| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:43
- Nahlásit
Ketrin
Já si z Jiříka dělala srandu, myslím, že má v sobě dost soudnosti, aby si jí nevzal...
Čubina je chudák, byl to asi hoodně nevhodný vánoční dárek...
Ale snad se dostane do milující rodiny...
Jinak to, že se někdo takhle zbavuje štěněte, ne že to chápu, ale furt je to lepší (štěně si rychleji zvyká) než když pozoruji, jak se nabízí starší psi - najednou už doma pro ně není místo... To bych vraždila...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:47
- Nahlásit
Ketrin
3x sakra!!! máš naprostou pravdu, jen se jí z tohodle srabu pokouším dostat se...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:50
- Nahlásit
Ketrin
taky si ji nechci vzit pro sebe, to uz jsme tady spolu rozebirali ... ja se ji snazil udat tady v praci lidem, o kterych vim, ze by se o ni dokazali postarat ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:51
- Nahlásit
Eda
Já vím... mně je to taky tak líto... člověk by chtěl pomoct všem... Já doma pořád držím jedno hypotetický volný místo, kdyby nastal nějaký problém u mých odchovů... jak už se také i stalo s Rambem. Kdyby tak činil každý, taky by útulky tolik nepraskaly ve švech.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:59
- Nahlásit
Ketrin
vis jak to je. ja bych takoveho psa nikdy nenechal narodit, ale kdyz uz tady je, tak si porad rikam, ze i devet hodin doma zavrena s jinym psem kdyz ji to potom vynahradim je pro ni lepsi nez utulek nebo misto, kde ji nechteji ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 18:31
- Nahlásit
Tak pozor!!! Víte, jaký jste pes? Něco podobnýho tu už sice bylo, ale tohle přijde srandovnější...
http://www.gone2thedogs.com/index.html
(vstup přes GAME- na levé liště)
Já jsem Border kolie... žádný LR...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 22:32
- Nahlásit
http://www.usanetwork.com/sports/westminsterdogsho w/dogfun/profiler/
tady je sice krapet težší angličtina, ale stojí to za to a co víc, vyšel mi zlatý retrívr, tak to už je co by kamenem dohodil k LR::: jsem hračička, tohle mě baví...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 08:17
- Nahlásit
Eda
U prvního mi vyšlo Shetland Sheepdog... To je klasická kolie, co?
Jdu zkusit druhý...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 08:23
- Nahlásit
Eda
A druhý sem GOLDEN RETRIEVER... HURÁAAAAA
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 09:27
- Nahlásit
Jandula
no, já taky u druhýho zlaťák... to je divný, né? aby to tak nevycházelo všem stejný....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 09:29
- Nahlásit
Eda
Počkáme až si to udělá Jiřina...
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 10:26
- Nahlásit
Jandula
Ja tiež u druhého Golden retriever. Žeby sme boli všetky tak krásne a dokonalé ako goldeni?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 10:30
- Nahlásit
Miša
Spíš si myslím, že tam mají jenom goldena... Tak já zkusím namačkat něco jiného a uvidíme...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 10:33
- Nahlásit
Eda
Jandula
Chachaaa, tak já jsem 1) Puli 2) Husky (ovšem u toho druhého testu jsem některým zadáním moc nerozuměla)
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 10:45
- Nahlásit
Eda
Jandula
Ketrin
tak v prvnim mi to chce misto meho uzasneho RLDC vnutit nejakyho irskyho svetra .....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 10:49
- Nahlásit
Jirikovo
..nepatrný rozdíl ve velikosti, ale jinak dobrý.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 10:49
- Nahlásit
Eda
Jandula
Ketrin
je a v druhym jsem skutecne jinej nez vy vsichni, protoze mi to chce vnutit bigla .... ale jsem rad, ze vybocuju z rady ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 10:51
- Nahlásit
S bíglem nevybočuješ, ten je teď v módě víc než LR a GR dohromady
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 10:52
- Nahlásit
Ketrin
sakra, nikdy jsem netusil, ze i ja podlehnu modnim vlivum ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 10:54
- Nahlásit
Manekýn - na vodítku bígla, na sobě irskej svetr...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 10:56
- Nahlásit
Ketrin
v podstate bych mohl hned jit na nejakou modni prehlidku na molo, vid? teda za predpokladu ze bych kratce pred tim prodelal liposupci (nebo jak se tomu nadava) a nekolik plastickych operaci. ale hlavni vybavu: bigla a svetr uz bych mel ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 10:58
- Nahlásit
Tak já si to zkusila udělat podruhé a dala jsem tam úplně jiný odpovědi... a zase golden... Nevím...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 11:04
- Nahlásit
Jandula
Asi tvůj Pc ví, že to je tvé jediné navždy milované plemeno...
Lidi, já mám takovou radost. Včera mi po delší době zas volal pán od Rambíčka, tak jsem zas vyslechla spoustu "veselých historek z natáčení", co spolu prožívají... a hlavně jak o něm mluví, tak je úplně slyšet, jak ho má rád. Je to super.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 11:05
- Nahlásit
Ketrin
Jooo, to je milovaný plemeno (včera jsem jí málem utloukla...)... ale líbí se mi border collie...
No a Rambíček - kdy přijede na návštěvu?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 11:08
- Nahlásit
Jandula
Přijedou se podívat až budou štěňata - ale k nenaočkovaným štěňuchům ho nebudu moct pustit ale nevadí, hlavně že my ho uvidíme a poňuchňáme se s ním.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 11:09
- Nahlásit
Jandula
Proč jsi Sáru málem utloukla? Přeháníš...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 11:10
- Nahlásit
Ketrin
ja bych tomu klidne veril, ze ji chtela Jandula umlatit ... oni jsou totiz takova dobra dvojka nevyrovnanych jedincu ...
vid Jani
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 11:12
- Nahlásit
Ketrin
Tak napůl přeháním (samo, že bych jí nemlátila), ale včera na cvičáku mě dožrala... cvičíme věci bez vodítka a ona si najednou usmyslela, že jí to nebaví a že větší bžunda bude, když se půjde proběhnout a poškádlí ostatní psy... A tohle udělala několikrát... Takže jsme se se cvičitelkou domluvily, že bude na stopovačce a prostě bude muset makat... Mě to fakt dostalo, nikdy to nedělala a teď najednou, vím, že jí chybí hra s ostatníma psama po té operaci, ale takovýhle zdrhání...
Nejhorší je, že si vybrala skupinu úplných začátečníků, kdyby jí tak chtěl nějaký ten pes trošku provětrat kožich... ne moc, ale trošku...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 11:13
- Nahlásit
Ketrin
No ke štěndům ne, i když by to bylo zajímavé, co by na ně Rambo říkal...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 11:16
- Nahlásit
Jandula
Rambo je chlap a ti jak znamo obzvlaste nad cizima detma se nedostavaji do stavu naproste blazenosti ... takze si myslim, ze by je ocuchal, zjistil, ze jeho pozici to maly kulaty neohrozi, k jidlu to taky neni, hrat se s tim sice da, ale panickove mi to nedovoli, tak co bych se tim zabyval ....
|