že mi mladá vyplácala barvičky na xicht taky zjistím pozdě.....nedojedené zbytku honím po pokoji,seškrabuju penicilin z jogurtů abych našla lžičky a tak...shrnuto,pokud by mi to řekly hnedka nešílím tolik a toho tě ®onie ušetří pokaždé jak jsem pochopila

ola
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:44
- Nahlásit

Jirikovo
v tlame drzi srolovany lino z pulky chodby ....
Ty už jsi tu krásnou maličkou Ronie povýšil na bernardýna?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:47
- Nahlásit

ola
znas to s tim malym kasparkem a velkym divadlem? tak tady co se tyka demolicnich a nosicich schopnosti plati to same ... jo a chodba neni taky zrovna z nejvetsich ....

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:49
- Nahlásit

Jirikovo
to mi ches rict, ze to krasny, cerny, co je jen o pul centimetru vetsi nez cervena kosticka, Ti nici cely byt??????

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:52
- Nahlásit

Jirikovo
tak ses definitivně odkopal!!!! ty že nás s Jandulou nebereš za elitu?!?!? téda, tak todle jsem si od tebe nezasloužila!!!!! já tě chci vyvést do brdských chvostů a ukázat ti čiré potůčky a lesní tůňky, aby sis odpočinul od té smradlavé Prahy a ty takhle... jojo, za dobrotu na žebrotu...

Puna
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:52
- Nahlásit

deti kdyz neco znici, tak se to snazi aspon zamaskovat

to mi připomíná, jak, když jsem dostala první dvojku do písanky, vygumovala jsem ji a přepsala na jedničku - v sešitě díra, myslím že jsem to drhla i vodou a taková kostrbatá jednička - dodneška si pamatuju, jak mně to přišlo dokonalý, jak jsem si říkala, že to nemůže nikdo poznat...

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:56
- Nahlásit

Puna
kostrbatá jednička
jo jo, tak to jsem taky jednou udělala, ale byla to dvója ze čtení... taky bezvadně zamaskovaný...

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:57
- Nahlásit

sarax
ted jsem narazila na toho tvyho krasnyho mazlika, neni to nejaky bison - havanak, bolonak s necim?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:58
- Nahlásit

Eda
no vidis, priznavas se k podvodum v detstvi a co si myslis, ze z tebe mohlo tak vyrust?? elita??

nic, jdu radsi domu, nez se zase rozcilim ale ty chvosty a podobny blbosti si samozrejme ukazat necham a kdyztak posli sms, jak to dopadlo ohledne Meggie kdybys to dneska resila ...

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:59
- Nahlásit

Aknah
to víš že neničí,jen to na ní na chudinku svádí

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:59
- Nahlásit

Aknah
no tohle!!!!! ty neznas plemeno KOPUK???

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 18:00
- Nahlásit

Aknah
nene ..je to KOPUK

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 18:00
- Nahlásit

Jirikovo
jasně, pošlu, uvidíme, jak to dopadne...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 18:02
- Nahlásit

Aknah
jinak to maly co je jen o kousek vetsi nez kosticka uz neni maly a tudiz demoluje a demoluje a demoluje .... dokonce uz volali z hollywoodu, ze po filmu demolition man chteji natocit pokracovani demolition dog a ®onie ma hrat hlavni roli ....

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 18:02
- Nahlásit

sarax a Jirikovo
to se navzajem nevylucuje KOPUK klidne muze byt havanak s necim

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání