| Autor |
Zpráva |
Marek a Dasty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:45
- Nahlásit
To Dasty jsi dal vcera do cumacku bezel jak strelenej a propadl se pod nim snih takze prednima se zaboril a zadnima zustal viset ve vzduchu
Eda
To je superr, dalsi LR mimi
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:47
- Nahlásit
Marek a Dasty
A ty se mu směješ? No to od tebe není hezký...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:18
- Nahlásit
To Salina teď má problém se vykadit, protože je zvyklá se před kálením rituálně točit dokolečka a v tom hlubokým sněhu jí to nejde a na cestě by to nikdy neudělala, chodí kakat stranou aby měla soukromí... včera mi jí bylo úplně líto, jak asi 6x zalezla do té závěje a furt to nebylo ono, ale zároveň jsem se musela chechtat tomu jejímu popuzenýmu výrazu, a h...o už v poslední zatáčce...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:23
- Nahlásit
Ketrin
to ®onie dela taky, jenze ji na rozdil od tvuch psu misto zaveji staci k problemu tak 7 az 10 cm snehu ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:28
- Nahlásit
Ketrin
Tys nám tu včera chyběla...
Sáře je to jedno, vykadí se téměř kdekoliv (naposled mě dostala včera, nestihla jsem se před cvičákem najíst, tak jsem zajela do Mekáče a koupila sendvič, v jedný ruce vodítko se psem a v druhý sendvič, chvátám na cvičák a Sárina na pozemku cvičáku, přesně uprostřed cesty začne kadit...)
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:38
- Nahlásit
Jandula
lepsi nez kdyby to udelala uprostred Mekace ....
|
Marek a Dasty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:39
- Nahlásit
Jandula
No po sleze jsme se smal, ale na zacatku nee, jsem myslel, ze uz se z toho snehu nevyhrabe
Ketrin
jeeeeeee taky se tocite do kola kdyz kadite, no Dasty taky a nejlepsi je to na kopecku snehu kterej nahrnou silnicari k ceste
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:40
- Nahlásit
Jirikovo
Sem bila na McDrivu
|
Marek a Dasty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:43
- Nahlásit
to ten muj blbou sem tam zvedne nozicku na auto
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:46
- Nahlásit
Jandula
oprav si tu hrubku!!!!!!! dobre, tak se mohla vykadit doprostred te prijezdove cesticky ....
Marek a Dasty
asi naznacuje vlastnikum vozu, ze by si to meli dat umyt ...
|
Marek a Dasty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:48
- Nahlásit
Jirikovo
no to je mozny, cura jenom na skodarny 120
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:49
- Nahlásit
Marek a Dasty
tak to bude jinak. to se snazi podporit korozi daneho vozu a tim prinutit ridice k jeho vymene ... tudiz mu jde zcela evidentne o cistsi vzduch ....
|
Marek a Dasty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:53
- Nahlásit
Jirikovo
Taky moznost, u jednoho auta bych, ale vazne rekl, ze mu tam evidentne zavazi, porad tam stoji a ne a ne odjet...tak tam necha aspon znacku
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 11:22
- Nahlásit
Jirikovo
Sorry, jsem zblblá z chorvatštiny, předtím jsem psala dopis...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 00:47
- Nahlásit
Tak smutná zpráva Malinkou fenku LR (ve 2 měsících 5,1 kg!) jsme domů nepřivezli... Rodinu mojí kamarádky k tomu vedlo spoustu důvodů... Tak je tam ještě jeden zájemce z Liberce. Ale řeknu vám, držela sem se, abych ji nepřivezla k nám domů... Byla ňuňavá, ale rozum mi včas pomohl vrátit se do reality... áách jo...
|
Marek a Dasty
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 07:47
- Nahlásit
Dobreee rano
Eda
Tak to je skoda To ja bych to neprezil, byt u mimi a pak odjet bez nej
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 08:12
- Nahlásit
Eda
No s tou váhou je na tom podobně jako Sára, ta měla ve třech měsících asi 8 kg, byla začervená, síla... Ale Sára je drobek doteď.
Věřím, že jsi se musela hodně držet, aby sis jí nevzala.
Nedalas inzerát ještě na jiný fóra?
|
Marek a Dasty
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 08:55
- Nahlásit
Tak za chvili jdeme ven, zkusim jeste jednu sanci s aportovanim. A to by bylo kdyby ho to s novym nebavilo, pekne kozenej....Ale dopadne to tak ze bud mu to hodim a on si toho nebude vsimat nebo mi to flusne prede me
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:09
- Nahlásit
Jandula
Eda
Na jiném fóru tu zrovna zas probíhá debata o něčích úmyslech chovat na feně bez PP štěňata.... protože přece aby fenka byla zdravá, tak aspoň 1x v životě je musí mít atd. blablabla ...a tohle jsou ty konce.
"Čistokrevní" bez PP mají už od začátku nevýhodu, špatný start do života, větší pravděpodobnost že skončí takhle nebo jinak blbě. Nemluvě o vysokých rizikách zdravotních a povahových problémů. O nevyhovujícím exteriéru ani nemluvím, to je to nejmenší.
Doufám že si to Jandula nebereš osobně, ty jsi z těch výjimek, které se o takového psa starají vzorově, ale kolik takových je?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:18
- Nahlásit
Ketrin
hele ja se o ®onie taky staram vzorove a zatim, nez nam schvali novou rasu tak je to taky cistokrevny pes bez PP ....
Eda
nestvi me, nebo ti reknu at ji privezes ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:21
- Nahlásit
Ketrin
Ketrin, já to fakt osobně neberu, vím sama, že jsem si s prominutím "nadělala" do bot...
Můj problém byl, asi jako každého neznalého člověka, že číst jsem začala až ve chvíli, kdy jsem psa měla doma. Předtím jsem věděla, že pes s PP chodí na výstavy atd. atd. atd.
To jak je na tom Sára víme asi každý, budu se jí snažit ten život usnadnit, není to lehký, fakt se klepu při každým zakulhání, co se zase děje, ale takhle to je. Když mi spousta lidí, zvlášť tady v CHR, kde neinformovanost je ještě větší než v ČR, říká, že by po ní byla hezká štěňata a nevěří, když řeknu, že já jí v životě žádný štěňata nedopřeju, protože by to bylo riziko pro její zdraví a hlavně bych nechtěla několik štěňat a jejich majitelů vybavit do života tím, s čím se sama teď potýkám...
Stala se ze mě taková tvrdá bojovnice za štěňata s PP, ale lidi se jen tak lehce přesvědčit nedají.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:24
- Nahlásit
Jirikovo
jen počkej, odpoledne se tady stavím, a dám sem její fotku, jo? já jí prostě doma mít nemůžu, Eda stačí!!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:25
- Nahlásit
Eda
no sousedi by asi presli ze skryte valky v otevrenou .... takze tu fotku sem radeji nedavej ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:44
- Nahlásit
Jandula
Jen buď bojovnice, ty jsi navíc pro laika důvěryhodná tím Sářiným osudem, zatímco třeba u mě si někdo řekne - nojo, potřebuje prodat štěňata...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:46
- Nahlásit
Ketrin
Díky za podporu, ale podívej se na to téma štěňata... lidi se jen tak lehce přesvědčit nedají... zvlášť pokud mají psa, který je relativně v pořádku a s žádnými problémy se nepotýká...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:49
- Nahlásit
Ketrin
no ale my to vsichni vime, ze odsuzujes veskere ostatni chovy krome svych a to jen a jen z mamonarskych pohnutek a neskutecne neskrotne a neovladatelne touhy po penezich ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:57
- Nahlásit
Jandula
No, vždyťs to četla. Já si vždycky říkám, že už se do podobných debat nebudu pouštět a občas mi to nedá a zas něco připíšu... jenže bohužel nemám čas tam bejt celej den a trpělivě argumentovat na ty bláboly... obdivuju nefer.
Jirikovo
Pochopitelně, jak jinak! Víš, jak se dá pohádkově zbohatnout na 1 vrhu za dva roky, když při tom zároveň financuješ další dva "neproduktivní" psy?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:01
- Nahlásit
Ketrin
"neproduktivní" psy - co takhle je zapřáhnout lesníkům do vozejků a tahat dříví, třeba by si aspoň na část žrádla vydělaly...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:01
- Nahlásit
Ketrin
ano, argumentuj nam tady ostatnimi naklady, ale proc rovnou nepriznas i vynosovou stranku veci ... v kazdem vrhu deset stenat, cena je vseobecne znama ... slysel jsem, ze si po prodeji stenat hned pujdes koupit novy auto a norkovy kozich a po pristim vrhu bude stavet novy dum ... to vsechno si o tve touze povidaji i vrabci tady v Praze na strechach
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:03
- Nahlásit
Jandula
Ale no tak... Salinka už je v důchodu!
Jirikovo
Vrabci jsou ňáký chytrý, jestli oni nemají ptačí chřipku?
|