Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 09:19
- Nahlásit

Jirikovo
Kdybys viděl, jak jsem vypadala po páteční návštěvě cvičáku... socka hadr... všechno jsem vyprala... a včera jsme jely ke známým do Varaždinu... prala jsem znova...

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 10:50
- Nahlásit

Jirikovo
to je teda kvantum urážek hned při pondělku... k těm krám... Eda dělá jen vodohospodářům dobře... nemůžou použít dynamit, použijou Edu... vždyť je to tak easy...
mno, jinak to je tvoje blbost, že zapínáš pračku a až POTOM jdeš s ®onie ven... my pro jistotu neperem vůbec, protože Eda si lítá venku kdy se jí zlíbí...
Ketrin
néé, 20 nééé ale sem zvědavá, kolik miminek budete nakonec mít... kdy je +- termín porodu? jenom abych věděla, kdy na vás mám myslet...
Jandula
Meggie zatím nic, stále je v Praze.... stále hledám a ptám se...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 10:54
- Nahlásit

Eda
jaky urazky?? co to meles? ze tys o vikendu nekde slavila

pokud ma Eda pomahat vodohospodarum, tak ji prosim posli tam, kde se kry hromadi, at to trochu prostouchne. zavolame do TV ZNOVA a jeste bude Eda slavna, jak zachranila duchodcum zahradkarskou kolonii podel Berounky. takovy pes hrdina. treba dostane od pana prezidenta i metal ....

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 10:56
- Nahlásit

Jirikovo
no jó, tak dobře, žádný urážky, jen sem zkoušela tvojí pozornost... ale máš pravdu, pošlu jí do ohrožených oblastí a třeba dostaneme pytel granulí jako odměnu... tak se mějte tady blaze, jdu makat a pak do školy...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 10:59
- Nahlásit

Eda
ma pozornost je bdela stejne jako vzdycky, kdyz si pisu s vama ... protoze chvilicka nepozornosti by se mi mohla poradne vymstit, to jsem u vas jiz poznal ... jinak neblbni, za pytel granuli ji nech maximalne stekat na vydesene lidi pri evakuaci. za prolomeni ledovych barier chtej mnohem vic. treba dva pytle ...

jo a uzij si to ve skole, konecne ti skoncilo to flakani ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:05
- Nahlásit

Taky bych šla do školy... třeba na univerzitu třetího věku
Eda
Rodit bysme měly někdy mezi 3.-10.3. Takže je ještě relativně čas. Chystám výbavičku... Tenhle čtvrtek se jedeme s manželem odvázat na koncert Deep Purple do Liberce - hudba našeho mládí... to bude asi poslední kulturní akce na dlouhou dobu, pak už jdu na mateřskou...

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:17
- Nahlásit

Ketrin
A když jdeš na mateřskou - budeš ale s náma udržovat spojení a psát jak se mají mimča???

Jo jinak: už jste někdy viděli retrievera, který by plašil lidi???
Já jsem zjistila, že Sára je fakt nebezpečná... V pátek jdeme na prochajdu, procházíme okolo jednoho rozestavěnýho baráku, dělník před barákem pouští hadici a sprchuje si hlavu... Sára, jako na všechno divný, na něj začala ječet... Ten se tak leknul, že si myslím, infarkt mu byl hooodně blízko... A takhle je to furt...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:21
- Nahlásit

Jandula
Jasně že sem budu chodit.

Jo, jsou takoví méně vyrovnaní jedinci, někdy je to z nedostatku zkušeností, někdy slabší povaha.

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:26
- Nahlásit

Ketrin
Jo, jsou takoví méně vyrovnaní jedinci, někdy je to z nedostatku zkušeností, někdy slabší povaha.
Teď myslíš lidi nebo psy?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:30
- Nahlásit

Jandula
No byla řeč o psech, ne?

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:33
- Nahlásit

určitě lidi,psy jsou vyrovnaní skoro vždy
prostě takovej dělník co si v únoru před barákem sprchuje hlavu...to musi rozhodit každýho,štěkala bych taky

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:34
- Nahlásit

Ketrin
Já poukazovala hlavně na toho labilního jedince, pána, který se málem poto... když Sára zaštěkala...

I když je pravda, že Sára je hooodně labilní... A ne nadarmo se říká, jaký pán, takový pes... jsem hroozně lekavá...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:34
- Nahlásit

Jandula
Sára, jako na všechno divný, na něj začala ječet
a jejej, tak to na me bude jecet fakt poradne, protoze ja jsem rozhodne hodne divnej ...

Ketrin
no tak to jsme se malem potkali na koncerte, ale kvuli casovemu vytizeni jsem to nakonec vzdal. tak pozorne poslouchej, pak mi budes vypravet, jak uzasny to bylo ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:37
- Nahlásit

sarax
tady bylo přes víkend krásných 15 stupňů, takže tu hlavu bych mu i odpustila...

Jirikovo
Co plácáš o časovým vytížení??? Nekrm nás tady...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:38
- Nahlásit

sarax
Jandula

Jirikovo
Je fakt že já bych úplně nejradši Pink Floyd, ale na tohle se taky těším.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:40
- Nahlásit

Jandula
no vzhledem k tomu, ze na rozdil od tebe nechodim do zamestnani, ale do prace, tak na tom nejsem zas az tak dobre. a nez bych se vratil z koncertu z Liberce, tak co chudinka ®onie?

Ketrin
Floydy jsem zazil na zacatku devadesatych let na Strahove a moooc dobry ...

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:41 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Ketrin
tak ty FLoydy ti závidím,moje starší pubertačka se mě ptala,když jsem o nich mluvila,co to je????A pak se mě zeptala,jestli si pamatuju z dětství barevný filmy
asi jí zakousnu

Jandula
15 stupňů???to já ještě mrznu,rozehřívám se okolo 23

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:42 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Ketrin
aha Purply,ale i tak sem se překoukla

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:44
- Nahlásit

Jirikovo
Dal bys jí na opatrování té hodné sousedce, co jí málem nechala "ojet", ne???

sarax
No po těch mínus deseti je tohle hodně příjemné... Včera jsem byla venku jen ve svetru...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:46
- Nahlásit

sarax

Prostřední syn když si doma před pár lety zařizoval svůj vlastní kutloch, tak tam odtáhl všechny naše "pravěký" desky-Janis Joplin, Yes, Patti Smith atd.atd... jo, kvalita nestárne

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:47 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Jandula
na svetr si počkám,dle svých dětí v mém věku musím opatrně
a to si říkám jaká jsem mladice ..ale jim je to fuk

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 12:10
- Nahlásit

Jandula
Včera jsem byla venku jen ve svetru...
jako bez bot, bez kalhot a tak? to se divim, ze Sara stekala na nejakyho delnika a ne na tebe ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 12:52
- Nahlásit

sarax
Ketrin
To mi připomíná Takovou normální rodinku... Tyhle věty mají tu zvlášnost, že se v každý generaci opakují...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:07
- Nahlásit

Jiříkovo to obšlehl u Holzmanna... ta scénka "jen v bílé kravatě.."

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:10
- Nahlásit

Jirikovo
Protože mě miluje a ví, že jí živím... Tak musí být ticho...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:13
- Nahlásit

Jandula
jo tak to jo. vsak ono se rika, ze laska je slepa, tudiz ona si vlastne ani nevsimla, ze mas na sobe jen svetr ...
a ®onie me taky miluje, ale ze by byla treba zrovna v noci nejak moc ticho, to jsem si nevsiml ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:15
- Nahlásit

Jirikovo
Máš jí rozmazlenou...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:22
- Nahlásit

Jandula
dobre, kdyz je rozmazlena, zacne ji ted tvrdy rezim ... v sest budicek, do sedmi rozcvicka, po rozcvicce uklidi cely byt, pak teprve dostane nazrat, pak povinny spanek do peti nez prijdu z prace, pak prochazka, odpoledni uklid, mozna tak pulhodky osobniho volna na hrani a v devet vecerka .... a az se ji to nebude libit, reknu, ze jsi mi to poradila ty!

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:23
- Nahlásit

Jandula
Jirikovo

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:27
- Nahlásit

Jirikovo
No to to ale musíš pořádně ohlídat.... Jinak si bude stejně dělat co chce...

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání