Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:06
- Nahlásit

Jirikovo
děkuju ,snad už to půjde

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:08
- Nahlásit

tak snad jiná..doufám

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:08
- Nahlásit

Jandula
to neni puska, to je KOPUK!!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:09
- Nahlásit

sarax
no tak podle posledni fotky jorksir fakt asi ne ... to je holt to riziko urcovani dle fotek ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:10
- Nahlásit

Jirikovo
Je to puska...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:12
- Nahlásit

KOPUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:13
- Nahlásit

je to puska co je KOPUK
zatím

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:22
- Nahlásit

mam takovy pocit, ze me v pondeli zase Ketrin zabije ... nejak se nam to dneska opet zvrtlo ....

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:22
- Nahlásit

tak ještě kousek KOPUKA

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:23
- Nahlásit

maličko OT ale aspo%n jsme na sebe hodní a nehádáme se holt si pro KOPUKA založím svoje no

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:26
- Nahlásit

sarax
to nedelej, ja si pro RLDC taky nezalozil svy a otravuju vsude jinde ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:37
- Nahlásit

Jirikovo
neboj, Ketrin tě stejně zabije,... to máš jedno...

sarax
Puska jako že je to pusinka, cukroušek... atd.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:39
- Nahlásit

Jandula
a az se vratis do CR pujdes mi dat kyticku na hrobecek a doneses Ketrin do basy buchty???

jo ale vzhledem ke vsem okolnostem, tak kdybych v pondeli neprisel a nekde jste vypatraly, ze me srazilo auto nebo tak, tak se zcela jiste nejedna o nestastnou nahodu, ale o Ketrininu pomstu ....

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:46
- Nahlásit

Jirikovo
ok,budu otravovat jinde noo
Jandula
fakt jsem to pochopila
Jirikovo
a pokud uslyším u nás na kopci sanitky je to jasný,neboj kytku Ti vezmou všichni

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 19:17
- Nahlásit

Jirikovo
No, koukám že jsem si tu fakt vypěstovala pověst fúrie... ale já jsem fakt docela hodná! Sice by bylo milé, kdyby mi někdo napekl buchty, ale že bych o to usilovala až tak extrémně?.. Radši mi ty IT odborníku poraď, proč mi to nechce dovolit založit třetí galerii a odmršťuje mé snahy s tím, že každý může mít max.tři... a já mám jen dvě!!

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 19:42
- Nahlásit

Ketrin
tak si založ galerii na mujpes.cz tam je to v pohodě, zatím žádná omezení... a to už tam mám hodně hnědých hnědek...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 19:48
- Nahlásit

A dá se odtamtuď vložit fotka třeba sem?

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 19:50
- Nahlásit

Ketrin
co jsem koukala,fotka sem jde vložit pokud jí máš někde na netu,je jedno kde ,aspoň jsem o tom přesvědčená

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 19:52
- Nahlásit

Ketrin
jasně, já je normálně vkládám... klasicky si sem pak natáhneš (okopíruješ) adresu fotky... a je to...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 20:37
- Nahlásit

sarax
No, to sice vím, jenže problém u mě je, že neumím vložit fotku "někam na net jedno kam" akorát sem, do tý galerie jsem to zvládla holt platí to o těch starých psech a nových kouscích

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 20:46
- Nahlásit

Ketrin
no jakejkoli webovej prostor,třeba na centru máš něco zadara tuším a i jinde...tam si natáhneš fotky a je to...bo si na galerii zde udělej další nick,myslím jen na založení galerie...to nejde??pokud tě to nepustí na třetí,tak bych si jednu založila s dalším nickem...ale odborník nejsem,třeba ti někdo poradí líp,já sama taky nevím,zda jdou fotky odtud z galerie smazat
no ale my to zvládneme

ko4ka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 17:54
- Nahlásit

Zdravím všechny, doufám, že tohle fórum není přístupný jen labroušům, ale třeba i goldenům ( Když už tu je Jiříkovo s RLDC ). Jelikoš se naše domácnost, která "obsahuje" labradora Jacka nejspíš v květnu rozroste o fenečku zlaťáčka, tak nás snad nevyhodíte a budem se tady moct chlubit s fotečkama a našimi úspěchy i neúspěchy a třeba požádat i o rady

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 20:51
- Nahlásit

ko4ka
neblázni!!! už se těšíme na malou zlaťačku!!! moc se těším na fotky i tvoje vyprávění!!!

Jinak dneska už Eda "probourala" kry na Berounce a vyzkoušela vodu.. byla hrozně kalná, ale jí to nevadilo a pokoušela se v tom děsným proudu i plavat... je to blázen vodní labradoří
Ketrin
a co nějaký novinky o nastávající mamimce??

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 07:13
- Nahlásit

Eda
Nastávající maminka ubírá tempo, chodí na časté krátké procházky a pořád chce něco jíst Bříško roste na můj vkus až příliš rychle a děsím se, že v něm má štěňat 20.
V sobotu jsme na prochajdě potkali paní a ta povídá: My máme taky žlutou labradorku, ale takhle tlustá teda není... Když jsem jí objasnila pravý stav věcí, tak se Brestě strašně omlouvala
Včera přijela na návštěvu jedna její černá dcera, bohužel jsem je k sobě nemohla pustit (k těhuli pro jistotu cizí psy nepouštím)
ko4ka
Jak sis jistě všimla, tohle je labradoří fórum spíš jen podle názvu a nikoho tady nevyhazujeme (máme štěstí, že sem zatím nelezou trapní prudiči) takže sem s fotkama a novinkama o malé GR!

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 08:26
- Nahlásit

Eda
Tak co Meggie? Už jsi někoho sehnala? Já se pokoušela celý víkend, ale neúspěšně...

Ketrin
Jinak jsme včera byly u známých, dohromady pět psů, Sára zažila nejlepších pár hodin za poslední čtyři měsíce, poprvé od operace jsem jí nechala ať si dělá co chce... Byly tam zbytky sněhu, napůl roztátý, bahno, super, Sára se válela ve sněhu a bahně... Z goldena se Sára změnila na nějakýho vořecha neurčité hnědé barvy...
Při cestě jsem ještě říkala, že jí budu muset vykoupat až bude teplo, protože už je taková jetá a smradlavá... Nečekala jsem až bude teplo, ale po příjezdu šla milá Sárina do vany...
Fotky dodám tento týden...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 09:11
- Nahlásit

Taky zdravim pri pondelku ...
Tak me ®onie o vikendu poucila, co je to za blbost pustit pracku a potom jit vencit do lesa ....
Ketrin
máme štěstí, že sem zatím nelezou trapní prudiči
dekuji ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 09:13
- Nahlásit

Jirikovo
Copak, vytekla ti pračka???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 09:14
- Nahlásit

Eda
Jinak dneska už Eda "probourala" kry na Berounce
no tak to je mi lito, ale tohle hlasit musim ... pulka obci na Berounce trnou v obavach z nakupenych ledovych ker a my tady diky tvemu priznani uz vime, kdo to zpusobil ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 09:16
- Nahlásit

Jirikovo
Už jsem myslela že dnes budeš mlčet a předstírat žes bídně zahynul mou rukou...
a co je s pračkou?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 09:17
- Nahlásit

Jandula
kdepak. jen bylo zbytecny prat dvakrat za jeden den ...

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání